Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Dva vyhrany zapasy v rade :) to uz je skoro nabeh na serii :)
Anger píše:Dva vyhrany zapasy v rade :) to uz je skoro nabeh na serii :)
3
Realita ale bola taka, ze som to v polke zapasu vypol od nudy a vyhra s rangers vraj bola este horsia. A zebry toho gudasa nejak nemusia
A mne sa to pacilo
Ghost a Konecny HS. :rofl: :grc:
#FireHakstol
Za mořem asi řádí nějaké trenérské erupce. Ghost a Konecny dnes trenovali samostatně, takže proti Kings asi opět HS... Hakstol se zbláznil. :waa: :sisi:
Doufám, že dostaneme kotel at se probere.
Vitazna zostava sa nemeni :ja_nic:
:hit: :good:
Dneska hraje Konečný místo Reada :noway:

Ghost dalsi zapas out.. :bitka3:

Chyta Neuvirth

#FireHakstol
Logan píše:... Weise je plnohodnotnou náhradou, je pro nás užitečnější než White...
Proboha v čem? :shock:

Logan :respekt:, ale viděl jsem vaše poslední dva zápasy (LAK, STL) :grc: a Weise byl vidět JEN JEDNOU - když jej přetlačil hráč Kings a následně jste inkasovali.
BosBru píše:
Logan :respekt:, ale viděl jsem vaše poslední dva zápasy (LAK, STL) :grc: a Weise byl vidět JEN JEDNOU - když jej přetlačil hráč Kings a následně jste inkasovali.
a tak zasa ani White neni nič extra, ale je pravda, že on tam hral za to, aby mal na tresku a rožky, pričom Šajze je strašne preplatený a najmä zmluva na 4 roky :hroza: to by som si myslel, že to dokáže len Holmgren, prípadne Snow (mohli by ho vrátiť do montrealu :jn: )
Jinak Konecny odstoupil pro zraneni, zrejme noha..
Aspon ho ten zm*d nemusi nejaku dobu davat hs, konecny to vyriesil za neho....

Inak som teda riadne znechuteny....

#FireHakstol
Obrázek
Tu tabulku mas nejak zle, hod sem nejaku citaciu kedy sme vyjadrili spokojnost s Fuckstolom. Nepochopitelne sa tu tato urban legend traduje a snazite sa nam to buchat o hlavu, pricom ho hejtime celu sezonu(aj pri vyhrach) okrem prveho mesiaca(kde sme toho paradone moc nevyhrali). Jediny kto je tu spokojny je logan, ten sa tesi aj zo scheisseho.
... :lol2:

Sme v noci nehráli, tak nemám do čeho rýt a nikde jinde se tu nic neděje.
JKL píše:Obrázek
teba ten smiech prejde, keď sa zbavíte Trashilla a zoberiete Fuckstola :giggle:
Hill of trash má k dispozici minimálně o půl levelu horší kádr, v obraně o level a půl. Těžko říct, bylo by to docela zajímavé na měsíc si prohodit trenéry.
Osobne si myslim, ze Hextall si svazal ruce.
Zcela spravne nemuze Hakstolovi mluvit do jeho prace, maximalne ho muze vyhodit.
Ale to neudela, protoze by tim ukazal svoje spatny rozhodnuti..
Ono zas nemuzeme Hextalla idealizovat, ze nedela chyby a je svatej.

Weise je proser, to je uz jasne.

Aby to nezapadlo, nekde zacatkem ledna prohlasil Hakstol, ze uz konci s tim tocenim golmanu a ze Mason je jednicka.. To mu teda dlouho nevydrzelo, lhari.
AndyF píše:
Aby to nezapadlo, nekde zacatkem ledna prohlasil Hakstol, ze uz konci s tim tocenim golmanu
v tomto má pravdu, akurát netrafil jedničku (a ty si mu naletel a vymenil Smitha :dudo: )
Joe S. píše:
AndyF píše:
Aby to nezapadlo, nekde zacatkem ledna prohlasil Hakstol, ze uz konci s tim tocenim golmanu
v tomto má pravdu, akurát netrafil jedničku (a ty si mu naletel a vymenil Smitha :dudo: )
Zerty stranou.. Ze to po*ral mne je jina pisnicka.

Ale on konkretne specifikoval Mase..
Jestli jako chtel hodit toho bura proti Canes na nej, tak musi bejt jeste vetsi idiot nez si myslim.
Ja bych vzal Juliena.:))
AndyF píše:Jinak Konecny odstoupil pro zraneni, zrejme noha..
Min. mesic out..
Tak ale ze kdy ten příspěvek o Weissovi je? White je uplně stejnej odpad, jen byl levnější, no ... ale Weise pořád není ani zdaleka největší problém tohodle týmu

Já ale taky nejsem spokojenej, jen odmítám všechnoo svalovat na trenéra

Dělá zvláštní rozhodnutí co se sestavy týče, na druhou stranu vy tu všichni žijete z toho že vloni se udělalo PO, ale ten tým moentálně nemá na víc, než tam kde jde.

Golmani jsou letos těžce průměrní, obrana bude strašidelná dokud tam bude Amac, Schultz, Streit atd, nicméně tohle je i práce Hexyho abych se jich na TDL zbavil (hlavně Streita)
Ghost letos hraje ukrutně pod svoje možnosti, neříkám že by měl být HS ale to co předvádí je taky těžká bída (zajímalo by mě poměr jeho střel kdy trefí/netrefí bránu, to musí být hrozný číslo)

Já taky nejsem spokojenej, taky bych se chtěl radši dívat na takové výkony jako jsme podali v Anaheimu atd, ale doteď to bylo taky o tom, KOHO vzít místo něj, na co se jako zbavovat jen tak trenéra kterýho se Hexy z nějakýho důvodu vybral pro DLOUHODOBOU práci, když nevidí nikoho lepšího místo něj?
OK, teď je volný Julien, po něm bych skočil hned, ale stejně nevěřím že to Hexy udělá, takže se holt musíte obrnit trpělivostí protože tenhle tým jí bude potřebovat ještě spoustu než bude opravdu konkurenceschopný.
12476 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2002 GOTEBORG