Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

jeeej my sme konecne vyhrali :scare:
tak aspon dnes sme vam to vratili :P
v tomto kole sme sa so slecnou stastenou asi pohadali :ja_neviem: kolka to v poradi prehra o jedony bod, o jediny tip :beee:
snad si ju ziskame na svoju stranu pocas PO.. :-P
cepi píše:v tomto kole sme sa so slecnou stastenou asi pohadali :ja_neviem: kolka to v poradi prehra o jedony bod, o jediny tip :beee:
snad si ju ziskame na svoju stranu pocas PO.. :-P
to mas z to, ako si sa vysmieval BB z predoslych vysledkov vo vzajomnych zapasoch :D
:angel:
:( vyzera to tak, ze az v predposlednom kole zostaneme pod bodovanou ciarou a DD nam trosku ujde..velka skoda, dnesneho vysledku..a opät prehra o jediny bod, kolka to v poradi v 5.kole, resp. v jej zaverecnej faze ..teoreticky sice zijeme, povinnou vyhrou nad FC manko znizime, ale pochybujem ze nam to nakoniec pomôze..jedine ze by kentaci ciste nahodou zakopli..ale to pochybujem..nic to, sustredme sa na zaverecne 6.kolo a najmä PO.. :frajer2:
cepi píše::teoreticky sice zijeme, povinnou vyhrou nad FC manko znizime, ale pochybujem ze nam to nakoniec pomôze..jedine ze by kentaci ciste nahodou zakopli..ale to pochybujem..nic to, sustredme sa na zaverecne 6.kolo a najmä PO.. :frajer2:
cepi pred posledným dnom 5 kola ste na nás strácali 5 bodov, keby sme aj dnes s Bibbers prehrali, môžeš mi povedať ,ako si prišiel k tomu ,že by ste nás preskočili? :wink:
neries to Milosi :D pri pisani toho predosleho prispevku som myslel urcite na ine veci :D
cepi píše:teoreticky sice zijeme, povinnou vyhrou nad FC manko znizime
To ses Cepiku trosku seknul :D zajici se pocitaji az po honu :lol2: Ale stejne...vam by to nepomohlo ani kdybyste vyhrali a nam to bylo platne jak mrtvemu zimnik :D snad jsme potvrdili znamou pravdu a to ze zaver patri mistrum :lol:
tak ten môj prispevok bol fakt na hlavu :lol3: aj s tym preskocenim kentov (som si myslel, ze rieisme 30 kôl) i jasnou vyhrou nad FC :hanba: :lol:

paci sa:
WildCelt píše:... po 5. kole

za nazvom timu su uvedene bonusove body, ktore v zakladnej casti ziskal

KONFERENCIA EAGLES
1. Obrázek Chorche's - 24
-----------------------------------------------
2. Obrázek Drexel Dragons - 24
3. Obrázek Blue Flyers - 22
4. Obrázek The Best Bibbers - 20
5. Obrázek Falcons - 20
6. Obrázek Steelers A - 18
7. Obrázek Killer Hornets - 16
‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒
8. Obrázek Steelers B - 10
9. Obrázek Hockey Kent - 4
10. Obrázek Famiglia Corleone - 0
to bude iny masaker o vytuzeny 1 flek :roll: tak kua hosi makaaat :cinka: :cinka: :cinka: a jednym ockom sledovat aj konkurenciu :-P druhym sa sustredit na PO :frajer2: ehm, este stastie, ze mame len 2 oci, pri tretom by som uz nevedel aky priklad mam uviest :lol2:
no tohle kolo se k nám štěstí otočilo zády...kolikrát jsme prohráli o bod nebo dva?
leci píše:no tohle kolo se k nám štěstí otočilo zády...kolikrát jsme prohráli o bod nebo dva?
keby to cepi nezmazal, mozes kuknut :lol2:
WildCelt píše:
leci píše:no tohle kolo se k nám štěstí otočilo zády...kolikrát jsme prohráli o bod nebo dva?
keby to cepi nezmazal, mozes kuknut :lol2:
cepi si to mooc dobre pamäta :yes: rozmedzie 4-8 pripadoch :ja_neviem: :D
veru tak, bolo to moc smolne kolecko na 1-2bodove porazky :| ale nevadi, snad sa to :censored: stasticko :D obrati ku nam svojim :pleaseantry: predkom :pleaseantry:
vsetko najlepsie frederike k jej dnesnym meninam :D
Joe S. píše:vsetko najlepsie frederike k jej dnesnym meninam :D
diiiiik aj za nu Joei :cool: dnes riesime s Fredikou meninovo vecerne posedenicko a urcite nezostane len pri veceri :lol:

toto kolo de facto vypustame, chalani si môzu pocas tohto kola uzivat kolko len chcu, staci ak sa na zapasy dostavia ucesani :lol2: v PO vsak nastupuje rezim ala Mike Keenan :cert: :D
patrí sa pogratulovať vám páni, bola to skvelá bitka a krásna séria, žiaľ pre nás so smutným koncom, ale obaja postúpiť nemohli, takže tentokrát sa ušiel čierny Peter nám. Nevadí, hádam to nabudúce (ak nejaké na budúce bude) zohráme lepšie... :)
Keďže ste nás porazili do nasledujúcich bojov budem držať palce práve vám, tak nech sa darí :good:
jednou zaverecnou vetou: tento banner dokonale vystihuje nasu celu sezonu :thumbsup:
Obrázek
:thumbsup: :)
skoda, ze to nevyslo, ale aj tak to boli od vas velmi sympaticke vykony :good:
nevadi no snad nabuduce ale bolo to pekne playoff a pekna sezona
cepi ty chces byt symbolicky posledny prihlaseny do noveho rocnika? si myslis ze "posledni budu prvi" ci jak sa to v jednej mudrej knizke pise? :D
http://ktl.hokejforum.com/index.php/edi ... d-uivateov
mame najkrajsi banner to je parada :good:
Mate ho jednoznacne najkrajsi :yes:
kajo píše:Mate ho jednoznacne najkrajsi :yes:
:wink:

hehe sezona este nezacala a uz sme v takej malej, ale zaujimavej anketke (chvalim hosi) triumfovali :winner1: tym padom do sezony ani vstupovat nemusime :D a budeme si pocas celej sezony uzivat nase banner prvenstvo :biglol:
no double by bolo zaujimave efektnost spojena s efektivitou
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS