Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Sakra, tak to pěkně začalo.... :yes: :yes:
15 sec. a 1:0 Semin po krásné přihrávce Laicha... :yes: :yes:
Potom zase oslabení 3:5 a 1:1.... :cry: :cry:
A druhá třetina hrůza... :cry: :evil: :-O :thumbsdown:
Obrana dělá neuvěřitelný chyby.... :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:
Jako již klasicky jsme dostali gól v naší přesilovce... :thumbsdown: :thumbsdown:
Ovie se nemůže dneska nějak chytit.... :thumbsdown: :thumbsdown:
Složení prvního útoku není dobré... :yes: :yes:
Fehr ještě na první útok nemá... :yes: :yes:
Doufám že se naši chlapci v třetí třetině proberou a alespoň vyrovnají.... :yes: :yes:

Skvělá třetí třetina, :yes: obrovský tlak Capitals, :yes: :yes: Ovie dal 200 gól kariéry, :yes: :yes: potom zase zbytečný gól, :thumbsdown: při hře bez brankaře naši snížili na 4:5 a po drtivém tlaku v poslední minutě a půl a mnoha šancích, se nám bohužel nepodařilo vyrovnat.... :verysad: :sad2:

Škoda, škoda, škoda.... :verysad: :verysad: :verysad:

Skvěle dneska zahrál Semin, ale nejvíc se mi líbil Laich... :yes: :yes:
Dal gól, měl nahrávku a obětavě skočil do střely, až to vypadalo, že má něco s kotníkem... :yes: :yes:
Pro mě dneska hráč číslo 1. v dresu Capitals.... :yes: :yes: :yes:
curaci..nie..mega curaci..toto bolo hrozne. To sa ani slovami opisat neda jak ma cely zapas srali..dnes sme hrali bez obrany a co sa valilo na Thea samostatnych najazdov no ked poviem ze 8, tak neprezeniem. Cele dve tretiny sa flakali, lebo si asi mysleli, ze sa LA porazia sami, keby hrali ako v tretej, tak je vymalovane v polke zapasu. Ale za tu obrannu hru, co dnes predviedli by si zasluzil kazdy jeden po guliach. Niesom fanusikom Thea, ale on jediny za nieco stal, som sa az niekedy divil, ze im nepolamal tu jeho brankarsku hokejku o hlavi, lebo co ti predvadzali. Najlepsie ze 10 min. pred koncom sa rozhodli, ze by bolo na case zacat aj hrat a daco spravit s vysledkom. Preco takto nehrali cely zapas? Ja sa az cudujem, ako lahko nas dokazu porazat slabe tymi..vieme vyhrat nad Detroitom, Bostonom, MTL, ale pride LA, OTT, CBJ tymi, ktore by sme mali porazat a oni zhoria ako fakle. Ked skoncia 3 a dostanu zo siesteho miest Phillu a zase vyletia v prvom kole, nech sa potom nestazuju..curaci
Theo si asi zachyta..Brent Johnson bude out 6-8 tyzdnov..buduci tyzden riesi operaciu bedroveho klbu..
XruC píše:curaci..nie..mega curaci..toto bolo hrozne. To sa ani slovami opisat neda jak ma cely zapas srali..dnes sme hrali bez obrany a co sa valilo na Thea samostatnych najazdov no ked poviem ze 8, tak neprezeniem. Cele dve tretiny sa flakali, lebo si asi mysleli, ze sa LA porazia sami, keby hrali ako v tretej, tak je vymalovane v polke zapasu. Ale za tu obrannu hru, co dnes predviedli by si zasluzil kazdy jeden po guliach. Niesom fanusikom Thea, ale on jediny za nieco stal, som sa az niekedy divil, ze im nepolamal tu jeho brankarsku hokejku o hlavi, lebo co ti predvadzali. Najlepsie ze 10 min. pred koncom sa rozhodli, ze by bolo na case zacat aj hrat a daco spravit s vysledkom. Preco takto nehrali cely zapas? Ja sa az cudujem, ako lahko nas dokazu porazat slabe tymi..vieme vyhrat nad Detroitom, Bostonom, MTL, ale pride LA, OTT, CBJ tymi, ktore by sme mali porazat a oni zhoria ako fakle. Ked skoncia 3 a dostanu zo siesteho miest Phillu a zase vyletia v prvom kole, nech sa potom nestazuju..curaci

Upps - 1 zápas se jim nepovede a hned "curaci" :? :? :sad2: :sad2: ?? Domnívám se XruCi že o tak povedené sezóně jakou prozatím Was má se Ti ani nesnilo, proto mě tato reakce poměrně překvapuje. Ne pokaždé jde vše jako po drátkách přeci......... !!!! Jinak já osobně bych Was v PO vůbec nechtěl, letos se jich bojím jako čert kříže a beru pro PHILLY jakéhokoliv jiného soupeře v 1. kole, pak již jaksi není z čeho vybírat...... !!!!
jezis come on ENGLAND, videl si zapas? Ja viem pochvalit, aj ked prehrame, ale musim vydiet aspon snahu. Keby si videl ten zapas, ked sa na Thea valil jeden najazd za druhym, neochota sa trochu pobit o vysledok, proste odflaknutych 50 min, tak by si ich nepochvalil ani ty. Nemusia kazdy zapas vyhrat, to nejde, ale mozu sa o to v kazdom zapase aspon pokusit. Vcera to neurobili..maximalne to odflakli..a to ma serie.
Ne, tento zápas jsem neviděl a již z Tvého 1. příspěvku mi bylo jasné že se Ti jejich včerejší výkon a zejména nasazení moc nelíbilo. To naprosto chápu, protože já mám totožnou filosofii - vyhrát se nemusí každý zápas, někdy to zkrátka nejde, ale max. nasazení a snaha je možné v každém zápase. Ale já osobně bych Mikeovi "Richiemu C" Richardsovi neřekl že je "ču*ák" snad ani kdyby mi lezl za ženou :lol2: :wink: !!!!
moje slova..ved mi to vidime rovnako. :) Ja som tiez nepovedal na Ovcu, ze je cu*ak, to by mi z ust nikdy nevyslo, bolo to myslene vseobecne..teda vcera sa mi najviac pacil zrovna Theo..lebo tymovy prejav ako celku bol fakt na figu, tak som to zhrnul do jedneho slova, ale Alex je posvatny aj u mna :yes:

po zapase:

„Dvě třetiny jsme nehráli dobře a oni jen využili našich chyb,“ (Oveckin)

„První třetina nebyla hezká, ale druhá byla naprosto příšerná,“ nebral si servítky trenér Caps Burce Boudreau. „Nevím, co se s námi stalo, ale po Sjominově gólu jsme přestali hrát,“ přidal se s kritikou Alexander Ovečkin. „Nehráli jsme náš systém, nedohrávali souboje, nestříleli jsme. Nebyla to naše hra.“

Ja som len pouzil tvrdsie slova, lebo vcera sa naozaj 2 tretiny iba flakali.
no mna vcera Caps sklamali...a to poriadne.Domaci zapas a s L.A. to sa musi vyhravat.Jednoznacne sme podcenili supera.Je to tak....cim kvalitnejsi super,tym sa vieme viac vyhecovat a pripravit na zapas.Cim slabsi super....tym to viac dojebabreme :evil: :evil: :evil:
Ja osobne,keby som bol divakom vo Verizon Center,tak po druhej tretine padam....a keby sa hala uplne vyprazdnila,tak by sa snad xalani troxu uvedomili.Tento zapas ma nasral este o to viac,ze som mal vsadene na nasix 3 litre.Tak smola....kkti,to vam nikdy nezabudnem :beee:
no taky tim ako su CAPS by nemal zavahat ani proti tym najslabsim superom, toto ma fakt dostalo
Tak dnes hadam v celej mojej historii fandenia budem drzat palce tymu hrajucemu proti WSH. Dnes by som bol naozaj vdacny za prehru, najidealnejsie by bolo, keby sme prehrali po PP, ziskali by sme bod a Florida dva. Vidina vytlacenia Penguins z PO je skratka daleko silnejsia, ako zisk dvoch bodov. Takze dnes Lets go Panters :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
Sakra XruC ty už nechlastej!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pivo: :pivo:
Pak tady píšeš nesmysly!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:
Já si přeju naši výhru vždy, mimo to Florida je v naší divizi druhá a ztrácí na nás 12 bodů, ale má 2 zápasy k dobru...
Což znamená, že pokud nás dneska porazí a ty dva zápasy k dobru vyhraje, tak se náš bodový náskok smrskne na 6 bodů.
A do konce zákl. části bude zbývat 28 zápasů a nebudeme mít nic jistého...:sad2: :sad2: :sad2:
Tak se tady moc nerouhej a fandi Caps... :yes: :yes: :yes:

Mimo to jsme dneska získali z waivers listu obránce Staffana Kronwalla z Toronto Maple Leafs. :-O :-O :-O
Jestli to bude posila pro naše zadní řady, nebo spíš pro farmu, to ukáže čas.... :yes: :yes: :yes:
Ja sa pripajam k J.R.-20 ..... ziadne pustanie bodov....dnes ocakavam cistu 1-tku.Musia si to xlapci u ma vyzehlit.Inak asi osobne nabehnem do Washingtonu a :bitka3: :bac: :buh: :bitka:
Ak by sme prehrali po predlzeni..Flo by na nas ziskala len jeden bod. A to ze je ten naskok taky aky je hl. vina nasej skvelej vykonnosti proti slabsim tymom, vid LA, OTT, CBJ a dalsi. Tak ak by nas Flo casom aj predbehla bolo by to hl. "zasluhou" nasej niekedy az pribrzdenej hry. Presne ako napisal Philly, mali by sa nucit makat kazdy zapas na plno a hl. makat celych 60 min., lebo nie raz si to dodrbali sami v poslednej minute. Takze dnes po prvy krat fandim Flo, ale ako som napisal, najlepsia by bola prehra po predlzeni..a hl. dufam, ze casom sa slecni prebudia a zacnu hrat tvrdo, naplno a po cely zapas.
Tak po velmi špatném výkonu proti L.A.Kings, nezbylo místo v obraně pro dnešní zápas na Jeffa Schultze a dnes ho nahradí Karl Alzner... :yes: :yes: :yes:
Schultz je cim dalej tym horsi obranca, ale tazko povedat, ci ten vypadok z LA bola hl. jeho chyba..ja som v ten zapas totiz ziadnu obranu ani nevidel..
Tak zatial 1:1 celkom vyrovnany zapas, skoda ze hraci nalozili s tou presilovkou ako nalozili. Jedna vec ma stve, za celu prvu tretinu som si vsimol Semina mozno 3x. Tak ako lieta po lade Oveckin, Backstrom, Green a trebars Semin sa neda porovnat. Kua..ten chalan ma tak oborvsky talent, ze pri trosku vacsej voli by privadzal celu ligu do uzasu, lenze kde ked mu boh niekde pridal, musel mu dakde ubrat. Nezda sa to len mne, ze Alex ma problem s moralkou. Pred sezonou som mu prognozoval velku sezonu, na zaciatku to tak aj vyzeralo, ale po zraneni slo vsetko dolu vodou :( Snad by mu pomohol prvy utok..ked clovek vidi ako sa Ovca trha za kazdym pukom, nedovoli mu odflaknut ani jednu sekundu na lade a pride mi, ze sa vtedy Semin viac snazi. Potrebujeme, aby niekto trochu odlahcil Ovce tu velku zodpovednost, ktoru ma na ramenach a tym niekym ma byt Semin, len ked on to ma niekedy v pazi. :evil: Jedna vec ma trochu upokojuje..Seminov vykon rastie vzdy s dolezitosou zapasu, mozno ze v PO to bude opat stary dobry Semenko, tak ako ho pozname, len by uz trebalo, aby dospel a zacal podavat stabilne vykony pocas celeho roka a urcite by nezaskodilo, keby sa uz konecne vzdal tych svojich povestnych, ako j.r.-20 hovori pi*ovin.
Bohužel je to tak. :sad2: :sad2: Zase je dělá, hraje sám na sebe. :sad2: :sad2: Ty pičovinky ať si nechá na trenink, nebo až povedeme tak o tři góly. :yes: :yes: :yes:
Dneska stejně jako posledně. Rychlý gól našich a potom nic... :sad2: :| :sad2: :| :cry:
Takže třetí třetina rozhodla.......... :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Mike je prostě PAN HRÁČ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :clap: :yes: :clap: :yes: :clap: :yes:
Posledních 7 minut to bylo drama........... :cry: :-O :cry: :-O
Ale konec super.......... :clap: :biglol: :yahoo: :yes: :clap: :biglol: :yahoo: :yes:

Semin bohužel nejslabší hráš Capitals. :thumbsdown: :sad2: :thumbsdown: :sad2:
Ten nezabojuje a nezabojuje........... :thumbsdown: :sad2: :thumbsdown: :sad2:
Měl by si vzít příklad třeba s Erika Fehra..... :yes: :yes:
Ten se rve o každý puk jako Ovie.... :yes: :yes:
Tak sme nakoniec vyhrali,ale v závere sme hrali dlho oslabený,vyše minútu dokonca aj o dvoch hráčov.Mike Green opäť super,dal posledné dva góly,hlavne ten jeho prvý stál za to. :thumbsup:
A ten druhý ne??????? :shock: :shock: :shock:
Když se trefil přes celé kluziště????????????? :shock: :shock: :shock:
No tak aj ten bol pekný,ale neviem či chcel dať za každú cenu gól,podľa mňa chcel dobre vyhodiť puk z pásma a namieril to tak,aby to skončilo niekde v blízkosti brány,nakoniec to tam skončilo,ale ten jeho prvý gól,ako vymietol Vokounovi pavučinku to bola lahôdka :)
kua..keby tak hrali radsej proti LA, ta prehra FLO ma vobec netesi, ma roztrhne od zlosti, ak Pens postupia do PO.
XruC, není mi jasné co se s tebou stalo??? :-O :-O
Nechapu tvoji zaslepenou nenávist vůči Pens... :cry: :cry: :cry:
Já osobně nemusím Rangers, ale jejich postup nebo nepostup do PO je mi celkem volný.. :yes: :yes:
Spíš bych si je přál dostat a vyřadit... :yes: :yes:
J.R-20 Pens neznasam uz dlhe roky, moja nenavist voci nim je fakt obrovska, u mna je to proste najnenavidenejsi klub vobec, nemam ich rad, nepomozem si :ja_neviem:
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG