Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

AndyF píše:Sestava pro zacatek sezony:

Gagne-Richards-Pyorala.
Hartnell-Carter-Briere.
JVR-Giroux-Asham.
Carcillo-Powe/Betts-Laperriere.

Pronger-Carle
Timonen-Coburn
Parent-Syvret
Ten utok vyzera luxusne, podla mna naj v lige :smile03: o obrane ani nehovorim.

Neviem, co cakat od Pyoralaho v prvom utoku. Viem, ze sme ho vyhrabali v svedskej lige a v priprave mu to sypalo, ale som zvedavy ako sa mu bude darit. Predsa len priprava je o niecom inom. Ak je teda ta zostava, co si Andy napisal, este stale pre uvod sezony aktualna.
kajo píše:
AndyF píše:Sestava pro zacatek sezony:

Gagne-Richards-Pyorala.
Hartnell-Carter-Briere.
JVR-Giroux-Asham.
Carcillo-Powe/Betts-Laperriere.

Pronger-Carle
Timonen-Coburn
Parent-Syvret
Ten utok vyzera luxusne, podla mna naj v lige :smile03: o obrane ani nehovorim.

Neviem, co cakat od Pyoralaho v prvom utoku. Viem, ze sme ho vyhrabali v svedskej lige a v priprave mu to sypalo, ale som zvedavy ako sa mu bude darit. Predsa len priprava je o niecom inom. Ak je teda ta zostava, co si Andy napisal, este stale pre uvod sezony aktualna.
Melo by stale platit...
Super, tak Bettsíka jsme nakonec podepsali, co se týče Pyö tak ten nemá v 1. útoku co dělat, to je můj názor, ale uvidíme, dnes začínáme s Carolinou, už se nemůžu dočkat :clap: :clap: !!!!
súhlasím, podľa mňa tam Pyorala ani dlho nebude...
Ono sa to možno nezdá, ale Betts je veľmi dobrá posila. Má kvalitnú defenzívu, je to bojovník a nebojí sa hrať tvrdo. Ideálny štvrtý center.
Prva tretina je za nami a celkom dobry zapas je to, aj ked zatial bez golov. Emery a hlavne Ward odvadzaju dobru robotu. Najvacsiu sancu Philly spalil JVD, po krasnej prihravke od nasho kapitana. Uz sa tesim na druhu tretinu :box:

Ta druha zacala hned dvoma golmi za 5O sekund (skorovali Carter a Richards), hurikani uz tak nehryzu, takze SO pre Emeryho v jeho premiere za Flyers je celkom realny :clap:

Tak skore sa uz nemenilo a Ray ma uvod do sezony ako hrom :yes:
takže sa podarilo, paráda, Gagne neskóroval, ale výhra potešila :)
takže sa podarilo, paráda, Gagne neskóroval, ale výhra potešila :)
Tak Emery vyzerá na risk ktorý vyšiel...
Neva pripravte sa na prehru... Naši chlapci vás zbijú :box:
Podla ukazok tam coburna s jeho velkou postavou parkrat vyzvrtali, ale mal 24 minut a gol nedostal. Ktovie ako hral Pronger, mal vyse 27 minut.
debil píše:Podla ukazok tam coburna s jeho velkou postavou parkrat vyzvrtali, ale mal 24 minut a gol nedostal. Ktovie ako hral Pronger, mal vyse 27 minut.
V obraně si své odehrál, akorát při přesilovkách jsem od něj čekal víc. Ale zvládnul jsem jen 2 třetiny, tak to nemůžu zhodnotit úplně.
Tak to jsi stále viděl více než-li já, kvůli pojebanému netu jsem o 1. zápas Philly v nové sezóně přišel :cry: :cry: , ale že to kluci zvládli je super, v Car se nevyhrává lehce, navíc Eminem hned v 1. zápase zazářil, to je moc důležité, hodně lidí mu nevěřilo a kdyby dostal hned zkraje 5 nebo 6 banánů tak by to nebylo dobré, takhle se uklidní a snad si dnes dáme také NJ :good: :good: !!!!
hm, střídal jsem zápas s Lavinami, v obou zápasech bylo na co se koukat. Pokud toto vydrží po celou sezónu, tak bude v PO veselo :oslava: :lol3:
pronger, carle, rimsdajk, giroux +3 a hned viem kto vyhral zapas.
tak Philka si do sezóny naskočila parádnym spôsobom. To je dobre, dúfam, že im to vydrží čo najdlhšie a potvrdia moje slová, že budú v tejto sezóne hodne vysoko :good:
Je to tak, start nám vyšel skvěle, 2 těžké zápasy u nepříjemných soupeřů navíc ve 2 dnech jsme zvládli skvěle, Eminem chytil hned začátek, takže paráda :clap: :clap: :yes: :yes: !!!!
Tak dneska doma máme Bukvice, no jsem zvědav co chlapci předvedou, po útočné smršti s Was bych nyní byl rád za pěknou defenzivní partii, no s Cro a Mal nevím nevím :frajer2: !!!!
Dneska bohužel nenastoupí Betts a JVR, nahradí je Cote a Asham..
Aaron je v pohodě, ale Cocote je tam fakt jen do počtu, jen aby jen zbytečně neoslabil tým, sezóna je rozběhnutá parádně a přijít s první prohrou zrovna s Tučňáky, to by nám mohlo poškodit image :lol3: :oslava:
Zapas s Caps som bohuzial nevidel (problemy s netom na intraku), ale ten dnesny si uz nenecham ujst. Len ma hneva, ze som nevidel Richieho hattrick..no hadam ho uvidim dnes :cinka:
Cote není pro tým přínosem a nevím proč ho tam pořád cpou. To samé si bohužel začínám pozvolna myslet i o Carcillovi, hraje naprosté kulové a ještě se nechává často vylučovat naprosto bezdůvodně. To byla podle mě velká chyba trade za Upshalla, ten dokázal taky přitvrdit a ke všemu uměl hrát hokej...
Přesně tak. Už jsem to říkal. Zbavili se zbytečného Downieho a potom nesmyslně získaj Carcilla, který je to samý. Rváč to není a hokejově je taky nevýrazný. Naprosto stačí Asham.
Downie aspoň umí hrát hokej a je to dříč k pohledání....
neis píše:Downie aspoň umí hrát hokej a je to dříč k pohledání....

Ano,je to tak,jsou to kopyta do počtu a ztráta Scottieho je pořád citelná,takový srdcař chybí......
nicméně s tou pittsburghskou bandou je třeba jednoznačně zamést....... :cinka: :box: :cinka:
To myslíš Dejfe vážně že Downie neumí hrát hokej nebo jsi si jen něco šlehnul ?? Stevee je vynikající hokejista který dává do hry úplně všechno, občas mu sice rupne v bedně a chce někoho zabít nebo udělá naprosto zbytečný faul, ale například s Cotem se nedá absolutně porovnávat - Cote je mamlas a masochista kterému dělá moc fajn jen když mu někdo dá přes držku. Co se týče Car tak ten je na tom co se týče hokeje také lépe než-li Cote, navíc tvrdosti není nikdy dost. Ashy mě loni strašně moc překvapil, třeba v NYI hrál předtím ho*no, ve Philly byl skvělý jak dozadu tak na své poměry dopředu a navíc to také moc fajnově mastí.
Doufám že Blair nebude chybět moc dlouho, i když s těmi rameny to je všelijaké.
Každopádně dnes jsou na řadě Bukvice !!!!
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING