3Anger píše:Dva vyhrany zapasy v radeto uz je skoro nabeh na serii
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
a tak zasa ani White neni nič extra, ale je pravda, že on tam hral za to, aby mal na tresku a rožky, pričom Šajze je strašne preplatený a najmä zmluva na 4 rokyBosBru píše:
Logan, ale viděl jsem vaše poslední dva zápasy (LAK, STL)
a Weise byl vidět JEN JEDNOU - když jej přetlačil hráč Kings a následně jste inkasovali.
Tu tabulku mas nejak zle, hod sem nejaku citaciu kedy sme vyjadrili spokojnost s Fuckstolom. Nepochopitelne sa tu tato urban legend traduje a snazite sa nam to buchat o hlavu, pricom ho hejtime celu sezonu(aj pri vyhrach) okrem prveho mesiaca(kde sme toho paradone moc nevyhrali). Jediny kto je tu spokojny je logan, ten sa tesi aj zo scheisseho.
Osobne si myslim, ze Hextall si svazal ruce.
Zcela spravne nemuze Hakstolovi mluvit do jeho prace, maximalne ho muze vyhodit.
Ale to neudela, protoze by tim ukazal svoje spatny rozhodnuti..
Ono zas nemuzeme Hextalla idealizovat, ze nedela chyby a je svatej.
Weise je proser, to je uz jasne.
Aby to nezapadlo, nekde zacatkem ledna prohlasil Hakstol, ze uz konci s tim tocenim golmanu a ze Mason je jednicka.. To mu teda dlouho nevydrzelo, lhari.
Zcela spravne nemuze Hakstolovi mluvit do jeho prace, maximalne ho muze vyhodit.
Ale to neudela, protoze by tim ukazal svoje spatny rozhodnuti..
Ono zas nemuzeme Hextalla idealizovat, ze nedela chyby a je svatej.
Weise je proser, to je uz jasne.
Aby to nezapadlo, nekde zacatkem ledna prohlasil Hakstol, ze uz konci s tim tocenim golmanu a ze Mason je jednicka.. To mu teda dlouho nevydrzelo, lhari.
Zerty stranou.. Ze to po*ral mne je jina pisnicka.Joe S. píše:v tomto má pravdu, akurát netrafil jedničku (a ty si mu naletel a vymenil SmithaAndyF píše:
Aby to nezapadlo, nekde zacatkem ledna prohlasil Hakstol, ze uz konci s tim tocenim golmanu)
Ale on konkretne specifikoval Mase..
Jestli jako chtel hodit toho bura proti Canes na nej, tak musi bejt jeste vetsi idiot nez si myslim.
Tak ale ze kdy ten příspěvek o Weissovi je? White je uplně stejnej odpad, jen byl levnější, no ... ale Weise pořád není ani zdaleka největší problém tohodle týmu
Já ale taky nejsem spokojenej, jen odmítám všechnoo svalovat na trenéra
Dělá zvláštní rozhodnutí co se sestavy týče, na druhou stranu vy tu všichni žijete z toho že vloni se udělalo PO, ale ten tým moentálně nemá na víc, než tam kde jde.
Golmani jsou letos těžce průměrní, obrana bude strašidelná dokud tam bude Amac, Schultz, Streit atd, nicméně tohle je i práce Hexyho abych se jich na TDL zbavil (hlavně Streita)
Ghost letos hraje ukrutně pod svoje možnosti, neříkám že by měl být HS ale to co předvádí je taky těžká bída (zajímalo by mě poměr jeho střel kdy trefí/netrefí bránu, to musí být hrozný číslo)
Já taky nejsem spokojenej, taky bych se chtěl radši dívat na takové výkony jako jsme podali v Anaheimu atd, ale doteď to bylo taky o tom, KOHO vzít místo něj, na co se jako zbavovat jen tak trenéra kterýho se Hexy z nějakýho důvodu vybral pro DLOUHODOBOU práci, když nevidí nikoho lepšího místo něj?
OK, teď je volný Julien, po něm bych skočil hned, ale stejně nevěřím že to Hexy udělá, takže se holt musíte obrnit trpělivostí protože tenhle tým jí bude potřebovat ještě spoustu než bude opravdu konkurenceschopný.
Já ale taky nejsem spokojenej, jen odmítám všechnoo svalovat na trenéra
Dělá zvláštní rozhodnutí co se sestavy týče, na druhou stranu vy tu všichni žijete z toho že vloni se udělalo PO, ale ten tým moentálně nemá na víc, než tam kde jde.
Golmani jsou letos těžce průměrní, obrana bude strašidelná dokud tam bude Amac, Schultz, Streit atd, nicméně tohle je i práce Hexyho abych se jich na TDL zbavil (hlavně Streita)
Ghost letos hraje ukrutně pod svoje možnosti, neříkám že by měl být HS ale to co předvádí je taky těžká bída (zajímalo by mě poměr jeho střel kdy trefí/netrefí bránu, to musí být hrozný číslo)
Já taky nejsem spokojenej, taky bych se chtěl radši dívat na takové výkony jako jsme podali v Anaheimu atd, ale doteď to bylo taky o tom, KOHO vzít místo něj, na co se jako zbavovat jen tak trenéra kterýho se Hexy z nějakýho důvodu vybral pro DLOUHODOBOU práci, když nevidí nikoho lepšího místo něj?
OK, teď je volný Julien, po něm bych skočil hned, ale stejně nevěřím že to Hexy udělá, takže se holt musíte obrnit trpělivostí protože tenhle tým jí bude potřebovat ještě spoustu než bude opravdu konkurenceschopný.
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem