Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Já to počítal i s 1. kolem, tam jsem totiž také perlil - 0 ze 3, celkově tedy z těchto 2 kol 2 ze 13. Já jsem v poho, ale ta moje neschopnost něco kloudně trefit mě zrovna netěší :sad2: :sad2: . Ten Pit jsem nedal holt proto že jsem tušil že by tam Habs mohli něco urvat, leč Pit mě vyvedl z omylu !!!!
ENGLAND-The3LIONS píše:Já to počítal i s 1. kolem, tam jsem totiž také perlil - 0 ze 3, celkově tedy z těchto 2 kol 2 ze 13.
Tomuto kus necápem neviem sa vymotať s toho, bude to kus asi tou češtinou, ale proste je to v tom sme slabší a slabší zo dna na deň, ale che to len zmeniť taktiku, alebo kus inak tipovať to je už na každom z nás osobitne čo skúsime.

palkovk: Ale čo by si to bral na seba. Inač som sa kus včera začudoval, ke´d si podal, že si nedal ani jednu remízu. :eek2: nemám dáko náladu nikoho nič drbať, zdrbávať...k vôli jednej babe, ale už je to ok nechal som to bokom a teraz sa môžem venovať viac nám a tak. nie nie néjdem nikoho drbať, len to máš pravdu, že IC sa dali zdolať podali slabý výkon, ale mi ešte slabší, ale pri silnejších týmoch čo mali napr.26, alebo na 20 by sme si ani s prepáčením neprdli. Nie dačo tu treba fakt robiť, ale zas netreba panikáriť a veľké hallo robiť z toho ja som tento ročník optimista a kus som sa zmenil, aj, keď ma ešte nejaké návyky držia z predoš. sezóne, ale je to v pohode myslím celkom.

Dnešná prehra neni tvojou vinou ani zas mojou vinou, ani zas nikoho, to už len polemizujeme a vykrúcame, že je to vina jedného z náš, ale pravda je taká, že sme všetci tomu na vine, lebo je to tímová prehra a nie jednotlivca. Takže všetci sa zamyslieť nad tým a niečo robiť :wink:
Dnes vás porazíme :cinka: . Len neviem, či vám máme poraziť o jeden, dva, tri, štyri, päť alebo viac gólov (vlastne bodov :D).
kanter píše:Dnes vás porazíme :cinka: . Len neviem, či vám máme poraziť o jeden, dva, tri, štyri, päť alebo viac gólov :D.
O 10gólov nás môžete poraziť? Ak hej odvalávam sa z funkcie GM aj načisto tohto týmu. Aj tak som písal, že niečo treba robiť a vlastne ak nás nabijete vysoko iba to možno pomôže. Problém tohto týmu som asi ja už od začiatku...aj tak som tu nebol nikdy vítaný a ani nebudem atď, atď. Je už na čase sa starec pobaliť a zabaliť to tu všetko z mojej strany a možno to prinesie nový impulz. Impulz aj tak tým potrebuje, takže po dnešnej noci a do zajtra do večera z veľkou pravdepodobnosťou napíšem rezignáciu do vybranej témy a nájdem do tohto týmu lepšieho oveľa GM, ako som ja. Možno sa to na pár dni natiahne kým si rozmyslím koho sem dám miesto mňa atak, ale sa dočkáte..je najvišší čas fakt sa spacifikovať.
Chlapi malo by to biť 18 :14, takže by sme mali vyhrať.

Toto čo som napísal pred tým:
O 10gólov nás môžete poraziť? Ak hej odvalávam sa z funkcie GM aj načisto tohto týmu. Aj tak som písal, že niečo treba robiť a vlastne ak nás nabijete vysoko iba to možno pomôže. Problém tohto týmu som asi ja už od začiatku...aj tak som tu nebol nikdy vítaný a ani nebudem atď, atď. Je už na čase sa starec pobaliť a zabaliť to tu všetko z mojej strany a možno to prinesie nový impulz. Impulz aj tak tým potrebuje, takže po dnešnej noci a do zajtra do večera z veľkou pravdepodobnosťou napíšem rezignáciu do vybranej témy a nájdem do tohto týmu lepšieho oveľa GM, ako som ja. Možno sa to na pár dni natiahne kým si rozmyslím koho sem dám miesto mňa atak, ale sa dočkáte..je najvišší čas fakt sa spacifikovať.

Dúfam, že ste to nebrali, že ozaj čo vám pere :D Nepíšem to preto, že ste to nebrali ozaj, že sme vyhrali, ale napísal by som to aj tak. Napísal som to, len tak zo srandy a aby sme sa aj kus hrať začali. Nenechal by som tým v srabe, keď nám to zrovna bohvieako néjde, to nie :!: a zas ja som verný tomuto týmu navždy od kedy som tu a keď nebudme tu a stýmto postom tak už končím načisto potom tu s tipovaním a asi aj HF. Pokiaľ sa mi bude dať, bude čas aj po škole, ak ju škončím a tak vždy budem tu zastávať miesto GM tohto týmu, ale myslím, že sa to bude dať pohode stíhať aj popri práci potom a tak, že Paľo :roll: Takže to čo som písal, že sa odvolám atď to je nič to je múka, to sú bludy, omáčky...zabudnite na to som tu chlapi s vami na to, aby sme tu vyhrávali a robili poriadny bordel :D Nie ja by som aj tak neodišiel to by muselo biť vo veci vážne veci atď a keď by sa to napr. urovnalo vrátil by som sa, ale dosť už bolo týchto sprostých rečí :D a teraz ešte k nášmu výkonu.

Ráno hej kukol som si výsledky na teletexte sčital som si koľko mám hej 12b paráda som už tak tušil že vyhráme a šiel som zapnúť pc a ide kukať vaše tipy a england 2b, dejf 2b a už ma poriadne zamrazilo pri pc čo ste zas robili a kukám palkovk 6b a vravím si to by malo stačiť a tak som spočítal súperove body a naštastie to stačilo :modlenie: Dík Paľo, že si ma podržal :yes: Nechcem byť kritický ani nič, lebo nemusí sa dariť ani mne a ani sa mi nedarí dakedy, ale fakt Páni zišlo by sa zabrať, alebo niečo zmeniť s vašimi typmi a tak. Inač ešte šťastie, že to dneska takto dopadlo, lebo kedy prehráme a ja som nahral 12b tak to by bolo v peknej riti, lebo by sme si jasnú výhru pobabrali zase.

Dnes večer idem páni asi na disco, takže mi budú myšlienky, keď budem tipovať a tipy už niekde inde na disco a ďalej po dievčencoch :lol: Chcel som tým povedať, že teda dnes sa spolieham na vás prevažne :frajer2:

Samozrejme pokúsim sa aj ja niečo tipnúť ve´d hádam vás v tom nenechám samých detičky moje, ja som dobrý ocko :lol: vy ste, ako moje malé detičky nemôžem vás nechať samých a ani nič a najme toho Paliska :D :wink:

Zatiaľ sa majte Páni dobre a lovu zdar :D :frajer2:
Já asi začnu tipovat eskymáckou ligu v kuličkách. Vypadá to, že tomu budu rozumět víc. :bitka3:
len aby si juliano uz coskoro nerozmyslal nad tipmi nad kocikom :lol2:
England,dejf váš čas príde v ďalších zápasoch a kolách.Dnes zabral Rado,inokedy to bude niekto iný.Ja tipujem takticky.Tak aby náš tím bodoval.Keď budeme Rado spolu,tak ti to vysvetlím.Dnes nás čakaá ďalšia výzva MB.Tak do nich.
A kedy budeme spolu prídeš cez víkend? A čo mi chceš vysvetľovať? Či aký tip kočíka si mám kúpiť? :lol: To ak tak tak WildCeltovi vysvetli :D Tak si to napísal Paľo, že keď budeme spolu, ako by sme niečo spolu mali :D Ni fakt, takže dnes MB sú na rade :twisted: :twisted: :twisted:
Ešte som zabudol Paľo takticky je ťažko tipovať pri veľa zápasoch, ako bolo dnes. Takticky tak pri 3 zápasoch,4. Tak aj ja sa tak snažím aj tak aj tak, ale teraz sa budem snažiť tipovať medzi prvými z nás a hlavne prvo nekukať vaše tipy, aby som sa nedal ovplivniť atď a zatiaľ to vyzerá, že to je takto lepšie. Proste, keď sa nedarí tak kurv... treba stým niečo robiť, treba zmeniť taktiku a nie hrať stále to isté a keď zas sa nebude mi dariť, že nebudem pre tým pomáhať zase to skúsim inak a tak. Chápeme sa? :frajer2:
Takze najprv mi dovol sa zasmiat tomu, co si pisal naposledy, ze si znami taktik. :lol2: Sak ked si tipoval takticky naposledy tak ste prehrali, takze si skor uskodil tymu ako pomohl. Ale to som nechcel.
Tipovat takticky sa da aj pri viacerych zapasoch, ale to ti nebudem vysvetlovat. Nie vzdy ide o to, aby si nahral co najviac bodov.
GO Tutles GO :clap:
Ivan píše:Takze najprv mi dovol sa zasmiat tomu, co si pisal naposledy, ze si znami taktik. :lol2: Sak ked si tipoval takticky naposledy tak ste prehrali, takze si skor uskodil tymu ako pomohl. Ale to som nechcel.
Tipovat takticky sa da aj pri viacerych zapasoch, ale to ti nebudem vysvetlovat. Nie vzdy ide o to, aby si nahral co najviac bodov.
GO Tutles GO :clap:
Milý Ivanko na to všetko čo si napísal ja, len toto :
Po 3. dni:

Obrázek
A ďalej:
Ty mi tu budeš dačo vykladať čo ste min. sezónu postúpili do PO z Milosti Božej. Nebiť veľkej nedbalosti a ich nepravidelného tipovania AS tak stratený, veď celú sezónu ste hrali veľký prd. jasne teraz ste vyhrali 1. kolo skončili ste 1. tak krídelka narástli, ale tie sa dajú ľahko podstrihnúť...poznáš to aj sliepkam podstrihávajú, aby neprelietali plot do susedoje dvoru a tak. Je pravda, že prví ročník čo je tu váš tým a náš ste boli lepší ja to berem aj uznávam. Jedno kolo ste skončili v prvom ročníku 1. a mi zavami o bod a neviem kto mal v tom kole mal v riťky kaky, keď tesne pred zápasom menil tipy, upravoval, aby nedajbože ich krokodíly neobehli. Proste to je jedno, ten ročník ste boli lepší aj tak druhý ročník sme boli lepší mi a nevyskakoval som tu a nefrajeril som tu, ako ty atď... ale aj taký ľudia musia byť, ako ty ani bez vás by to nešlo, ale prosím ťa už sa nestrápňuj viac je to už choré toto všetko z tvojej strany. Po 2. ročníkoch si myslím, že je to 1:1 aj, keď možno máte o pár bodov viac, ale to nerátam tento ešte ročník a jednak sezóna sa, len začala, ale pozri sa mne je to jedno nech ste lepší, ako mi mne je to šum a fuk ak si chceš, len toto dokazovať tak prosím. Zas, ale nemysli si, že ty vyhráš/vyhráte kolo a ja sa s toho doserem, alebo čo...viem, že ti ide o to ma provokovať atď...vieš čo mne je už jedno ja sa krotím, ale zas ani po hlave si nenechám skákať... ale dlabem ja už fakt na teba viac ťa už fakt nerieším :!: :!: :!:
juliano, co to mas za prehliadac, ked ti to tak zle zobrazuje tie tabulky :sad2:

MF je v pohode, to viem, lebo tu pouzivam a podla nej som ich robil
IE viem, ze nesedi ako som nedavno sam zistil :-(
ale to co mas ty, to je nejaky hardcore :D

:?: :?: :?:
Wild: Nechápem. poradie týmom, ale sedí: Ak hej to je hlavné. čo mi to teda zle zobrazuje? Celú tabuľku a farby sedia? A naozaj to dáko zle sedí, lebo kde sú zápasi nemám nič, len farbu a V máme vraj 2 a viem iba o jednej a používam mozila firefox...skúsim, ale iný operu a tiež skúsim dačo porobiť cez ccleaner.
Ty si uz naozaj sprosty alebo co? Pisal som o tom, ze sa da aj inak taktizovat ako nahrat co najviac bodov a povedal som, ze ste kvoli tvojmu taktizovaniu prehrali 1 zapas, takze nechapem preco tu poukazujes na umiestnenie v tomto kole. Smial som sa, ze ste skoncili prve kolo pod nami? Nie! ( aj ked neviem preco :eek2: ). Tak preco o tom tocis? A menit tipy tesne pred zapasom nie je zakazane, aj vy ste to mohli robit. A to, ze sme postupili do play off bola nahoda je tiez pravda. Tak ale cela tato hra zavisi len od stastia, ci?
Predtym ako mi zase odpises, si dobre tento prispevok rozanalizuj, aby si mu porozumel o com tu pisem, aby si zase neodpovedal na nieco, co som nepisal.
Turtles forever :clap:
ma to byt taketo uhladne :frajer2:
Tak ti nevim Wildaku, ja to mam stejne jak Julek... A to mam mozillu, nejnovejsi verzi dokonce :) Ale nijak mi to nevadi, samozrejme u tebe to vypada lip.
Zas si nemá ten z Prievidze s kým písať?Asi nie,keď píše nám.Rado ja ti to vysvetlím,tú moju taktiku.Aj dnes by to malo vyjsť.Závisí to od vašich kombinácií.Pri veľa zýpasoch sa to už nedá.Máš pravdu.A nenechaj sa stále vytáčať.Nech si píšu čo chcú.Ani my,ani Prievidza nie sme dobrí.Sme slabí,treba dokázať,že vieme tipovať.Myslím dostať sa do PO a nevypadnúť hneď v 1.kole.
Wild nech si ukazuje čo che radšej sa priprav na zmenu niku na starú verziu ixo :D Včera som dostal na disco oznamko od jednej super babenky s venovaním, že IXOVI...áno musím sa vrátiť k starému niku pod ním ma poznajú veľa ľudí aj volajú a tu som pod týmto neznámi...uznávam mali ste pravdu, nemal som si to meniť a sorry wild, že ti spôsobujem iba robotu už nebudem sľubujem. :yes:

Inak včera mi dáky debil na disco nabúral do auta odrbal mi bočnú smerovku všetko dokola tej smerovky je poohýnané.

PS : nemám dáko náladu na nič...
ku*va tuším sme vyhrali.14:13.Moja taktika slávi úspech.Idem to pre istotu porátať.Ale myslím,že som to zrátal dobre.Takže 6 bodov už máme.To je výborné.
Pomýlil som sa.Vyhrali sme jasne 16:13.
england 8b
ixo 4b
dejf 2b
palkovk 8b

a súperi:
maro 5b
danchez 2 b
extrem 2 b
wild 8 b

Dnes sme zabrali ja s englandom.Tak to má byť.Dúfam,že je ixo (nie Juliano) s nami spokojný.
Koukám, že si držím svůj průměr dva body na zápas. To jsem vlastně produktivnější než Ovechkin. :lol3:
Jasne, že som spokojný Paľo. :good: Dejf tebe no ide, ako krv z nosa :D V pohode čeče :D :wink: Inač som myslel, že je to v prdeli, ale potom englan zachránil veď sa mu aj patrilo. :) Naozaj dobrá taktika Paľo, ako to robíš? :D Potom mi to povieš :D Pokračuj v tom ďalej. Dnes nám to kto vlastne spadne pod kosu aký tímik :D
Ja už budem menej písať a viac hrať :frajer2:
ja ti nick uz nezmenim :dup: do konca 2. kola si chulo, potom mi je to uz jedno, kedze koncim :moj:
Dobre veď nemusíš teraz meniť ja nik mám už zmenení aj banner si dám taky pohodka. A ve´d čo jaj Bože robota pri prepisovaní na 10s či nie v poho no. a čo po 2. kole končíš s tabuľkami teda vyhodnocovačky, kto to prevezme a do kedy? Či zle som pochopil?
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS