Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

JohnnyCanuck píše:Moja oblúbena asistencia

Zadovky a dlouhe pasy jsou Henkovo specialitou :-)

Moc pekna zabicka :frajer2:
4:00 nastup hosi :smile03: Dnes se bude lamat jeden letitej rekord :box: Doufam :D Uz se nemuzu dockat prvniho buly :frajer2:

Nase sestava bude vypadat takto:

D.Sedin - H.Sedin - Burrows
Samuelsson - Kesler - Tambellini
Torres - Malhotra - Hansen
Volpatti - Bolduc - Glass

Hamhuis - Bieksa
Edler - Ehrhoff
Alberts - Ballard

Luongo
Schneider

GO CANUCKS GO! :wave:
Co dodat :) Zapas jsme zvladli na jednicku :thumbsup: Kes se pokousel o hattrick skoda te tycky to me mrzi :-( ale jinak parada :roll: Hank 3 acka,obrana a Lou skvele :frajer2: Takze po vsech strankach SUPER :clap: Na Silva porazit Dallas a nebude to mit chybu :cinka:

Jinak Raymond uz brusli :yes:
Další super zápas v podaní Canucks, myslím že momentálne hráme najlepší hokej v lige. Phila mala dlho zápasovu pauzu a bolo to vidiet hlavne v prvej tretine, robili vela chyb v obrane vdaka ktorym mali dobré šance Burrows alebo Tambellini, prvý gol zápasu sme dali až v 16. minúte, Malhotra tečoval strelu Ehrhoffa. Na začiatku druhej zvýšil Kesler na 2:0, myslím že to mohol Boucher mať. Další gol dal Daniel po ukážkovej akcii. Vynikajúco zahratá bola aj naša presilovka v 26. minúte, golom ju završil hráč večera Kesler, ked tečoval Henrikovu prihrávku, Ryan boduje už 8. zápas v rade :thumbsup: . V tretej tretine mal velmi blízko k hattricku, vypichol puk Carterovi a šiel sám na Bobra, trafil ale len hornú tyč, s dorážkou nemal problem Tambellini...
V závere sme dostali ešte neštastný gol na 6:2, škoda Malhotra si to dal do brány asi sám a na Luongovi ležal hráč flyers... trocha to pokazilo Bobymu štatistiky ale dnes ajtak velmi dobrých 35/37. :thumbsup: .
Je už jedno ako dopadne zápas v Dallase, tento december bol v našom podaní najlepší v historii klubu :cinka: .
Letos je to fantasticka sezona :frajer2: Vypada to ze prekoname klubovej rekord v poctu bodu (105),potreti za sebou vyhrajeme divizni titul,bojujeme dokonce o celo konference a cele NHL! (mame nejvyssi uspesnost),Sedinovci prekonaji 100 bodovou hranici a Kesler mozna KONECNE vyhraje Selke Trophy (diky absenci Dacjuka) :) Jedine co mi posledni 3 roky kazi radost jsou Chickenhawks :lol: Ale letos zabojujem hosi :box:

hmm Vanocouver dobre musim vam pogratulovat.Letos mate vazne dobry tym.
Túto dvojicu som pred ročníkom tipoval na finále. Tak čo, splní sa mi to? :frajer2: A aj výsledok by mohol v celkovom zúčtovaní vyzerať podobne. :roll:
Jo getzo aspoň Vancouver ve finale letos podle mě bude. Souhlasím s Ohlundem že hrajete nejlepší a pro mě taky nejhezčí hokej v lize. Opravdu se na vás moc rád dívám a když vidím jak si to Sedinovci s Burrowsem při přechodu do pásma dávají tak jsem v sedmém nebi.
Prostě vašemu týmu nechybí nic. Máte golmana ( jestli v PO zachytá tak vám to finale neuteče), skvělou obranu ( skvěle vyváženou ) máte skvělé rozehravače, neděláte moc chyb v zadu navíc vaši beci umí přitvrdit - LUXUS ( Erhoff to je pro mě Pan bek, takový kdyby přišel k nám to by naše hra podle mě uplně jinak vypadala, jinak jak se rojí - rojily spekulace okolo odchodu Bieksy nevím nevím jestli byste toho nelitovali.
Útok vám šlape tak co dodat. Snad jen ať vám to letos vyjde a určitě Vancouveru letos budu v PO fandit (naše šance na PO jsou už bohužel z říše snů :-( )
Tak Šťastnej novej rok 2011 kamarádi :roll: :oslava:

Obrázek
Tak Dallas padl :clap: Myslel jsem si ze ten zapas neuvidim ale ty 2 hodinky po pulnoci uz byla takova uvolnena nalada ze jsem to trosku z nudecky zapl ale neveril jsem ze bude tento match probihat tak hladce :roll: Chlapci mi delaji fakt radost a dekuju jim za krasnej hokej v roce 2010 a vubec posledni 2 roky si nemuzu stezovat :yes: Doufam ze v novem roce 2011 budou nasi borci pokracovat v minimalne stejne dobrych vykonech a konecne nam vyhraji ten vytouzeny :cup:

CANUCKS FOREVER :wave:

Obrázek
Mame sanci nacnout novy rok vyhrou protoze dnes nas ceka Colorado ktere jsme v teto sezone zatim porazili ve vsech trech zapasech tak snad v tom budeme pokracovat jsou to totiz nasi nejvetsi oponenti v divizi a mohli bysme tak ten nas 6ti bodovy naskok navysit :) Vypada to ze v brane uvidime znovu Coryho :thumbsup: Lou ma asi delsi volno po tom co se mu narodil druhy potomek :roll:
leo píše:Mame sanci nacnout novy rok vyhrou protoze dnes nas ceka Colorado ktere jsme v teto sezone zatim porazili ve vsech trech zapasech tak snad v tom budeme pokracovat jsou to totiz nasi nejvetsi oponenti v divizi a mohli bysme tak ten nas 6ti bodovy naskok navysit :) Vypada to ze v brane uvidime znovu Coryho :thumbsup: Lou ma asi delsi volno po tom co se mu narodil druhy potomek :roll:
praveze by mal chytat Luo (dailyfaceoff)
arek píše:praveze by mal chytat Luo (dailyfaceoff)
Tak Canucks jeste neaktualizovali sestavu :)
leo píše: Myslel jsem si ze ten zapas neuvidim ale ty 2 hodinky po pulnoci uz byla takova uvolnena nalada ze jsem to trosku z nudecky zapl
Ja som to zapol o 4 :-) ked som dosiel domov.. a aj ked som na to ledva videl :-) ten vysledok ma bavil
A No.1 v NHL je :arrow: VANCOUVER CANUCKS :!: A myslim ze naprosto zaslouzene :yes: Dnes odehrala skvelej zapas 4. lajna s navratilcem Raymondem v cele :thumbsup: Lui naprosto spolehlivej vykon skoda toho smolnyho golu zaslouzil si pro malyho shootout :-( Ale i tak jsem velice spokojenej jen tak dal Kosatky :wave:
:arrow: NHL.cz - Hráčům Vancouveru s v poslední době daří.

Koukam ze ti se taky vyznaj :) Jestli je podle nich posledni doba cca 20 zapasu :lol:

Z dnesniho zapasu bohuzel uvidim asi jen 2 tretiny :-( Zaciname ve 4:30 a ja musim byt nejpozdeji 6:40 v buse :|
Presnejšie je to 17 zápasov a bilancia 14-1-2 , to je neskutočné, ale nič netrvá večne..., dnes hráme v San Jose, vôbec ich nemám rád ako súpera, nevyhrali sme u nich už 6 zápasov a navyše hráme 2. zápas za 2 dni, v bráne bude Schneider, ale ked zachytá tak ako v Dallase tak nemám obavy. Okrem toho nám žralozi určite budú chcieť oplatit prehru 1:6 z posledného vzájomného zápasu. Inak je super že zatial sme vyhrali všetky 4 zápasy proti Avs, vdaka tomu si držíme pekný odstup na čele divízie, už je to 8b a stále 2 zápasy k dobru, bilancia proti tímom z NWD 9-1-0 .
Dnes pozeráám, a tešim sa na žralokov :smile03: Tiež sa im túto sezónu darí, ako skoro každú sezónu :-) Vidim to na dobrý zápas dnes
JohnnyCanuck píše:Dnes pozeráám, a tešim sa na žralokov :smile03: Tiež sa im túto sezónu darí, ako skoro každú sezónu :-) Vidim to na dobrý zápas dnes
Vidíme sa na Skype aj s Orionom :) ?
mide16 píše:Vidíme sa na Skype aj s Orionom :) ?
Jasné, dnes budem pre zmenu aj tu na chate :)
Sami Salo, který kvůli letnímu zranění achilovky zatím neodehrál jediný zápas, se ve středu zúčastní tréninku Canucks a očekává se, že se brzy vrátí do hry :)

Bally uz toho asi moc neodehraje...
Svedsky brankar nasi farmy Eddie Lack byl jmenovat brankarem mesice :thumbsup: V dosavadnim prubehu sezony se pysni temito cisly - 0,930 % uspesnost zakroku a 1,98 obdrzenych golu :frajer2: Musim Gillise znovu pochvalit :yes: Skvelej podpis :roll:

:arrow: http://www.moosehockey.com/moosenews/407/2096
A dalšia výhra :yahoo: , už 6. v rade a bilancia z posledných 18 zápasov 15-1-2, Canucks nikdy nemali takto dobrú šnúru 17-18 zápasov. Forma je to skvelá, ale aj napriek tomu som nečakal plný bodový zisk z 3 zápasového tripu Dallas,Colorado a SJ, pritom Col a Sj sme mali back to back a vzdialenosť medzi Denverom a SJ je slušná. Ale momentálne hráme v takej pohode že žiadna únava vidieť nebola, dokonca sme žralokov prestrielali na ich lade 47:35, tolko striel nemal proti nim nikto túto sezonu a už vôbec nie v ich "nádži" . Dnes spravili rozhodcovia 2 chyby pri Burrowsovi, najskôr odpískali pre nás jeho prifilmovaný faul a v poslednej tretine zle posúdili jeho hru vysokou hokejkou po ktorej sám dorážal do odkrytej brány, bol to rozhodujúci gol zápasu o to viac môžu byť sklamaní fanúšikovia sharks, nepomohol ani telefonát do Toronta, na samotnom gole nič nebolo ale hra ktorá mu predchádzala bola zle posúdená zo strany rozhodcov. Ale v pozápasovom štúdiu to vystihol (ex-canuck) Bret Hedican, že tímu ktorý má takú formu ako Canucks proste vychádza všetko, prechádzajú im aj takéto goly, všetko sa im odráža... Schneider zachytal celkom dobre 32-35, ale ten tretí gol byť nemusel, Heatley zaviezol puk do útočného pásma, prihral krížom na druhú stranu Mayersovi, Cory sa v pohode presunul ale potom sa pošmykol, padol a Mayers mal ulahčenú prácu trafiť odkrytú bránu. Po troch zápasoch vonku nás čakajú dalšie 3 doma, najskôr v stredu prídu Lamky, ktoré konečne začali vyhrávať (až na tú dnešnú prehru s NYI :-P ) a potom další back to back proti Edmontonu a Detroitu, práve RW nás dokázali naposledy poraziť po predlžení...
Ohlund píše: a potom další back to back proti Edmontonu a Detroitu, práve RW nás dokázali naposledy poraziť po predlžení...

tak to na tom budeme stejně,Detroit v ten pátek hraje v Calgary a hned v sobutu u vás,ale vyklepnem
vás znovu a tentokrát už v normálním čase ... :cinka: :smile03: :cinka: :wave: :D
Vsetko je na výbornu, najviac ma teší že konečne máme stabilnú dvojku s ktorej nám rastie pomaly veľmi spoľahlivý brankár, Luongo už nieje tak vyťažený a to mu len prospieva .. Go Canuck Go :wave: Bodaj by sme takéto výkony udržali čo najdlhšie !! :)
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS