Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak dnes sú na rade Ducks.Snáď to tučniaci zvládnu.Vraj je stále otázne,či nastúpi Tayler,ja len dúfam,že Fleury bude istejší ako minule.Držím palce chlapci :roll:
Cenne vitezstvi v Anaheime 4-3! Anaheim ma velmi kvalitni tym, ktery na tom navic neni nejlepe, proto bylo videt, ze domaci velmi chteji bodovat. Byl to pro nas velmi tezky zapas, domaci meli mirne navrch, Crosbyho formace trpela pod tlakem elitni formace Ducks, hlavne Guerin vubec nestihal jejich tempu, sam Crosby v zaveru zastoupil Fleuryho a zabranil brankarskym zakrokem vyrovnani. Ten tlak tam meli Ducks opravdu velky (Perry, Getzlaf, Ryan, Selanne, Koivu...). Jinak krome bombardera Goligoskiho, ktery predvedl dalsi exportni kousek se trefil i Dupuis. Pascal ted opravdu bojuje a zda se, ze se mu vraci forma. Klicovou roli sehral uzdraveny Tyler Kennedy, myslim ze byl nasim nejlepsim hracem, navic zaznamenal 2 asistence a +3. Diky bohu ze je zpatky alespon Tyler! Mike Rupp hraje velmi dobre celou sezonu, dnes dal svuj 4.gol a konecne si otevrel ucet i Letang, ktery navic odehral i celkove velmi vydareny zapas. Fleury prumer, ale v zaveru predvedl klicovy zakrok z rise snu, takze OK!

Takze venku mame bilanci 7-0-0, parada hosi! :clap: Nejblize nas cekaji Kings, tam to taky nebude prochazka ruzovym sadem.
Super,nevidela som to,ale z toho.čo napísal Atlantik,mám super pocit. :clap: Som rada,že Tayler je späť.Čo sa týka King to bude ťažký zápas,hlavne ubrániť Anžeho :roll2: Ale verím,že to zvládnu :wink:
Kika píše:Super,nevidela som to,ale z toho.čo napísal Atlantik,mám super pocit. :clap: Som rada,že Tayler je späť.Čo sa týka King to bude ťažký zápas,hlavne ubrániť Anžeho :roll2: Ale verím,že to zvládnu :wink:
nezvladli :shock: ani nemam slov ale museli prehrat 5:2?? kebyze 3:2 po sn alebo ot tak pochopim ze nahoda je blbec ale toto...
Čo už,aj mňa to sklamalo(zničené ráno :cry: ),ale ďalší zápas snáď vyhrajú :)
zrovna proti LAK ma to nehnevá, hnevá ma skôr NJD a podobné záležitosti, podľa môjho je LAK lepšie ako NJD
Teraz asi hej,Kopitar je geniálny :thumbsup: Prajem mu to,len nie proti tučniakom :D
Tak věděl sem, že Kings zápas jen tak nepustí, ale že nám daj 2:5, to sem nečekal :eek2: Nejhorší na tom snad je, že sme vedli 2:1. Ve třetí třetině sme ale dostali 4 goly během 10 minut :!: :| Doufám že se Tučnáci z prohry rychle oklepou a budou dál vyhrávat.
Ja som to nevidela.Ako chytal Fleury? :|
Kika píše:Ja som to nevidela.Ako chytal Fleury? :|
tak stredne... ale poznas fleuryho. prvy zapas ako keby pustil a na druhy zapas je ako "legenda" :good:
Veru.Ale podľa mňa má talent na to,aby podával stabilné a vynikajúce výkony,len neviem,kedy to ukáže :)
dnes nas caka SJS co moze byt celkom problem. no uvidime snad sa nam bude darit a fleury nastupi aj odide s cistym kontom
Patrilo by sa.Určite by mu to prospelo.So žralokmi to bude ťažké,vraj majú nastrielaných najviac gólov,ale ja im verím :)
Toto bolo čo? :shock: Katastrofa!To sa nedalo pozerať.Ani jeden z tučniakov si neveril.Proste oni šli do zápasu s tým,že prehrajú.Absolútne žiadna snaha ....aaach ja nemám slov,už aby sa vrátili všetci zranení,lebo to ide veľmi prudko dolu vodou :cry: :cry: :cry: :cry: Fleury bol absolútne neistý,nechápem prečo.A ešte mi nejde do hlavy, ako môžu vyhrať s Ducks 4:3 a následne prehrať 5:2 a 5:0 :? No nič :cry: :cry: :cry:
moje slova... fleury bol vytiahnuty s prepacenim az dakde p P*** obrana absolutne nezajem... a ked som pozeral highlighty ci co to je :D tak som tam videl mozno 2 strely pens... hrozne nejake info o tych zranenych by sa sem zislo
No tvl, ráno kouknu na výsledky a vidim 0:5 :shock: Vipadá to, že na Pens začíná dopadat nepřítomnost Malkina a Gonchara. Fleury v posledních 2 zápasech dostal po pěti golech :eek2: Zkusil bych dát na další 1-2 zápasy do branky Johnsona, možná je Fleury unavenej. No, i tak to nemění nic na tom, že sme nedali ani jeden gol... hráče na to máme. Já doufám že tyhle dva zápasy byl jediný výpadek a hoši začnou zase makat jako na začátku sezony :yes: LET'S GO PENS :!:
Kika píše:A ešte mi nejde do hlavy, ako môžu vyhrať s Ducks 4:3 a následne prehrať 5:2 a 5:0 :? No nič :cry: :cry: :cry:
Asi preto že Ducks v momentálnej forme hrajú zle a na druhej strane LA začali velmi pekne, žraloci už typicky dominujú v základnej časti a som rád že vám takto naložili.
Proste nehrali na výhru a to bola chyba,snáď už taký výpadok nenastane.Hráčov máme vynikajúcich,už to len využiť :)
ty výkony jsou fakt děs!!! už se dotáhli aji Caps kteří mají stejně bodů! :x ..proti Bostonu musí stoprocentně zahrát dobře a vyhrát!
No nepotrvá to dlho a prídete o priebežné vedenie v Atlantic :frajer2:
Tak presne tohle jsem tady predpovedel asi pred tydnem, kdy se nam rozpadl mancaft. Prohry byly ocekavane, hrajeme proste s beckovou sestavou. Kadr proste nepusti, zapas se nevyhraje jen proto, ze hrajeme v dresech Pittsburghu. Ale nic se nedeje, porad mame dost nahrane. Nastesti jsem ten posledni zapas nevidel, ale vysoky vysledek ze San Jose me zas tolik neprekvapil. Nase sestava je ted v rozkladu a to se zacalo projevovat i na individualnich vykonech. Tym si tolik neveri, jako predtim. Fleury to navic odstartoval tragickym golem, pak uz se to vezlo. Marc-Andre byl v posledni dobe poradne nejisty a to je pro nas vzhledem na nasi marodku uz uplne K.O. Crosby je v krizi, ale vsechno by mohlo byt jinak, kdyby Guerin dokazal alespon trosku profitovat z nabidnutych tutovek. Uz mne Bill poradne stve... Neni do kombinace, je dost pomaly, jeho devizou by sice mela byt zkusenost v promenovani sanci, ale kdepak... A ze jich ma hodne!!! Proto ma Crosby tak malo asistenci, vzdyt Guerin dal jen tri goly a sanci mel snad na 10-12 golu... Dalsi problem je, ze se na Crosbyho soustreduje vsechna pozornost soupere protoze ostatni nejsou nebezpecni. Co je treba s Fedotenkem???
Nehrajou Malkin, Talbot, Gonchar a ani Kennedy, ted se navic zranil na zacatku zapasu i Letang!! To uz je opravdu prilis velka ztrata i pro nas a navic mame ted velmi tezke soupere. Presilovka je totalne v prdeli, 0 z 21 hovori za vse! Goligoski je taky nemocny a presto odehral 27 minut... Existuje proste hodne zpusobu, jak omluvit dve nase prohry. Nic se podle mne nedeje, nemuzeme ocekavat vyhry v San Jose s polovinou farmy v sestave. Pozitivni zprava je, ze vsichni zraneni hraci by se meli v dohledne dobe vratit a pak snad prijdou i vyhry. V Bostonu to ale nejspis jeste nebude, jedinou nasi sanci je stoprocentni vykon golmana. Ja bych zkusil Johnsona.
Tak v Bostonu to zacalo paradne... Hned se zranil Orpik! Co je tohle proboha za kletbu??? Hrajeme dalsi zapas jen s 5 obrancemi a bez 6 klicovych hracu. Prohravame 0-1, snaha tam je, ale je to tvrdy orisek...

3.tretina: Ne, ne, tohle nepujde. Chybi tam kvalita, myslenka, jiskra. Jen bojovnost nestaci. 0-2, dalsi zapas v prdeli...
Musime to nejak preckat az se alespon nekdo vrati, protoze ted je to velke trapeni, neda se normalne hrat. Crosby hral s Cookem a Fedotenkem, to bylo opravdu zoufalstvi, nechapu co Bylsma od toho cekal. Z Guerina a Fedotenka jsem se ale skoro pozvracel... Co mne ale stve, je ze Boston dostal dva body uplne zdarma, na nase torzo mu stacil i velmi prumerny vykon. Achboze, proc ja jsem se na to vubec koukal, kdyz jsem presne tohle cekal :-( :-( ?? Dostali jsme jeste symbolicky klacek na rozloucku tri vteriny pred koncem do prazdne branky... Byla to strasna nuda a boleni oci, slaby zapas a to i od Bostonu. Ten se nema vubec ale vubec cim chlubit, hra Medvedu byla totalne o nicem a za Bruins zabral vyrazneji jen Tim Thomas. Presto ale domaci vyhrali zapas zaslouzene. Od nas pochopitelne jeste vetsi mizerie. Prece jen jsem cekal alespon od Crosbyho podstatne vic, neprislo ale nic. Sakra, je kapitan, tak by to mel nejak vzit do svych rukou a pozvednout tu bandu a ne plouzit se tam smutne po lede a tvarit se zoufale. V takove formaci jako mel Sid dnes se ale hraje fakt tezko :cry:, ale nejaky zpusob by najit mel. Nebo se mel Godard nebo nekdo poradne porvat a probrat tak nas tym z letargie. Cas bezel a my jsme si porad hrali to same, skoda mluvit...

Snad se ted chytneme alespon na domacim lede, venku ted nemame vubec sanci a uz me to vsechno poradne sere! Omlouvam se jeste zaverem vsem za tolik negativnich emoci, ale z toho zapasu jsem mel absolutne otresny pocit. Necekal jsem body, ale chtel jsem alespon videt zajimavy hokej, takhle jsem si jen rozbil rezim a pokazil naladu.
Spousta týmů má problémy se zraněními....
neis píše:Spousta týmů má problémy se zraněními....
Jo neisi, ale my jich mame momentalne urcite zdaleka nejvetsi. Chybi nekomu 3 klicovi obranci, 1 nejproduktivnejsi hrac NHL, nejlepsi kridelnik a nejvetsi bojovnik tymu??? Nechci to porad rozebirat, ted z toho naseho hokeje boli oci, hlava atd. Da se to omluvit, ale prece jen bych cekal alespon nejaky ten gol... Ale verim tomu, ze o 2-3 tydny budeme komplet a opet se bude radost na to koukat.
No tvl, za poslední 3 zápasy 1 gol :eek2: a dostali sme jich 13 :!: To snad neni možný, už jenom čekám, kdy dostane Bylsma pukem do hlavy a bude zraněnej i on :? Malkin by se mohl za týden vrátit. Talbot tak nějak za 14 dní. Máme narvanou marodku jak půlka konference. Jen co se hoši vrátí, dohoníme to, co sme ted ztratili :yes:
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG