Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Tam nepomoze nic :( Ani ti bludistaci...

Vsak aj Mesz sa cely rok povaluje na FA a az ked ho on vzal, v jednom zapase hned tri body. Isto mu sam Andrej volal :nervozny:
To Fontaine bol doteraz FA? :-O
on bol chvilu zraneny preto bol na FA..vcera som rozmyslal koho zoberiem a ten Fontaine sa mi pozdaval 3+0 :good:
zatim mam celkem stesti Rono :lol2:

Obrázek
:cry: :hroza:
Ja som :censored: Dropnem Grubauera, lebo po tom co chytal Neuvirth som myslel, ze Nemcura poslali na farmu a vezmem Neuviho a dnes chyta opat Grub :rofl:

GM of the year right here :!:
Prehra 6-8… :hmm: ako som uz pisal, trochu som s tym pocital, aj ked po piatku to vyzeralo este celkom nadejne…
Prehra v hitoch aj blokoch o 1 dost nastve, nemohli by ma pls zazracne zachranit nejake stats corrections? :pray:
Hillerov shutout v poslednom zapase tyzdna tiez nepotesil… :dup: mantaci detroitsky :slap:

edit - tak stats corrections nepomohli :giggle:
Cathy - gratz :klobuk: pekny match :good: a celkom peknu formu si chytila posledne tyzdne, som zvedavy ci sa ti este podari zamiesat postupove karty :hmm:
pozeram ze redy mi potvrdil trejd ktory som ponukol skor :D som ho zabudol medzi casom zrusit rusit to asi nebude chciet teraz
Redy je riadny spekulant...vylucit :!:
Anty píše:pozeram ze redy mi potvrdil trejd ktory som ponukol skor :D som ho zabudol medzi casom zrusit rusit to asi nebude chciet teraz
Aha, ja si ho vsiml az dnes :D Jestli nam to Lukas dovoli, tak se zrusenim nemam problem. (rad bych si jeste letos v haxu zahral)
Tak chcete ten trejd, či nie? :-D

Výhra 11:2, vyskočil som na 9. miesto, 2 body na PO. Teraz bude dôležitý zápas s Antym, kt má rovnaký počet bodov. Odporúčam mu pozrieť si môj príspevok zo 7. januára. :jn:

Nemám sa na čo sťažovať, dobrý výkon celého tímu.
:plus:
M. Perreault 2+4
C. Atkinson 3+1
G. Landeskog 1+4
Viacero 2-3 bodových hráčov, vrátane obrancov.
:minus: Predsa len sa nejaké našli.
Semin 0+0, aspoň že 6 SOG
Upshall 0+0
Diaz 0+0 a iba 1 HIT a 4 BLK

Tiež som urobil zopár majstrovských ťahov. Zranil sa Nabokov, tak som zobral Neuvirtha, lebo mal chytať. Nechytal, tak som zobral Ellisa, lebo podľa môjho zdroja mal chytať. Nechytal a medzičasom nastúpil Neuvirth. Tak reku že zoberiem obrancu, nech si postrážim hity a bloky. Zoberiem Bouillona a on zostal na tribúne. :hehe:
s kajom tesná výhra, ktorá znamenala pretrhnutie čiernej série prehier a teraz ma čaká súboj proti podvodníkovi č. 2, teda aktuálne podvodníkovi č. 1
vyhra 9:4 s Lindenom je paradna kedze som bez Hardinga a z GK stats mozem byt rad za jeden bod na co mi stacilo GAA 3.58 :D v poslednom case je to good v utoku a GK nic

39bodov z toho 18 :-O golov je paradny vykon

:plus:
FA pick Fontaine 3+1 :ejha: a dalsi FA pick Nelson 2goly
a celkovo prakticky nemozem ziadnemu hracovi v poli nic vycitat kedze si skvelych 39 bodov celkom rovnomerne rozdelili (traja 4 body,traja 3 body,7 dvojbodovych) a ti co nebodovali si to vynahradili v sekundarnych statistikach taky Fistric 20hitov Vermette FW35

:minus:
len brankari

o tyzden dolezity match s tabulkovym susedom
petrik píše:Prehra 6-8… :hmm: ako som uz pisal, trochu som s tym pocital, aj ked po piatku to vyzeralo este celkom nadejne…
Prehra v hitoch aj blokoch o 1 dost nastve, nemohli by ma pls zazracne zachranit nejake stats corrections? :pray:
Hillerov shutout v poslednom zapase tyzdna tiez nepotesil… :dup: mantaci detroitsky :slap:

edit - tak stats corrections nepomohli :giggle:
Cathy - gratz :klobuk: pekny match :good: a celkom peknu formu si chytila posledne tyzdne, som zvedavy ci sa ti este podari zamiesat postupove karty :hmm:
:serus: .....na to, ze zapasovo trosku chudobnejsi tyzden, ale triasla som sa o vysledok do poslednych sekund, no Hiller ma jednoznacne zachranil :poklona:
Co sa tyka mojho ataku play off, nevidim to nadejne...to by som musela stiahnut najprv 30 bodove manko na supera predomnou :hmm: a potom by sa uvidelo....ale nesnivam som spokojna s mojou hrou posledne tyzdne...klopem na drievko...
Cepimu jsem pekne narezal a poprve v sezone se podival do prvni osmicky :yahoo: Ted uz staci malickost...udrzet se tam :jn:
petrik, bodaj by si zhorel v pekle aj s tým čaptákom Bryzgalolom
:wave: 9:5 by to malo byť a to som sa už zmieril po včerajšku s remízou
Aj u mňa bude výsledok 9-5 ale pre podvodníka... a to som mohol z toho zápasu odviezť minimálne remízu 8-8, posledné 2 dni som ale zle rozhodoval.. V sobotu som si mal vybrať jedného hráča ktorý bude sedieť, ja som zvolil Clutterbucka a ten dal samozrejme SH gol. Vzhladom na fakt že na body aj SHP to skončila remíza hned by to bolo veselšie keby ho postavím... Včera som mal ešte posledný ťah, rozmýšlal som nad Moorom z NYR ale musel by som už vyhodiť niekoho cennejšieho lebo top polená včera hrali tiež, tak som to radšej neriskol a Moore získal bod tiež a pomohol by mi vyhrať aj FW ktoré som prehral o 2. Ach jaj :slap:
Joe S. píše::wave: 9:5 by to malo byť a to som sa už zmieril po včerajšku s remízou
Ten Grubauer je pekny :censored: :slap:

Joe gratz :klobuk: :serus: pekny match. Celkom schopny tim mas, kto ta dostane v prvom kole PO bude mat co robit :hmm:

A mame tu 3-horse race o prve miesto… :petrik:

Tento tyzden cepi :hmm: :box:
petrik píše:Ten Grubauer je pekny
no to ti poviem chyta ako boh a ked ho zoberiem ja tak v dvoch zapasoch totalne suckuje 72,7% 9.11
petrik » Pon Jan 20, 2014 11:22 am píše:
Joe S. píše::wave: 9:5 by to malo byť a to som sa už zmieril po včerajšku s remízou
Ten Grubauer je pekny :censored: :slap:

Joe gratz :klobuk: :serus: pekny match. Celkom schopny tim mas, kto ta dostane v prvom kole PO bude mat co robit :hmm:

A mame tu 3-horse race o prve miesto… :petrik:

Tento tyzden cepi :hmm: :box:
veru ťažký zápas to bol a najmä keď sa to prelievalo každú noc opačne, nakoniec Callahan pri odchode z môjho tímu rozhodol SH gólom a Holtby dvomi polovičnými štartami preštal kombo Blues :giggle:

Ale vyhrať a klesnúť v tabuľke? WTF :thumbsdown:
kua ja som nad tym Clemmensenom tak rozmyslal :scare:
Ja mam bud tyzden, ked ma podrzia brankari (zda, sa ze tento tyzden s Wanicom to tak bude) a utok vyhori, alebo vyhoria brankari a utok podrzi no a samozrejme na koniec perlicka- dodrbu to vsetci. A aby som nezabudol, podmienka je, aby vacsina klucovych hracov sedela na IR. (Elias, Nash, Alfredsson, Stamkos, Tanguay a Couture uz dokopy vynechali urcite cez 100 zapasov co je +- 100 bodov :cool: )

Ale bojujeme do konca a ziadny vypredaj hracov nebude. Ako si petrik myslel, ze odo mna za lacno vydranka Stamkosa, ako sa mu to podarilo s Crosbym :hroza:
ponukam na vymenu Spezzu..ziadne odrby
Keby mal este petrik Panika, isto by ti ho ponukol :psst:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS