Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Sutter se asi zblaznil Stajanovi na 4 roky 3.5 mega??? Tolik vydelavaj Krejci, Staal nebo Zajac.
Nemyslím si že je Stajan horší než-li třeba právě Krejčus nebo Zajac - v Tor měl sice solidní IT ale na prd spoluhráče, nyní u Flames si myslím že se konečně projeví jeho nadání, parťáky bude mít dobré !!!!
Dneska zapas vo vybornom case 21.00 takze snad ak bude nejaky strem uvidime konecne po dlhsej dobe zapas. Zaroven by bola velmi vhodna vyhra chicaga a v zapase nashville - vancouver tak tam by snad mohli prehrat oba timy.
dnes bychom si po vaší návštěvě JoeLouisAreny,rádi nechali 2bodíky doma,takže doufám,že nebudete moc proti...... :cinka: :cinka: :cinka:
Baffy píše:dnes bychom si po vaší návštěvě JoeLouisAreny,rádi nechali 2bodíky doma,takže doufám,že nebudete moc proti...... :cinka: :cinka: :cinka:
to teda budem chlape :fucker: ......zvlášt od vás by byla výhra dost chutná :bitka3: :razzi:

GO FLAMES GO!!! :povzbudzovanie:
.:Mike:. píše:
Baffy píše:dnes bychom si po vaší návštěvě JoeLouisAreny,rádi nechali 2bodíky doma,takže doufám,že nebudete moc proti...... :cinka: :cinka: :cinka:
to teda budem chlape :fucker: ......zvlášt od vás by byla výhra dost chutná :bitka3: :razzi:

GO FLAMES GO!!! :povzbudzovanie:
Nam staci odstavit Iginlu,inak ste neskodni :) ........Ale zda sa mi,ze to bude tesne az dokonca......
Tento zapas este nie je rozhodujuci, ale je velmi dolezity. Hlavne z pohladu sebedovery do dalsich zapasov. Zaroven dnes budem ostro sledovat atlantu s nashvillom.
debil píše:Tento zapas este nie je rozhodujuci, ale je velmi dolezity. Hlavne z pohladu sebedovery do dalsich zapasov. Zaroven dnes budem ostro sledovat atlantu s nashvillom.
Ano, velmi důležitá výhra pro Flames, a to nejen pro sebedůvěru, ale také proto, že se hrálo o 4 b. Mám takového tucha že Nashville to ještě začne hnojit, takže nakonec možná do PO půjdou oba aktéři tohoto zápasu, uvidíme !!!!
ENGLAND-PHILLY píše: Mám takového tucha že Nashville to ještě začne hnojit, takže nakonec možná do PO půjdou oba aktéři tohoto zápasu, uvidíme !!!!
To by nebylo špatné,ale Preds si to celkem hlídají,což mě sere-jo a mimochodem,v pondělí si ty půjčené 2body
bereme zase zpátky O.K.? .....o tom jsem téměř přesvědčen...... :frajer2: :cinka: :cinka: :cinka:
Po dlhsej dobe som velmi poteseny. Dve tretiny sa darilo stavat Lidstroma a Rafaskeho na nas prvy utok, v tretej tretine sa vsak dostali na dalsie obrany detroitu a vysledok otocit. Vysledok nic neriesi, ale je velmi dolezity pre sebedoveru ktora bola po strasnych 2 mesiacoch v prdeli. Nas schedule je dost tazky. Na strane druhej to bude velmi zaujimave a napinave. v stvrtok Ottawa, v nedelu Vancouver v pondelok znova Detroit.
pěkně!!pěkně!! tak se mi to líbí!! :yahoo: :clap: :good: ...sem velmi rád že jsme ty sr*če z Detroitu porazili!!! :yahoo: ach jak já je nenávidím!!! :twisted: :twisted: ted zápas proti SENS ...tak jsem zvědav jak to dopadne.. :roll:
tak nakonec vyhráli Flames,štěstí hodně pomohlo...a tak jsme nadále ve hře na postupovém místě do Play Off :clap: , musíme si to hlavně udržet a nepustit před sebe Detroit!!! :cinka:
Lec Gou flejms. Dnes musime porazit moj druhy najnajnajoblubenejsi tim! Red Wings zas vyhrali.

Kotalik, budicek! Ked uz sme tohto hraca kupili tak chcem vidiet nejaky gol, a hlavne pozitivne +/-.

Schvalne kolkokrat dnes nafilmuje Burrows presilovku? 1,2 alebo 3x? Vitaz dostane pisomnu pochvalu.
Chudák Kiprusoff, ani si poriadne nezachytal a už sa musel z brány pakovať... Hrali sme 2. zápas za 2 dni, tak som rád že naši hráči mohli polaviť už po prvej tretine, na Lames totiž stačilo odohrať tie zvyšné 2 časti v tréningovom tempe a v poslednej sme dokonca ani nestrielali...
Bouwmeester si chcel tento rok konečne zahrať PO, ale prečo potom išiel k Lames :hmm: .

Henrik Sedin dnes prihrávkou na Danielov gol prekonal tímový rekord v počte asistencií. Bola to už jeho 416. golová prihrávka v drese Canucks a posunul sa tak pred Trevora Lindena. :poklona2: .
:hroza:
Obrázek
Stane sa, aj bielorusko vyhralo so svedmi, tak aj canucks mozu raz za cas zvitazit. Jeden zapas, to sa stane. Dnes mame pred sebou druhy zapas, ktory uz ale bude nevyhnutne bodovat.

K tej fotke. Brent Sutter uz je trapny. Od zaciatku sezony sa iba mraci nasrate vyrazy v tvari, tvari sa ako strasny drsnak, toto je ale zle. Komu by sa chcelo hrat pod vecne nasratym trenerom.
kua tak jsme prohráli i s tím zaje*aným Detroitem kuaaa!! :x :x :evil: :evil:
Baffy píše:-jo a mimochodem,v pondělí si ty půjčené 2body
bereme zase zpátky O.K.? .....o tom jsem téměř přesvědčen...... :frajer2: :cinka: :cinka: :cinka:

:clap: :good: tak a jsme si vyrovnáni,půjčené 2bodíky jsou zpět!
Špatně, špatně, všechno špatně :? :thumbsdown: . Kluci to měli dotáhnout alespoň do toho prodl., dostat fíky na konci 2. resp. 3 tř. je haluz. Ten vyrovnávací beru, padl při PP Det, ale sakra dostat rozhodujícího banána těsně před koncem při hře 5/5 :ja_neviem: . No hlavně to PO nějak urvat, snad helfne alespoň Antihockey Town a půjdou dolů, protože Det tam pravděpodobně chybět nebude !!!!
Antihockey Town je kdo?Nashville?
:lol2:
mas strach ze myslel denver? hadam len nie (aspon ja som to automaticky vyhodnotil ako nashville)

zajtra pre lames dalsi klucovy zapas na lade colorada, pripadna prehra by uz znamenala 9 (a mozno az 11 ak avs dnes vyhraju v st.louis) bodovu stratu na Avs, co by pri 12 zostavajucich zapasoch bol uz pravdepodobne neprekonatelny rozdiel (a tym padom takmer istu ucast Avs v playoff)
lames ale budu mat miernu vyhodu v tom ze budu oddychnutejsi, avs budu mat v nohach dnesny zapas v st.louis, tak uvidime ako sa im to podari zuzitkovat
Jasně že Nashville kluci, Colorádko letos hraje fakt super a jsem zvědav jak jim to půjde v PO. Flames se ještě budou hodně rvát, uvidíme kdo tam nakonec proklouzne !!!!
debil píše: K tej fotke. Brent Sutter uz je trapny. Od zaciatku sezony sa iba mraci nasrate vyrazy v tvari, tvari sa ako strasny drsnak, toto je ale zle. Komu by sa chcelo hrat pod vecne nasratym trenerom.
on má ale ten kamenný výraz pořád nejenom u Flames :)
je to takový Milan Minář ten je nepřijemný po cely zapas jeho vyrazem :D
Hej my hrame dnes o 20.00!! Tak to je super. Akurat vysledky tychto skorych zapasov nebyvaju dobre.

Musime vyhrat lebo jazdci na ponikoch to nezvladli. Asi ich tie poníky utahali a Burrows s Keslerom nestihli nafilmovat dostatok presiloviek.
Hmm, tak pro Flames po dnešních výsledcích asi STOPKA, nkdo z trojice Nas, Col a Det to již nepustí, přes jiný tým to do PO již nepůjde. Po 1. 1/3 ZČ jsem o postupu do PO nepochyboval, pak se to nějak zlomilo, poslední matche hrají kluci tak nějak konstantně, ale stačit to nebude, škoda !!!!
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE