Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak to, že Hitch neumí pracovat s mladými hráči si myslím, že se docela i ví. Osobně si myslím, že je předčasné přistupovat k výměně Filatova. Přeci jen je to velmi a to tak, že velmi nadějný mladík, kterému se předpovídá velká budoucnost a zbavovat se ho hned když se mu nedaří? Ale kdyby už k té výměně došlo asi bych se nezlobil. Ale přeci jen zatím bych ji prostě neprováděl. K sestavě co jsi napsala kdyby výměna proběhla tak souhlasím. Jen si myslím, že Kuba na první lajnu nemá a posunul bych ho do lajny druhé a Kristian by šel do první.
Dawe, ty ma nechápeš. Ako sa mu má dariť, keď mu Hitch nedáva príležitosť :!: :!: :!: Podĺa mňa je Niktia špičkový hráč, ale pri Hitchovi sa jeho vývoj spomalí.
Ale já vím, že mu Hitch nedává příležitost a zpomaluje mu růst, ale tak já prostě věřím, že Hitch mu tu šanci dá a Filatov ukáže co v něm je. A nerad bych se ho zbavoval. Z toho hráče bude velká hvězda, ale bohužel dokud mu Hitch nezačne věřit tak z něho nic nebude. A teď se právě nabízí otázka. Vyměnit raději Fialtova? A nebo se zbavit (zatlačit) trenéra?
Keď Gainey tlačí Price tak, že si to všímajú už novinári z Montrealu (btw v poslednej dobe vychádzajú zaujímavé články o Priceovy ako protekčnom dieťatku, ktoré na post jednotky mentálne ešte nemá, fláka tréningy a nerobí dobrú atmošku v šatni) nevidím dôvod aby GM CBJ nezatlačil na Hitcha aby hral Filatov. Zdôvodniť sa to dá aj marketingom.
Ale tak Filatov určite nie podľa neho dostatočne tvrdý, dôrazný a zle bráni. Takých argumentov tu už bolo. A keď raz strelí 40 k tak napíšu predsa od takého hráča nemôže nikto čakať že bude brániť.
C´est la vie.
Dawe4 píše:Ale já vím, že mu Hitch nedává příležitost a zpomaluje mu růst, ale tak já prostě věřím, že Hitch mu tu šanci dá a Filatov ukáže co v něm je. A nerad bych se ho zbavoval. Z toho hráče bude velká hvězda, ale bohužel dokud mu Hitch nezačne věřit tak z něho nic nebude. A teď se právě nabízí otázka. Vyměnit raději Fialtova? A nebo se zbavit (zatlačit) trenéra?
Upredňostňujem možnosť č. 2. Naś útok nemá fazónu, napriek tomu, źe máme kvalitných útočníkov ako Nash, Huselius, Brassard, Voráček a čiastočne aj Vermette s Umbergerom (teraz spomínam tých, ktorí dostávajú šancu). Nie ideálna práca s určitými typmi hráčov (Filatov nie je flákač, syndróm "Žerdev" u neho nehrozí) a uprednostňovanie defenzívnych hráčov za každú cenu, nehľadiac na súpera, prípadne stav mužstva.
Dnes sme pri prehre dostali len 4 góly, takže sa zlepšujeme. :D Zato dali len 1. Hlavne že Hitch preferuje buď defenzívnych hráčov, alebo agitátorov ako Dorsett (ktorého mám rada). Zato Filatov hral "neuveriteľných" 8 minút (+/-). Už sa teším koľko inkasujeme v zápase s Penguins.
Co se dá dělat. Obrana ta teď vůbec neexistuje, Mason taky nic nechytá. Přijdou ale lepší časy, Hejda nám teď asi opravdu citelně chybí
Skôr si myslím, že sa v minulej sezóne naša obrana držala vďaka Masonovi. Akonáhle má Steve krízu, jasne sa ukáźe ako na tom v skutočnosti sme.
No naše obrana je opravdu tragická posledních pět zápasů, ale to co jsi napsala je asi pravda, že obrana funguje když zachytá Mason. Bylo to i na začátku sezóny kdy Mason čapal a obránci potom hráli úplně jinak než teď. Jsem zvědav jak to dnes dopadne. Postaví se proti nám Crosby a spol a to bude tedy těžká zkouška. Dnes by měl chytat znovu Mason tak doufejme, že se proti obhájci Stanley cupu chytí a nastartuje náš tým k lepším výsledkům. Jinak dnes je přenos na Nova sport. Už se těším. Přeci je to jen pohodlnější na gauči než na židli u PC.
Začal si chodiť na hfboards? Si tam zaregistrovaný?
No já tam chodím už delší dobu. Registrovaný nejsem. Ty ano? Proč se ptáš? Jo kvůli obrázku :D
Tak to je škoda. Hráli jsme dobře, měli více ze hry, ale přesto jsme prohráli. Na tučňácích bylo jasně vidět, že jim chybí hráči. Ale místo toho, aby jsme je ve třetí třetině dorazily tak nakonec máme jen bod. Tato prohra mě tedy mrzí a to velmi. Johnson jim zachytal dobře a chytil plno gólových šancí. Ale ani Steve nezůstal pozadu, též odchytal dobré utkání. Dnes zas nehrál Filatov. Ale to už je ohraná písnička. V neděli zajíždíme na led Washingtonu, kde tedy moc šancí na vítězství nevidím.
Za Jackets hrajou holky nebo co? Ale to uz jsem si vsiml u vice cechu tu na foru ze pisou v zenskem rode... pry dorazily, dobry :cool:

K zapasu: taky si myslim ze je to pro vas zbytecna ztrata, inkasovat 2x pred koncem proti oslabenemu tymu to urcite zamrzi
V tretej tretine poslal Hitch na PP Commodoreho a Pahlssona. Dáva priestor Dorsettovi, do zostavy zaraďuje Bolla s Blundenom a Filatova nechá sedieť v press-boxe. Hitchom nepohne nič, ani tretia svetová. Myslím, že je načase, aby odišiel.
No tak já si osobně myslím, že tvé přání, aby Hitch odešel se v nejbližší době asi nevyplní. Hitch má důvěru a to takovou, že dost velkou. Já jsem též pro jeho odchod, ale bohužel na nás dvou nezáleží. To že Hitch dává prostor Dorsettovi to mi až tak nevadí. Toho mám rád a hraje dobře, ale prostě to, že nehraje Filatov a místo něho Blunden a Boll to už fakt nepochopím. Ale to už je ohraná písnička. K tomu už se nemá cenu ani vyjadřovat. Prostě Filatov trenérovi nepadl do oka.

Jinak dobrá zpráva vyplula na povrch - Jan Hejda by se měl brzo vrátit do hry. Obránce Columbusu, který nehraje od 13. října kvůli potížím s kolenem, už s týmem trénuje. Do zápasového kolotoče NHL by se měl podle odhadů vrátit ve středu v utkání se San Jose. Zdroj.nhl.cz
Lenže pozri na minutáź Dorsetta a minutáž Filatova :!: :!: :!: Niekedy mám pochybnosť, kto je vlastne skutočným GM Columbusu, či Howson, alebo Hitch. :evil:
Já vím, že Dorsett dostává na ledě dost prostoru. Akorát na to koukám. Je to prostě zarážející, ale prostě co více k tomu napsat? Vše už bylo řečeno. No Howson je takový hodný chlapík. A říkám ti, že Hitch má velké a to tak, že velké slovo v týmu. Howson mu dal důvěru a Hitch mu ji zatím splácí. Klub do play off dostal a celkově hra Columbus šla pod jeho vedením nahoru. A to Howsonovi stačí. On už nevidí, že z mladými Hitch neumí pracovat a zastavuje (přibrzďuje) jejich růst.
Čo myslíte, koľko "banánov" dostaneme? :D
Tak zápas jsem neviděl a to mě docela mrzí. Hokej to byl určitě pěkný. Hlavně, že jsme vyhráli. Já to tedy nečekal a jsem velmi mile překvapen. Jen tak dál.
Toto víťazstvo vystihuje názov jednej českej pesničky: "Zázrak se múže stát" :D

P.S. Nemám krúžok na "u".
Tak já jsem spokojený. Proti San Jose jsme hráli velmi dobře a ukázali jsme, že se silnými soupeři dokážeme hrát vyrovnané partie. Steve dnes chytal velmi spolehlivě. Jinak spusťte fanfáry. Filatov odehrál 11:33 minut za zápas. Co se stalo? Ale hned bylo vidět, že když dostane šanci tak to bude dobrý hráč. Líbil se mi jak hrál. Už dnes hrajeme proti Atlantě. Znovu to nebude nikterak lehký zápas, ale přeci jen Atlanta nedosahuje kvalit předchozích soupeřů (Tučňáci, Washington a San Jose). Takže dnes očekávám potvrzení bodů z předchozích zápasů. Tedy výhru. :)
Je to dobré. Výhra jak nad Atlantou tak i nad velmi trápící se Carolinou. Pohled na tabulku je příjemný. Vedeme divizi a tak spokojenost musí být. Doufejme, že dobré výsledky vydrží co nejdéle. Další zápas hrajeme až ve středu proti Red Wings z kterých tento rok tolik strachu zatím nejde. Tak jsem zvědavý jaký výsledek se urodí.
Konecne bodoval nikita :clap:
Ale ten jeho čas... :thumbsdown:
Krása... :thumbsdown:
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS