Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak ak mozem pridat nazor, ja som najprv nechcel ani verit co to tam Tor poslalo..hl., ked to malo byt daco velke! Ako s trochou nadsazky by som takych nasiel u nas na farme. Mne sa toto vobec nelubi..mozno ten obranca ma buducnost, ale ti utocnici su fakt tragedi..z vacsej casti mali tolko bodov (aj tak malo) pre ten cas, co travili na lade, TOR nic lepsie skratka nemali, tak tam furt boli hentito. S nahradenim tychto utocnikov nebude mat Tor cez leto sebemensi problem.. :!:
Co sa mna tyka, ked sa povedalo CGY, ja som si predstavil Phaneufa a nie Iggiho. Pre mna bolo meno Phaneuf ako synonymum hitujuceho obrancu..neskutocne co CGY predviedlo..toto ich bude do buducna este mrziet..ten chalan mal buducnost a potencial, henti nemaju nic.
Pred zapasem s nama jsme si nemohli vic prat :clap: A to jeste ma odejit Jokinen, tak snad to dneska stihnou dotahnout :smile03:
no tak bol to pre mna sook ked som zistil ze dion odchadzaa :shock: ale ked sa pozriem na to z druhej strany tak si mysliim ze sme dobre posilnili ofenziivu a konecne by sme mohli zacat strielat gooly, uvidiime ako sa nasi novy hraci u nas chytia, a zevraj ma byt vymeneny aj jokinen s prustom a mali by putovat k rangers ku nam by mal priist ales kotaliik a chris higgins, no uvidiime ale bol by som raad keby spomaleny jokinen od nas odisiel , prust mi chybat vobec nebude a kotalik s higginsom su kvalitny hraaci, tejto vymene by som sa potesiil, no uvidiime
No tak ten další trejd to je teprve chuťovka - že se Jok zbavíte bylo jasné, ale že za něj (a Prusta) přijde jen Higgins a zejména kopyto Kotalík (to je fakt hovado za ještě hovadštější peníze), to je teprve mazec. Dle mého názoru jako na té modré v poho, kus za kus, ale v tom útoku to je moc změn najednou, defacto 3 hráči odejdou a 5 přijde - no jsem zvědav co to s Flames udělá, ale pravdou je že právě s útokem bylo třeba něco udělat, snad to nebude ještě horší.

XruC: Já se domnívám že Stajan je hodně dobrý hokejista a i Hagman dokáže dát góla, nepovažuji je za špatné hráče, zejména tedy Stajana !!!!
ENGLAND-PHILLY píše:No tak ten další trejd to je teprve chuťovka - že se Jok zbavíte bylo jasné, ale že za něj (a Prusta) přijde jen Higgins a zejména kopyto Kotalík (to je fakt hovado za ještě hovadštější peníze), to je teprve mazec. Dle mého názoru jako na té modré v poho, kus za kus, ale v tom útoku to je moc změn najednou, defacto 3 hráči odejdou a 5 přijde - no jsem zvědav co to s Flames udělá, ale pravdou je že právě s útokem bylo třeba něco udělat, snad to nebude ještě horší.

XruC: Já se domnívám že Stajan je hodně dobrý hokejista a i Hagman dokáže dát góla, nepovažuji je za špatné hráče, zejména tedy Stajana !!!!
Přesně tak;) Navíc White je mladý perspektivní obránce...
Hagman je skvelý secondliner, Stajan je veľmi dobrý thirdliner.
Ide skôr o stávku na šírku kádra ako posilnenie ofenzívnej sily. Calgary získalo veľa priemerných hráčov za jedného elitného. Čo ja viem White ho s trochou šťastia dokáže nahradiť, Hagman a Stajan budú posily na svojich miestach, Kotalík... bohvie. Vyzerá, že jeho časy slávy sú už preč, možno sa zobudí a stane sa opäť tým starým dobrým Kotalíkom ako ho poznáme na presilovke a v samostatnom nájazde....
Z timu sa stava zostava klaunov z vychodu. Paraaada, namiesto Phanuefa sa budeme divat na kotalika. No proste uuzasneeee. Ak Kotalik nie je sucastou nejakeho dalsieho trejdu, tak s panombohom.
Flames jsem mel velmi rad, ale ted jste si to u mne hodne posrali. Sakra co to delate??? Toho Phaneufa bych jeste jakz takz chapal, i kdyz, no nevim... Ale Jokinen + Prust za Kotalika a Higginse??? Vzdyt Kotalik je opravdu hovado, jak pise Philly, takovy hrac je jako mor, ktereho se nebude tak lehke zbavit. Vzdyt bere solidni plat a herne nepatri ani do AHL... Opravdu hral letos hruzostrasne, Higgins dalsi megatraged... Co se to Calgary zblaznilo??? Kua hosi, jak jsem nasrany, ja jsem chtel ty kopyta Higginsa s Kotalikem videt v cirkusu s nazvem Rangers a ne v Calgary :cry: . U mne Flames alespon letos vicemene skoncili, bohuzel... Opravdu nemam dalsich slov...

Higgins 55z 6 + 8 -9, Kotalik 45 8 + 14 -18 ... hruza, hruza, hruza.
kotalik bol minuly rok v oilers a nebolo to zle. V 19 zapasoch ziskal 11 bodov. Vykonnostne uz ale ide smerom dole a s jeho -18 by sa veru do oilers hodil aj tento rok :cool:
No nerobte z Kotalíka a najmä Higginsa až také hovädá. Pozrite sa na výmenu Latrendesse - Pouliot... Pomohlo obom hráčom.
Higgins môže v Calgary ožiť a dostať sa na svoj štandard 20 gólov. Kotalík troška väčší problém, ale... no nelámte nad ním hneď palicu. A na druhú stranu Jokinen tiež nehral v Calgary to čo sme od neho zvyknutý. Môže to pomôcť aj jemu.
Tak pozeram ze Stajan je po sezone UFA, budem sa velmi smiat, ked odide inam..to sa potom ten trejd fakt vyplati (Hagman,White za Phaneufa) Ako ja nezdielam vas nazor o kvalite vyssie uvedenych utocnikov, ten obranca ma buducnost, to som uz spomenul aj ja, ale ti utocnici nie..a hl. co je najdolezitejsie, zda sa mi to za Phaneufa doost malo.
Stratili Jokinena, ktorý hral ďaleko za svojimi možnosťami a obrancu čo síce má potenciál (to slovo začínam nenávidieť) ale taktiež zaostával za očakávaniami.
Zhrňme si čo za to dostali.
Hagman, White - nestratili by sa v žiadnom teame. Stajan. Posilní šírku kádra. Higgins. Západná by mu mohla vyhovovať a mohol by zapadnúť, ak nie proste smola. Kotalík. Je tam šanca i keď malá, že znova chytií formu. Typická vata v trejde. S tým, že dosť drahá.
Je to zlé? Nepovedal by som. Zbavili sa dvoch hokejistov s hviezdnym statusom povedzme v ich prime time, ale mimo formy.
Čo za to dostali. Nikoho hviezdneho ale veľa slušných hráčov a nejakú vatu. Zo všetkých sa mi zdá, že najviac stratilo Toronto, lebo ak zostane súčasný káder tak má útok na úrovni AHL a ak nebude hrať väčší betón ako Devils v deväťdesiatompiatom tak asi skončia s prvým draftom, ktorý ani nie je ich.
Ja uplne chapu fandy Plamenu. Ono z pohledu nezaujateho fandy ta vymena je celkem vyvazena, ale jak vam vymeni oblibence tak to je na provaz :x Moc dobre si pamatuju ac je to uz hodne dlouho, kdyz byl vymenen Selanne, navic do nenavideneho San Jose, jsem myslel ze me j.... A to nahrada nebyla zla... schopny golman Shields a 1st liner Friesen, ale u nas se mu uz tak nevedlo. Ikdyby to bylo za Forsberga tak by me to stvalo. Jestli vam jeste GM sahne na Iginlu nebo Kippera tak ho fanousci snad zastreli.
Hagman, Stajan patrili rozhodne medzi to lepsie u listkov, ktore su ako tim, vykonnostne o dost nizsie ako plamienky...spominana dvojica hracov riesila v TOR 1-2 lajnu, pricom pobyt na presilovkach bol v ich pripade samozrejmostou...ako spomina Selly, skôr sa tu jedna o istu oblubenost k danemu hracovi...neviem si predstavit, ze by nas opustil Zee, ci Savvy aj napriek ako tak vyvazenej nahrade...no na strane druhej, treba sa na to pozerat z pohladu, ze to mohlo dopadnut aj horsie..co sme my ziskali za ikonu menom Big Joe.. :idea: ..velke :ho*no: snad s vynimkou Sturma, ktory vsak ma daleko od snipera, Stajan, ci Hagman by sa mu v pohode vyrovnali...White môze prakticky bez problemov naskocit rovno do 2? obrannej lajny ...trefnu poznamku tu vsak supol XruC
XruC píše:Tak pozeram ze Stajan je po sezone UFA, budem sa velmi smiat, ked odide inam..to sa potom ten trejd fakt vyplati (Hagman,White za Phaneufa) .
ak Stajan nepredlzi, ta vymena vide Calgary bez debat mizerne...

k trejdu Oli Oli Janko - Kotalik atd. asi len tolko to :eek2:

inak som sa dost dobre pobavil pri tejto fotke a komentaru k nej

Obrázek

tlacovka v pekle s luciferom :D
tak trejd jokinena uz oficialne potvrdeny. Flames su stale v krize a dnes prehrali 0:3, mali iba 18 striel za cely zapas :hmm:

cepi: ta fotka je :cool:
Nepochopím jak může někdo v situaci jako CGY riskovat. Získat dva hráče v mizerné formě a doufat, že si rozpomenou na minulé roky je teda odvaha. Higginsovi bych i věřil, ale tomu pro změnu končí smlouva po sezoně...... nevím jak to vidí fans CGY, ale tento trade přijde hodně jednoznačný v prospěch NYR. To se Sutherovi opravdu povedlo...
No v krizi - je jasné že si nový hráči musí nejprve "sednout", navíc Flames hráli proti nám a my již rozhodně nejsme čajíčci z přelomu listopadu a prosince, řekl bych že v současnosti patříme mezi 5 nejlépe hrajících týmů ligy, hlavně ať nám to klape v PO, jinak je to o hovně. Flames půjdou nahoru, tím jsem si jist !!!!
Výstižný pic.
Ja byt Jokinenem tak zase tak rychle bych do New Yorku nepadloval :lol: Podle me si teda moc nepomohl...
Tak aspon že k nám přišel ten Kotalík :roll: ...sice do ted nepředváděl moc dobré výkony,ale to neznamená že bych měl bejt nějak naštvaný že přišel on,naopak sem rád že přišel po dlouhé době do Calgary konečně čech :) :clap: ...kterého mám aji celkem v oblibě :) .....doufám že se tedy v Calgary zvedne a bude předvádět ty skvělé výkony jako předváděl dřív! :roll:
[nhltv]20092010,2,838&event=CGY393[/nhltv]

to sa vydarilo :cool:
Prosim vas, co to je za tym? A preco tam hra Iginla a nehra v calgary?

Hagman - Stajan - Iginla
Higgins - Langkow - Kotalik
Boyd - Backlund - Bourque
Glencross - Conroy - Nystrom

Niekto to trefne pomenoval ze utoky 2A,2B,2C a 3.
No tak snad se to již pomalu ale jistě začíná lepšit - z posledních 4 matchů 3 výhry, uvidíme jak to půjde dál !!!!
Velmi popularny sa stal Ales Kotalik u fanusikov calgary vdaka znamemu songu od Erica Prydza. Dokonca Kotalik song hravaju aj pocas zapasov.

No, tak Rene Bourque je pod smlouvou, na 6 let za 20 mil., to si myslím že je good pro obě strany, hlavně Rene se teď může soustředit jen a jen na své výkony, Flames ho budou v honbě za PO hodně potřebovat !!!!
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO