Aby si to náhodou nejinxol
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FALCONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
tak dnes prestizny match... dragons dnes k nam na zapas doniesli tie svoje citronovo-limetkove atrapy dresov, alternativnu sadu nasadzujeme aj my, na lade to teda bude vyzerat takto:

vs.

najvyssi cas aby tym prerastenym okridlenym jastericiam konecne niekto zrazil hrebienok...

vs.

najvyssi cas aby tym prerastenym okridlenym jastericiam konecne niekto zrazil hrebienok...
to vstúpi do platnosti v zápasoch Falcons-Blue Angelsarek » Ned Dec 08, 2013 10:06 pm píše:mali by sme vymysliet v komisii nejake pravidlo, aby mohli vo vynimocnych pripadoch prehrat v zapase oba timy.
To hadam nebude potrebne, mne celkom staci to pravidlo co sme schvalili po mojom navrate do komisie, ze Falcons musia vyhravatarek píše:mali by sme vymysliet v komisii nejake pravidlo, aby mohli vo vynimocnych pripadoch prehrat v zapase oba timy.
ja nie som zas az taka ku*va aby som obcas nedoprial nejaky ten win aj ostatnym, takze pravidlo aby v ostatnych zapasoch kde nehraju Falcons povinne prehrali oba timy mi (zatial) naozaj nechyba…
Tuto noc to bol zase solidny vykon s jedinou chybickou – ze nestacil na body
EI to skratka trafili este lepsie, komu cest tomu cest…
Dnes si uzite zasluzeny den volna a od zajtra zase naostro do akcie – konferenciu mame zatial brutalne vyrovnanu a na konci bude potrebny kazdy bodik…
Dnes si uzite zasluzeny den volna a od zajtra zase naostro do akcie – konferenciu mame zatial brutalne vyrovnanu a na konci bude potrebny kazdy bodik…
Baffy 
Super ako ti to tam po pomalsom zaciatku sezony zacalo padat
Paci sa mi ako sa zatial doplname, kazde kolo sa nasiel niekto kto tim potiahol, vsetci maju na doterajsich vysledkoch nezanedbatelny podiel, ked da niekto na chvilu nohu dole z plynu (strati formu), najde sa niekto iny kto ho plnohodnotne zastupi
Dnes ked som dopozeral Avs som checkol priebezny stav zapasu s IC, prehravali sme tusim 14-20 a uz som myslel ze nie je ani teoreticka sanca na obrat. Pozrel som tipy na zvysne zapasy a zablikalo svetielko nadeje – nasiel som kombinaciu vysledkov ktora by nam nakoniec tu vyhru o bodik zabezpecila. Potrebovali sme X v calgary a 1 vo finixe a san jose - a cuduj sa svete, ono to vyslo
Super ako ti to tam po pomalsom zaciatku sezony zacalo padat
Paci sa mi ako sa zatial doplname, kazde kolo sa nasiel niekto kto tim potiahol, vsetci maju na doterajsich vysledkoch nezanedbatelny podiel, ked da niekto na chvilu nohu dole z plynu (strati formu), najde sa niekto iny kto ho plnohodnotne zastupi
Dnes ked som dopozeral Avs som checkol priebezny stav zapasu s IC, prehravali sme tusim 14-20 a uz som myslel ze nie je ani teoreticka sanca na obrat. Pozrel som tipy na zvysne zapasy a zablikalo svetielko nadeje – nasiel som kombinaciu vysledkov ktora by nam nakoniec tu vyhru o bodik zabezpecila. Potrebovali sme X v calgary a 1 vo finixe a san jose - a cuduj sa svete, ono to vyslo
Tak odveta s tigrami nam cez vikend prilis nevysla, dnes sme sa ale proti pavukom vratili na vitaznu vlnu.
Tabulka je stale neuveritelne vyrovnana, z deleneho stvrteho miesta stracame na prve iba 2 bodiky. Navyse do konca kola nas cakaju este zapasy so vsetkymi timami na 1.-4. mieste. vsetko teda mame stale vo vlastnych rukach. Bolo by fajn skoncit aspon v top3, ale pri tejto vyrovnanosti tabulky z toho lahko moze byt aj 8. miesto…
Bude to este zaujimavy zaver kola
tak snad Baffymu forma vydrzi a ak nahodou nie tak nech ho aspon my ostatni plnohodnotne doplnime/zastupime
Tabulka je stale neuveritelne vyrovnana, z deleneho stvrteho miesta stracame na prve iba 2 bodiky. Navyse do konca kola nas cakaju este zapasy so vsetkymi timami na 1.-4. mieste. vsetko teda mame stale vo vlastnych rukach. Bolo by fajn skoncit aspon v top3, ale pri tejto vyrovnanosti tabulky z toho lahko moze byt aj 8. miesto…
Bude to este zaujimavy zaver kola
Skoda, dnes sme vyhoreli na tom ze sme malo verili chicagu, ale definitivnym klincom do rakvy bol zapas dallasu s coloradom – my sme mali 3x dvojku a jedno X, army men 3x jednotku a jedno X… keby bola ostala ta remiza co bola este 3 min pred koncom tak by sme asi boli vyhrali… 
Vitazstvo v tomto kole uz asi po tychto dvoch prehrach nie je realne, ale skusme este zabojovat aspon o co najvyssie umiestnenie…
(ak skoncime v top 3 a predbehneme army men tak budem GM vyberu nasej konferencie v all star game, tak podme podme, zabrat!
)
Vitazstvo v tomto kole uz asi po tychto dvoch prehrach nie je realne, ale skusme este zabojovat aspon o co najvyssie umiestnenie…
(ak skoncime v top 3 a predbehneme army men tak budem GM vyberu nasej konferencie v all star game, tak podme podme, zabrat!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé