od zmazany_uzivatel » sob 03. črc 2010 15:14
Oslabit sme oslabili,najviac nas moze mrziet odchod Byfugliena,Versteega,Ladda a v urcitej miere aj Sopela,takze 4 hraci,ktorych treba zastupit v nasledujucej sezone.
Byfuglien= Bickell Bickell je robustny ako Byf,rychly,ak nie rychlejsi ako Byf,ma dobru strelu svihom..uvidi sa az po training campe,asi jediny z farmy,ktory ma iste miesto v zostave na buducu sezonu..
Versteeg=Stralberg Stralberg je robustnejsi ako Versteeg,rychly,akurat vela ludi pochybuje o jeho schopnosti v zakoncit,aj ked mu to tam obcas padne,jednoznacne ma co este dohanat...
Ladd=Beach..neviem ci sa Beach dostane do Acka,ale asi nebudeme mat na vyber,pokial nezoberieme nejakeho lacneho free agenta,je este prilis skoro hovorit o rosteri zatial,na farme toho mame dost,ukaze sa po campe,nie zeby bol Beach slaby hrac,skor naopak,ale nejako je okolo neho este stale ticho,co moze znamenat,ze este neni pripraveny na NHL,ale to sa moze velmi rychlo zmenit pocas sezony,kludne by mohol nahradit Ladda svojou postavou a tvrdou hrou,je to vynikajuci zakoncovatel a vie vyuzit svoju postavu..