Málo?palkovk píše:18 bodov je málo.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
STRONG CROCODILES
No tak áno nebolo to dnes zas najlepšie ten náš výkon, ale zas hrá nám to do karát, že ani moc druhým tímom sa nedarí. To je pravda, že aj dni s málo zápasmi rozhodujú, súhlasím. No nič sa nedá hoši robiť dnes preraďujeme z rýchlosti 3 do 5
palkovk: Podvečer dobehnem. Dnes musíme v tom futbale vyhrať
palkovk: Podvečer dobehnem. Dnes musíme v tom futbale vyhrať
Tak za tie slová mu majú poslať pohľadnicu a čo povedal? Vôbec nemám tušenie čo vravel, nezaregistroval som to, ale aj tak ten chlapec má šťastie, lebo hráva za Arsenal. S naším bodovaním no čo budme sa zas opakovať nie je to bohviečo, ale zatiaľ sa držíme a isto zlomíme tieto naše priemerné výkony na dobré, výborné.
Inač k tomu futbalu nášmu palkovk zas to z naše strany nebolo ozaj bohviečo. Mali sme kopec šťastia jedna už s tým gólom, ktorý nás pusunul do Afriky jednak, že sme nefasovali, lebo sme mohli obliznúť aj takú štvorečku. Samozrejme som rád, že sme postúpili a napriek tomu, že som kus chorý(sople, hrdlo...) som to dnes zapil 2 pivami ten náš postupík
Inač k tomu futbalu nášmu palkovk zas to z naše strany nebolo ozaj bohviečo. Mali sme kopec šťastia jedna už s tým gólom, ktorý nás pusunul do Afriky jednak, že sme nefasovali, lebo sme mohli obliznúť aj takú štvorečku. Samozrejme som rád, že sme postúpili a napriek tomu, že som kus chorý(sople, hrdlo...) som to dnes zapil 2 pivami ten náš postupík
Dnes si nás Rado veľmi podržal.Spolu len 14 bodov, tvojich 10.Podávame len veľmi priemerné výkony.Idem o xvíľu na Senné.Tak nedeľu ?Čo potrebuješ sa učiť?Nedeľu si tipnem teda u teba.Môžem prísť o 16:30?Lebo o 6ej je formula.Potom mi napíš smsku.
Inak polovicu 1.kola máme za sebou.Treba podať lepší výkon ako prvú polovicu kola
Inak polovicu 1.kola máme za sebou.Treba podať lepší výkon ako prvú polovicu kola
No tak sa mi aj patrilo poriadne už zabodovať a pomôcť tímu. :smile03: Škoda, len to, že ste vy nenahrali kus viac bodov, rátal so stým, že nahráte viac, ale to by som chcel asi veľa, lebo, keď nahráte vy viac bodov tak by sa vám zišla podpora odo mňa, ale vtedy je to u mňa slabé. Nevadí a myslím si, že výkon po dnešnej noci nás nepotopí, ale naopak mohol by nás ešte aj vydvihnúť hore. Čo sa týka tej soboty tak s nej nemám dobrý pocit no, ale pripravil som sa na ňu si myslím dostatočne dobre a naše tipy čo som kukal sme dobre zakombinovali tak by to mohlo klapnúť i keď z niektorých zápasov som pomýlený a neistý, ale mám na to svoju teóriu a taktiku. Tak dúfam, že to dnes zvládneme najhoršie na takú dvoječku a potom tie dni už nejako udržíme, ale táto noc bude dosť dôležitá
Tak veľa šťastia hoši :frajer2:
Po dnešnej noci nahraté spolu 28b by sme mali mať ak sa nemýlim.
dejf 15b
palkovk 13b
ja 12b
england 6b
Trošku pre mňa sklamanie od englanda, ale on ešte toto kolo pomôže :smile03:
Čo sa týka dejfa ma zatiaľ moc svojimi výkonmi nepredsvečoval, ale dnes nabral si dosť bodov a tak nám ešte dávaš nádeje a minule si tiež podržal taký v kritický deň nakoniec budeš aj ty dobrá voľba, len tak ďalej :smile03:
Tak už, len čakať na výsledky či to postačí celkom na udržanie sa na bod. miestach, alebo aspoň, aby sme udržali so súpermi nejaký kontakt na bodové priečky. Snaď to dopadne dobre :modlenie:
A hoši píšeme si tu, len mi s Paľom toto som nechcel, aby tu nebola komunikácia tak trošku života nech je tu živšie. :frajer2:
dejf 15b
palkovk 13b
ja 12b
england 6b
Trošku pre mňa sklamanie od englanda, ale on ešte toto kolo pomôže :smile03:
Čo sa týka dejfa ma zatiaľ moc svojimi výkonmi nepredsvečoval, ale dnes nabral si dosť bodov a tak nám ešte dávaš nádeje a minule si tiež podržal taký v kritický deň nakoniec budeš aj ty dobrá voľba, len tak ďalej :smile03:
Tak už, len čakať na výsledky či to postačí celkom na udržanie sa na bod. miestach, alebo aspoň, aby sme udržali so súpermi nejaký kontakt na bodové priečky. Snaď to dopadne dobre :modlenie:
A hoši píšeme si tu, len mi s Paľom toto som nechcel, aby tu nebola komunikácia tak trošku života nech je tu živšie. :frajer2:
S tým Dallasom to myslíš, ako? Asi, lebo hrajú kadejako,že? Vyhrajú vonku atď, ale to aj iné tými ak myslíš to. Napr. tak včera som chel aj na dallas dať 2, ale vravím si že chicago je doma silné a a dallas bude mať druhý zápas v nohách za ďen, keď sa to tak vezme a že prehra doma ich rozhodí, ale zvládli to.
Super super dejfík tvoj výkon som rád mám radosť a vidíš, že sa dá sem tam aj niečo napísať
Ja sa snažím sem prispievať napr, aj teraz keď som chorý mám chrípku a bojujem no čo by som pre vás nespravil a veď musíme bojovať však sme zúriví psi
Dnes je teda voľno, ako som zistil, takže doprajme si odych a hlavne nejakú rozkoš s nejakými pipkami, ale ty Paľko nie ty nemôžes
ale nééééééé švandujem. Fakt využime voľno a pouvažujme o taktike na pondelok, lebo sa hrá málo zápasov tak sa treba na to špeciálne pripravit.
Super super dejfík tvoj výkon som rád mám radosť a vidíš, že sa dá sem tam aj niečo napísať
Dnes je teda voľno, ako som zistil, takže doprajme si odych a hlavne nejakú rozkoš s nejakými pipkami, ale ty Paľko nie ty nemôžes
Ten Dallas jsem myslel tak, že nejdřív to projedou s tragédy jako Edmonton a Nashville a pak najednou vyhrajou v Calgary. A včera to samé....doma prohajou jasně s cepíkama, kterým se nedaří a hned druhý den vyhrajou v Chicagu. To je akorát na hov... tohle tipovat
.
Buď ať všechno vyhrávaj nebo prohrávaj. Vždyť je to tak snadný, ne
.
Buď ať všechno vyhrávaj nebo prohrávaj. Vždyť je to tak snadný, ne
NHL je náročná tipovať a vychádza všelijako. Ja mám napr. určite dni, len pár zápasov istoru, ktoré si myslím, že su isté a podal by som to na ostro o ostatné sú také neisté, ale snažím sa to potom tak zladiť, že si poviem hej tipni to, ako keby ideš to podať na ostro za peniaze a uvažujem čo ako a tak, ale to dosť zložité ver mi. Niekedy pri tipoch na HF strávim aj 20min. kým tipnem bo uvažujem, premýšlam...proste to neodfláknem a neflákam.
Vau páni sme 2. Treba to, len už udržať. Hlavne sa treba sústrediť na udržanie, čiže vychádzať zo zabezpečenej obrany a spoliehať sa na protiútoky rýchle, ktoré by nám mohli posunúť na 1. miesto. Všetko je však ešte ďaleko a my môžeme ísť ešte aj na dno, takže toto 2. miesto netreba brať zas vážne situáciu netreba podceniť, ale treba sa pripraviť na zvišné zápasy
No jo, já zatím týmu moc nepomáhám, letos mám vypadá to hodně pomalý rozjezd, snad to půjde co nejrychleji nahoru s tou výkonností
, co se týče Dallásku tak zatím letos na tipy opravdu těžký tým, třeba s tou výhrou v Chicagu jsem ani v koutku duše nedoufal, ale zrovna přišla
, díky za ní !!!!
V pohode englan veď zmluvu máš predsa na celú sezónu tak sa máš ešte čas rozbehnúť
Ja ti verím a máš moju podporu a viem, že sa rozbehneš a budeš pomáhať týmu veď na darmo by som sa ťa toľko nesnažil získať, len tak pre nič
A pár krát si už týmu pomohol tak čo a tvoj čas príde, keď budeš ešte žiariť a to si zas veľmi nevšímaj čo ja napíšem, že si ma kus sklamal v ten deň deň s tým výkonom. Pokiaľ sa darí týmu tak je to v pohode a to, že dakomu jednému z nás nevínde deň v tipovaní pohoda, hlavne že sa týmu zadarí a zatiaľ sa nám, ako tak darí neni to zas sláva, ale ani najhoršie, takže som spokojný.
Paľo: Mam na teba prosbu na kolko som chory a nechodim do skoly. Ide o to, ze sa hraju dobre zapasi: LM, atd zajtra by som ti doobeda poslal sms so zapasmi uz by som ti dal normalne cisla zapasov uz by to nike mala mat nike ok a podla by si mi dva tikety jedne za euro a jedne za to minumum to by som ti v sms napisal citim dobre zapasi a aj vyhru tak by si ma mohol posluzit ak sa ti chce a mas cas peniaze by som ti dal cez vykend ak by si dosiel alebo najblizsie
a estes a chcem spytat zo skupiny uefi zo skupiny postupuje dalej len jeden tym?
a estes a chcem spytat zo skupiny uefi zo skupiny postupuje dalej len jeden tym?
Hm dnes to nejak nevislo. Som chel opravit moj typ 2 na SJ. ale aj tak by to nepomohlo a s tym tipom som vahal dlho. Myslel som si ze budu same remizky a nakolko ste vi mali podobne tipy nevahal som s tou remizou edm a dallas. Keby som bol si isty takymi ako vasimi tipmi ja podal by som opacne ale mne vychdzali remizi a vy ste ich nedali moc tak som ich dal ja mal som dat same 2 BOLI BY 4B. Dnes som uz sice podal ale este to mozem zmenit takze v si dajte ako myslite ze vinde ja este nie som isty v prvom tipe. Dnes asi klesneme, ale hadam sa udrzime na bod. miestach a teraz chlapi uz ide do tuheho tak sa spruzme a nedajme sa a dotoho. Ked sme uz vydrzali tolko dni na bod. miestach tak sa hadam uz nedame len tak odbit ak by sa tak stalo bol by som velmi sklamany a boli by v tom aj nervi zlost a tak,takze nebudme cajovi a nedajme sa
Palo tak nakoniec s tipov 0,1,1 aom zmenil na 1,1,1 tak snaď som dobre spravil :modlenie: Ten zapas co som ti dal podat na druhy tiket zapas s NHL na domace vyhru skus to podat aj tu ja neviem ja si myslim, ze to bude tutovka 1 daj aspon to jedna a ostatne daj ako chces, alebo urob ako ches, ale mam take tusenie ze to bude 1 ak to vinde fúúú tak neviem fakt no
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé