Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Oilers sa uz dlhsie snazia vratit na byvale pozicie. Talent na to maju, ten pomaly dozrieva. Buduci rok uz nebudu medzi prvymi v drafte. Cakaju ich po dlhsom obdobi opat boje o PO.
Joe S. píše:nám stačilo raz bojovať o lotériu, tento rok si to rozdáte s edmontonom vy :lol2:
Ked si porovnam nas a vas tim... smola, mame lepsi. :D

Teraz vazne, ak vam Varlamov zachyta, tak mate sancu na PO. Ale podpichnut treba, nie... :D

Presne pre toto neznášam tie mládežnícke turnaje. A presne pre toto som rád, že my na ne z vysoka :butt: :ho*no:
dobru mu dal veru
Getzo5 píše:

Presne pre toto neznášam tie mládežnícke turnaje. A presne pre toto som rád, že my na ne z vysoka :butt: :ho*no:
Co ti na tom vadí? :shock:
leo píše:Co ti na tom vadí? :shock:
Možné nevynútené zranenie jednej z hviezd tímu v zápase v ktorom ide o fazuľky? Keď sa tam pobijú mladíci na tryoute či regulérni bitkári, mám to niekde...
Getzo5 píše:Možné nevynútené zranenie jednej z hviezd tímu v zápase v ktorom ide o fazuľky? Keď sa tam pobijú mladíci na tryoute či regulérni bitkári, mám to niekde...
Teubert do toho nemusel jít pokud nechtěl. Navíc pro ně to hodně znamená a chtějí ukázat co v sobě mají ve všech situacích.
Já mám bitky rád, mě se to líbilo :box:
Getzo5 píše:
leo píše:Co ti na tom vadí? :shock:
Možné nevynútené zranenie jednej z hviezd tímu v zápase v ktorom ide o fazuľky? Keď sa tam pobijú mladíci na tryoute či regulérni bitkári, mám to niekde...
:eek2: Teubert nie je bitkach ziadny novacik, on nema problem zhodit rukavice
leo píše:Teubert do toho nemusel jít pokud nechtěl. Navíc pro ně to hodně znamená a chtějí ukázat co v sobě mají ve všech situacích.
To je mi jasné, oboje. Ale nie je to nevyhnutné. Z tých turnajov nemajú nič viac než len dobrý pocit. Ako som naznačil vyššie, tie turnaje sú podstatné len pre hráčov na skúšku a nedraftovaných hráčov. Ukázať sa chce každý, ale to vždy a všade, liga to proste nie je.
Azizek píše:Já mám bitky rád, mě se to líbilo :box:
Ja mám bitky rád, mne sa to páčilo.
FLYERS FAN píše::eek2: Teubert nie je bitkach ziadny novacik, on nema problem zhodit rukavice
Nekecej! :shock: :giggle: Šlo mi o princíp, ak si si všimol, tak som hovoril vo všeobecnosti a spomenul aj iné zápasy.

Plus si nemyslím, že práve on by mal, ale to je na inú debatu.

EDIT: nespomenul, ale mal a chcel, potom som to preformuloval - pôvodne tam v druhej odpovedi pre lea boli spomenuté zápasy Leafs (2) v ktorých už bolo bitiek 7. :lol:
tak a mame to tu, dnes si poprvykrat vychutname v tejto sezone lamky. Prva lajna Strba - RNH - Hartikainen a Lander v checking line. Udajne si chcu kouci vyskusat, ako mu to tam pojde. Myslim, ze vysledok je vopred jasny - nepatri tam.
arek píše:tak a mame to tu, dnes si poprvykrat vychutname v tejto sezone lamky. Prva lajna Strba - RNH - Hartikainen a Lander v checking line. Udajne si chcu kouci vyskusat, ako mu to tam pojde. Myslim, ze vysledok je vopred jasny - nepatri tam.
Môžem sa opýtať prečo?
Getzo5 píše:
arek píše:tak a mame to tu, dnes si poprvykrat vychutname v tejto sezone lamky. Prva lajna Strba - RNH - Hartikainen a Lander v checking line. Udajne si chcu kouci vyskusat, ako mu to tam pojde. Myslim, ze vysledok je vopred jasny - nepatri tam.
Môžem sa opýtať prečo?
neviem, viac som o tom nenasiel :ja_neviem:
KEEP AN EYE ON: Anton Lander, who had a goal in his first game playing with Magnus Paajarvi and Linus Omark, plays with Tyrvainen and Martindale this time around as the coaching staff likely wants to see how he does in a checking line role.

ale zrejme preto, ze ho chcu ponechat v 1. time aj na sezonu a inde ako v checking line pre nho miesto nie je :???:
Zle som podčiarkol :doh: Chcel som sa opýtať prečo si myslíš, že tam nepatrí. :ja_neviem:
Je sice two-way hrac, ale je to aj playmaker a mal by podla mna zbierat body vyssie. CL nech hra Belanger.
Lander má určitě na víc, ale někde se začít musí a má velkou konkurenci. Klidně bych mu dal šanci i v checking line at' se vidí jak mu jde i defenzíva.
Defenzívu má dobrú, v jej testovaní by som problém nehľadal. Treba mu dať šancu. A i keď má na viac, tak sa to brať nedá. Čo je pre niekoho špicový 3rd liner je pre iného nadpriemerný 2nd liner. Vždy je pre klub lepšia tá prvá možnosť. Prakticky znamená, že na vyššom poste je niekto lepší. Landerovi doprajem aj druhú lajnu v budúcnosti, ja mu fandím už dlho, ale nenahnevám sa, ani keď ju nedostane. Každý chce pri drafte Datsyukov, Weberov a nikto nemyslí na to, že dôležitý je aj stabilný hráč pre bottom6, ako Helm.

A niekde sa začať musí. Netreba mať veľké oči.
ved ja nemam velke oci, len aby nebol zdemotivovany hrou v checking line. Teda ak by ho tam napr. stavali celu sezonu. Taktiez si myslim, ze CL by mal hrat niekto starsi, skusenejsi a zodpovednejsi - belanger. Postavit na stred 3 zo 4 utokov hracov 21 rokov a menej, to by sme si sli zasa po 1st pick.
dalsia vyhra. Dnes hral uz aj hemmer a dokonca sa nezranil. Zla sprava, gagner out na 2-3 tyzdne, zeby sanca pre Landera?
arek píše:dalsia vyhra. Dnes hral uz aj hemmer a dokonca sa nezranil. Zla sprava, gagner out na 2-3 tyzdne, zeby sanca pre Landera?
Alebo Nugent-Hopkinsa?? Neviem, vieš ty. Každopádne to by bola pre Antona zlatá šanca, tak držím palce.
dalsia vyhra. V kempe sa vo vybornom svetle ukazoval mladik Taylor Fedun. Vystudoval Princeton a co je najlepsie...je rodak z edmontonu...aspirant na buduceho oblubeneho hraca :slintac:
no ale prisiel zapas s MIN a ma*or nystrom
:arrow: http://hokej.sme.sk/c/6078896/zranenie- ... v-nhl.html" onclick="window.open(this.href);return false;
zlomena stehenna kost. Ako zareaguje shanahan?
Aby toho nebolo malo, zranili sa aj Smid a Chorney. Na modrej to tak s prichodom sezony vyzera velmi zle:
Tom Gilbert, Cam Barker, Andy Sutton, Jeff Petry, Theo Peckham, Corey Potter, Colten Teubert.

Potesili Lander a Omark, obaja 1+1 a Anton skoroval ako jediny v najazdoch.

A tie nase road jerseys :good:
Inak, co je s Brulem, zapojil sa vobec do pripravy, pripadne odohral nejaky ten pripravak?
ano brule hrava pripravne zapasy, zatial vsak bez bodu. Hral aj dnes, viac zhodnotit neviem, ale ocakava sa, ze prvy tim urobi.

U Feduna sa dokonca vravi o ohrozeni celej kariery :plac:
V akom utoku hra a na akom poste?
mt-svk píše:V akom utoku hra a na akom poste?
center 3./4. utok
3198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS