Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Cepi nejak to flakas. Kde je po zapasove hodnotenie? Aby som to teraz tahal za teba :D :wink:

Maple Leafs vs. Bruins 2:4

Julien o Tuukka-ovi: "Dnes hral perfektne. Zaposobilo na mna s akym pokojom nastupil proti tymu ktory ho draftoval. Mal milion dovodov byt nervozny, ale nedal na sebe nic vediet."

Prvych 10 minut bolo pre Raska pokojnych. Prva strela na neho isla v case 14:30 na hodinach (5:30 podla nasho merania - pozn. skorpion). Prvy gol obdrzal Rask v case 15:10 (podla nasho merania - pozn. skorpion). Tecovana strela skoncila za jeho chrbtom a gol bol pripisany McCabe-ovi. Vyborny zakrok vytiahol pri najazde Tuckera a aj jeho zesluhou Bruins prehravali po prvej tretine len 0:1.

Druha tretina sa podobala na tu prvu - tempo hry bolo velmi pomale. Maple Leafs boli aktivnejsi co sa odzrkalilo aj na skore, ked Sundin prekonal Raska v case 15:36. Bruins sa prebudili pocas presilovky na konci druhej tretiny ked skoroval Kessel.

Pocas tretej tretiny Rusk nadalej dokazoval, ze na lad NHL patri. Vyrovnanie skore zariadil Axelsson po prihravke od Murray-a a Savard-a ked skoroval do odkrytej brany. Bruins zacali viac tlacit na Maple Leafs a vysledkom bol gol Kobasew-a, ktory pridal aj dalsi do prazdnej brany.

Slova Raska: "Trocha nervozity som citil. Ked hras prvy zapas v NHL tak nervozny si. Ale ked som vstupil na lad, vsetko to opadlo."
:taptap: Tuukka Rask :taptap:

- premiera v NHL, premiera v time Boston Bruins, premierove vitazstvo s ceresnickou na torte v podobe 1 hviezdy zapasu..uvod ako z rozpravky..dovolim si tvrdit, ze vdaka Raskovi si z Kanady odvazame tak prepotrebne a dôlezite 2 body..tak, ako sa nam nedari proti Montrealu, tak si to vynahradzujeme aspon v subojoch proti Torontu...vysledok 2:4 svedci viac menej o vyrovnanosti suboja (inac nic moc) ale dovolim si byt kriticky voci medvedom..uz len s bodom by sme museli byt naximalne spokojny, 2 nam spadli z neba ako peceny holub...pocas prvych II tretin som bol presvedceny o tom, ze odideme naprazdno..do hry nas vratil presilovkovy gol Kessela minutku pred ukoncenim II tretiny..vtedy som nabral aky taky optimizmus...zial, do polovice III tretiny to bolo opät o nicom, bez vylozenej sance, o nejakom tlaku nevraviac..no potom to prislo, vyborny zakrok Raska lavym betonom, nasledny protiutok a vydarena kombinacia po osi MurraySavard (ta jeho prihravka bol genialna) – Axelsson (naskakujuci v 1 utoku) a bolo vyrovnane..v tej chvili som bral bod vsetkymi 10timi, no ake prekvapenie nastalo, ked z nicoho nic, to skusil strelou zapästim Kobasew a Toskalovi preklzol puk do siete..Vesa si moze spytovat svedomie..bolo 2:3 a zrazu vidina neocakavaneho triumfu v beruc uvahu priebeh zapasu..v zavere sme hru umne kontrolovali a listky nepustili do vylozenej sance, pricom sme to tam este prikraslili

- od Toronta som v domacom prostredi cakal rozhodne viac, aj ked mali viac z hry, videl som tam len 2 hracov, resp. lajnu, ktora vycnievala a mam pocit, ze tomu je tak zakazdym..Kaberle / Sundin..ak to kapitan listkov zabali s Torontom to nevidim 2x ruzovo, jj este Blake mal zablesky..za hosti sa mi ratala robotka Kessela, ten je pri mantninely tazko odstavitelny od puku a po takejto „akcii“ padol 3 gol Kobasewa

- este k Raskovi...co sa tyka inkasovanych golov..ten 1 padol od korcule jedneho z braniacich hracov Bruins, no a ten 2 po milimetrovej delovke Sundina..podla ozaj kvalitny vykon, blisol sa zo 3 zakrokmi, ktore si pytali gol a aj ceskym komentatortom sa jeho vykon moc pozdaval + jeho maska, ktora (vraj) patri (podla zamorskych ohlasov) medzi tie naj v NHL..Tuukka mimochodom riesi styl buterffly (podobne ako Thomas), ma neuveritelne kvalitnu pracu nohami, to jeho „klzave“ presuvanie z pravej na lavej stranu (neboli naopak) je paradne a ak este popracuje na technike mame sa v Bostone co sa tyka brank. zalez. na co tesit...a Torontu patri za jeho prichod k nam jedno velke DAKUJEME :good:

Obrázek
:arrow: Mamba pod nohami, nádej v tmavých očiach

„NIKDY NEZABUDNEM :!:

„Bol to najjedinečnejší zážitok, aký som doposiaľ zažil,“ povedal Montador. „Nikdy na to nezabudnem.“ Ference dodal: „Keď raz budem starý, spomeniem si na tieto chvíle a na veci, ktorými sme mohli aspoň trochu pomôcť planéte... Myslím si, že keď je človek na smrteľnej posteli, toto sú vtedy veci, na ktorých záleží.“

..to bola mimoriadne sympaticka minulost..pritomnost..?..Andrew nam pre problemy s kolenom bude chybat taky mesiac :(

Obrázek
Zajtra sa opat v brane predstavi Tim Thomas a chrbat mu bude "kryt" Tuuka Rask. Fernandez ma proste smoliarsku sezonu a opat nemoze trenovat- tentokrat ma problemy s chrbatom a podla GM by mal byt OK po vikende- s takymito treningovymi vypadkami sa do zapasovej formy nedostane ani do Vianoc...

Hunwick je opat v prvom time a dnes uz trenoval s "velkymi" Bruins. Co sa tyka Ferenca tak pri optimalnom lieceni by mal byt k dispozicii uz za 1-2 tyzdne.

Sympaticke je ako sa postupne Glen Metropolit prepracoval z neisteho konktraktu v NHL az do momentalnej pozicie centra 2.utoku s kridlami Sturm a Kobasew. Drzim mu palce, aby sa mu aj nadalej darilo.
Lucic zije svoj sen
Este pred zapasov v Toronte

"Uz od detskych cias som sledoval zapasy Toronta a teraz si proti nim mozem zahrat aj ja. Pridu ma pozriet aj rodicia, bude to velky zapas."

Lucic poskytuje rozhovor pre novinarov uplne odlisnym sposobom nez Rask. Tuukka sa snazi svoje odpovede skratit a hovorit viac-menej v tradicnych frazach, ako vacsina hokejistov. Zatialco Lucic je skratka sam sebou.

Bolo zaujimave pocut ako zanietene Lucic rozprava o svojom prvom zapase proti Torontu. "Aby som bol uprminy, nikdy som nebol fanusikom Maple Leafs. Skor som ho nenavidel, pretoze je velka rivalita medzi fanusikmi Canucks a Maple Leafs. Takze som sa velmi tesil ked ich Canucks porazili vo finale konferencie v roku 1994"

Lucic hovori aj o dalsich dovodoch, preco je tak "nazhaveny" na zapas proti Torontu. "Je to zapas medzi tymami Original Six, co bude urcite velmi zaujimave"

-------------------------------------

Pre Lucica to urcite zaujimave bolo. Odohral dobry zapas pred 19 441 divakmi, vratane jeho rodinnych prislusnikov. V zapase zaznamenal dva hity a jedno vylucenie.

"Bolo super tu hrat, pretoze clovek doslova citi tu energiu, ktora z areny vyzaruje. Bola to perfektna skusenost"

Nabuduce by urcite chcel vylepsit svoj cas na lade - 6:44. "samozrejme by som bol ovela radsej keby som mohol hrat viac. Je to len na mne. Musim na sebe makat tvrdsie a hrat co najlepsie v kazdom zapase."

Obrázek
Tom Johnson, 1928-2007

21. novembra zomrel vo veku 79 rokov Tom Johnson. V organizacii Bruins posobil ako hrac, trener a clen manazmentu vyse 30 rokov. Odohral 15 sezon, vyhral 6x Stanley Cup (s Montrealom) a Norris Trophy v roku 1959. Za Bruins nastupoval od roku 1963 a odohral 2 sezony. Potom ukoncil karieru pre zranenie nohy. Do Hockey Hall of Fame sa dostal v roku 1970. V organizacii Bruins posobil neskor najma ako asisten manazera az do roku 1998, kedy odisiel do dochodku.

Obrázek2 zlava
Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek 2:1 Obrázek :good:

:!: :arrow: zapas nam zacina o 18:00 SEC aj prostr. TVnetu :biglol:

1rd Period (shots and goal 6:8)

- minutka ticha pre zosnuleho Tom_a Johnson_a (1928-2007)..hymnu USA zanôtila pohladna dievcina :)
- v branke domacich Tim Thomas, na strane hosti Rick DiPietro
- uvodna presilova hra domacich = otrasna, bez jedineho streleckeho pokusu...fuuha, Lucic schytal pekny hitik..uvodne minutky zapasu sa nesu v znamerni vyrovnanosti, bez vylozenych sanci na oboch stranach
- Boston prepina na vyssie obratky, golova sanca Metropolita, DiPietro pozorny...minutku pred uvodnou sirenou naznak precislenia 2 na 1 (Kobasew - Sturm), ktore sa vsak skoncilo skôr ako zacalo = nepresnou prihravkou
- v uvodnej tretine maju domaci hraci miernu prevahu, ale chyba golove korenie..obaja brankari do tychto chvil pozorny

2rd Period (shots and goal 11:8)

- :nasraty: v uvode mi odisiel obraz, do zapasu sa obrazovo dostavam len v takych castiach :nasraty: zvuk je v provoze no a vyzera to tak, ze Ii tretina ma ine grady..utok sa prelieva z jednej strany na druhu..velke sance Bochenskeho, Schaefera, na strane druhej tutovka Satana, ktory nastastie nastreluje tycku Thomasovej branky..obaja brankari chytaju vo vybornej forme
- do obrazu sa dostavam v case, kedy Savard inkasuje hit? od Martinka, po ktorom sa ocita na par seknud na lade (naraz na mantinel) nastastie je o niekolko seknud hore a pripraveny zaujat poziciu na vhadzovani
- som opät mimo, ale v komentatorskom stanovisti i v hale to vrie, Boston prebere zapasove opraty do svojioch ruk
- druha presilova hra domacich nevyuzita, aj ked zahrata podstatne lepsie ako ta uvodna..o malu chvilu moznost 3 preislovej hry!
- :yahoo: 17:23 - Glen Murray pocas presilovej hry otvara skore zapasu, po skvelej akcii Sturma a Savard, ktori mu pri gole asistuju..kratko na to, mi opät odchadza obraz :nasraty:
- po II tretinach vedieme 1:0 a v tej III to bude urcite drama, no verim, ze Timmy to opät zariadi a dufam, ze naskoci ten :censored: obraz

3rd Period (shots and goal 8:9)

- uff, ostrovania maju hned z uvodu vyhodu pres. hry 5:3 ale skvelym spôsobom sme ich k nicomu nepustli..hra ma opät spad, utok za utokom, DiPietro chyta, na strane druhej Timmy vytahuje dalsi z paradnych zazrokov
- precislenie domacich 3:1, no DiPietro bez strelu Kobasewa bez problemov kryje..najazd Sturma, ktory sa preklzol po lavej strane, DiPietro opät kryje..
- skore zapasu absolutne nezodpoveda priebehu hry, hra sa vyborny hokej, brankari kraluju..opät paradny zakrok Thomasa po sanci Satana, DiPietro kryje strelecky pokus Murraya, ktory ako jediny doposial skoroval a nasledne skvelym sposobom likviduje dalsie precislenie 3:1..ostrovania maju zadne dvierka pootvorene, to by sa uz patrilo potrestat!
:yahoo: 12:41 Glen Metropolit nachytava DiPietra na hruskach strelou z pomerne velkej dialny..A si pise Schaefer..hehe asi sme Ricka moc prechvalili
:( 14:21 Mike Sillinger vracia ostrovanov do zapasu..skoda, Timmy nemal daleko od shootout_u ale potrebne a pioritne su 2 body..!..
- Timmy nas na brankovej ciare zachranuje pred vyrovnavajucim golom...couch domacich riesi oddychovy cas..ex_macko Berard prebera spoza branky puk od DiPietra, dostava sa az pred Timmyho, no Zdeno Chara v poslednej chvili zatahuje za rucnu brzdu, ktora ho stoji v samom zavere vylucenie ..Chara na trestnej, DiPietro uz na striedacke 6:4..minuta do konca..ubranili sme sa, aj ked ten zaver sa malicko natahoval, kedze na casomiere bolo este potrebne nastavit zaverecnych 00.2 :D

SUMMARY (shots and goal 25-26)

uff, bol to dobry match, ostrovania vystrkovali rozky a z ich strany by som vyzdvihol urcite DiPietra a ako tak bolo vidiet aj Satana..na strane nasich nebolo co riesit Tim Thomas :poklona:
hohooo mali sme vyparedane :good: tetkom mame v suchu dalsie velmi dôlezite 2 konf. body a zajtra nas caka v NY odveta..aj na obrazovkach Galaxie :frajer2:
Opat sme podali solidny vykon a velmi dobrym znamenim je ze Murray chytil konecne spravnu strelecku formu. Ak mu to takto pojde aj dalej mame sa na co este tesit. Metropolit opat ukazal ze je najvyraznejsou posilou ziskanou pred touto sezonou- jeho zaradenie do 2.utoku je spravne a verim ze budu aj nadalej produkovat goly.

Ak sa preberie Bochenski-Kessel-Schaefer tak potom budu zapasy Bruins este krajsie na pozeranie- dnes uz mali naznaky utocnej snahy tak snad zajtra sa to opat potvrdi.

Obranna hra je naozaj super, Zdeno si plni svoje povinnosti ako ma a to vylucenie na konci bol omyl zo strany rozhodcu- nastastie osud zapasu to nezmenilo.

Lucic po strete zapas nedohral a preventivne ani necestoval do New York-u s timom. Ak bude po testoch OK tak sa k timu prida zajtra doobedu. Pre kazdy pripad bol z Providence povolany Vladimir Sobotka, takze mozno si zajtra odkruti svoju premieru v Bruins dalsi Cesky mladik.

Thomas bol dnes opat oporou a ked trebalo vzdy bol na spravnom mieste... zajtra by som ho postavil do brany opat.
Jordan Sigalet - vyjadrenie

Tyzden po tom, co skolaboval pred svojou branou v tretej tretine zapasu Providence Bruins proti Worcester Sharks, brankar Jordan Sigalet vydal nasledujuce vyjadrenie:

"Chcem podakovat vsetkym za podporu pocas minuleho tyzdna. Toto obdobie sa mi prekonava ovela lahsie ked viem, ze mam podporu fanusikov, spoluhracov a skvelych tymovych doktorov. Kazdym dnom sa citim lepsie a hladim dobredu s optimizmom. Dakujem este raz za pozdravy a podporu, ktoru ste prejavili mne ako aj mojej rodine."

Sigalet, ktory nadalej zostava v nemocnici, opustil lad v case 9:12 16. novembra. Zastavil 26 z 28 striel. Namiesto Sigaleta nastupil nahradny brankar Mike Brown. Sigalet bol odvezeny sanitkou do nemocnice a v case transportu bol pri vedomi.

Obrázek
Glen & Glen

Murray sa uz kompletne zbavil frustracie zo svojej predchadzajucej streleckej nemohucnosti a zacina sa konecne podobat na strelca, ako ho pozname. "Chcem pomoct tymu. Je to moja praca - skorovat a vyhravat zapasy. Dufam, ze sa nam takto bude darit aspon do vianocnej prestavky"

Ked uz hovorime o Vianociach, najkrajsi darcek aky fanusikovia pocas sezony dostali ma prezyvku "Metro". "Snazil som sa jednoducho dostat puk do brany. Isiel som so Shaeferom na branu 2 na 1. On korculova k brane a ja som sa skratka rozhodol nahodit puk na brankara."

Metropolit ocenil pracu Murraya aj v jeho tazkych chvilach, ked sa mu tolko nedarilo. "Muzz je skvely. Na treningoch makal tvrdo a teraz sa mu za to konecne dostava odmeny. Vieme co v nom je."

Murray potvrdil, ze citil na sebe velky tlak ked sa mu nedarilo skorovat. Ale teraz sa uz citi ovela lepsie. "Bol som trocha pod tlakom. Teraz som uz uvolnenejsi. Ta frustracia mi trocha zvazovala ruky."

Metro o dalsom zapase: "Musime hrat tak ako dnes vecer. Prva tretina bola trocha nemotorna, ale v dalsich sme uz hrali svoju hru."

Obrázek
no tak tentokrat nedostal príležitosť Tuukka Rask no Thomas to zvladol taktiež viac než perfektne...vyhra 2:1 to len poukazuje...maju teraz velmi silnu dvojicu brankarov medvede...veru som zvedaví ako sa budu veci vyvíjať ale mam silneho tušaka že sa ešte tuto sezonu stane pred dead lineou velký trade..
:( Jordan Sigalet tak nadejny a tak bezmocny..uz to tu raz bolo spominane, ale tak nie vsetci to mozno zachytili..Jordan trpi vychcane :censored: chorobou sklerozou multiplex a to, ze chyta je obdivuhodne..netvrdim, ze ta nevolnost suvisi s tym, ale proste je to typek ktory si zasluzi obdiv a ja dufam, ze si este s velkymi medvedmi zachyta..moc by som mu potom drzal prsty..

G&G -) presne to sme potrebovali, aby sa Muzz strelecky uchytil a nadviazal tak na uspesnu spolupracu so Savvym..bude zaujimave sledovat jeho dalsi vyvoj..Metro zazive v time Bruins svoje NHL novuzrodenie a slape ozaj vyborne

Hannu -) hm, ktohovie co sa udeje..ten trade dead line prinesie zakazdym poriadne prestupove prekvapka a ja sa na tie (ne)ocakavane vymeny zakazdym tesim

:arrow: dnes proti ostrovanom beriem aj bodik, aj ked to budeme mat na "ostrovoch" viac ako narocne...nasledne nas caka 5 zapasova snura v rade na klziskach superov..a keby len to z 10 najblizsich matchov riesime 9 vonku..jediny domaci aj to proti Habs..nastava dôlezita faza pre Bruins..

:arrow: 11-7-2 (51:49) - 6 vo Vych. konf.

:) vcera som na strankach nhlpro absolvoval svoju online zapasovu premieru (podobnea ko letec baffy) ktora mi vsak bola ponuknuta po skonceni zapasu, no vlastne mojim pricinenim, kedze som bol mimo dosah a tak sa tam len dodatocne suplo to, co som riesil aj tu..nabuduce to bude vyzrat urcite "profesionalnejsie", co som nasledne vysvetlil v diskusii :arrow: Boston porazil v domácím prostředí Ostrovany
cepi píše::( Jordan Sigalet tak nadejny a tak bezmocny..uz to tu raz bolo spominane, ale tak nie vsetci to mozno zachytili..Jordan trpi vychcane :censored: chorobou sklerozou multiplex a to, ze chyta je obdivuhodne..netvrdim, ze ta nevolnost suvisi s tym, ale proste je to typek ktory si zasluzi obdiv a ja dufam, ze si este s velkymi medvedmi zachyta..moc by som mu potom drzal prsty..
cepi> ten jeho kolaps v zapase bol sposobeny prave jeho chorobou... v arene kde hraju sa robia rekonstrukcne prace takze zrejme zvysene mnozstvo prachu sposobilo ze sa to na nom takto necakane prejavilo... napodobne aj ja mu drzim palce v nelahkom boji s touto zakernou chorobou.
Dnes bude premiera Vladimira Sobotku v NHL. Milan Lucic po vcerajsom zakroku este nebol uplne OK takze na Long Island necestoval. V brane zrejme opat nastupi Tim Thomas.

Let's Go Bruins!
Obrázek 2:1 Obrázek :(

1rd Period (shots and goal 12:2)

- svoju NHL kapitolu otvara v tomto zapase cesky kridelnik Vladimir Sobotka
- odvetny zapas tychto 2 konferencnych superov zacal nezmenenym brankarskym zlozenim z uvodneho duelu. t.j. na strane domacich ostrovanov RickDipietro na strane medvedov Tim Thomas..uvodne minuty duelu sa nesu v domacej prevahe a Thomas musi hned z uvodu likvidovat strelecke pokusy domacich..Chris Simon sa dostava do vylozenej golovej sance, ktoru vsak trestuhodne zahadzuje a nastreluje len tycku Thomasovej branky
- :yahoo: v case 03:51 plati zname nedas dostanes, ostrovania chybyju v obrane k puku sa dostava Axelsson, ktory po vybornej prihravke od Savarda otvara strelou z prvej skore duelu..ide vôbec o prvu strelu medvedov v zapase..Axelsson pise 2 tohto sezonny gol, Savard zaznamenava 19A
- v case 09:25 putuje na trestnu bostonsky Kessel no domaci pokracuju v presilovkovom trapeni a Thomasa pocas 2 minutovej prevahy o 1 muza prakticky neohrozuju..z poslednych 41 presilovkovych moznosti vyuzili ostrovania len 3..napriek tomu su ostrovania v utocnom snazeni iniciativnejsi, no v branke hosti opät kraluje Tim Thomas, jeho naprotivok DiPietro vela prace do tychto chvil nema
- v case 15:41 putuju na trestnu lavicu slovensky utocnik Miroslav Satan, no podobne ako ostrovania aj medvede zahadzuju presilvkovu moznost a DiPietra ohrozili jedinou aj ked nebezpecnou strelou, v podani Kobasewa..prevaha ostrovanov je pocas cleej uvodnej tretiny markantna
- Thomas akrobatickym zakrokom kryje pokus Silingera..prva tretina skoncila streleckou prevahou domaich v pomere 12:2

2rd Period (shots and goal 11:8)

- aj uvodna cast II tretiny patri domacim hracom, bostonska obrana na cele s Thomasom funguje spolahlivo..v case 06:27 Bochenski po zakroku na Silingera vyluceny a ostrovania tak maju moznost II presilove hry v tomto zapase
- Thomas kryje pokus Bergerona a kratko na to, ukryva do lapacky strelecky pokus Compoliho..presilova mizeria ostrovanov pokracuje a medvede sa v nej opät uspesne ubranili...Martinek v sanci, no Thomas na 2x kryje..doterajsi pomer striel 19:3, uspesnost pri vhadzovani 12:2..
- Boston forcekuje v strednom pasme, kde zachytava rozohravky Islanders, Schaefer sa dostava do sance v precisleni 3:2, vychladnuty DiPietro strelu kryje..kratko na to Vladimir Sobotka zaznamenava svoju premierovu strelu v NHL, domaci golman schovava jeho okus do lapacky..medvede vyrovnavaju hru, vo vylozenej sanci Axelsson po prihravke od Savarda, domaci golman betonom puk vyraza..
:( v case 17:25 vracia ostrovanov do zapasu nenapadnou strelou zapästim Andy Hilbert, ktory zaznamenava svoju premierovy tohto sezonny gol, asistenciu si pripisuje aj brankar Dipietro..perlicka: hraci v kabine si Hilberta doberali, ze ma menej bodov ako ich brankar; Hilbert bol jedinym hraccom ostrovanom ktory do tejto chvile neskoroval..
- radost ostrovanov vsak mohol v zapäti pokazit Murray, DiPietro predviedol vyborny zakroko a v Nassau Coliseum sa ozyva skandovane "DIPI"..v zavere II tretiny maju medvede moznost presilovej hry, ktorej prevazna cast sa bude odohravat v zaverecnej tretine

3rd Period (shots and goal 6:11)

- presilova hra Bostonu zostava aj napriek sanci Murraya nevyuzita..medvede su v zaverecnej tretine podstatne aktivnejsie, DiPietro sa musi mat na pozore po strelach Scheafera a Metropolita
- v case 04:48 Metropolit fauluje v obranom pasme NewYorku a dava tak moznost domacim zahrat si 3 presilovu hru v stretnuti..ta vsak zostava nevyuzita, aj vdaka zakrokom Thomasa
- Boston umnou hrou pokryva stredne pasmo a nepusta domacich do talku ako tomu bolo v uvodnych II tretinach zapasu
:( 07:30 Richard Park dostava Islanders do 1 goloveho vedenia..Thomas 1 strelecky pokus kryje, nasledne obranca Bruins mina puk Park zasuva prakticky do odkrytej branky; asistenciu pri gole si pripisuje Radek Martinek.
- 08:46 putuje na lavicu hanby domaci Hunter, ale medvede su aj pocas tejto presilovej hry neskodni a zaujal tak jedine baseballovy odpal domaceho brankara, ktoreho palicova technika je skutocne obdivuhodna.
- ostrovania na cele s DiPietrom v zavere zapasu uspesne odolavaju bostonskym najazdom a pripisuju si na svoje kont mimoriadne cenne vitazstvo v pomere 2:1, ktorym tak odcinili porazku z predosleho dna v rovankom pomere..vitazstvo domacich je plne zasluzene a Boston si naposledy odviezol body z Nassau Coliseum 22.12.2001..
cepi jen taková drobná oprava-když máš 1 třetinu tak tam je 1st u druhé 2nd a až u třetí 3rd :D
Pět zápasů venku, to určitě nebude jednoduché, ale čtyři body určitě přivezeme a v první osmičce snad zůstanem. Myslíte, že by se vydržela celá sezóna s dvojcí brankařů Thomas, Rask??
Jundrovák píše:Pět zápasů venku, to určitě nebude jednoduché, ale čtyři body určitě přivezeme a v první osmičce snad zůstanem. Myslíte, že by se vydržela celá sezóna s dvojcí brankařů Thomas, Rask??
Nedavno som cital ze GM v pripade Fernandezovho dlhsieho vypadku zvazuje ziskanie skuseneho nahradneho brankara pretoze pre Rask-ov vyvoj je pozicia nahradneho brankara s cca 20 startmi v NHL zla.
Neprimerane vysoke zmluvy, ktore zaberaju miesto pod platovym stropom:

1 - Zdeno Chara - Boston Bruins - 7,5 mil. USD do 2011

Boston Bruins dufali, ze Zdeno Chara by pre nich mohol byt takym platnym hracom ako Tom Brady, David Ortiz and Kevin Garnett pre ostatne bostonske profesionalne tymy. Minulu sezonu mal byt "Tym Muzom" co dovedie tym do play-off, ale nepodarilo sa mu to. Ako najlepsie plateny hrac musel celit velkej kritike za neuspech muzstva, ale to sa stava ked niekto pobera plat rovnajuci sa platu ostatnych 5 obrancov.

Statisticky to v tejto sezone vyzera na 4 goly, co je oproti poslednej sezone v Ottawe velky pokles. Tam zaznamenal 16 presnych zasahov. Chara nepomohol vylepsit ani hru v presilovkach. Napriek tomu, ze ma jednu z najtvrdisch striel, este sa mu nepodarilo skorovat v pocetnej vyhode.

Ak hrac berie 7,5 mil. USD za sezonu, musi to byt hrac, ktory dokaze ovplyvnit zapas. Momentalne je vsak Chara na urovni obrancu cislo 2, tak ako bol v Ottawe.
Philadelphii sme to dnes natreli :clap: . Murray - 2 goly, Savard 4 body. Chara 2 asistencie a +4 v tabulke +/-. Odohral 28:12 minut - super vykon :thumbsup:
Charovi prajem co najviac +4 zapasov. dufam ze popritom neurobil zas nejaky kiks na superovej modrej alebo nieco podobne.
cepi> video som dal do temy Flyers... mozes dobre posudit aky zakerny to bol zakrok a takisto ako chrapunsky sa zachoval Ben Eager po zakroku na Charu.
..uz som sa vyjadril..kowi, nemas nahodou link aj na ten paradny hit Stuarta na Upshalla..?..to bolo neco :hit:

chalani ma ozaj milo prekvapili, bez Ferenca, Bergerona (toho uz nema vyznam spominat, kedze bude mimo celu sezonu-moj nazor) klobucik dolu, neocakaval som 2 body a najmä nase malo vidane strelecke prebudenie ma sokovalo :shock: krasne sa nam prebudza Muzz a Savvy to tam serviruje jedna radost..21 Z = 22 A :good: najblizsie panteri, tu pocitam so ziskom minimalne 1 bodu..

Jundrovak -) hm, zaujimava otazka a kowi este zaujimavejsie odpovedal..je to tak, pre Raska by nebolo najidealnejsie ak by si zachytal cca v 20 tohto sezonnych zapasocj, je mlady potrebuje chytat a pracovat na sebe pravidelne..samozrejme kazdy jeden zapas, ktory Tuukka absolvuje v NHL mu dava strasne vela a vitazstva to len znasobuju..hm, teraz sa na to clovek pozera inak, ked vidi ako nasi brankari momentalne kraluju..povedzme si na rovinu, to ze to Timmymu tak slape neocakaval nik, ani ja a to je uz co povedat :) no teraz to vyzera naozaj tak, ze Manny je akoby nadbytocny..som nesmierne zvedavy nie na jeho 1 zapas v Bruins po zotaveni sa zo zranenia, ale na taku par zapasovu snuru v jeho podani, samozrejme, ktora pride len v pripade, ak Manny zachyta a to je :?: uvidime co nam Manny predvedie..vsetko je len v nom, ak sa da dokopy fyzicky, dufam, ze aj psychika bude fungovat tak, ako ma..len nech ho tie kolena posluchaju..
Vladimir Sobotka v akcii
ObrázekObrázek
Julien o zakrok na Albertsa

Julien o zakroku na Albertsa: "Su len niektore veci, ktore moze klub ovplyvnit. Rozhodnutie o tomto zakroku musime nechat na vedenie ligy. Dufam, ze ani oni nestoja o podobne incidenty a rozhodnu o treste podla svojho najlepsieho vedomia. Nasou ulohou bolo vyhrat zapas a to sme aj urobili."

Albertsov stav: "Dostal riadny uder. Pozorne ho sledujeme. Chceme si byt isty, ze bude v poriadku nez nastupi opat na lad. Skutocnost, ze bol schopny s nami letiet domov je dobrym znamenim."

Posledne spravy hovoria, ze ma zranenie hlavy, nastastie bez otrasu mozgu. Na listine zranenych je uvedeny ako day-to-day.
Dobra sprava je ze Alberts dnes naplno trenoval a zajtra by mal nastupit. Takisto aj Milan Lucic trenoval a zajtra by mal tiez byt k dispozicii.

GM sa vyjadril ohladne zranenia Fernandeza (bolest chrbta z min. tyzdna) ze by mal zacat trenovat uz coskoro ale datum jeho navratu do zapasoveho tempa je zatial neurcity.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS