Tak ak mozem pridat nazor, ja som najprv nechcel ani verit co to tam Tor poslalo..hl., ked to malo byt daco velke! Ako s trochou nadsazky by som takych nasiel u nas na farme. Mne sa toto vobec nelubi..mozno ten obranca ma buducnost, ale ti utocnici su fakt tragedi..z vacsej casti mali tolko bodov (aj tak malo) pre ten cas, co travili na lade, TOR nic lepsie skratka nemali, tak tam furt boli hentito. S nahradenim tychto utocnikov nebude mat Tor cez leto sebemensi problem..
Co sa mna tyka, ked sa povedalo CGY, ja som si predstavil Phaneufa a nie Iggiho. Pre mna bolo meno Phaneuf ako synonymum hitujuceho obrancu..neskutocne co CGY predviedlo..toto ich bude do buducna este mrziet..ten chalan mal buducnost a potencial, henti nemaju nic.
Co sa mna tyka, ked sa povedalo CGY, ja som si predstavil Phaneufa a nie Iggiho. Pre mna bolo meno Phaneuf ako synonymum hitujuceho obrancu..neskutocne co CGY predviedlo..toto ich bude do buducna este mrziet..ten chalan mal buducnost a potencial, henti nemaju nic.