Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Green ja v súšastnosti v super forme,veľmi mu držím palce a dúfam,že bude veľkým konkurentom pre Zdena Cháru na Norris Trophy
este doplnim:

"Poslední dva týdny patří Mikeu Greenovi. Čeho se on dotkne v posledních zápasech, to přetaví ve zlatý kousek," chválí svého svěřence kouč Bruce Boudreau. "Snad mu to vydrží."

Jedno je jisté a není o tom pochyb: Alexander Ovečkin už není sám, který rozhoduje o výsledku Caps. "Je to paráda, když máte k dispozici dva takové hráče," mne si ruce Boudreau.

Greenův průlom v kariéře přišel v uplynulém ročníku. 29. hráč draftu z roku 2004 vstřelil 18 branek, nejvíce mezi zadáky v NHL. V 82 zápasech tehdy nasbíral 56 kanadských bodů. A letos? V dosavadních 41 duelech vstřelil už 19 gólů, celkem zaznamenal 46 bodů. V obou kategoriích nemá mezi ostatními beky v NHL konkurenci - a to i přesto, že 13 (!) klání vynechal pro zdravotní problémy s ramenem.

"Nabral teď hodně sebevědomí. Dokáže odehrát za zápas 30 minut a nikdy byste neřekli, že vypadá unaveně. A ta jeho střela, preciznost sama," uzavírá povídání o jednom ze žhavých kandidátů na Norris Trophy pro nejlepšího obránce NHL Bruce Boudreau.
mozno ubehli tak 2 min a uz tu mame 2 bitky hned v rychlom slede..vyzera to byt dlhy zapas, este ze budem pozerat len prvu tretinu.
- dnes riesi premieru Jey Beagel..je to fyzicky hrajuci hrac a zatial sa mi velmi pozdava
- mali sme prvu presilovku, ale Rangers su v oslabeni len velmi tazko prekonatelni a tak to aj vyzeralo.
No tak teraz sa Milanko a hl. Alzner nevyznamenali..ta prihravka cez Mialana nemala prejst, ale Karl si absolutne nepokril jeho hraca...toto ide hl. na jeho vrub. :eek2:
- Fleischmann :clap: :clap: 1:1
- Fehr :clap: tak nas druhy utok Flesh-Fedor-Fehr odvadza zatial velmi dobru pracu..pekne chlapci, len tak dalej.
tak po 1 tr vyhravame 2:1, hl zasluhou Flesha. Nasa obrana je ale opat niekedy vratka, takze to bude este isto velmi napinave. Rangers hraju velmi dobre do tela, co nam robi evidentne problemi. Potrebovalo by to pred PO posilnit o par silovych hracov.. :yes:
Tak, tak....... :yes: :yes:
Jen ten komentář na Sport1 je opět tragický.... :thumbsdown: :thumbsdown:
Komentátoři kecají dost slušné nesmysly....... :sad2: :sad2:
Green ma neuveritelnu formu...toto je uz daco neskutocne,co tento xlapik vyvadza :yahoo: :yahoo:
Tak v utoku nam to celkom ide,ale nasa obrana stoji za :ho*no:
Alzner,Jurcina & Poti .....katastrofa.Dufam,ze do zaciatku PO na sebe popracuju,inak to mozme zabalit hned v 1. kole.
Nemozme si dovolit kiksovat,najma ak v branke nemame carodeja,kt. by xytil aspon nieco navyse.Dnes si Theo priemer asi nevylepsi :|
dpc..... ale ten ko*otsky rozhodca piska xujoviny v 3. tretine...toto je uz aj na mna privela :bitka3:
:-O kua..tak nakoniec prehra :evil:

http://www.nhl.cz/CZ/18382/greenovi_svi ... elena.html

momentalne najlepsi hrac Caps, je pri chuti..ide mu, robi mi strasnu radost :good:
http://hokej.cz/index.php?lng=CZ&view=clanek&id=42476 :clap: :clap: :clap:
- to je skvela sprava..ja Michalovi verim viac, chcem aby sa chytil a bol dobrym brankarom, Simeon je mozno viac talentovany, co uz ukazal v dvoch zapasoch, (oba vyhral), ale taku brankarsku jednotku nechcem..za tychto par mesiacov je zraneny asi uz 3-4 krat. Bohuzial..ten chalan nema buducnost :( Preto aj vsetku svoju nadej upieram na Michala, mal vyborne MS-20 v Cesku..podla mna to moze byt vyborny brankar..cas ukaze.
Zatial velmi dobry zapas, hrame celkom slusne, dari sa nam koncovka ale hl. sa zatial drzi Michal, ktory riesi premieru, mal niekolko fakt dobrych zakrokov :good: Taktiez riesi premieru Kronwall a do zostavi sa vratil Semin. Ten prvy gol padol po velmi peknej kombinacii, nie nadarmo je to najlepsi utok ligy :D Skoda ze je Semo tak nachylny na zranenia..odohrat cely rocnik, bolo by to daleko lepsie. Bohuzial mi pride, ze sa mu to nikdy nepodari. Bude to taky hrac ako Gabbo, al. Havlat. No ale dnes to zatial vyzera nadejne, ku stastiu mi uz schadza iba jeden golik pre Greena, to by ma potesilo uplne najviac.
a kde je nasa derava dvojica Alzner-Jurcina ???
Green sa trafil :clap: :clap: :clap: :biglol: :biglol: :biglol: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :rocker:
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees, tak brutalnu radost mi ten chlapec spravil. Strasne som chcel, aby sa mu to podarilo :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Teraz uz mozme aj prehrat a nebude mi to vobec vadit. Yeeeeeeah Mike...si iny čavo :good:
Tak dnesny zapas mi robi strasnu radost..Green hra ako z velkej hokejovej knihy a Neuvirt chyta ako stary mazak :good: Ten Greenov zakrok pred odkrytou brankou nemal chybu, 100% zabranenie golu. Ak bude takto hrat dalej tak by toho Norrisa mohol naozaj aj ziskat, a to mu je 23.
ja mu prajem,aby si taku formu udrzal co najdlhsie ...ma 23 a dufam ze svoju buducnost spoji s Washingtonom...uz teraz je to legenda....a to este moze tuto seriu predlzit :cool:
S Neurvirtom som aj ja spokojny...a ocakavam,ze po odxode Thea si budu spolu s Varlamovom kryt xrbat.Mame talentovane muzstvo,len nex sa nam vyhybaju zranenia a vsetkym ukazeme,kto je teraz panom v NHL !!!
No na panov v NHL by som to ani zdaleka nevidel..hl. pri tej nasej "tvrdosti". Som zvedavy, ako budu vyzerat v PO, staci na nich trosku pritlacit a nastava chaos.
Parada...zacina to sypat aj Fehrovi...odkedy hraje v utoku s Fleshom ma bilanciu v 5 zap. 4g+2a
len tak dalej :cool:
XruC píše:No na panov v NHL by som to ani zdaleka nevidel..hl. pri tej nasej "tvrdosti". Som zvedavy, ako budu vyzerat v PO, staci na nich trosku pritlacit a nastava chaos.
tak mi povolame Beagla a spolu s Brashearom,Bradleym a Oviem troxu pritvrdime :D
Tak Mike je super obranca,mladý talent,fakt super a Neuvirth chytal tiež dobre,vyhrali sme tak je dobre,len tak ďalej :clap:
Gratulace Greenovi k rekordu :cool: . Psal sem to i k nám, měl kliku, že ste hráli zrovna proti nám :-) Mě přišlo, že ste hráli na půl plynu, s debutujícím golmanem a stejně ste vyhráli 1:5 :x
Super Mike!!!!!!!!!!!! :clap: :clap: :clap:
Super Michal!!!!!!!!!!!!!! :clap: :clap: :clap:
Super Capitals!!!!!!!!!!!!!!!!!! :clap: :clap: :clap:

Jen mě mrzí, že jsem s tohohle zápasu viděl jen posledních 5 minut..... :cry: :cry: :cry:
Protože jsem byl na plese............ :yes: :yes: :yes:
Obranca Washington Capitals Mike Green skóroval v ôsmom zápase v rade, čím vytvoril nový rekord NHL. Dvadsaťtriročný Kanaďan je jediným zadákom v histórii zámorskej profiligy, ktorý dokázal súperovo konto zaťažiť v ôsmich po sebe idúcich stretnutiach.

Green tak prekonal bývalého hráča Bostonu Mika O'Connella. Ten dal v sezóne 1983/84 gól v siedmich zápasoch v rade. Rodák z Calgary v sobotňajšom zápase upravil počas presilovky stav stretnutia Tampa Bay - Washington na 0:4 a jeho tím sa napokon radoval z víťazstva v pomere 5:1.

Je to macher :yes:
taky gratuluju k rekordu...Green hraje skvěle a takového obránce Vám můžeme jen závidět :yes:
leci píše:taky gratuluju k rekordu...Green hraje skvěle a takového obránce Vám můžeme jen závidět :yes:
presne co by dal za neho moj Phoenix, kebyze ho ma
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS