Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

..k stavu Bergyho nemam co dodat, resp. nemam slov..

skôr ci neskôr pride odpoved ci sa s nim pre tuto sezonu môzeme este pocitat a ak nahodou nie (dufam a verim ze ano!) Gm bude musiet konat a priniest do timu posilu..Boston Globe (vraj) spominal, ze s vykonmi Murraya + Schaefera prevlada nespokojnost (v pripade Glenna nic noveho pod slnkom a Schaef ma taky tak neprijemne prekvapil)..vies o nejakych suskanadach kowi..?..

dnes otupene sablicky..aj vykonmi,aj zraneniami -) maju boharu zbierku marodov: Connolly, Mair, Kalinin, Spacek, Prat, Numminen :roll: to musime vyuzit :!: dufam, ze k dispozicii bude Ference..!..osobne pocitam so ziskom 1 bodu..!..

:arrow: Bruins -) 7-5-1 (13Z)
:arrow: Sabres -) 5-7-1 (13Z)
No tak jsem zvědav jak se dnes poperou medvědi proti bizonům (tuším, používá se totiž furt šavle) je pravda, že Buffalo má opravdu velkou marodku.
cepi píše: Gm bude musiet konat a priniest do timu posilu..Boston Globe (vraj) spominal, ze s vykonmi Murraya + Schaefera prevlada nespokojnost (v pripade Glenna nic noveho pod slnkom a Schaef ma taky tak neprijemne prekvapil)..vies o nejakych suskanadach kowi..?..

dufam, ze k dispozicii bude Ference..!..osobne pocitam so ziskom 1 bodu..!..
GM sa na temu hladania nahrady vyjadril ze skor sa pozrie do struktury Bruins a spomenul ze v Providence mame dost centrov: Sobotka, Krejci, Hoggan, Thompson, Nokelainen... aj ked samozrejme neocakava ze nahradia Bergeronove kvality. - Ja osobne nevidim potrebu zhanat centra lebo Savard, Metropolit, Kessel si svoju pracu odvadzaju dobre a vo 4. utoku to niekto z vyssie menovanych v pohode zvladne.

GM takisto reagoval na stale sa opakujuce otazky ohladne Murray-a a pripomenul ze v 4 z posl. 5 sezonach mal takisto pomaly start do sezony. Dalej povedal ze mu veri a je len otazka casu kedy sa presadi aj golovo- v pocte striel je Murray na 1. mieste v Bruins. Na treningu sa mu dari strielat goly takze snad to pride aj v zapasoch- dufam ze uz dnes!

Co sa tyka Ferenca tak do Buffala necestoval rovnako ani Fernandez. Vcera netrenoval ani Thornton ale do Buffalo letel.
A este doplnim ze pri otazke na Fernandeza GM odpovedal ze sice zranenie trva dlhsie ako povodne ohlasil, ale na listinu zranenych hracov ho neumiestnil a ani to neocakava.... to by malo znamenat ze snad do tyzdna by mal byt v poriadku.

Inak vcera uz 30 minut trenoval v plnej vystroji takze asi ho to koleno uz neboli ale nechcu to zbytocne unahlit.
Hmmm... posledne pozapasove hodnotenie je ako otrepana pesnicka: obrana a Thomas slapu na plne obratky ale nedokazeme sa presadit a skorovat z sanci. Plus nam vobec nejde presilovka a oslabenia su tiez slabe. Posledne 3 zapasy sme nedostali ani jeden gol v hre 5 na 5 :!:

Thomas stale "caruje" a ja by som to dnes neriskoval s Raskom. Raska by som dal do brany len ak Montreal tiez nasadi mladika aby to bol suboj 2 najvacsich talentov.

Dnesny zapas bude tazky ale uz je na case to vyhrat a Montrealu mame co vracat takze dnes neberiem nic ine ako vyhru po riadnom hracom case a aspon 2 golovy rozdiel!
Dnes o 2pm (8pm Slovenskeho casu) ma prvu tlacovku po zraneni Patrice Bergeron. Bude to live v telke ale zial nebudem doma takze info hodim az ked to pozriem vecer alebo najdem niekde na nete.

Velke ocakavania nemam ale rad by som sa mylil a videl ho na lade este tento kalendarny rok.
Kower píše: Posledne 3 zapasy sme nedostali ani jeden gol v hre 5 na 5 :!:
:o :thumbsup:

- bodik beriem ,aj ked vela do sn a pripadneho zisku dalsieho bodu nechybalo, no v diviznom suboji je kazdy bodik cenny a s Buffalom sme ich v tejto sezone ziskali 3, podobne ako sablicky a kazdy jeden sa veru pocita..v sobotu ich opät privitame na medvedom lade
- Glenn ked uz teda neskoruje, nech riesi aspon A, ako sa mu to podarilo dnes, ked asistoval pri gole Savvyho..
- presilovky: 3 - nevyuzili sme ani jednu, za to v oslabovke (dokopy 4) sme 1 x inkasovali..zaujimavy pomer vyhratych buly: 31:19 v prospech BUF..
- nie som teda zvyknuty na nase (prijemne) ukazovatele v pocte obdrzanych golov..Claude zda sa zvolil ucinnu taktiku a ak k tomu priratame carodeja Thomasa, vysledok je jasny..na strane druhej, treba bez podmienecne zabrat v produktivite, lebo spoliehat sa zakazdym na Timmyho, to nejde..

:arrow: Zee: 0+0 / 26:18 / +1 / 2str / 4PIM
:arrow: 7-5-2

BOSTON Bruins :twisted: :box: :bitka3: :butt: MONTREAL Canadiens

- caka nas nas Montreal..687! superenie...doterajsia bilancia praje Habs: 326V na strane Habs, 257 u Bruins..103x sa zrodila remizka..pridame 258.. :?: ..
- nechajme statistiku statistikou, patrilo by sa odcinit prehru 1:6, ktoru sme utrzili naposledy na lade Montrealu..kto zapas videl, dobre vie, ze slo o krutu prehru a vysledok ani zdaleka nezodpoveda predvedenej hre..

- paci sa, nazor jedneho z nasich userov..kto iny ako Montreal, telom aj dusom Canadiens :)

"Čeká nás odveta v Bostonu,tak jsem zvědav. Posledně to výsledkově bylo jednoznačné,ale herně to bylo z naší strany vcelku bída. Měli jsme štěstí.Kdyby to tam v první třetině spadlo.tak jsme mohli i prohrát. Naší výhodou teď je,že budete hrát bez zraněného Bergerona,což je pro vás oslabení.Zřejmě proti nám začne v bráně Thomas,Fernandezovi to proti nám posledně moc nešlo.Uvidíme.Naši golmani mají teď fazonu.Nedivil bych se,kdyby Carbonnou zkusil Price.Uvidíme jak se rozhodne a taky jak si poradí ze složením útoků.Bude muset něco udělat.Proti Torontu i Buffalu to herně za moc nestálo.Takže derby medvědi :box: HABS ,držim palce prima hokeji a doufám v naší výhru.Tentokrát to bude,ale těsné!!!"

- a co si praje fanda mackov cepi.. :idea: ..: ..zisk 2 bodov :!: , je mi jedno ci po pp..konecne plyn dom :!: , pretoze doterajsie navstevy v BN Garden su na zaplakanie a ak ich nezaplni ani najväcsi rival vsech dob Montreal Canadiens, tak uz vazne pochybujem, no a aby prenos na SopCaste klapal jaz tak :!: samozrejme, v branke by som rad videl Timothyho :frajer2:

:!: budem netrpezlivo cakat na Tvoje info kowi ohladom Bergyho..
Akurat som sa docital ze Montreal nasadzuje Price-a... myslim ze na 90% aj mi pojdeme s mladikom do brany- tak sa to vacsinou robi ze kluby nasadzuju svojich nahradnikov proti sebe.

Co sa tyka Bergerona tak som velmi zvedavy aj ja, lebo vzhladom na jeho stav na tlacovke bude odpovedat na otazky len 10 minut (5 minut anglicky a 5 minut francuzsky).
:!: je to tak, akurat som sa docital na nhlpro, ze v branke Bruins sa s najväcsou pravdepodobnostou predstavi TUUKKA RASK :!: :clap:

tesim sa preto, lebo tento brankarsky klenot absolvuje premieru v A time a hned proti superovi ineho kalibru..!..uz len z toho dôvodu budem dnes pricapeny na monitore..!..ani si neviem predstavit, ak by to dnes Raskymu a celemu timu klaplo :modlenie:

..citim to tak, ze po tlacovke Bergyho nebudeme mat dôvod na usmev :(
Vcerajsok bol rozpacity pre Boston nielen kvoli zapasu a prehre... Kvoli problemom s lietadlom museli hraci ostat na noc v Buffale... ak sa nemylim v tejto sezone to nie je prvy problem s lietadlom (aj odlet na seriu zapasov na zapadnom pobrezi bol posunuty) tak je asi najvyssi cas to dat dokopy aby sa nedajboze tato sezone neskoncila nejako tragicky.
Tlacovka Patrice Bergerona-a:

Som presvedceny, ze na lad sa vratim

Patrice prisiel na tlacovku velmi pomalym krokom sprevadzany managerom Bruins Peter Chiarelli-m. Patrice povedal, ze si pamata celkom dost z celeho incidentu, ale na par udalosti, najma tesne pred narazom si nevie spomenut: "Netusim preco som isiel za pukom, ani co som s nim chcel urobit. Pravdepodobne som ho chcel posunut Chucky-mu, ktory bol pri opacnej tycke. Na to som si vsak spomenul az po zhliadnuti videozaznamu."

Bergeron stale citi nasledky narazu: "Klamal by som, keby som povedal, ze sa citim dobre. Je to pre mna tazke sediet tu. Tiez je narocne vobec chodit, mam zavraty. Je tazke robit aj obycajne veci, ale od minuleho tyzdna sa to trocha zlepsilo, co by mohlo byt pozitivne znamenie a dufam, ze sa to bude uz len zlepsovat."

"Osobne si myslim, ze to bol naraz zozadu. Chcel by som apelovat na hracov, aby si to dobre rozmysleli, ked sa niekoho rozhodnu takto narazit na mantinel. Hrac musi naraz ustat, to je hra, ale nie naraz zozadu. Hraci sa musia navzajom trocha viac respektovat. Viem, ze niesom jedniny v poslednych rokoch, co taketo nieco hovori, ale treba aj nieco pre to urobit. Musime rozmyslat aj o moznych nasledkoch ked vstupujeme na lad."

"Som si isty, ze nikto by nechcel byt v pozicii ako sa teraz ja. Ale mohlo to byt aj horisem, teraz aspon chodim", povedal Patrice uz zjavne unaveny len zo samotneho rozpravania.

O obrancovi Flyers Randy Jones: "Nechal mi spravu minuly tyzden. Necitil som sa na rozhovor pravdupovediac vobec s nikym. Ospravedlnil sa, vraj to nechcel takto urobit a ani ja tu teraz nie som pre to, aby som o nom rozpraval nieco zle. Som tu skor preto, aby som sa pokusil apelovat na vsetkych, aby sa taketo veci uz nestavali."

"Som presvedceny, ze sa na lad vratim.", povedal Patrice Bergeron na zaver.
Q: O zodpovednosti:

A: Ako sa citim prave teraz? Som v tazkej situacii. Za nieco take by sa mali hraci zodpovedat. Ziaden hrac nechce sediet s vystuzou na krku a mat problemy uz len so samotnym chodenim. Musime sa s takymito vecami vysporiadat. Navzdory roznym komentarom sudiacich celu situaciu, pre mna to je jasna zalesitost, bol to naraz zozadu. Hraci sa musia viac respektovat a pozerat sa aj na to aky priklad davaju detom, ktore hraju hokej. Myslim, ze by taketo veci mali byt eliminovane skor ako sa stane neico horsie a niekomu to znici karieru.

Q: Povedali ti doktori ake zle to mohlo byt?:

A: Nebol som daleko od zlomeneho krku. Je to strasidelne, som velm stastny, ze sa to nestalo. Mohol som byt teraz na vozicku a mat po kariere. Mal som stastie a uvedomujem si to kazdy den. Mam stastie, ze este budem moct robit vec, ktore tak milujem, a to hrat hokej.

Q: Zdravotne vysledky:

A: Momentalne som este neabsolvoval vsetky testy. Zajtra idem k neurologovi aby prehliadol moj krk a hlavu.

Q: O sude:

A: Rozhodne sa nechcem sudit. Tu sa nejedna o Randy Jones-a, nie som nanho nahnevany. Je to o tom aby sa zamedzilo takymto veciam aby sa uz viac neopakovali.

Q: Pocity po naraze:

A: Prve 3-4 dni som lezal v posteli. Kazdy pohyb mi sposoboval bolest chrbta a krku. Trvalo mi to dobry tyzden nez som zacal chodit. Mohol som spravit 25-30 krokov a mal som zavraty. Teraz spravim tak 200 krokov.
Podla vsetkeho v brane aj dnes Tim Thomas! Julien sa vcera po zapase s Timim rozpraval a povedal mu ze sa citi dobre, ze nie je unaveny. Julien neskryval ze dnesny zapas je velmi dolezity preto nasadi najlepsieho brankara akeho mame, teda Thomasa. Julien dalej povedal, ze ak bude potrebovat volny den tak mu ho da zajtra... to podla mna znaci ze za normalnych okolnosti (teda ze dnes bude opat chytat super a vyhrame) aj v sobotu bude chytat Thomas.

Dnes opat chyba Ference (zranenie hornej casti tela- Bruins nikdy nehovoria ake je konkretne zranenie... predpokladam ze to je rameno) a takisto Thornton (zranenie nohy). Co sa tyka Fernandeza tak dnes opat trenoval a Julien sa vyjadril ze chcu aby bol 100% fit a potom ukaze ze je to skvely brankar.
Skorpion píše: Teraz spravim tak 200 krokov.
Skorpion dik za preklad, nemusim to pisat ja :) Len trosku ta poopravim: teraz dokaze prejst 200 stop (nie 200 kokov) 200 stop je asi 60 metrov.

Po pozreni videa sa len upevnil moj predpoklad ze skor ako v januari ho na lade neuvidime. Vyzeral velmi unavene a aj jeho hlas bol slaby a chvilkami bolo citit akoby mu dochadzali sily hovorit.
VDAKA skorpione :thumbsup: aj ked skôr :thumbsdown: teraz som ho pred zapasom na par sekund zhliadol z tej tlacovky..Bergy a my môzeme byt len radi, ze je tu, resp. ten vozicek sa riesi len tak..doslova a dopismena..co dodat, hadam len, ze cim skôr bud opät zdravym mackom :thumbsup:

Obrázek
Obrázek 1:2 Obrázek

utocne formacie Bruins

Axelsson - Savard - Murray
Sturm - Kessel - Kobasew
Schaefer - Metropolit - Bochenski
Lucic - Nokelainen - Reich

1rd Period (shots and goal 9:8)

- v branke domaich Tim Thomas, na strane hosti Carey Price..ocakavany suboj brank. mladikov sa pre dnesny den nekona, co je pochopitelne vzhladom k Thomasovej fantastickej forme
- no, zatim sa odohrava suboj, ktory mi moc nepripomina derby..nasadenie sice nechyba,ale je dost nepresnosti na 1 i druhej strane, bez nejakych vylozenych sanci, aj ked hra sa odohrava predovsetkym na strane Habs..aktivny je 4 utok domacich a Nokelainen sa tam pekne predieral, Price ho vsak poriesil..Thomas si môze s kludom vylozit brankarky na branku..hraci Habs su do tejto chvil v utoku neskodni

- :evil: cas 17:05..0:1..nerozumiem tomu..Montrealu tam v suboji proti Bruins padne asi ozaj vsetko...navonok nic dramatickeho, Plekancova strela zapästim, medzi nohy, Timmy puk stlmi, no ten prechadza popod neho do branky..Kovalev to tam este istil..asi 1 aka taka seriozna strela na Timmyho a padlo to tam..tak nakoniec gol pripisany Kovalevovi..Pleky pise Acko
- v samom zavere sa este Timmy ocita na lade, ale stav zostava nezmeneny..slak ma trafi, ak ta efektivita Habs bude taka ako v 1 vzaj. suboji :x
- ...!.. uvodna tretina bez Obrázek na jednej ci druhej strane :roll:

2rd Period (shots and goal 10:12)

- ani v tejto casti hry nie je prilis co komentovat..vsetko su to pokusy z vňcsich (neskodnych) vzdialensoti na oboch stranach, bez vylozenych sanci..o take take vzusenie sa postarali v pästnej vymene nazorov Reich :box: Begin taka vyrovnana particka
- nepraje nam ani stesticko..Savvy nastreluje zrd Priceovej branky..
- 1 vyluceny v zapase..macko Savard..Montreal si ani len nepipol..no kratko na to, v case 08:47 si Plekanec robi z Timmyho dobry den a zvysuje na 0:2..jedna vec, pekny kusok od Plekanca, druha vec a ta podstatnejsia, neexistuje takto kiksovat pri striedani tesne po skonceni oslabovky..chyba Bruins, Pleky tresta..
- 1 presilova hra domacih..bez komentara..
- :yahoo: 14:12 - 1:2..Marco Sturm po dorazke,, vracia medvede do zapasu...!..Assists: Kobasew / Kessel
- v samom zavere tutova sanca Savvyho, stesticko opät odklonilo svoju tvar..vytazili? sme z toho 2 presilovu hru, ktoru vsak budeme riesit az v zav. tretine..hehe, bolo 2.2 s. do konca tretiny a Timmy putoval na striedacku, nakolko sme mali presilovku a buly sa riesilo v pasme Habs..6:4 no buly sa vyhrat nepodarilo..v III musime riadne zamakat, lebo to dopadne zle..

3rd Period (shots and goal 10:10)

- 2 presilovka Bruins..bez komentara
- zatial nie je co komentovat
- :!: ak uz teraz neskorujeme tak :censored: 2 min. 5:3... :censored: :censored: :censored: :censored: nemam slov.. :!: Aaron Ward po necitalenom ale zrejme nezavinenom strete (udere?) leziaci na lade..nositka pripravene..5 minut sa nehra..nastastie Aaron vstava, ale za pomoci Widemena + Albertsa odprevadzany do satne :?
- 2 minuty pred koncom Timmy caruje..a kratko na to, putuje na lavicku..6:4..ku*va Price chyta..the end..

SUMMARY (shots and goal 29:31.)

- neviem, ci si Montreal opät zasluzil 2 body, ale tak v prvom rade sa musime poziet do vlastych radov..na margo presiloviek sa naozaj zdrzim komentara, lebo tolko cenzury co by som tu riesil nema zmysel..no a co my chceme, ked z posl. 4 zapasov mame pomaly golovy priemer 1.. :eek2: 4 zapasy -) 2 prehry po pp - 2 prehry o 1 gol..nestastie :?: , nemohucnost :?: :ja_neviem: ..zrejme jedno s druhym.. :censored:
Hmmm... tu presilovku 5-3 som nechapal :!: Celkovo ofenziva je otrasna: jedine Kobasew, Sturm, Savard a Metropolit ako tak splnaju moje kriteria. K Murray-ovi sa uz nebudem vyjadrovat, len zopakujem ze mozno by mu prospelo vidiet jeden zapas z vtacej perspektivy v hladisku. Obrana je celkom OK, ale oba goly padli po zavahani a zhodou okolnosti tam v oboch pripadoch bol Zdeno a Aaron. Celkovo v mojich ociach bol toto Charou najhorsi zapas v tejto sezone.

Ward ma riadne vystrasil a s jeho ucastou v sobotu nepocitam. Ference bol v studiu a hovoril ze dnes uz trenoval takze snad sa da do soboty dokopy lebo sa nam moze zist.

Bochenski zatial neukazal nic a na 2. mieste v sklamani doterajsej sezony po Murray-ovi je u mna Schaefer- myslim ze je cas na prehadzanie utokov a ako spomenul Mike Milbury este nie je dovod na paniku ale uz sa treba pozerat po oziveni kadra ci uz na farme alebo cez nejaku vymenu.

Thomasove vykony su nam pri tejto mizernej produktivite k nicomu a uz teraz sa obavam aby sa karta neobratila a budeme skorovat za zapas 3-4 goly no dostaneme 5-6... V sobotu by som dal do brany jednoznacne Thomasa, lebo pri sucasnom stave si nemozme dovolit testovat Ruska.

Julien v rozhovore po zapase bol riadne nastvany aj ked to snazil ukryt.. jeho veta vystihuje: "netreba hladat ospravedlnenia ale riesenie na nase problemy :!: " hovori za vsetko.
Kower píše:
Skorpion píše: Teraz spravim tak 200 krokov.
Skorpion dik za preklad, nemusim to pisat ja :) Len trosku ta poopravim: teraz dokaze prejst 200 stop (nie 200 kokov) 200 stop je asi 60 metrov.
Jasne, ale 1 stopa = cca 30 cm, co je zhruba aj dlzka jedneho kroku (zraneni ludia maju kratsi krok). To preto som to tak napisal :wink: .

Myslim si, ze Patrice bude rad ak si tuto sezonu este zahra. Skor by som to videl az na tu buducu.
Kower píše: "netreba hladat ospravedlnenia ale riesenie na nase problemy :!:
Claude to vystihol :!: ..niekedy ma naozaj boleli oci a za stavu 1:2 som cakal, ze tam Montreal supne 3 gol a vypinam PC..vela nechybalo..Timmy uz po xty raz hasil...taky tak si ymslim, ze s nasadenim Raska sa netreba nikam ponahlat, tobôz ak nas v sobotu caka Buffalo, ktore treba bezpodmienecne porazit :!: bod bude prehrou :!:

mame november, vo februari ocakavam mensi? prievan v kabine smerom von i dnu..pozdaval sa mi aspon 4 utok..skoda ze to tam Savvymu 2x nepadlo

presilovky: musi prist zmena..to hranie na Zdena je absolutne nulove..treba to rozlozit po stranach, nie zakazdu cenu to davat dozadu, kde navyse kazdu chvilu hrozi zakoprcnutie Zeeho..ja by som ho skusil umiestnit pred superovho brankara..

:arrow: Zdeno Chara / 0+0 / 26:10 / -2 / 4st. / 0 PIM /

:arrow: 7-6-2 (34:36)

:arrow: Fotky zo zapasu
cepi: mas uplnu pravdu. Presilovku hrame prilis jednotvarne a najma timy z nasej divizie to maju dobre odsledovane takze vykryvaju najma Savarda a Zdena co pri sucasnom smolnom obdobi sposobuje nepresne prihravky ktore sa Zdeno niekedy prilis snazi spracovat namiesto nahodenia za branu.

Nechapem preco trener nenasadzuje na presilovku Kobasewa ktory je teraz daleko najlepsi strelec a takisto Metropolit v presilovkach hral dobre tak neviem aky bol dovod na jeho stiahnutie.

Co sa tyka soboty tak musime vyhrat lebo ak vypadneme z top 8 tak navrat smerom hore v postaveni bude velmi tazky.

Ward mal zrejme otras mozgu (detaily este neboli zverejnene), myslim ze v sobotu nenastupi.

Manny sa vraj uz coskoro zapoji do plneho treningu (mozno uz dnes) a do tyzdna by mal byt pripraveny na zapasove nasadenie.
Obranca Matt Hunwick bol povolany do NHL a uz dnes bude trenovat s Bruins. V kempe sa ukazoval velmi dobre a myslim ze bol poslany do Providence ako posledny z obrancov.... ale najradsej by som zajtra videl v akcii Warda a Ferenca.
Takze Fernandez asi tazko nastupi uz buduci tyzden, dnes opat netrenoval a GM ho umiestnil na listinu zranenych hracov. Termin jeho navratu je neznamy.

Shawn Thornton je tiez na listine zranenych, ma zlomeninu chodidla a pauzovat bude minimalne 4-6 tyzdnov.

Aby toho nebolo nahodou malo tak netrenoval ani Ference ani Ward- zranenie hlavy... blizsie informacie o jeho stave by mali byt zname neskor pocas dna.
do prdele :!: pekna kopka zranenych sa nam to hromadi :( na margo Mannyho, je to spatne, nezavidim mu jeho momentalnu situaciu v time, ale nastastie nas drzi Timmy a zrejme poôjde o otazku veelmi blizkeho casu, kedy sa v branke predstavi Tuukka..Thornton 4 lajna je dostatocne istena aj bez neho..mrzi ma vsak absencia 2 zadakov Warda a najmä Ferenca, ten by nam velmi bodol..dufam, ze bude cim skôr fit, u Aarona to po otrase vidim na dlhsi vypadok :( ..k Bergymu je uz zbytocne sa vracat..co sa da robit, musime sa zomknut a zabojovat, no hlavne zabodovat :!: dnes proti nevyraznemu Buffalu beriem len a len 2 body :!: tam nie je co riesit :!: pocas zapasu nebude chybat txt preview, kedze zapas budem sledovat live..
Aby toho nebolo malo Allen je tiez neisty- vcera netrenoval, takze na zaklade emergency recall bol povolany do timu aj Matt Lashoff. Dnes to vyzera na suboj 2 vyrazne oslabenych timov tak som zvedavy kto z toho zvitazi.

Co sa tyka Patrica tak jeho agent povedal ze nepocita s jeho nasadenim v tomto kalendarnom roku... kedze bol spatne umiestneny na listinu dlhodobo zranenych jeho plat sa nerata takze GM ma teraz manevrovaci priestor na pripadne posily.

Zranenie Mannyho nie je vraj dovod preco bol dany na listinu zranenych, Julien povedal ze prognoza navratu je dobra (do tyzdna) ale na listinu ho dali aby sa neratal do kadra kedze su problemy v obrane a museli sa povolat 2 hraci z Providence- Bruins maju teraz 23 hracov na supiske- maximum.
Tak osobně jsem nečekal, že Bergeron bude tak dlouho chybět, říkali že měl jen otřes mozku a zlomený nos a do konce roku je ještě hodně daleko......... :o !!!! Jinak samo, je škoda, že takto dobrý hokejista na kolbištích NHL chybí, ale jak jsem již říkal jinde, dle mého názoru to byla jeho chyba k čemu došlo, Randy Jones v tom byl zcela nevinně....... !!!! Každopádně mu přeji brzké uzdravení a doufám, že podobné "blbosti", jako bylo toto předklonění před hrazením, již poté dělat nebude........ !!!!
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS