Ked si porovnam nas a vas tim... smola, mame lepsi.Joe S. píše:nám stačilo raz bojovať o lotériu, tento rok si to rozdáte s edmontonom vy
Teraz vazne, ak vam Varlamov zachyta, tak mate sancu na PO. Ale podpichnut treba, nie...
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Teubert do toho nemusel jít pokud nechtěl. Navíc pro ně to hodně znamená a chtějí ukázat co v sobě mají ve všech situacích.Getzo5 píše:Možné nevynútené zranenie jednej z hviezd tímu v zápase v ktorom ide o fazuľky? Keď sa tam pobijú mladíci na tryoute či regulérni bitkári, mám to niekde...
To je mi jasné, oboje. Ale nie je to nevyhnutné. Z tých turnajov nemajú nič viac než len dobrý pocit. Ako som naznačil vyššie, tie turnaje sú podstatné len pre hráčov na skúšku a nedraftovaných hráčov. Ukázať sa chce každý, ale to vždy a všade, liga to proste nie je.leo píše:Teubert do toho nemusel jít pokud nechtěl. Navíc pro ně to hodně znamená a chtějí ukázat co v sobě mají ve všech situacích.
Ja mám bitky rád, mne sa to páčilo.Azizek píše:Já mám bitky rád, mě se to líbilo
Nekecej!FLYERS FAN píše:Teubert nie je bitkach ziadny novacik, on nema problem zhodit rukavice
neviem, viac som o tom nenasiel :ja_neviem:Getzo5 píše:Môžem sa opýtať prečo?arek píše:tak a mame to tu, dnes si poprvykrat vychutname v tejto sezone lamky. Prva lajna Strba - RNH - Hartikainen a Lander v checking line. Udajne si chcu kouci vyskusat, ako mu to tam pojde. Myslim, ze vysledok je vopred jasny - nepatri tam.