Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Popradcan píše:Ladd este nedostal ziadnu ponuku ,ked ju nedostane do pondelka,je volnym hracom,na ponukach pre Hjalmarssona a Hendryho sa pracuje,takze sa mi zda,ze Ladd je na odchode :-(

Niemiho agent chce vytrieskat co najviac penazi pre svojho hraca,este sa moze stat,ze ho nepodpiseme,to pisem len preto,aby nikto nebol prekvapeny,verim,ze nas GM je v kontakte aj z agentom Ellisa

Obrázek

Stephen Johns and Justin Holl
Takze uz sa trejdu asi tazko dockame v tretom kole :!:

PRIPRAV SA !!!!!!!! :lol3:
Pozrime sa nasich niektorych chlapcov :)
Marcus Kruger cislo 32 :!:

Mathis Olimb cislo 46

Jeremy Morin cislo 61
Popradcan píše:

TAK TO JE DOBRE :lol3: :lol3: :lol3:

PRIPRAV SA :lol: :lol:
Steven píše:
Popradcan píše:

TAK TO JE DOBRE :lol3: :lol3: :lol3:

PRIPRAV SA :lol: :lol:
bohovô to je! :lol3: :lol3: :lol3:
Popradcan píše:Niemiho agent chce vytrieskat co najviac penazi pre svojho hraca,este sa moze stat,ze ho nepodpiseme,to pisem len preto,aby nikto nebol prekvapeny,verim,ze nas GM je v kontakte aj z agentom Ellisa
Tak Ellis uz je :ahoj: . Neostava nam nic ine iba verit, ze Niemiho podpiseme :roll:
Steven píše:
Popradcan píše:Niemiho agent chce vytrieskat co najviac penazi pre svojho hraca,este sa moze stat,ze ho nepodpiseme,to pisem len preto,aby nikto nebol prekvapeny,verim,ze nas GM je v kontakte aj z agentom Ellisa
Tak Ellis uz je :ahoj: . Neostava nam nic ine iba verit, ze Niemiho podpiseme :roll:

Ellis este neni podpisany v Montreale a stat sa moze vselico,Ellis uz bol urcite na telefone s Halakom,ako sa hraje s Priceom :lol2: a aj podla toho si urobi zmluvu,jeho agent je tiez zamestnancom agentury Octagon,Halak ma Walsha a Ellis Luita,takze jednanie o novej zmluve to Montreal nebude mat lahke a ziadny brankar nebude chciet prejst tym istym co musel Halak :wink: ,si budu davat poriadny pozor a o Ellisa je poriadny zaujem,lebo je relativne lacny a dobry :!:

Montreal ziskal iba jeho prava...
CHICAGO BLACKHAWKS TRIBUTE 2010
takžE Chicago spravilo výmenu : Versteeg, Sweatt za trojicu Stalberg, Paradis, DiDomenico :| Chicago ma dosť velke problemy so stropom, majú čo robiť aby to ešte upravili na 59,7 miliona
Steven píše:Kto bude dalsi zeby Versteeg :?:
Tak nakoniec ano :x
Je mi na zvracanie,toto su hotove jatka :hroza: :hroza: :hroza:
Popradcan píše:Je mi na zvracanie,toto su hotove jatka :hroza: :hroza: :hroza:
preco? ti mladici vyzeraju schopne...
viem ze by ste asi radsej videli trejdnuteho hueta alebo campbella, ale holt asi o nich nie je velky zaujem (na pocudovanie :D )
mate to ako s manzelkou - co ste si uviazali na krk s tym musite zit :D
Tak Versteeg mi bude chýbať :(

Na odchode ešte aj Madden, Burrish a Ladd vyzerá na trade :(
petrik píše:
Popradcan píše:Je mi na zvracanie,toto su hotove jatka :hroza: :hroza: :hroza:
preco? ti mladici vyzeraju schopne...
viem ze by ste asi radsej videli trejdnuteho hueta alebo campbella, ale holt asi o nich nie je velky zaujem (na pocudovanie :D )
mate to ako s manzelkou - co ste si uviazali na krk s tym musite zit :D
Clovek sa na to snazi pripravit,ale ked to pride ,je to strasny pocit :cry: ,je mi z toho na nic,ty kokos toto je sila,ma to poriadne zobralo..

Byfuglien,Eager,Sopel,Fraser,Versteeg. Ladd ,Burrish... :hroza:

7 hracov,ked nepocitam Aliu... :hroza: :bye2: :censored: :ciga:

Toto bude tazke prehryznut ,veru tazko...............
Asi si dam od hokeja na chvilu pauzu,vobec nemam chut...vobec.. :thumbsdown:
je smutne, ze popri mojich problemoch ma dobija este aj toto :samovrazda:
:ja_neviem: jaj chalani, vy tu len nariekate, keď podpisujete nejakú megazmluvu, tak aj treba myslieť, aké následky to bude mať, a trošku myslieť nato, aby som nemusel 3/4 kádra vymeniť len kvôli tomu, že 3 hráči prechádzaju na nové megazmluvy :| Berte si príklad od Detroitu :cinka: zmluvy Zetterberg 12 rokov, Franzen 11....a tam problémy so stropom nebudú :box:
OndroNR píše::ja_neviem: jaj chalani, vy tu len nariekate, keď podpisujete nejakú megazmluvu, tak aj treba myslieť, aké následky to bude mať, a trošku myslieť nato, aby som nemusel 3/4 kádra vymeniť len kvôli tomu, že 3 hráči prechádzaju na nové megazmluvy :| Berte si príklad od Detroitu :cinka: zmluvy Zetterberg 12 rokov, Franzen 11....a tam problémy so stropom nebudú :box:
Kazdy vedel,ze musime pustit hracov,ale odchod Ladda ma dorazil,uz po trejdnuti Versteega som mal dost.

Nikto tu neplace,akurat je cloveku smutno,ked odide skoro polovica timu :wink:

Budemem mat silny tim aj na druhy rok ,o tom som presvedceny,len mi je luto za chlapcami,nic viac..

Viktor Stålberg

Jeremy Morin

John Scott
Takto zatial bude vyzerat nas roster....este nie su podpisany Hjalmarsson a Niemi...

UTOK

Patrick Kane – Jonathan Toews – Troy Brouwer

Marian Hossa - Dave Bolland – Patrick Sharp

Bryan Bickell – Marty Reasoner – Tomas Kopecky

Kyle Beach – Jake Dowell/Mathis Olimb – Viktor Stalberg

OBRANA

Duncan Keith - Brent Seabrook

Brian Campbell – Niklas Hjalmarsson

John Scott – Ivan Vishnevskiy/Shawn LaLonde

BRANKA

Antti Niemi (Corey Crawford)
Chicago dle meho nazoru velmi oslabilo hlavne o kvalitni hrace druheho sledu.Sice jadro zustava porad kvalitni ale prave bez techto hracu bude nejaky velky uspech trosku problem.
Oslabit sme oslabili,najviac nas moze mrziet odchod Byfugliena,Versteega,Ladda a v urcitej miere aj Sopela,takze 4 hraci,ktorych treba zastupit v nasledujucej sezone.

Byfuglien= Bickell Bickell je robustny ako Byf,rychly,ak nie rychlejsi ako Byf,ma dobru strelu svihom..uvidi sa az po training campe,asi jediny z farmy,ktory ma iste miesto v zostave na buducu sezonu..

Versteeg=Stralberg Stralberg je robustnejsi ako Versteeg,rychly,akurat vela ludi pochybuje o jeho schopnosti v zakoncit,aj ked mu to tam obcas padne,jednoznacne ma co este dohanat...

Ladd=Beach..neviem ci sa Beach dostane do Acka,ale asi nebudeme mat na vyber,pokial nezoberieme nejakeho lacneho free agenta,je este prilis skoro hovorit o rosteri zatial,na farme toho mame dost,ukaze sa po campe,nie zeby bol Beach slaby hrac,skor naopak,ale nejako je okolo neho este stale ticho,co moze znamenat,ze este neni pripraveny na NHL,ale to sa moze velmi rychlo zmenit pocas sezony,kludne by mohol nahradit Ladda svojou postavou a tvrdou hrou,je to vynikajuci zakoncovatel a vie vyuzit svoju postavu..
Ja som neskutocne zvedavy na Stalberga co predvedie v nasom drese,,, stvrta formacia vyzera pekne :good:
Niemi ide na arbitracny sud.....A JE TO TU :!:
:lol2: Nakoniec vám aj ten Huet bude dobrý :fucker:
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS