Mt, tak jsem zabloudil do topiku Columbusu a vidim ze i tady rozvijis sve uvahy o Jordanovi. Mne se celkem libi, ze ho mas v oblibe, protoze ja taky
. Ale musis vedet, ze Jordan do Columbusu, to je jen sen. Mozna by mu to hokejove prospelo, ale my ho jen tak nepustime, ma 20 let. A kdyby, tak cena by byla velmi vysoka - podle me Vermette + Umberger, to bych prijal. Pripadne by se to dalo jeste trochu dorovnat z nasi strany. Ted se ti to mozna bude zdat prilis vysoka cena, ale casem by se to vyrovnalo a asi by jste nelitovali, protoze Jordie je typ hrace, ktery by se presne hodil do vasi koncepce hry. A pro Pittsburgh by to bylo samozrejme jeste vyhodnejsi
, Vermette a rodak z Pittsburghu - Umby jsou hraci, kterych opravdu uznavam. Ale to jsou vsechno jen hodne vzdalene hypotezy.
Umbyho nie, niekoho iného, ale Vermetteho áno + niekohoAtlantik píše:Mt, tak jsem zabloudil do topiku Columbusu a vidim ze i tady rozvijis sve uvahy o Jordanovi. Mne se celkem libi, ze ho mas v oblibe, protoze ja taky. Ale musis vedet, ze Jordan do Columbusu, to je jen sen. Mozna by mu to hokejove prospelo, ale my ho jen tak nepustime, ma 20 let. A kdyby, tak cena by byla velmi vysoka - podle me Vermette + Umberger, to bych prijal. Pripadne by se to dalo jeste trochu dorovnat z nasi strany. Ted se ti to mozna bude zdat prilis vysoka cena, ale casem by se to vyrovnalo a asi by jste nelitovali, protoze Jordie je typ hrace, ktery by se presne hodil do vasi koncepce hry. A pro Pittsburgh by to bylo samozrejme jeste vyhodnejsi
, Vermette a rodak z Pittsburghu - Umby jsou hraci, kterych opravdu uznavam. Ale to jsou vsechno jen hodne vzdalene hypotezy.
taký útok:
Umberger - Staal - Voráček by bol veľmi zaujímavý