Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak já nevím asi jsem viděl jiný zápas než-li ostatní, co sde týče nasazení a bojovnosti tak nemám Philly co vytknout, ale jak jsem psal v předchozích příspěvcích tak mým trnem v oku je Stevens, čili problém vidím ve strategii vedení zápassů, v taktice atd, tedy v práce kouče. No ale Philly fandím i kdyby hráli jako Bukvice a získali 10 b za sezónu, čili mi nezbývá než-li Stevense na lavičce trpět a doufat ve zlepšení jak herního projevu tak výsledků. Ale jak říkám, konkrétně hráčům já osobně nemám co vytknout. Co jsem třeba v posledním matchi nepochopil bylo že Asham hrál v 1. lajně. Co je to za ko*otinu ???? Jako hráče který si odvede svojí práci ve 4. max. 3. útoku ho beru, ale takovéto bláznivé experimenty co Stevens dělá napochopím, to že dal gól na tom nic nemění !!!!
Tak po delší době nějaký pořádný výsledek, dneska snad budeme v předvedené hře pokračovat a podáme si také SJ, na tento zápas se hodně těším. Co se týče checku Richieho na Bootha, tak jsem si připadal že jsem se vrátil v čase, zhruba tak 2 toky a koukám na check Neila tuším na Druryho, zápas Sen´s vs. Másla. Holt dopadlo to jak dopadlo, bylo to rameno na kebuly, ale takové ty kecy jako že chtěl Bootha zranit či podobné zhovadilosti - pchee. Prostě chtěl sestřelit hráče který najížděl do naší třetiny, ale trefil ho takto nešťastně, stane se !!!!
ENGLAND-The3LIONS píše:Tak po delší době nějaký pořádný výsledek, dneska snad budeme v předvedené hře pokračovat a podáme si také SJ, na tento zápas se hodně těším. Co se týče checku Richieho na Bootha, tak jsem si připadal že jsem se vrátil v čase, zhruba tak 2 toky a koukám na check Neila tuším na Druryho, zápas Sen´s vs. Másla. Holt dopadlo to jak dopadlo, bylo to rameno na kebuly, ale takové ty kecy jako že chtěl Bootha zranit či podobné zhovadilosti - pchee. Prostě chtěl sestřelit hráče který najížděl do naší třetiny, ale trefil ho takto nešťastně, stane se !!!!
Za takové hity-nehity by mělo vedení NHL dávat vysoké tresty...Klidně bych dal stop i na 10 zápasů.
Včera Ruutu sestřelil Tuckera a dostal 3 zápasy stop.Ale tohle si myslím že byl horší zakrok.
Tvrdá hra Flyers se mi líbí ale tohle už je příliš a tohle musí vedení NHL tvrdě trestat.

...spominany zakrok... podla mna cisty. Naraz ramenom, Booth ho nevidel.
England: z toho JVR ozaj nieco bude, vcera zahral paradne. Zapas to bol vcelku dobry, skoda, ze Ray pustil taky banan, mohol mat dalsi SO.. :roll:

Co sa tyka toho hitu na Bootha, ja som sa cudoval, ze bola z toho presilovka a dokonca 5 + DKZ. Ak su vo vedeni sudni, o ziadnom treste nemoze byt rec.
Myslim ze uplne zbytecny zakrok... Ale penalizace :?: nechte se vysmat, o ni nemuze byt ani rec, ikdyz po tom za co byl suspendovany Artukhyn bych se ani nedivil. Pri tom skoro za totozny zakrok dostal Oveckin pouze pokutu :roll:
Asi pred dvoma tyzdnami som si pozeral videa Richardsa a uz v tedy som si hovoril, ze je to cisty ma*or. Vsetky tie "naj" hity co boli na youtube mali jedno spolocne, zranit supera, tiez som si vsimol, ze si vybera lahsie obete, takto by sa proti Charovi, Iginlovi, Getzlafovi nerozbehol, co som ja vydel, tak si vyskocil na Kovalova, Kopitara, Parisiho, teraz na Bootha a na typi hracov im podobne. Ak niekto napise, ze toto nebol faul, tak ho odporucam k lekarovi, jasny uder na hlavu, navyse s umyslom supera zranit. Ked trebars dostali Rutu a Artyuchin stop na 3 zapasi za to co spravili a Richardsa to obide, tak NHL je uz vazne stado mongolskych pastierov a debatit na tuto temu bude uz viacmenej zbytocne, lebo je jasne, ze aj tu neplatia tie "zakony" pre vsetkych rovnako.

-inak zastavam nazor, ze ked uz bol penalizovany Artyuchin, tak mal byt aj Oveckin, boli to zakroky uplne rovnake.
Jak jsem psal tak můj názor jest že o faul se každopádně jednalo, ale jak tu napsal XruC že to bylo úmyslné a že Richie takto dokonce hraje zcela normálně, tak to fakt hovadina největšího ražení :thumbsdown: :thumbsdown: . To samé bych já mohl napsat o Ovečkinovi (ale neudělám to protože to považuji za stejný blábol), vždyť i on se většinou snaží trefit protihráče v době kdy to nečeká a většinou je to v situacích které již zhola nic neřeší. To že to včera dopadlo je nepříjemné, snad bude Booth co nejdříve OK, ale nic jiného v tom opravdu není potřeba hledat, určitě ne v případě Mikea Richardse. Ale faul to byl, trefil ho čistokrevně ramenem na kebuly, nedá se nic dělat.

To Kajo: No já mám z Jamesova 1. gólu v lize opravdu upřímnou radost, osobně bych si představoval že bude na ledě trávit více času, ale snad to již brzy přijde :thumbsup: :thumbsup:, dnes si ještě podat SJ když jsme v tom laufu, tyto hudry nemám rád, navíc tam hraje vrchní hovado Heatley, je potřeba je sestřelit :box: :cinka: :box: :cinka: !!!!
Jestli si to o Richiem XruCi opravdu myslíš a trváš na tom tak jsi mě docela zklamal :sad2: :sad2: :thumbsdown: :thumbsdown: . Dle mého názoru chtít ve sportu někoho úmyslně zranit je vůbec tak nejhorší věc co může sportovec učinit, horší než-li podvádění a jestli Mikea Richardse takto brachu opravdu vnímáš, tedy hráče, který si zaslouží tak akorát nasrat do huby, tak z toho jsem rozčarován, já osobně ho považuji za prototyp pro mě ideálního hokejisty, stylem hry a chováním naprosto dokonale, jen by mohl mít o pár cm a kilo více !!!!
Dost kruty hit na Bootha ale podla mna vacsina Richardsovych hitov bola v ramci alebo na hrane pravidiel.Podla mna si zasluzil urcite dostat 5+dokonca zapasu uz len za zranenie protihraca ale distanc na par zapasov by som daval len za brutalne a umyselne zranenia co nebol tento prípad.
Panteri prave prisli o svojho najlepsieho strelca minulej sezony :thumbsdown:
Pokud by se melo suspendovat za TOHLE, tak uz muzou celou tu ligu zrusit.

Taky ze se suspendovat nebude. Koukli na video a rozhodli, ze se o faul nejedna, takze si ty pindy muzete strcit vitekam... :evil:
Tohle prostě není dobré rozhodnutí... :thumbsdown:
AndyF píše:Pokud by se melo suspendovat za TOHLE, tak uz muzou celou tu ligu zrusit.

Taky ze se suspendovat nebude. Koukli na video a rozhodli, ze se o faul nejedna, takze si ty pindy muzete strcit vitekam... :evil:
Pokud se nepletu tak Neil za naprosto identický zákrok na Druryho suspendován byl, nějaké 2 roky zpátky !!!!
ENGLAND-The3LIONS píše:
AndyF píše:Pokud by se melo suspendovat za TOHLE, tak uz muzou celou tu ligu zrusit.

Pokud se nepletu tak Neil za naprosto identický zákrok na Druryho suspendován byl, nějaké 2 roky zpátky !!!!
Pokud se nepletu ja, tak ty se prave pletes :wink:

Editovano: Suspendovan byl Emery za naslednou bitku s Bironem...
Pane Stevensi, tahněte už konečně do prdele, do sra*ek, protože to co Vy předvádíte se současnou Philly je na zabití. Nepochopitelné točení potažmo složení útočných formací, z toho by člověk blil. Rád bych Vám poděkoval, ale není za co, to fin konference bylo neuvěřitelnou shodou náhod, jinak každé PO naprostý propadák, na to jaký máte v současnosti tým a jaký ten na 2. stranu podává výkony a má výsledky, tak za to zasloužíte akorát tak na*rat do huby, táhni už do sra*ek dobytku !!!!
Uz to prece nemuze dlouho trvat! To je donebevolajici, velebnosti!!!
ENGLAND-The3LIONS píše:Pane Stevensi, tahněte už konečně do prdele, do sra*ek, protože to co Vy předvádíte se současnou Philly je na zabití. Nepochopitelné točení potažmo složení útočných formací, z toho by člověk blil. Rád bych Vám poděkoval, ale není za co, to fin konference bylo neuvěřitelnou shodou náhod, jinak každé PO naprostý propadák, na to jaký máte v současnosti tým a jaký ten na 2. stranu podává výkony a má výsledky, tak za to zasloužíte akorát tak na*rat do huby, táhni už do sra*ek dobytku !!!!
Philly, na vyhadzov trénera zabuni, Stevens tam ešte nejakú dobu zostane. Holmgren ho nepustí, je to jeho, ako si spomínal, chránenec.
mt-svk píše:
ENGLAND-The3LIONS píše:Pane Stevensi, tahněte už konečně do prdele, do sra*ek, protože to co Vy předvádíte se současnou Philly je na zabití. Nepochopitelné točení potažmo složení útočných formací, z toho by člověk blil. Rád bych Vám poděkoval, ale není za co, to fin konference bylo neuvěřitelnou shodou náhod, jinak každé PO naprostý propadák, na to jaký máte v současnosti tým a jaký ten na 2. stranu podává výkony a má výsledky, tak za to zasloužíte akorát tak na*rat do huby, táhni už do sra*ek dobytku !!!!
Philly, na vyhadzov trénera zabuni, Stevens tam ešte nejakú dobu zostane. Holmgren ho nepustí, je to jeho, ako si spomínal, chránenec.
Neni to tak jednoduchy, Holmgren ma taky svyho zamestnavatele, a ten se pred sezonou vyjadril, ze si predstavuje jinej pristup k zapasum..
AndyF píše:
mt-svk píše:
Neni to tak jednoduchy, Holmgren ma taky svyho zamestnavatele, a ten se pred sezonou vyjadril, ze si predstavuje jinej pristup k zapasum..
V tom prípade neviem na čo Holmgren čaká. Ak by bolo na mne, poslala by som vám Hitcha a pre nás zohnala trénera, ktorý vie lepšie pracovať s mladými hráčmi.
mt-svk píše:
AndyF píše:
mt-svk píše:
V tom prípade neviem na čo Holmgren čaká. Ak by bolo na mne, poslala by som vám Hitcha a pre nás zohnala trénera, ktorý vie lepšie pracovať s mladými hráčmi.

Mozna ti to uniklo, ale Hitch uz u nas byl :shock:

Jako ze bychom si to zase vymnenili??? :lol2:
Byl jsem nešťastný když Hitch tenkrát končil, o to veselejší bych byl kdyby se nyní vrátil. Ale to je defacto utopie, v Col má rozdělánu svoji misi a zatím jí plní. Klidně ať Philly trénuje Červená Karkulka, hlavně nechť Stevens táhne do hajzlu. Co se týče dnešního matche tak nevím co od něj čekat, zcela jistě se na něj podívám, ale že bych si nějak extrémně věřil to určitě ne, no uvidíme, jsem zvědav co ten debílek zase vymyslí, třeba postaví Prongyho na centra 1. útoku, ch*j 1 !!!!
Andy, ja to viem. Z Philly si to namieril ešte v ten rok Columbusu. Dlho bez práce nezostal. Hitch je dobrý tréner, ale väčšinou nie pre mladých hráčov.
tiez si to dnes nenecham ujst, a ako som napisal v topicu WSH, docela sa na to tesim.
ENGLAND-The3LIONS píše:Byl jsem nešťastný když Hitch tenkrát končil, o to veselejší bych byl kdyby se nyní vrátil. Ale to je defacto utopie, v Col má rozdělánu svoji misi a zatím jí plní. Klidně ať Philly trénuje Červená Karkulka, hlavně nechť Stevens táhne do hajzlu. Co se týče dnešního matche tak nevím co od něj čekat, zcela jistě se na něj podívám, ale že bych si nějak extrémně věřil to určitě ne, no uvidíme, jsem zvědav co ten debílek zase vymyslí, třeba postaví Prongyho na centra 1. útoku, ch*j 1 !!!!
Možno by vám pomohol Rumcajs. :D
12476 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2024 PRAHA