Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Taky to sleduju a musím ti oponovat - Halák chytá dobře, výborně vychytal přesilovku 5 na 3 a měl tam spoustu dalších velmi dobrých zákroků. Že ho nechají ostatní hráči na holičkách a ve vlastních přesilovkách na něj nechají 2x jet samotného hráče domácích, to je věc jiná. Hráli jsme dvě přesilovky a dostali 2 góly! Víc snad nemá ani cenu říkat. Je to tragédie, zvlášťe, když po první třetině jsme vedli 2-1... Já už si myslím, že to snad hráči dělají schválně, protože jinak to není možný! S tímhle do play-off nepůjdeme a pokud by taková hra měla trvat i nadále, tak budu možná i raději než abychom tam dělali ostudu
.
Halákovi
Druhý gól v naší síti byl nájezd v naší přesilovce.Po chybě S.Kosticyna ve středním pásmu se dostal do brejku Lombardi.Snad jen bych přiipomenul,že při tom najezdu šel trochu Jarda brzy na zem a nechal se z úhlu blafákem obhodit.Ovšem nehážu gól na něj.Něco na pronikajícího útočníka zkusit musel.Tentokrát to jednoduše nevyšlo a útočník Flames ho zkrátka přehrál.
Třetí gól Phaneufa byla povedená kombinace Calgary.Jen nechápu proč Plekanec s Higgins ve dvojici jeli do našeho oobranného pásma za Phaneaufem tak pomalu.Snad si myslel,že se nemůže vůbec nic stát.A stalo se!!!!!!
Další gól v přesilovce byla jasná chyba hvězdného Markova
Pátý gól dal Bourque po kombinaci z velké blízkosti.Halák bez viny.Spíš je spravedlivější říci,že se celá naš bránící pětice nechala přehrát a zvláště bije do očí pomalý pohyb a nedůsledný zákrok O ´Byrneho u naší branky
Poslední gól byla Mossova teč v našem oslabení.Calgary dobře sehraná přesilovka,k tomu není co dodat.Halák mohl sotva něco chytat.
Naše góly ani nepopisuju,protože pro konečný výsledek to má nulový význam.
Rupli jsme další zápas a věci jsou už na pováženou!!!
Kapitán Koivu sice burcuje tým na webu HABS.Že se musejí semknout a pomoc si sami a zapomenout na posledních 14 dní a kdesi cosi.Ale to říkal již před tím .Výsledky se nedostavují a my upadáme do větší a větší krize!!!Psychika mužstva je zřejmě úplně v háji a Carbonneau nemá recept, jak by to zmírnil.Spolu s nečinností Galney mám obavy,aby jsme se do PO vůbec probojovali!!!!
Čeká Edmonton - to jsem tedy zvědavý!!!!!!
Byť to říkám hrozně nerad, ale už jsem to napsal i na habsczech.com - po tomhle tripu, bohužel, už v osmičce nebudeme! Je to smutný, ale nejspíš momentálně není úniku. Nezbývá než doufat, že prostě ještě přijde změna a nakonec to play-off uděláme. V roce takových monstrózních oslav by byl nepostup obrovskou ostudou a ani nechci domyslet, k jakému zemětřesení by v Canadiens poté došlo!
viem ze mate velke ambicie ale pozrime sa na tabulku. habs su stale na piatom mieste z 15 timov co znamena jasny nadpriemer. Mohlo by to byt daleko horsie. Treba rozlisit vykyv formy a skutocny potencial timu. ale inak vsimam si ze cast ludi, vratane mna, hodnoti svoj tim daleko kritickejsie ako ostatne.
Plekancův zákrok jsem na videu viděl.To bylo skutečně nešťastné zakopnutí o Grebeškova.Hodně přísné potrestání,v tom nebyl úmysl.Disciplinární komise NHL tentokrát podle mne přestřelila.
Zápas s Coloradem jsme naštěstí vyhráli díky golmanu Jardovi Halákovi.Domácí měli od druhé třetiny převahu,ale Jarda nás podržel!!!!!
Zápas jsem nesledoval,ale řekl bych,že jsme měli velké štěstí.
Z highlighty je vidět,že Halák několikrát zlikvidoval šance v těsné blízkosti brankoviště včetně několika samostatných nájezdů.Chválim Jardo a zároveň vyčiňuju obraně,že je do takových nájezdů vůbec pustili.
Možná Jarda mohl mít i ten druhý gól.Je to trošku nepřehledné.Zdálo se mi,že puk měl Halák před sebou a atakující Arnasson mu ho tam spolu s bránícím S.Kosticynem nějak došťouchl.To je nyní jedno,hlavně,že body jsou doma.
Moc se mi líbí ta situace před prvním našim gólem, jak se rychlík Pacioretty obrátil a zpětně podíval, aby skvěle zpětně přihrál Bouillonovi,který bez přípravy propálil Budaje.Paráda od obou,ale zvláště chválim našeho mladíčka za herní přehled
Brisebois v přesilovce golfákem napálil Budajem odražený puk.Budaj neměl nárok
Gól A.Kosticyna z nájezdu mezi betony Budaje byl trošku šťastný,ale platí!!!!!!
No a pochvalme také Kostopoulose v power play,který se naslepo po té otočce bekhendem z vlastního pásma do prázdné branky trefil!!!!!!
Carbonneau si po zápase stěžoval,že bylo velice obtížné hrát pro naše hráče ve vysoké nadmořské výšce.Nejsou na to zvyklí,zkušenosti má snad jen Brisebois,který tu hrál.
Mě,ale konečně spadl kámen ze srdce a doufám,že v nastaveném trendu budeme pokračovat dál!!!!
Tak snad to vydrží!!!!!!
Další soupeř kosatky z Vancouveru.Hm,s těmi jsme hráli poměrně dávno.To jsem tedy zvědavý!!!!Jen doufám,že Sundin se nakonec nerozehraje na nás!!!!!
ten Plekancuv zakrok faul nebyl oba se do sebe zapřeli takže podle mě to na tu stopku nebylo jinak doufám že se s Vancouverem tedka Montreal nakopne a v play off se muže stat cokoliv strašně mě mrzí že se ted trápi můj vzor Alex Kovalev
ma s Kostopulosem často největší ice time ale body skoro žadné
snad se zvedne co myslíte??
Ono je to s ním trošku složité.Je dost náladový a výkyvy formy měl již v minulosti.Když mu to jde je k neudržení.Má skvělý skluz a vynikající techniku hole.Není problém pro něj přejít přes jednoho nebo dva hráče.Bohužel jeho individualismus evokuje k častějšímu podržení kotouče a sólování.A to je ten problém.Když to nejde celému mužstvu má tendence to brát na sebe,místo aby se zapojil do kombinace,což také umí.Výsledek je ten že plno puků zbytečně ztratí a dává tak možnost soupeři k protiútoku.
A nebo se potuluje po ledě jako když ho to právě přestalo bavit.
Podle mně je to v jeho psychice a bohužel do hlavy mu nikdo z nás nevidí.Na spoluhráče,kteří by mu to nedokázali hodit si stěžovat nemůže.Jedno jestli hraje s Koivu,A.Kosticynem nebo Plekanecem či někým jiným.Všichni jsou rychlostně dostatečně vybaveni a mají smysl pro kombinaci.Tomáši to sice moc nešlo,ale bylo to také tím,že to nešlo nikomu.Měli by mu vyhovovat!!
Je to v něm,ale já doufám,že z důležitostí nadcházejících zápasů se znovu Alex zvedne a za náš prapor začne zase válet!!!!!!
Jednoznačně nato má,několikrát mě o tom přesvědčil!!!!!
co sem sledoval některé zápasy habs tak máš naprostou pravdu taky mi přišlo někdy jako by ho to nebavilo a zbytečně ztrácel puky z kterych pak vznikaly přečíslení. Co se týče práce z holí tu si dovolim tvrdit má možná nejlepší z NHL neznam šikovnější ruce (možná Hemský,lecavalier). Doufám že se zvedne a dotáhne Habs do play off myslím že Montreal tam rozhodně patří
Montreal Canadiens nevyjímaje.Vzal jsem si k ruce web TFP.Nevím na kolik je sice seriózní,ale nabízí hráče s předpokládanou změnou klubu,včetně našeho mužstva.
Podle tohoto webu by Montreal Canadiens měl mít zájem o tyto hráče :
http://www.thefourthperiod.com/trade_de ... top25.html
obránce Pronger
obránce Bouwmeester
obránce Kaberle
obránce Kuba
obránce Hävelid
obránce Derek Moris
centr Nylander
centr Lecavalier
centr Richards spolu s obráncem Niskanenem
již dříve se spekulovalo o Gáboríkovi
Spekuluje se že by mohl přijít někdo z Colorada,kde se nabízejí hráči Jordan Leopold, John-Michael Liles, Ryan Smyth, Marek Svatos, Ruslan Salei Brett Clark.
Především o obránce John-Michael Lilese bychom mohli mít údajně zájem.
Dále se s námi spekuluje v novinách According to Montreal's La Presse v souvislosti s hráči St. Louis' Keith Tkachuk, Bill Guerin a Doug Weight z New York Islanders
Taky se spekuluje koho bychom mohli pustit a především se logicky uvažuje o mladých perspektivních obráncích našeho mužstva Ryan O'Byrne, Ryan McDonagh a P.K. Subban o kterých říká La Presse,že by byli optimální protihodnotou za Bouwmeester nebo Prongera.
Když se nato tak koukám tak bych očekával,že Gainey přivede do klubu jednoho obránce a centra.
Pronger a Bouwmeester budou zřejmě nad síli našeho GM.Kaberle od konkurenčního Toronta sotva přestoupí.Takže někdo ze čtveřice Hävelid,Kuba,Liles,Moris.
S Atlantou moc neobchodujem a ani Phoenix nebývá destinace,kam často Gainey obrací oči.Zbývá tedy Ottawa a Colorado.
Ottawa je divizní soupeř,ale frankofonní klub.Věřím,že by se kluby k vzájemné úctě mohly dohodnout na obránci Kubovi.Musím říci že bych ho klidně bral!!!
Tím bych se nezříkal Lilese.Klidně i jeho i když jsem zaslechl,že v defenzívě dost chybuje.
Z útočníků Richards s obráncem Niskanenem podle mě z Dallasu nepřijdou.To by nás vyšlo moc draho a Gainey k tomu nebude svolný a ani bychom na to neměli adekvátní náhradu.Lépe řečeno hráče,které sami nepotřebujeme.
Po Lecavalierovi se šilhá již léta,ale je to pouhý sen,který dementovali zástupci Tampy nakonec i samotný hráč.
,,Nikdy neříkej nikdy!!!!!!!
Zato příchod washingtonského centra Nylandera se mi zdá docela reálný.Pasoval by do koncepce s Kovaljovem společně hráli.S Leonsisem Gainey v minulosti obchodoval/viz Zedník/Čili docela bych předpokládal,že obchod může být možný!!!A já bych Nylandera uvítal.Určitě by nám pomohl a změna prostředí by mu pomohla!!!!
Gáborík je drahá často zraněná hvězda.Navíc v naší situaci křídlo nepotřebujeme.Ten spíš čeká na léto a trh volných hráčů UFA
.
Ostaní hráči jako Martin St. Louis' Keith Tkachuk, Bill Guerin a Doug Weight se nám příliš nehodí do koncepce a nebo jsou za zenitem výkonnosti a jsou příliš drazí. To vlastně platí i o zbylích hráčích Colorada /Jordan Leopold, Ryan Smyth, Marek Svatos, Ruslan Salei Brett Clark/se kterými se spíš uvažuje na výměnu v souvislosti se špatnými výsledky AVS a celkovou přestavbou jejich mužstva.Z nich by byl zajímavý průbojný Ryan Smyth,ale zdá se mi to nereálné!!
zaujímavá úvaha, ale ja by som si napr. Smytha alebo Svatoša za výmenu v MTL predstaviť vedel a pokiaľ ide o toho obráncu, myslím že MTL najviac pasie po Boumeesterovi a ak by to nevyšlo, ja osobne by som tam rád videl napr. Havelida. Taktiež bude zaujímavé sledovať, či ti ten tušák, že dotiahnu Nylandera vyjde.montreal píše:Blíží se deadline a množí se spekulace o hráčích o které bude jistě zájem!!!!
![]()
Montreal Canadiens nevyjímaje.Vzal jsem si k ruce web TFP.Nevím na kolik je sice seriózní,ale nabízí hráče s předpokládanou změnou klubu,včetně našeho mužstva.
obránce Pronger
obránce Bouwmeester
obránce Kaberle
obránce Kuba
obránce Hävelid
obránce Derek Moris
centr Nylander
centr Lecavalier
Spekuluje se že by mohl přijít někdo z Colorada,kde se nabízejí hráči Jordan Leopold, John-Michael Liles, Ryan Smyth, Marek Svatos, Ruslan Salei Brett Clark.
Dále se s námi spekuluje v novinách According to Montreal's La Presse v souvislosti s hráči St. Louis' Keith Tkachuk, Bill Guerin a Doug Weight z New York Islanders
Taky se spekuluje koho bychom mohli pustit a především se logicky uvažuje o mladých perspektivních obráncích našeho mužstva Ryan O'Byrne, Ryan McDonagh a P.K. Subban o kterých říká La Presse,že by byli optimální protihodnotou za Bouwmeester nebo Prongera.
Když se nato tak koukám tak bych očekával,že Gainey přivede do klubu jednoho obránce a centra.
Pronger a Bouwmeester budou zřejmě nad síli našeho GM.Kaberle od konkurenčního Toronta sotva přestoupí.Takže někdo ze čtveřice Hävelid,Kuba,Liles,Moris.
S Atlantou moc neobchodujem a ani Phoenix nebývá destinace,kam často Gainey obrací oči.Zbývá tedy Ottawa a Colorado.
Ottawa je divizní soupeř,ale frankofonní klub.Věřím,že by se kluby k vzájemné úctě mohly dohodnout na obránci Kubovi.Musím říci že bych ho klidně bral!!!
Tím bych se nezříkal Lilese.Klidně i jeho i když jsem zaslechl,že v defenzívě dost chybuje.
Z útočníků Richards s obráncem Niskanenem podle mě z Dallasu nepřijdou.To by nás vyšlo moc draho a Gainey k tomu nebude svolný a ani bychom na to neměli adekvátní náhradu.Lépe řečeno hráče,které sami nepotřebujeme.
Po Lecavalierovi se šilhá již léta,ale je to pouhý sen,který dementovali zástupci Tampy nakonec i samotný hráč.
,,Nikdy neříkej nikdy!!!!!!!",ale tušim,že nepřijde
Zato příchod washingtonského centra Nylandera se mi zdá docela reálný.Pasoval by do koncepce s Kovaljovem společně hráli.S Leonsisem Gainey v minulosti obchodoval/viz Zedník/Čili docela bych předpokládal,že obchod může být možný!!!A já bych Nylandera uvítal.Určitě by nám pomohl a změna prostředí by mu pomohla!!!!
Gáborík je drahá často zraněná hvězda.Navíc v naší situaci křídlo nepotřebujeme.Ten spíš čeká na léto a trh volných hráčů UFA
.
Ostaní hráči jako Martin St. Louis' Keith Tkachuk, Bill Guerin a Doug Weight se nám příliš nehodí do koncepce a nebo jsou za zenitem výkonnosti a jsou příliš drazí. To vlastně platí i o zbylích hráčích Colorada /Jordan Leopold, Ryan Smyth, Marek Svatos, Ruslan Salei Brett Clark/se kterými se spíš uvažuje na výměnu v souvislosti se špatnými výsledky AVS a celkovou přestavbou jejich mužstva.Z nich by byl zajímavý průbojný Ryan Smyth,ale zdá se mi to nereálné!!
kanter píše:Okrem Kubu sa Montreal zaujíma o ďalších 4 obrancov (Hävelid, T.Kaberle, Pronger, Bouwmeester)Martin #27 píše:ten Kuba by se hodil já ho mám rád je spolehlivý,umí přitvrdit a ma perfektni střelu golfem.![]()
Takže posledné hodiny Trade Deadlin-u budú plné napätia
jj já sem myslel že přímo Kuba by se mi v Montrealu líbil, i Kaberle ale nevim jestli by šel z Toronta zrovna do Montrealu
montreal píše:Blíží se deadline a množí se spekulace o hráčích o které bude jistě zájem!!!!
![]()
obránce Pronger
obránce Bouwmeester
obránce Kaberle
obránce Kuba
obránce Hävelid
obránce Derek Moris
centr Nylander
centr Lecavalier
.
Já už jsem to psal kanter,ale to se nic neděje,že jsi to zopakoval.Dáme to před oči aby to bylo vidět.kanter píše:Okrem Kubu sa Montreal zaujíma o ďalších 4 obrancov (Hävelid, T.Kaberle, Pronger, Bouwmeester)Martin #27 píše:ten Kuba by se hodil já ho mám rád je spolehlivý,umí přitvrdit a ma perfektni střelu golfem.![]()
Takže posledné hodiny Trade Deadlin-u budú plné napätia
Jinak pokud jde o Mareka Svatoše tak to je podle mých informací klasické talentované pravé křídlo.Určitě bych se ho nezříkal,ale my akutně potřebujeme po zranění Langa centra do druhé řady.Navíc jméno Svatoše je spíš udáváno ve spekulací v souvislosti se špatnými výsledky AVS a jejich postupnou přestavbou,než nějakou realitou,která v AVS panuje.Podle mne tohoto perspektivního křídelního útočníka Colorado měnit nebude!!!Byli by hloupí,kdyby se ho zbavovali.Koukal jsem se jakou má smlouvu.Ještě na příští sezónu 20009/10 parádních 2,300 mil a pak UFA.Kdepak,toho měnit nebudou a my ho v současnosti ani nepotřebujeme!!!Křídel máme dost,tlačí nás bota na centru!!!!!!!!
No taky tu obranu musíme nějak stmelit.Takhle by to nešlo v posledních zápasech jsme dostávali moc gólů!!!!Samozřejmě,že ne za všechno mohla samotná obrana,také útočníci se mizerně vraceli,chyboval brankář/Price/Ale,že je obrana prostupná jsi viděl z ukázek posledních zápasů,kdy proti Halákovi jezdili brejky útočníci soupeře,jako by se nechumelilo.
Obranu by bylo zdravé posílit!!!!!!!!!!
Pokud jde o to koho MY pošleme jinam,tak lze předpokládat,že to budou krom těch zmiňovaných mladíků ti kteří v létě budou UFA,případně RFA.Nad těmi bude Gainey uvažovat,aby nemusel s nimi podepisovat novou smlouvu.Samozřejmě nelze předpokládat,že vyhodí svoje opory,jako je třeba Kovaljov nebo Koivu.
Ale mezi těmi to hráči můžeš hledat potenciálně hráče,kterého Gainey použije o deadline k výměně.
UFA jsou v létě volní Kovaljov,Tanquye,Koivu,Lang Komisarek,Begin,Dadenault,Bouillon,Brisebois,Kostopoulos,Henry,Denis
omezeně RFA Plekanec,Higgins,D´Agostini,Chipchura,Latendresse,,Stewart
Kapitán Koivu sliboval utužení kolektivu na venkovní štaci,ale jeho slova se vůbec nepotvrzují.Hrajeme mizerně!!!!
Pokud jde cepi o změnu golmana,nebo nákup o deadline ještě bych s tím počkal.Nedaří se celému mužstvu a na mizerné vlně se svezla i výkonnost našich golmanů.Především Price!!!
To také nechápu.
Přesilovka je zoufalá,dokonce jsme v posledních zápasech z ní inkasovali.Od samého sezóny začátku Guy točí se sestavou a někdy mám pocit,že neví ve vyhrocených chvílích co hráčům poradit!!!!
Se změnami brankářů byl také nerozhodný!!!
ANO - koncepci narušila některá zranění,ale to je záležitost s kterou se musjí vyrovnat všechna mužstva!!!!!
Nejsem pro nějaké zbrklé změny trenérů,ale nám se dlouhodobě nedaří a potřebujeme to urychleně změnit!!!!! :smile03:
Další varianta je příchod nějakého volného trenéra z venku.Dnes jsem se dozvěděl,že bude volný Therien,který už tu trénoval a ne špatně!!!
Předně, TFP je jasně spekulativní web, na kterém se množí dohady každým dnem a jen málo z nich je nakonec pravdivých. Ale je pravda, že několik málo z nich vyšlo. O výměnách se teď začíná diskutovat a spekulovat snad všude, když se podívám na oficiální fanouškovské fórum Canadiens, najdu tam v posledních příspěvcích hlavně jména jako Leopold, Smyth (COL) nebo Tkachuk, Legace (STL). Na naší straně se pak skloňují jména jako Bouillon, Chipchura a hlavně pak, pro mě naprosto nepochopitelně, Halák! Myslím si, že v současné době pouštět Haláka by se rovnalo sebevraždě, protože Price je z formy a Jarovi to naopak v posledních zápasech moc sedlo, i když teď dostal 4 góly - spoustu šancí však ještě vychytal. Jinak ze zmiňovaných jmen bych bral oba hráče Avalanche a na naší straně bych s naprostým klidem pustil mladšího Kosticyna, protože to je hráč, který je absolutně nahraditelný a navíc si myslím, že se až moc shlédl ve svém starším bratrovi a Kovaljovovi v sólování, ale bohužel na to nemá. Určitě bych oželel O´Byrnea a Briseboise, ale je otázka, jestli by o ně někdo měl zájem... Z útočníků by mě asi nejméně vadil odchod Begina, Chipchury a možná Dandenaulta, i když ten jako jeden z mála hraje po svém zranění snaživě.ivan23 píše:zaujímavá úvaha, ale ja by som si napr. Smytha alebo Svatoša za výmenu v MTL predstaviť vedel a pokiaľ ide o toho obráncu, myslím že MTL najviac pasie po Boumeesterovi a ak by to nevyšlo, ja osobne by som tam rád videl napr. Havelida. Taktiež bude zaujímavé sledovať, či ti ten tušák, že dotiahnu Nylandera vyjde.montreal píše:Blíží se deadline a množí se spekulace o hráčích o které bude jistě zájem!!!!
![]()
obránce Pronger
obránce Bouwmeester
obránce Kaberle
obránce Kuba
obránce Hävelid
obránce Derek Moris
centr Nylander
centr Lecavalier
.
A teď můj názor na výše zmiňované možné posily:
Bouwmeester, Pronger ani Kaberle k nám nepřijdou - za prvního chce Florida top útočníka, což v našem případě znamená maximálně tak Koivu, možná Tanguay, Kovaljov už je moc starý; Pronger se nechal slyšet, že se mu z Kalifornie nechce a Kaberle k nám od největšího rivala nepůjde, byť by to byla asi ta nejsprávnější posila pro naše zadní řady.
Lecavalier je staré téma a myslím, že už snad pasé. Nylander by možná byl dobrý na play-off, ale to je tak všechno, už je také za zenitem - takže spíš nebrat. Richards s Niskanenem byl jen takový výkřik do tmy, Dallas jasně řekl, že o tom vůbec neuvažuje. Takže kdo nám zbývá? Já myslím, že nejreálněji by mohl vypadat příchod někoho z Phoenixu (Morris, Jokinen) nebo Kuby z Ottawy, kterého bych rozhodně bral všemi deseti! Hävelida nějak detailně neznám, ale je pravda, že ten by asi drahý nebyl. O Tkachukovi už jsem mluvil, Weight je mimo hru (je zraněný až do konce zákl.části) a Guerin - no, to je otázka. Typově by nám mohl sedět, je to zkušený a silový útočník s dobrou střelou. Ale opět je to jen otázka případného play-off, pokud se do něj vůbec dostaneme... Naopak hodně bych stál o Svatoše nebo Lilese, ale to by bylo asi velké sousto za vyšší cenu. A ani bych se nebránil příchodu Gáboríka, byť jsem ještě nedávno byl proti - nyní vidím, jak moc takového hráče potřebujeme, i když je tak trochu "ze skla"... Ten samý případ je Havlát, který k nám měl údajně namířeno loni před uzávěrkou přestupů - ten se však nechal slyšet, že chce zůstat v Chicagu.
No, nebude to mít Gainey vůbec lehké, ale já si myslím, že po návratu z tohoto tripu už bude mít v hlavě celkem jasno, koho chce přivést a hlavně, kdo by byl pro nás dostupný. Očekávám, že během příštího týdne už se něco u nás uděje...
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: dunim
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: dunim