Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Já si myslím, že tohle je, bohužel, konec Langovy hokejové kariéry :( . Navíc Latendresse má něco s ramenem, takže taky na nějakou dobu mimo... Bostonu jsme body vyloženě darovali, vždyť oni nehráli taky nic moc, měli však víc štěstí a výborného Thomase v brance. I když na ty naše současné "střelce" by možná stačil i nějaký dorostenec... Gainey podle mě nemůže čekat na trade-deadline, musí jednat mnohem rychleji, pokud chce mužstvo nějak vyburcovat a posílit. Z vlastních zdrojů na to prostě nemáme hráčskou kvalitu!
[quote="habs"]Gainey podle mě nemůže čekat na trade-deadline, musí jednat mnohem rychleji, pokud chce mužstvo nějak vyburcovat a posílt.

:( A to je právě to,co podle mne Bob moc neumí.Nad všim dlouho přemýšlí a dlouho analyzuje.V mnoha případech to sice bylo ku prospěch věci,ale někdy je třeba zasáhnout tzv.bez přípravy - hned!!!!!
:frajer2: Bob v tomto ohledu není žádný střelec,,Buď a nebo!!!!",proto jsme kolikrát zůstali koukat s otevřenou pusou :-O
Chybí mu rychlý dreiw,schopnost bleskově se rozhodnout!!Já vim,teď asi budeš argumentovat někdy bezmyšlenkovitými nákupy Tampy,protože někdy to také není ku prospěchu věci.Ale v naší momentální situaci rychlé rozhodnutí nutně potřebujeme!!!!!
Navíc má Bob tendence se na něco upnout a nekouká už jinam!!Pak se diví,že po dlouhém čekání mu posila frnkne mezi prsty :razzi: a zůstane s prázdnými rukami :respect: - viz Sundin
Tak podle posledních informací je Robert Lang po úspěšné operaci achilovky. Popřejme mu rychlou a bezproblémovou rehabilitaci, i když "rychlá" v tomhle případě znamená tak asi pár měsíců... :( .
ak by sa mal dať úplne do poriadku, tak si zahrá asi až v budúcej sezóne. Ale radšej tak, ako už nikdy. Prajem pohodové uzdravenie.
:( Taky se přidávám k přání brzkého uzdravení.S tímto zranění si chudák vytrpí až dost. :?
To opravdu není legrace léčit achilovku.Držim palce,aby vše probíhalo tak jak má,včetně rehabilitace a těšim se až za nás zase nastoupí a bude střílet důležité góly!!! :thumbsup:
tak ste to zvladli aj bez 2jice dost dôlezitych hracov..
Obrázek
aj ked povedzme si na rovinu tucniacikovia su v tejto sezone na zaplakanie..aj ked to mozno vyznie :eek2: Vase vitazstvo nad plackom potesilo :-P
ObrázekObrázek
Obrázek
:) Nemůžeme si vybírat soupeře cepi.Jsem rád za dva body.Sledoval jsem teď ráno ty góly a některé komentáře k utkání.
Zdálo se mi,že jsme to odehráli ve vysokém tempu.První gól Hamrlíka byl vážně parádní :clap: :clap: :clap: Vlastně by se dalo říci do prázdné branky.Fleury se nedokázal včas po svém výletě za bránkou vrátit zpátky do brankoviště.Roman pálil přesně :clap: :clap: :clap:
Byl pak na konci vyhlášen první hvězdou utkání :taptap:
Nádherný gól padl v druhé třetině ve vlastním oslabení po úniku Higginse,kterého ještě zezadu jistil Bouillon.To byl kontr panečku.Fleury sice povyjel,ale nedokázal se téměř pohnout!!!! :clap: :clap: :clap:
Udajně nastoupili three amigos zase spolu a spolupráce jim opět sekla.Velký podíl měli všichni na posledním A.Kosticynově gólu.To byla parádní kombinace celé řady.Jen tk dál!!!! :taptap:
Na webu HABS chválí řadu Pacieretty - Lapierre - S.Kosticyn.
Centr a střelec bleskové dorážky u třetího gólu Lapierre :clap: :clap: :clap: pak ocenil Paciorettyho rychlost a pochválil práci celé řady.Říkal, že byli rychlí a především velmi silní na forchechingu.Pacioretty si pochvaloval ,že dokáží na soupeře vyvinout tlak hluboko v soupeřově pásmu .Také říká,že ví,co tým od něho očekává: ,,Tvrdě pracovat v rozích. " Občas to tam bolí - dodal.To nakonec dokázal při tom zmíněném třetím gólu.Za brankou vybojoval puk a Lapierremu ho servíroval přímo na hůl před branku.Ten už měl snadný úkol.
Poté byl Max vyhlášen druhou hvězdou utkání.Chválim našeho mladíčka :thumbsup:
Potěšitelné je,že se nám do sestavy vrátil obránce Gorges.Tak snad to zranění hlavy bude už v pořádku.
Zatim dobrý - snad to vydrží!!!!!! :smile03:
nuž čo viac dodať, snáď len toľko, že toto víťazstvo ma vždy poteší viac, ako ostatné. Ja tých uplakaných tučniakov tak strašne nemôžem :thumbsdown: . Takže dobrý výkon a vďaka celému tímu za to krásne víťazstvo, ktoré nesmierne potešilo :good: Dúfam, že dva dni oddychu chlapcom prospejú a v piatok v BUF zabojujú.
http://www.thefourthperiod.com/news/dal090203.html

Co na to říkáte ? Richards , to by byla posila do PO !!! :roll: Podle mě to bude ale jen další spekulace , viz.Lecavalier :wink:
kisin píše:http://www.thefourthperiod.com/news/dal090203.html

Co na to říkáte ? Richards , to by byla posila do PO !!! :roll: Podle mě to bude ale jen další spekulace , viz.Lecavalier :wink:
:( Krom letošní sezóny bere ještě dva roky po 7,8 milionu a teprve v roce 2011-12 bude UFA
:? Musel by se Gainey zbláznit,aby do toho šel!!NE,to není posila pro nás - příliš drahé,to si nemůžeme dovolit!!Podle mne spekulace!!!!! :yes:
Budeme především potřebovat peníze - hodně peněz!!!Do léta musí Bob podepsat,současné naše hvězdy UFA -Komisareka,Bouilona,Kovaljova,Koiva,Tanquye,ale i Begina,Dandenaulta,Kostopoulose možná Denise/stejně všechno nezvládně Bob podepsat/
Musí mít peníze také na RFA hráče Higginse,Plekance případně D´Agostiniho,Maxwella a Stewarta.
Příchod takhle předraženého hráče by nás definitivně položil.Podle mě jeho plat vůbec neodpovídá tomu,co nám může nabídnout.Osobně bych ho nechtěl!!!!!!Za ty prachy už bych bral raději tvořivého centra Lecavaliera,to zcela upřímně!!!! :yes:
Fáma - nic víc!!!!!!!!!.
:roll: no , je vidět že ho vůbec neznáš . Soudit jen dle výplatní pásky není zrovna fér , ano , je přeplacený , ale určitě by vám měl co nabídnout . Gainey ho asi chce , ale myslím že by k vám stejně nešel
Ano, Richards byl vždycky dobrým hráčem, ale ne tak dobrým, jak by se zdálo podle výše jeho platu - je rozhodně přeplacený a já se přidávám k názoru, že pro nás by to byl jen zbytečný luxus. To už mě víc na tom trejdu zajímá obránce Niskanen, toho bychom užili mnohem víc, protože takový O´Byrne nemůže hrát play-off, to ať se na mě nikdo nezlobí... Brisebois už taky není žádná stálice, takže říkám Niskanen - ano! Ale oni by to nejspíš spojovali s Richardsem, takže raději nic. Takových spekulací se teď bude objevovat čím dál víc, jak se bude blížit trade-deadline. Osobně jsem moc zvědavý, co Gainey vymyslí, momentálně tu nejsou žádné reálné náznaky vůbec ničeho, takže to nejspíš bude nějaké překvapení. A že někoho Bob přivede, to jsem si skoro jistý! Otázkou bude, jak moc to pro nás bude posilou...
Jinak, co se zápasu s Penguins týče, nebyl to pořád od nás standartní výkon z doby tak před 3-4 týdny. Stále tomu chybí ta invence a "šťáva", kterou měl třeba domácí zápas proti Washingtonu nebo Torontu. Lapierrova řada s Paciorettym a mladším Kosticynem (nebo později s Beginem) předváděla skutečně výbornou nátlakovou hru v útočném pásmu a perfektní forčeking - líbila se mi. Stejně tak znovu poskládaní "Three Amigos" si odehráli své, když vezmeme v potaz, že většinu zápasu hráli na Crosbyho s Malkinem a ti se nijak výrazněji neprosadili (proto vůbec nechápu zařazení Crosbyho jako třetí hvězdy zápasu :sad2: ). Navíc pak přidali rozhodující čtvrtý gól po pěkné kombinaci. Snad to je náznak lepších zítřků...
:) Zaplať pánbůh,že to kluci zvládli.Měl jsem strach,že po zápase s Bostonem upadneme opět do beznaděje.
O Lapierre nikdy moc nepíšeme.Přitom tenhle důrazný útočník by si zasloužil větší pozornost,protože pravidelně hraje dobře. :yes:
Jeho důraz v osobních soubojích a práce u mantinelu mě uchvacuje.Jeho nasazení v každém zápase je příkladné,fascinuje mě jeho velká fyzická síla.Přitom hraje čistě a nemá téměř výkyvy.Neni to sice nějaký velký technik po vzoru Kovaljova nebo A.Kosticyna,ale nepamatuju zápas,že by ho odchodil.Hraje svůj standart.
Přitom ve třetí řadě je jeho čas poněkud omezený a často je nasazován na destrukce nejlepších soupeřových řad jako byla teď Crosbyho řada,kterou uhlídali.Navíc hraje téměř pokaždé s někým jiným.S mladým Paciorettym utvořili silnou dvojku a je jen dobře,že si spolu rozumí.
Pokud se týká dallaského obránce Niskanena, toho bych uvítal také.To je rozhodně kvalitní bek,který by naší obranu posílil.Slušně bruslí,navíc má golfovou ránu.Hned bych ho zařadil k Hamrlíkovi a viděl bys, jak by se zlepšila práce druhé obrany.Dokonce by o přesilovkách mohl Roman praktikovat ty své moderní výlety před branku ,které poněkud vymizely.A to i v provedení Markova,což je velká škoda!!!!! :? Vždycky byly nádherné a efektivní :(
:eek2: Jenže to asi nevyjde!!! :? Spíš si můžeme o takovém beku pouze nechat jen zdát. :? Pouhá spekulace!!
Mám i jiné zprávy.Laraquye a Dandenault už po zranění trénují a v nejbližší době budou připraveni naskočit do hry.Po zranění Langa a Latendresse další dva matadoři,kteří částečně můžou zalepit naší těžce zkoušenou sestavu!!!!Tak alespoň tak!!! :yes:
http://canadiens.nhl.com/team/app/?serv ... 41#Scene_1
Naopak nevýrazný obránce Henry se vrací do Hamiltonu Bulldogs.Ve dvou zápasech se vlastně dokázal pouze dvakrát poprat a moc příležitostí ukázat se nedostal.Nevim jestli nás měl pohlídat,ale pokud ANO,tak divákům shou určitě udělal.Jinak nic nehrál.Alespoň já jsem si dresu č.24 na ledě moc nevšiml.
:( Porážka s Buffalem.Sledoval jsem z highlighty góly které jsme obdrželi a nenapadá mě nic jiného,než že jsme je darovali soupeři,včetně vítězství!!!!Podle střelby jsme byli aktivnější a určitě lepší.Myslim,že jsme měli i víc šancí.Proto je velká škoda,že jsme nakonec prohráli!!! :verysad:
Při prvním gólu bezradně s pukem postupoval ve středním pásmu obránce Sabres Špaček směrem k naší brance.Sám se toho zřejmě zalekl a tak na modré čáře radši vypálil!!!!Podle hesla,,Když nevíš co s pukem vystřel!!!!!" a Price koukal někam na hodiny a kotouč za své záda pustil!!!! :-O
Pod maskou se musel hodně červenat. :oops: Brankář jeho kvalit by toto pouštět rozhodně neměl!!!! :thumbsdown:
Vyrovnal náš kapitán Koivu,který se skvěle natlačil před Millera a propasíroval puk do jeho branky :clap: :clap: :clap:
No u dalších gólů exceloval náš opěvovaný defenzivní obránce Mike Komisarek.Nejprve pouze přihlížel bez náznaku pomoci,jak Bouillon vzadu u mantinelu se může roztrhat,aby zastavil dva útočníky Sabres a těm se povedla rychlá rozehrávka na jejíž konci z ideální pozice pálil Paetsch.Samotný Komisárek zaujal místo,kde ho nakonec nebylo vůbec třeba a chybu má také Pacioretty,který u Paesche pouze stínoval,ale vůbec ho nebránil. :thumbsdown: :evil:
:shock: Perlička na závěr!!!Vyhozeného puku hráčů Sabres z nouze obranného pásma se zmocnil náš obránce Komisárek.Pomalu postupoval čelem k naší brance a chtěl ho poslat okolo mantinelu za Priceho brankou na druhou stranu hřiště,jak to obvykle obránci dělají.Ovšem volil ránu jako z děla :doh: ,která se od nějaké nerovnosti na mantinelu odrazila zpět do pole před Priceho branku a rychlý Connolly byl u puku samozřejmě první. :thumbsdown: Pomalému Komisarekovi poté poděkoval!!!!3-1 pro Sabres.Zcela zbytečný gól!!!!! :evil:
Možná,by se Mike :angel: měl nad sebou zamyslet,protože i v zápase s Bostonem zavinil gól a všechno to byly jeho laidácké chyby!!!!!! :thumbsdown:
Zavěrečná snaha o vyrovnání nám pomohla poze výsledek korigovat.Kosticyn s Lapierrem vybojovali u zadního mantinelu puk a poslali ho středem kam si moderně najížděl Hamrlík :thumbsup: .Bombou poté propálil Millera v brance Sabres.3-2 :clap: :clap: :clap: .Závěrečná power play už bohužel na výsledku nic nezměnila a z Buffala jedeme domů z prázdnou.
Škoda,myslim,že se to utkání dalo zvládnout!!!!!
Tak Crosbyho řadu hlídala ta Plekancova, dokud tedy hrál Crosby s Malkinem. Co se Buffala týče - ano, v zápase jsme rozhodně měli minimálně na bod a všechny góly jdou na naše triko, hlavně první a třetí! Po první třetině jsme měli vést tak o dva góly a bylo by hotovo. Ale naše koncovka je hrozná, moc se na každý gól nadřeme a laciné dostáváme. To nevěstí nic dobrého! Navíc to teď vůbec nejde Kovaljovovi, jakoby po All Star Game úplně "odešel" - asi moc prohání to nové auto... :D . Včera to korunoval těma dvěma úplně zbytečnýma útočnýma faulama v poslední třetině, které nás připravily o možnost závěrečného tlaku - to je snad skoro na pokutu od Carbonneaua...!
:) To jsem ani nevěděl že má Kovaljov nové auto.Onehdy s ním byl v TV pořad kde seděl v kokpiktu malého letadla,které sám pilotuje.Asi mu patří!!!!Říkal,že ho to odreaguje a nutno uznat,že krásně přistál na letišní dráze :D
To bych mu dal,kdyby nepřistál :D
Ale vážně.Začíná se nám to kazit a je nejvyšší čas,aby Gainey udělal nějaký trade.Zbytečnými ztrátami bodů dávame příliš šanci těm za námi a co jsem koukal první nepostupující Carolina k nám vzhlíží se sedmi bodovou ztrátou na PO.To není velký náskok a další zápas je s Torontem a to je vždy vyhecované a vítěz nejasný!!!!!Navíc na nás oni umí zabrat!!!!Další ztrátu si už nemůžeme dovolit!!!!! :yes:
anebo Haláka do branky,nechápu proč Carbanátek chce za každou cenu dosáhnout to,aby se Price chytil,může to stát hodně zbytečně ztracených bodů
gogo píše:anebo Haláka do branky,nechápu proč Carbanátek chce za každou cenu dosáhnout to,aby se Price chytil,může to stát hodně zbytečně ztracených bodů
Carbanátek - to je good :lol2: :good: ....... !!!! Price is Canada, Halák is Slovakia - není co dodat..... !!!!
gogo píše:anebo Haláka do branky,nechápu proč Carbanátek chce za každou cenu dosáhnout to,aby se Price chytil,může to stát hodně zbytečně ztracených bodů
ked som sa dnes dozvedel vysledok z Montrealu, som si bol isty, ze nastupil Jaro, tak, ako arek spomenul v topicu slovaci v nhl..ked som zbadal, ze tam opät svieti Pricik :doh: nic proti pani, ale za kazdu cenu ho tam tlacit, pchat pricom ten tim prehrava zapas od zapasu, naozaj nerozumiem..pokial bol Carey out, Jaro ho sympatickym spôsobom zastupil, ano, podostaval 3-4 goly, ale tim vitazil a to je predsa to najpodstatnejsie..!..co ma tim z toho, ze trebars brankar inkasuje 1-2 goly a jeho tim aj tak pukne...nechapem, trener predsa musi spravit krok, ktorym by nastartoval opät tu Habs karu, zmena na brankarskom poste by mohla byt tym vhodnym impulzom, nie on just to svoje :beee: prepacte mi tetkom fandovia Habs, ale tak Vam treba, resp. "Carbonatkovi" :beee: nevynim Caryeho z prehier, neviem, mozno za tych 5 listkovych golov skutocne nemohol, momentalne zlyhava tim ako celok, no nech si kazdy vravi co chce, momentalne ma Pricik daleko od svojej idealnej formy...Jarova sanca pride na 100pro v dalsom zapase, tak drzim palecky, snad zaberie a s nim aj cely Montreal..
cepi píše:
ked som sa dnes dozvedel vysledok z Montrealu, som si bol isty, ze nastupil Jaro, tak, ako arek spomenul v topicu slovaci v nhl..ked som zbadal, ze tam opät svieti Pricik :doh: nic proti pani, ale za kazdu cenu ho tam tlacit, pchat pricom ten tim prehrava zapas od zapasu, naozaj nerozumiem..pokial bol Carey out, Jaro ho sympatickym spôsobom zastupil, ano, podostaval 3-4 goly, ale tim vitazil a to je predsa to najpodstatnejsie..!..co ma tim z toho, ze trebars brankar inkasuje 1-2 goly a jeho tim aj tak pukne...nechapem, trener predsa musi spravit krok, ktorym by nastartoval opät tu Habs karu, zmena na brankarskom poste by mohla byt tym vhodnym impulzom, nie on just to svoje :beee: prepacte mi tetkom fandovia Habs, ale tak mu treba :beee: nevynim Caryeho z prehier, neviem, mozno za tych 5 listkovych golov skutocne nemohol, momentalne zlyhava tim ako celok, no nech si kazdy vravi co chce, momentalne ma Pricik daleko od svojej idealnej formy...Jarova sanca pride na 100pro v dalsom zapase, tak drzim palecky, snad zaberie a s nim aj cely Montreal..
1. gól - Price měl zakrytý výhled, ale mezeru mezi betony
2. gól - Za Kuleminův gól nemohl
3. gól - Priceho chyba
4. gól - Tam Leafs obranu přečíslili a už bylo jedno, zda Blake přihraje nebo vystřelí
5. gól - Priceho chyba, takové nahození po vhazování musí mít :)
:( Včera jsem byl nějak rozčarovaný z té diskuze na NHLpro.cz o tomto webu.Na prohru s Torontem jsem nějak pozapoměl.Spíš jsem neměl myšlenku ani náladu coko-li psát.
:? No nedá se nic dělat.Další sprcha,body fuč a vyhlídky všelijaké.
Koukal jsem na ty obdržené góly.Nemám obrannou odpověď,stále stará písnička.Děláme chyby v obraně,chybující brankář.Price některé góly měl mít a musim souhlasit,že by možná prospělo,kdyby na nějaký čas vypnul a pustil do branky zase Haláka.Je nejvyší čas s tím něco udělat,protože jdeme od neúspěchu k neúspěchu.Jen se bojim,že Carbonneau nenajde dost odvahy,aby Haláka postavil.V těchto rychlých rozhodování mě přijde Guy poněkud nerozhodný a bázlivý.
Stále zoufale vzhlížim k posilám,ale Bob nějak moje přání neakceptuje.O deadline už může být pozdě a s naší pošramocenou psychikou se dá očekávat,že ani v dalších utkání to nebude velká sláva.Navíc čeká výlet na západ,kde se utkáme s Calgary,Edmontonem,Coloradem a dalšími.S těmito kluby se moc neutkáváme ,přestože kapitán Koivu si pochvaluje,že bude mužstvo zase společně dlouhodobě pohromadě.Zřejmě si hráči chtějí odpočinout od manželek :D .Jinak si jeho slova neumím vysvětlit,proč by jim to mělo prospět.
Mám ale z výletu obavy.Teď už se láme chleba a ztráta dalších bodů by pro nás byla katastrofální!!!! :?
Asi takhle - přijde mi, že hůře, než hrajeme momentálně, už to asi moc nejde, takže v tomhle směru mě už nejspíš nic nepřekvapí. Proto říkám, že pokud z toho šestizápasového tripu přivezeme 6 bodů, bude to úspěch. Pokud nepřivezeme nic, máme velký problém, protože při srovnání počtu zápasů můžeme mít náskok na devátého v pořadí pouze 4 body a to je sakra málo :oops: . Proti Torontu to byla bída s nouzí, Leafs byli pohyblivější a hlavně to vypadalo, že mají daleko větší chuť po vítězství. Jinak to bylo velice nervózní utkání zpestřené i jednou klasickou bitkou, hned ve druhé minutě zápasu, kdy si Laraque celkem v pohodě "smlsnul" na Mayovi. Bylo to, pohříchu, jediné vítězství v zápase... :( . Price měl prsty ve dvou gólech, z ostatních bych ho určitě nevinil, dost toho ještě pochytal - tragická je naše hra v obranném pásmu a koncovka. Tohle když nezměníme, nemáme šanci na úspěch. Jak už jsem psal, jsem moc zvědavý, co Gainey na tripu "upeče" za trade, protože jsem si skoro jistý, že tam něco dojedná...
..3V - 7P nie moc pozitivna 10Z seria..

a toto bude pre Vas pekelna zaberacka

Calgary - Montreal
Edmonton - Montreal
Colorado - Montreal
Vancouver - Montreal
Washington - Montreal
Pittsburgh - Montreal

..5B naskok pred 8 timom..
nuž tak pokiaľ ide o herný prejav, fakt to nie je bohviečo, ale ja si myslím, že sa pozbierajú, zápas v CGY by mohol byť práve ten v ktorom sa nakopnú a potom zvíťazia v EDM, COL aj VAN. Vo WSH sa nevyhráva ľahko a tak zrejme príde prehra, ale potom zasa v PIT môžu nejaký bodík získať, aspoň za remízu. Optimistická vízia, že..?
5197 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING