Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

To si neumějí poradit? Tak měli hráčům zabudovat na helmy baterky a zápas v poklidu dohrát, ne? :D

A nebo měli spojit síly a halu rozsvítit s pomocí BLESKŮ a ĎÁBELSKÉHO ohně!!! :hufi:
No nic,tak vás doděláme příště,co se dá dělat :lol2:
já jsem se díval a říkal jsem si at se zápas moc nekouskuje jelikož jsem v 5 vstával do práce....najednou se zhaslo a furt bylo jako by mírné osvětlení tak říkám zpravte to už kua bo nemám čass :D tak tam tvrdnu pul hodky a říkám tak to neeee jdu spat.
PS: co se týče výkonů tak ZZPops klasický kolotoč zase :D
Fraserovi se ale vůbec nedařilo :-( nepoznával jsem ho... byl nejsitý u rozehrávky všechno mu trvalo...neva stane se je to mladý hráč a myslím že do budoucnosti u náss najde uplatnění
neis píše:Tak stát se může všechno, ale měli by výsledek uznat konečným...
na uznanie vysledku by museli byt odohrane aspon 2 tretiny, ak sa nemylim.
Jj, být to ve třetí třetině, tak by se asi nepokračovalo, ale takhle by to bylo přece jenom nefér. Sice my tím přijdeme o nějakou psychickou výhodu dobře rozehraného zápasu, ale co se dá dělat, tohle je asi nejrozumnější řešení.
Nevím jaké jsou pravidla v tomto případě, ale je to jasné znevýhodnění Tampy, díky selhání NJ. Už jenom to, že tampa bude muset zase cestovat do NJ...
V Prudential Center vypadla světla a zápas byl odložen. V ten moment vedli Lightning v poměru 3:0. Nebyl to právě Martin Brodeur, kdo přestřihl dráty? nhlpro.cz

To vystihli dobře :D Fakt nemám slov. Pro nás je to určitě nevýhoda, Devils se z toho zatim můžou oklepat, a nevim jestli bude šance navázat na střeleckou úspěšnost. Ještě když budem muset znovu letět do Jersey. Tak nějak se nebudu divit, když to Devils otočí, bo aspon srovnaj :D Samozřejmě doufám že Tampa zápas ukončí dvoubodovým ziskem :)
toto som este fakt nevidel :D sice zvolenska kocka na ladovej ploche bol vacsi extrem,ale nieco taketo v nhl....stalo sa....
a je pravda ze tampa je znevyhodnena..hlavne to cestovanie..prerusenie zapasu by som az za taku nevyhodu nepovazoval..su to profesionali..do zapasu naskocia urcite oba tímy naplno...a k zapasu..o tu triedu sme boli sice lepsi ale..tampa dala z 1 a pol sance 3 goly..a v utoku sme boli bezzubí my...az na 2 sance v 1 tretine tretine..to bolo o nicom...smith nemohol mat s tymi strelami z brankovej ciary ziadne problemy a obrancovia to pred branou solidne prehustili,takze ziadne ciste dorazky... a k tomu nase individualne chyby-foster a vylucenia salvadora..a bolo z nicoho nic 0:3 :sad2:
Tusim, ze nahradni termin by mel byt tuto nedeli (teda pokud to stihnou opravit :-P ), a protoze TB hraje dnes ve Philadelphii, tak je to prakticky bez cestovani...
Tak díval jsem se právě na sestřis s Habs....a to musel být Ku*va nádherný zápas...škoda že jsem se nedíval :-( hokej podle sestřihu nahoru dolu, Golmani se překonávali no a co předvedl Zach v prodloužení :D podívejte se sami
paradny hokej v zapase s montrealom..obaja brankari sa vyznamenali a pochytali obcas naozaj aj nemozne:) v predlzeni to uz bolo stastie ale zach najazdy ovlada bravurne :good: a na kvalitu hokeja vobec nevplyvalo ze montreal hral pascu presne jak devils :yes: fakt davno som nevidel zapas kde sa lietalo v tempe hore dole,same suboje a mnozstvo sanci :good:
Martin #27 píše:Tak díval jsem se právě na sestřis s Habs....a to musel být Ku*va nádherný zápas...škoda že jsem se nedíval :-( hokej podle sestřihu nahoru dolu, Golmani se překonávali no a co předvedl Zach v prodloužení :D podívejte se sami
Hmm, zlomil hokejku, Habs malem dali gol a diky neuveritelnemu stesti a shode nahod jel sam na brankare.
Ale dal to hezky... :clap:
Byla to velká shoda náhod, ale přesto to bylo nádherné ;) NJ mě poslední dobou velmi mile překvapují, už nehrají ten antihokej, kterým se tak proslavili....
tak štěstí neštěstí...myslím že zach tušil že by to k němu mohlo dojít tak místo střídaní si vzal jinou hokejku ( ještě že mu nepodali v te rychlosti z opačnym zahybem :D ) a pak to provedl hodně zkušeně
Martin #27 píše:tak štěstí neštěstí...myslím že zach tušil že by to k němu mohlo dojít tak místo střídaní si vzal jinou hokejku ( ještě že mu nepodali v te rychlosti z opačnym zahybem :D ) a pak to provedl hodně zkušeně
No ja mam pocit, ze beznejsi je zapojit se do hry bez hokejky, pokud se zrovna brani ve vlastnim pasmu (tento priklad).

Stejne by me zajimalo, jak vlastne tohle podavani hokejek funguje. Jestli je za to nekdo zodpovedny, cely zapas ceka, jestli nebude muset podat hokejku, trenujou to jako vymenu pneu na F1, aby stihnul najit tu spravnou, nebo si aspon pamatoval kdo je pravak kdo levak... :wink:
máš pravdu ve vlastní třetině se má bránot i bez hokejky popřípadě pokud ztratí hokejku obránce tak mu dá svou utčník protože bek ji potřebuje víc aby zamezil případným dorážkám apod.
Zach asi vycítil když viděl puk v rohu že by se mohl dostat do úniku tak to riskl
co se týče těch hokejek tak je tam jeden kustod u hokejek myslím a nevím jestli mu podal novou on nebo rychle ze střídačky nějaký spoluhráč toho jsem si nevšiml
Parádny zápas! Zach bol diabol a išlo teda aj nášmu králikovi. Cammalleri musel byť z Brodeura šialený! Halák tiež pár dobrých zápasov.
Musím sa tak trocha priznať, že išlo o súboj mojich dvoch najobľúbenejších klubov a jedno oko sa radovalo za Zacha, Martyho a Devils a druhé plakalo za Haláka, ktorý je pre mňa slovenský hráč v zámorí, ktorému najviac prajem a fandím.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5BVHGuShZ-s&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5BVHGuShZ-s&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Martin #27 píše:máš pravdu ve vlastní třetině se má bránot i bez hokejky popřípadě pokud ztratí hokejku obránce tak mu dá svou utčník protože bek ji potřebuje víc aby zamezil případným dorážkám apod.
Zach asi vycítil když viděl puk v rohu že by se mohl dostat do úniku tak to riskl
co se týče těch hokejek tak je tam jeden kustod u hokejek myslím a nevím jestli mu podal novou on nebo rychle ze střídačky nějaký spoluhráč toho jsem si nevšiml
No puk v rohu teda nebyl :D
Hokejku mu podal kustod, a byl to teda fofr.. Fakt borec...
AndyF píše:
Martin #27 píše:
Hokejku mu podal kustod, a byl to teda fofr.. Fakt borec...
Kustot odvádí černou práci v týmu která není vidět ale je velmi ceněná aspon asistenci bych mu připsal borcovi :D
jinak begbee na takové videa se moc krásně dívá :)
včera jsem četl velký rozhovor s Elim jak o olympiádě tak o Devils... říkal že Stevens je ještě pořád nehorázně nabušený a že i kdyby trávil půl života v posilovně tak by tak nevypadal a že má z něho respekt :D :D celkem jsem se smál jinak dále říkal že Martymu na rekordech záleží ale je to týmový golman který uspěchy týmu řadí před rekordy a na treninkach stale pracuje tvrdě... pak taky říkal že kdyby hrál celou karieru místo Devils v montrealu tak by mu možná postavili sochu ale u náss to nehrozí :D no moc zajímavý rozhovor který rozhodně nenudil
Však ho u nás obesia pod halu, to mu nestačí? :D

//: Úúúhúúú.. podľa hockey news sme druhé najúspešnejšie mužstvo desaťročia po Krídelkách, 2 SC a nikdy sme nešli pod 95 bodov za sezónu.
Takisto nám patrí cena za najlepší hit - Stevensov hit na Lindrosa.
Brodeur o 1% za Nicklasom L. o najlepšieho hráča desaťročia.
Škoda, že se nehodnotí i antihokej styl, tam by jste patřili taky mezi TOP3 možná i na samý vrchol ;) I když letos se celkem spravujete ;)
neis píše:Škoda, že se nehodnotí i antihokej styl, tam by jste patřili taky mezi TOP3 možná i na samý vrchol ;) I když letos se celkem spravujete ;)
Zalez a bojuj o playoff :coucou:
Já o nic bojovat nemusím, já jsem jen fanoušek;) Begbee můžu se zeptat kolik ti je let ?
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG