este doplnim:
"Poslední dva týdny patří Mikeu Greenovi. Čeho se on dotkne v posledních zápasech, to přetaví ve zlatý kousek," chválí svého svěřence kouč Bruce Boudreau. "Snad mu to vydrží."
Jedno je jisté a není o tom pochyb: Alexander Ovečkin už není sám, který rozhoduje o výsledku Caps. "Je to paráda, když máte k dispozici dva takové hráče," mne si ruce Boudreau.
Greenův průlom v kariéře přišel v uplynulém ročníku. 29. hráč draftu z roku 2004 vstřelil 18 branek, nejvíce mezi zadáky v NHL. V 82 zápasech tehdy nasbíral 56 kanadských bodů. A letos? V dosavadních 41 duelech vstřelil už 19 gólů, celkem zaznamenal 46 bodů. V obou kategoriích nemá mezi ostatními beky v NHL konkurenci - a to i přesto, že 13 (!) klání vynechal pro zdravotní problémy s ramenem.
"Nabral teď hodně sebevědomí. Dokáže odehrát za zápas 30 minut a nikdy byste neřekli, že vypadá unaveně. A ta jeho střela, preciznost sama," uzavírá povídání o jednom ze žhavých kandidátů na Norris Trophy pro nejlepšího obránce NHL Bruce Boudreau.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
mozno ubehli tak 2 min a uz tu mame 2 bitky hned v rychlom slede..vyzera to byt dlhy zapas, este ze budem pozerat len prvu tretinu.
- dnes riesi premieru Jey Beagel..je to fyzicky hrajuci hrac a zatial sa mi velmi pozdava
- mali sme prvu presilovku, ale Rangers su v oslabeni len velmi tazko prekonatelni a tak to aj vyzeralo.
- dnes riesi premieru Jey Beagel..je to fyzicky hrajuci hrac a zatial sa mi velmi pozdava
- mali sme prvu presilovku, ale Rangers su v oslabeni len velmi tazko prekonatelni a tak to aj vyzeralo.
No tak teraz sa Milanko a hl. Alzner nevyznamenali..ta prihravka cez Mialana nemala prejst, ale Karl si absolutne nepokril jeho hraca...toto ide hl. na jeho vrub. 
- Fleischmann
1:1
- Fehr
tak nas druhy utok Flesh-Fedor-Fehr odvadza zatial velmi dobru pracu..pekne chlapci, len tak dalej.
- Fleischmann
- Fehr
Green ma neuveritelnu formu...toto je uz daco neskutocne,co tento xlapik vyvadza
Tak v utoku nam to celkom ide,ale nasa obrana stoji za
Alzner,Jurcina & Poti .....katastrofa.Dufam,ze do zaciatku PO na sebe popracuju,inak to mozme zabalit hned v 1. kole.
Nemozme si dovolit kiksovat,najma ak v branke nemame carodeja,kt. by xytil aspon nieco navyse.Dnes si Theo priemer asi nevylepsi
Tak v utoku nam to celkom ide,ale nasa obrana stoji za
Alzner,Jurcina & Poti .....katastrofa.Dufam,ze do zaciatku PO na sebe popracuju,inak to mozme zabalit hned v 1. kole.
Nemozme si dovolit kiksovat,najma ak v branke nemame carodeja,kt. by xytil aspon nieco navyse.Dnes si Theo priemer asi nevylepsi
http://www.nhl.cz/CZ/18382/greenovi_svi ... elena.html
momentalne najlepsi hrac Caps, je pri chuti..ide mu, robi mi strasnu radost
http://hokej.cz/index.php?lng=CZ&view=clanek&id=42476
- to je skvela sprava..ja Michalovi verim viac, chcem aby sa chytil a bol dobrym brankarom, Simeon je mozno viac talentovany, co uz ukazal v dvoch zapasoch, (oba vyhral), ale taku brankarsku jednotku nechcem..za tychto par mesiacov je zraneny asi uz 3-4 krat. Bohuzial..ten chalan nema buducnost
Preto aj vsetku svoju nadej upieram na Michala, mal vyborne MS-20 v Cesku..podla mna to moze byt vyborny brankar..cas ukaze.
- to je skvela sprava..ja Michalovi verim viac, chcem aby sa chytil a bol dobrym brankarom, Simeon je mozno viac talentovany, co uz ukazal v dvoch zapasoch, (oba vyhral), ale taku brankarsku jednotku nechcem..za tychto par mesiacov je zraneny asi uz 3-4 krat. Bohuzial..ten chalan nema buducnost
Zatial velmi dobry zapas, hrame celkom slusne, dari sa nam koncovka ale hl. sa zatial drzi Michal, ktory riesi premieru, mal niekolko fakt dobrych zakrokov
Taktiez riesi premieru Kronwall a do zostavi sa vratil Semin. Ten prvy gol padol po velmi peknej kombinacii, nie nadarmo je to najlepsi utok ligy
Skoda ze je Semo tak nachylny na zranenia..odohrat cely rocnik, bolo by to daleko lepsie. Bohuzial mi pride, ze sa mu to nikdy nepodari. Bude to taky hrac ako Gabbo, al. Havlat. No ale dnes to zatial vyzera nadejne, ku stastiu mi uz schadza iba jeden golik pre Greena, to by ma potesilo uplne najviac.
ja mu prajem,aby si taku formu udrzal co najdlhsie ...ma 23 a dufam ze svoju buducnost spoji s Washingtonom...uz teraz je to legenda....a to este moze tuto seriu predlzit
S Neurvirtom som aj ja spokojny...a ocakavam,ze po odxode Thea si budu spolu s Varlamovom kryt xrbat.Mame talentovane muzstvo,len nex sa nam vyhybaju zranenia a vsetkym ukazeme,kto je teraz panom v NHL !!!
S Neurvirtom som aj ja spokojny...a ocakavam,ze po odxode Thea si budu spolu s Varlamovom kryt xrbat.Mame talentovane muzstvo,len nex sa nam vyhybaju zranenia a vsetkym ukazeme,kto je teraz panom v NHL !!!
Obranca Washington Capitals Mike Green skóroval v ôsmom zápase v rade, čím vytvoril nový rekord NHL. Dvadsaťtriročný Kanaďan je jediným zadákom v histórii zámorskej profiligy, ktorý dokázal súperovo konto zaťažiť v ôsmich po sebe idúcich stretnutiach.
Green tak prekonal bývalého hráča Bostonu Mika O'Connella. Ten dal v sezóne 1983/84 gól v siedmich zápasoch v rade. Rodák z Calgary v sobotňajšom zápase upravil počas presilovky stav stretnutia Tampa Bay - Washington na 0:4 a jeho tím sa napokon radoval z víťazstva v pomere 5:1.
Je to macher
Green tak prekonal bývalého hráča Bostonu Mika O'Connella. Ten dal v sezóne 1983/84 gól v siedmich zápasoch v rade. Rodák z Calgary v sobotňajšom zápase upravil počas presilovky stav stretnutia Tampa Bay - Washington na 0:4 a jeho tím sa napokon radoval z víťazstva v pomere 5:1.
Je to macher
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé