Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Tak sa nam ta tabulka zaujimavo zamotala a vyrovnala. Zajtra to este bude masaker.
Napr. IC a SP delilo vcera este 15 bodov, a dnes…2! :sok: takze zajtra sa moze stat este skutocne hocico. Snad to hocico bude mat pre nas stastny koniec a podari sa nam este aspon 1-2 superov preskocit
Koniec kola sa blizi. Kedy bude slavnostny galavecer s vyhlasenim najlepsieho tipera timu, ktory vyhra petrikovu cheerleader/sekretarku?

Obrázek
no fuj, takto nam zasvinit temu... hanba ti :D
to nebolo schvalne :angel: :-D
skoda nemozme byt spokojny..niekolkymi taktickymi chybami sme sa pripravili o 10-15 bodov
Tak k prvemu kolu sa uz nechcem velmi vracat, Anty to zhrnul velmi dobre. Pevne verim ze si je kazdy vedomy toho kde sa stali chyby a ze ked sa este lepsie zohrame tak do buducna tie zbytocne lacne straty bodov eliminujeme.

Druhe kolo sme zacali tesnou vyhrou, tak skusme ten W streak potiahnut co najdlhsie :povzbudzovanie:
tak sa zda ze dvojzapas s Knights sme zvladli za plny pocet bodov :good:
Kto by to bol povedal ze uz po 2 dnoch bude iba jediny tim s plnym poctom bodov… :hmm: :cool:
Zaciatok kola uspokojivy – vysledkami aj vykonmi – snad nam dobra forma a potrebny kus stastia v rozpise KTL zapasov vydrzia co najdlhsie :)
streak is still alive! :jupi: :good:
No tak pri pohlade na vykony ostatnych timov sme dnes mali ppci stastie na supera… nas vykon bol druhy najhorsi v konferencii, napriek tomu win :hmm:
V minulosti sme s Falcons mali viac skusenosti skor s opacnym garde (prehry po solidnych vykonoch), ale zatial sa zda ze tuto zlu karmu si odniesli moji byvali tiperi do timu Rebellion Tiger :D
Tak snad nam tie vyhry budu aj nadalej pribudat (a snad uz aj viac “zasluzene” – po lepsich vykonoch)
tak dnes nas uz nezachrani nic, nevadi - ked udrzime tempo 3 vyhry zo 4 zapasov tak to bude dobre :D

edit - uz som ani necakal ze je to mozne, ale vdaka remize STL sme to nakoniec vytiahli aspon na remizu :cool:
STL mi to do*ebalo všude. Jak v KTL, tak jsem kvůli nim projel i kilo. :hroza:
Nightwolf ak si to tu stihnes precitat tak posli tipy v PM arekovi ;)
no teraz mi to je asi k ničomu :verysad:
tak ale skus este, potiahnem za paky a hadam sa ti to uzna... ;) :D
a teraz mozeme len polemizovat o tom ci by Nightwolfove tipy boli stacili na vyhru alebo nie...
Tak sme naskocili naspat na vitaznu vlnu :good: podme potiahnut novy W streak :povzbudzovanie:
Obrázek :arrow: 16
Obrázek :arrow: 14

Tak proti RD by to dnes mala byt dalsia vyhra :cool: a nemozem ani Nightwolfa zdrbat ze dal rovnake tipy ako ja ked nam to prinieslo vitazstvo :hmm: :neviem: :lol2:
Obrázek :arrow: 24

Obrázek :arrow: 18

fu, no tak RD nam to doma vratili aj s urokmi, takemu vykonu aky predviedli sa veru tazko konkuruje... nevadi, ideme dalej :povzbudzovanie:
tak vykon dnes nemastny-neslany, ale na vyhru by mal stacit :good:
ale drtime ich vsetkych :giggle:
Dneska na 3 valce?
nejak som sa pozabudol pri večernom šlofíku, sorry :bitka3: :cry:
Nightwolf píše:nejak som sa pozabudol pri večernom šlofíku, sorry :bitka3: :cry:
Ne, dobry, nic se nestalo.. :giggle:
AndyF píše:Dneska na 3 valce?
mozno aj to bude stacit... (ak ostane v MIN 1 a v DAL a CGY 2...) :petrik:

edit - minnesota vyhrala, ale lames vyrovnali :nervozny: ak tam nebude X tak vyhrame bez ohladu na vysledok v dallase... ak tam remiza bude tak ma yebne :scare:
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG