Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Na Carla vedle Prongera jsem hodně zvědavý. Matt má talent, dobře bruslí, střela taky není k zahození a snaží se i vytvářet hru, ale ty minely, slabší hra do těla, rozvážnost a zkušenosti mu chybí a to jsou přesně největší přednosti Prongera ;) Takže učitele bude mít toho nejpovolanějšího ;)
Parenty musí hrát ! Je to perfektní defenzivní bek, i když je ušák tak hraje s přehledem, taky to vidím, že Tollefsen bude 7 bek.
Dnes začíná Philly sezóna, sice ne ještě na ostro, ale přeci, 1. přípravné utkání hrajeme s Det u nich, pěkný to start !!!!
Tak 1. zápas nám výsledkově až tak nevyšel, jsem rád že si Emery konečně také vyzkoušel co to je chytat za Philly a že se hned při premiéře prosadil James, to ostatní zajisté přijde :good: :good: !!!!
Výsledky jsou v přípravě prakticky nic neříkající ukazatel. Důležitější je, aby se aklimatizovaly posily a nováčci, vyzkoušely variace pětek a hlavně, aby se nikdo nezranil.

Jen tak mimochodem, všiml si někdo z fans Flyers, že když se mluví o Flyers, tak většinou padají jména Cartera,Gagneho,Briera,Richardse, ale když někdo z nich chybí, tak se nic strašného neděje, avšak v momentě absence Timonena je Flyers poloviční, jelikož on je mozek týmu a myslím, že i poměrně podceňovaný hráč (nemyslím platově ;) Aspoň mě to tak připadá...
Tak mě osobně by výhra ne ledě Det potěšila i kdyby proti sobě hráli důchoďáky z těchto měst :) , aby se nikdo nezranil - rozhodně, souhlasím, sehranost hráčů a utváření variant formací (pěkné variace nechť poté raději hráči předvádějí v sezóně :wink: ) je rozhodně také důležitá. Co se týče toho Tim, tak Philly se v současé době vyznačuje doslova drtivou útočnou silou s hráči kteří opravdu patří mezi ty nejlepší a v případě Rich a Car (a já doufám že také Jamese) mají to nejlepší teprve před sebou, kdežto Tim je Evropan jež má také svá léta, to lidi až tak netáhne. Ale souhlasím s tebou Neisi, že pro Philly je jakožto ofenzivní bek hodně důležitý, hraje také PK, jeho absence je vždy cítit. Co se týče jeho ohodnocení platového tak se domnívám že si nestěžuje, ostatní ho asi až tak nezajímá, snad jen že by chtěl s Philly získaz ten SC. Ale jinak naše obrana vypadá luxusně, o útoku netřeba se zmiňovat, takže jen ten Eminem v bráně aby chytal jak má a pojďme zaútočit na ten SC 2010 :clap: :clap: !!!!
Přesně tak. Tohle už jsem říkal, když v KD byl trade Bouwmeester za Timonena a všichni psali, že Kimmo je horší. Já už jsem dříve psal, že Timonen patří mezi top 10 obránců a bez něj by se Philla vůbec nedostala do play-off.
Timonen už má sice dost let, ale pořád je na tom bruslařsky lépe než mnozí mladíci. Bou je kvalitní obránce, ale na rozehrávce Kimma stojí celá Flyers, proto myslím, že by to nebyl dobrý trade i když je Bou do budoucna jistě lepší volba. Letos máme papírově extra silný tým, teďka jenom začít hrát naši hru a tvrdě ji vnutit soupeřům;)
Tak se nám významně zúžil kádr, zatím bez překvapení, na zkoušce u Philly neuspěl ani Mark Bell, to se také dalo očekávat. Zatím zůstává Betts, uvidíme jak bude vypadat finální soupiska !!!!
Tak tato výhra mě hodně potěšila, Det se neporáží každý den, Stevy k tomu přistupuje podobně, Philly včera hrála prakticky v optimálním složení, poprvé v přípravě naskočil také Simon. Je skvělé že se trefil James, a to hned 2x, jsem zvědav co ten Pyöralä, jestli zůstane nebo půjde na farmu !!!!
nuž Philka vyzerá pred začiatkom sezóny naozaj dobre :yes: Myslím si, že zápasy s nimi budú pre každého nesmierne ťažké. Viem že je na nejaké prognózy ešte príliš skoro, ale ja si dovolím tipnúť, že Philka si tento rok zahrá finále konferencie.
Doufám, že letos dostane šanci i Patrick Maroon. Jsem zvědavý, co se z tohoto hráče vyklube ;)
Tak to už by jsi chtěl asi moc, letos máme v útoku takový přetlak, že se tam nedostane pár hráčů kteří by jinde hráli. Teď to navíc fakt hodně zamotává ten Pyörälä, který dnes v noci opět skóroval a nedivil bych se kdyby zůstal. Docela jsem se divil že odešel oblíbenec Stevyho Nödl, a to docela brzy. Osobně bych vytrejdoval Coteho, ten na rozdíl od Ashama, Lapyho či Dana Carcilů ten hokej fakt hrát neumí ani trochu a když náhodou shodí rukavice tak vždycky dostane přes držku. Jako 4. lajna ve složení Car-Bet-Ash by byla ozdobou ligy, skvělá checking line, která by ovšem dávala také důležité branky a dvojice Betts-Car/Ash by byla také výborná jako 2. řada na PK !!!!
Betts je fakt dobrý :good: Dobrý hráč...
Jones umístěn na waiver!
Takže vašu obranu vidím na dvojice:

Carle, Pronger
Coburn, Timonen
Parent, Tollefsen

Myslím, že zápasy s Pens budú mať patričný náboj a v play-off sa nedostatočnej tvrdosti báť nemusíte. Ako poznám Olleho, s nikým sa v bránkovisku maznať nebude. O Prongerovi ani nevraviac. Takže také nájazdy aké sa konali v podaní Pittsburghu minulú sezónu sa v prípade opakovaného stretnutia s nimi opakovať nebudú.

Doteraz mi nie je jasné, prečo sme Olleho nepodpísali a nezbavili sa radšej Kleslu. :ja_neviem: Ofenzíva - 0 bodov, v defenzíve máme lepších... . Skrátka, zbytočne vyhodené peniaze.
mt-svk píše:Takže vašu obranu vidím na dvojice:

Carle, Pronger
Coburn, Timonen
Parent, Tollefsen
#6 Nebude zrejme Tollefsen, nybrz Syvret...
Nepoznám Syvreta, ale dobre poznám Olleho a odporúčam vám ho do základu, je to hráč ako stvorený pre štýl Philadelphie.
mt-svk píše:Nepoznám Syvreta, ale dobre poznám Olleho a odporúčam vám ho do základu, je to hráč ako stvorený pre štýl Philadelphie.
Az budu na golfu mluvit s Paulem a Johnym, hned jim to reknu :-P
už jsem z toho pěkně na nervy, ta liga snad nezačne :lol3: :groupwave: :groupwave: :groupwave: :groupwave: :groupwave: :groupwave: :groupwave: :groupwave: :groupwave: :groupwave: :groupwave: :groupwave:
Hmm, tak Jones z týmu pryč, tím pádem o post 6. beka budou bojovat Tol a Syv, kterému se dle slov Stevyho kemp mimořádně povedl. Jinak v kempu stále Betts, zatím to vypadá dobře, také se už nemůžu dočkat :clap: :clap: !!!!
Čekal jsem, že s Jonesem něco udělají. I když je to kvalitní bek, který by ve spoustě týmu hral druhou obranou dvojici, tak mi do týmu nikdy nepasoval a jsem rád, že se uvolní místo pro mnohem levnějšího a výraznějšího Tollefsena nebo Syvreta,který je pro mě však velkou neznámou. Tímto tahem se uvolnilo pod stropem skoro 3 miliony, které můžeme využít na případný podpis Bettse a rezerva navíc se vždycky hodí ;)
Sestava pro zacatek sezony:

Gagne-Richards-Pyorala.
Hartnell-Carter-Briere.
JVR-Giroux-Asham.
Carcillo-Powe/Betts-Laperriere.

Pronger-Carle
Timonen-Coburn
Parent-Syvret

Cote zatim hrat nebude

Jonese si nikdo nevzal (za ty prachy zadny prekvapeni) takze jde za Phantomy...

Znicit Penguins!
Už je jisté, že JVR nastoupí od počátku za Flyers?
neis píše:Už je jisté, že JVR nastoupí od počátku za Flyers?
To bylo jiste v momente, kdy dali Jonese na waiver list...
obrana i utok :hmm: v kazdom priapde som zo vsetkeho najviac zvedavy na brankarov...jedina achilova päta letcov.. :idea: ..
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA