Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Edmonton:

Shawn Horcoff (Shoulder), Sheldon Souray (Concussion), Marc Pouliot (Sports Hernia), Ryan Stone (Knee) are all out for sure. JF Jacques (Back) and Ales Hemsky (Shoulder), Robert Nilsson (Concussion), and Taylor Chorney (Ankle) are listed as day-to-day.

Okrem toho ma Edmonton problémy zo zraneniami, prípadne chrípkou od začiatku sezóny, kedy chýbali Višňovský, Brulé, Šmíd, Comrie. Takže nie ste sami.
PainKiller píše:No tvl, za poslední 3 zápasy 1 gol :eek2: a dostali sme jich 13 :!: To snad neni možný, už jenom čekám, kdy dostane Bylsma pukem do hlavy a bude zraněnej i on :? Malkin by se mohl za týden vrátit. Talbot tak nějak za 14 dní. Máme narvanou marodku jak půlka konference. Jen co se hoši vrátí, dohoníme to, co sme ted ztratili :yes:
nechápu proč všude i v topicu Tampy nadávaš trenerům jací jsou retardi apod.... co má podle tebe tedka Bylsma udělat?? má zraněné klíčové hráče, golman nemá formu jakou by si představoval tak co má s tím udělat??? a pukem do hlavy by možná potřeboval někdo jiný :D
Prosim tě, můžeš mi ukázat kde nadávám na Bylsmu? Já právě dodávám, že při naší smůle to Bylsma koupí a budem bez hlavního trenéra :D Bylsma a Tocchet se nedaj rovnat. Jak řikám, za týden se Malkin vrátí a už to bude snadnější :)
Hlavné je,aby sa všetci vrátili a ukázali všetkým parádny hokej
PainKiller píše:Prosim tě, můžeš mi ukázat kde nadávám na Bylsmu? Já právě dodávám, že při naší smůle to Bylsma koupí a budem bez hlavního trenéra :D Bylsma a Tocchet se nedaj rovnat. Jak řikám, za týden se Malkin vrátí a už to bude snadnější :)
jo promin ted si to čtu znova a myslel si to jako že asi při vaši smůle se zraní i Bylsma omlouvám se.... ale vím jak pořád všichni nadávate v topicu Tampy na Toccheta :D
Podľa mňa už väčšiu smolu tučniaci mať nemôžu.Hrozné,kedy sa majú vrátiť zranený hráči?Inak nechápem,prečo práve penguins :cry:
Na každý tým jednou příjde. To si jako myslíš, že zranění se bude neustále vyhýbat jen Pens, když celá NHL má se zraněními každoroční problémy ? Vám se zraní několik hráčů krátkodobě a jste z toho hnedka na větvi, ke všemu jste na tom pořád bodově velmi dobře, tak nevím co furt brečíte???
Kika píše:Podľa mňa už väčšiu smolu tučniaci mať nemôžu.Hrozné,kedy sa majú vrátiť zranený hráči?Inak nechápem,prečo práve penguins :cry:
Fanúšikovia iných tímov by sa taktiež mohli pýtať prečo práve ich tým. S tým nič nenarobíš. Mimochodom, Staal má väčší priestor na ľade, no zatiaľ sa to na jeho produktivite neprejavilo. Uvidíme ako bude hrať ďalej, myslím si, źe je to klasický play-off hráč.
Kika píše:Podľa mňa už väčšiu smolu tučniaci mať nemôžu.Hrozné,kedy sa majú vrátiť zranený hráči?Inak nechápem,prečo práve penguins :cry:
my máme taky hodně hráču zraněných a vyhráli jsme 6 krat v řadě :)
neis píše:Na každý tým jednou příjde. To si jako myslíš, že zranění se bude neustále vyhýbat jen Pens, když celá NHL má se zraněními každoroční problémy ? Vám se zraní několik hráčů krátkodobě a jste z toho hnedka na větvi, ke všemu jste na tom pořád bodově velmi dobře, tak nevím co furt brečíte???
Áno niekoľko hráčov,lenže akých a koľko...a netvrdila by som,že krátkodobo,napr,taký Talbot je už dlhodobo mimo :-(
Kika píše:
neis píše:Na každý tým jednou příjde. To si jako myslíš, že zranění se bude neustále vyhýbat jen Pens, když celá NHL má se zraněními každoroční problémy ? Vám se zraní několik hráčů krátkodobě a jste z toho hnedka na větvi, ke všemu jste na tom pořád bodově velmi dobře, tak nevím co furt brečíte???
Áno niekoľko hráčov,lenže akých a koľko...a netvrdila by som,že krátkodobo,napr,taký Talbot je už dlhodobo mimo :-(
Kika, na prvom mieste je play-off, tam bude dôležité, či budú všetci zdraví. Len ma zaráža, že nedá Bylsma šancu Caputimu a Tangradimu. Vedel by mi to niekto z fans Pens vysvetliť?
mt-svk píše:
Kika píše:
Kika, na prvom mieste je play-off, tam bude dôležité, či budú všetci zdraví. Len ma zaráža, že nedá Bylsma šancu Caputimu a Tangradimu. Vedel by mi to niekto z fans Pens vysvetliť?
Ja viem,že play-off je dôležité,lenže najskôr sa tam treba dostať.A to čo robí Bylsma...neviem,veď uvidíme ako bude postupovať
Takze, podle me se mira oslabeni u Jersey a Penguins neda uplne porovnat, my jsme oslabeni vic. Ale prece jen ten zapas bude alespon trochu "fair", protoze Devils navic hrali dnes s Anaheimem a budou to doufam pocitovat. Dnes ocekavam od naseho torza vyhru!!!

For mt-svk:
Pokud dobre vim, Tangradi je taky zraneny. Co se tyce Caputiho, ten by mel dostat sanci, nevim proc jsou protezovani beznadejni hraci... jeste bych zkusil Ryana Baydu, ktery hral loni za Canes a hraje za nas na farme vyborne. Hlavne se nemuzu divat kdyz v druhem utoku hraje Conner, Dupuis nebo Ch.Bourque. Vetsi prostor ted dostavaji jeste Godard, Rupp, Adams a v obrane "experti" jako Skoula nebo Engelland a jeste nekdo kdo dobehne z farmy. Dnes bude v nasi obrane jediny Mark Eaton, ktery hral loni ve finale SC...

Orpik je zraneny a bude mimo jen 2 tydny. To je dobra zprava, mohlo to byt horsi. Jeho misto zaujme Ben Lovejoy z farmy, ktery je povazovan za talentovaneho hrace. Malkin a Talbot absolvovali dnes prvni trenink v tmavych dresech, to znamena, ze jim byl povolen fyzicky kontakt a jsou na tom lepe!
Tak dnes se na to alespon dalo divat. Vysledek 1-4 (opet prazdna branka v posledni vterine) je kruty. Hosi bojovali, ale meli jsme smulu. Dablum jsme byli minimalne vyrovnanym souperem, trefili jsme trikrat tyc, Brodeur mel nekolik skvelych zakroku, bohuzel Fleury a hlavne Guerin(jsem z neho zoufaly, navic ten chlap zavinil vitezny gol Devils sprostym vyloucenim v utocnem pasmu) opet toho moc nepredvedli a tak si Jersey veze vitezstvi. Crosby byl snad vsude, dnes hral vyborne, chybelo trosku stesticka pri jeho tyckach a dalsich dobrych akcich...No co se da delat, musime to prekousnout. Herne jsme odehrali zapas na hranici nasich momentalnich moznosti, na rozbehnuteho soupere to ale nestacilo. Gratulace Dablum k vitezstvi i k jejich bilanci na lede souperu. Pro nas je to dvounasobna skoda, prohra doma s diviznim konkurentem zaboli. Mame velky problem prosadit se strelecky, proti Jersey je to ale vzdy velmi tezke. A ted nas navic cekaji cistokrevni obranari z Bostonu (bléé to zas bude hokej), u kterych jiny nez fotbalovy vysledek ani neni videt (i dnes 0-1sn :D). Udajne ale je sance, ze nastoupi Malkin!
Ja som to nevidela,ale podľa počtu striel usudzujem,že chlapci sa snažili,bohužiaľ zrejme mali opäť smolu.Je mi veľmi ľúto,že v takýchto ťažkých chvíľach bez kľúčových hráčov,Fleury nie je schopný vyhrať zápas,zatiaľ ma veľmi sklamal,keby na to nemal tak nič nepoviem :-(
Kika píše:Fleury nie je schopný vyhrať zápas,zatiaľ ma veľmi sklamal,keby na to nemal tak nič nepoviem
Cože? On za nějaký gol mohl ? Neviděl jsem celý zápas, ale NJ bylo lepším týmem, Pens hralo hodně na brejky a NJ útočilo většinou do plna. Smůla tam byla, ale rozhodně né vyjimečná. Prostě máte velkou marodku a zbytku se nedaří, nesváděj to pořád jen na smůlu.
Nejde ani o to, ze by Fleury vylozene mohl za nejaky gol...Ale zatimco na druhe strane Brodeur vytahl v klicovych situacich ten povestny "zakrok navic", Fleury ne. Je pravda, ze druhy gol Devils byl vlastnak od Lovejoye, tam se nedalo nic delat, ale mozna ten prvni mohl Marc nejak chytit. Ale celkove byla pricina prohry jinde, s jednim golem se tezko vyhrava. Jak jsem rekl, mnohem vic me stve Guerin, kolik ten zazdi akci, to mi rozum nebere. A rekl jsem, ze jsme meli smulu, protoze tri tycky jsou hodne a i jinak jsme tam meli nekolik velmi nadejnych situaci. Zapas byl celkove vyrovnany, nerikam ze jsme byli lepsi, ale nehrali jsme az tak spatne a pri troske naseho stesti to mohlo skoncit i opacne, napr. za stavu 1-0 pro nas chytil Brodeur Crosbymu vylozenou sanci... Proste vykon v ramci nasich realnych moznosti, takze ja jsem ani nebyl nastvany a zapas se mi celkem libil, az na ten vysledek a smulu Crosbyho hlavne pri te piruete, kdy trefil spojnici... To si zasluhovalo gol.
Pohoda :cinka: :frajer2:
begbeee píše:Pohoda :cinka: :frajer2:
taaaak :cool:
Útočník Jevgenij Malkin by se měl vrátit do sestavy Pittsburghu již v sobotním zápase proti Bostonu. Třiadvacetiletý ruský centr zmeškal pro zranění ramena sedm zápasů, pět z nich Tučňáci prohráli. „Už druhý trénink jsem absolvoval naplno, cítím se výborně,“ uvedl pro oficiální stránky klubu Malkin. nhl.cz

No hurá :) Doufám, že Malkin oslaví návrat hattrickem :D Myslim že s Malkinem už bysme mohli golů střílet víc. Gonchar, Orpik, Letang, Talbot by se měli vrátit na konci listopadu, takže do novýho měsíce bysme měli začít s plným kádrem :thumbsup:
neis píše:
Kika píše:Fleury nie je schopný vyhrať zápas,zatiaľ ma veľmi sklamal,keby na to nemal tak nič nepoviem
Cože? On za nějaký gol mohl ? Neviděl jsem celý zápas, ale NJ bylo lepším týmem, Pens hralo hodně na brejky a NJ útočilo většinou do plna. Smůla tam byla, ale rozhodně né vyjimečná. Prostě máte velkou marodku a zbytku se nedaří, nesváděj to pořád jen na smůlu.
Ja som nenapísala,že mohol za nejaký gól.Nevidela som to,takže to by som si nedovolila napísať
Kunitz bude mimo 2 tydny se zranenim spodni casti tela... Co k tomu dodat??? To uz neni mozne! Nastesti Malkin jiz bude hrat...
Tvl to už neni možný, každej zápas je zraněnej někdo jinej :sad2: Aspon že se vratí Malkina možná i Kennedy :) Dnes už musíme vyhrát, a doufám že se nikdo další nezraní :D LET'S GO PENS :!: Jinak lajny pro dnešní zápas budou vypadat takhle:

Malkin - Crosby - Fedotenko
Bourque - Staal - Guerin
Cooke - Adams - Dupuis
Godard - Rupp - Letestu

McKee - Gilogoski
Eaton - Engelland
Skoula - Lovejoy
Ak to takto pôjde ďalej,tak o chvíľu nebude mať ani kto hrať :verysad:
konečne parádny hokej, johnson drevák, ostatní pohode, Malkin extra trieda, super záver
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO