Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Byfuglien, Sopel, Eager to Atl for 1st & 2nd rnd picks (NJ's), Reasoner, Morin
Proč zrovna Befugliena??? :shock: :shock: :shock:
Tak a mame to tu nieco podobne sa proste stat muselo, Baff sice odohral excelentne PO ale celu zakladnu cast nebol tak vidiet a je urcite nahraditelnym hracom. Ak ide o Sopela tuto som spokojny v tomto play-off nehral sice zle, nezabudnem na jeho otocku okolo brany v piatom zapase proti Predatorom kde potom Majo rozhodol. Na oslabenia je to hrac dobry ale hrubky ktore raz za cas predvadzal boli strasne. Uvidime co tato vymena prinesie vyzera to tak ze cela stvrta lajna sa u nas bud e menit tak uvidime, este ale treba par hracov poslat papa :ja_neviem:
Chabal píše:Proč zrovna Befugliena??? :shock: :shock: :shock:
Pravdupovediac,mna to moc neprekvapilo,v zakladnej casti sa dokazal vytratit aj na par mesiacov,ale za to v POs dokazal hviezdit a vyhrat dolazite zapasy,jednoznacne ho Trashers chceli a preto bol trejdovany...

NENAVIDIM PLATOVY STROP :!: PRECO PRECO PRECO PRECO :bitka3: :box: :hroza:

Bude mi chybat kazdy hrac,ktory bude,alebo uz odisiel :cry:

Barker,Byfuglien,Sopel,Eager,Wisniewsky,Fraser.....zatial :cry:
cepi píše:
Popradcan píše:GRATULUJEM VSETKYM FANUSIKOM BLACKHAWKS!!!!!!!!! :cool:

Ja Hossu sledujem od kedy bol draftovany Senators,od prveho zapasu v NHL...Nebudem vam tu vesat ,ako dlho sledujem NHL,ale ten chlap ma nikdy nenudil na lade,ako Dacjuk,Zetterberg...to su najlepsi two way hraci na svete,nikto sa tejto trojke nevyrovna !!

Hossa,Dacjuk,Zetterberg :!:

Hossa nikdy nevypustil striedanie,jedine co ma sralo,ze strielal do brankarov,mozno nechcel dat gol :)

Ja ,ako dlhorocny fanusik dobreho hokeja..som nesmierne stastny,ze hraje pre nas klub..ORIGINAL SIX..

NIKDY som nebral za vaznu Vychodnu Konferenciu,okrem Boston,Philla,Pens mozno Capitals..ostatne to je katastrofa ,chyba vam prehlad,ked nedokazete ocenit Hossove schopnosti..hmmm.. bez komentara :!:
pekne popi :thumbsup: :cup: pre Chicago pre Hossu :good: :good: :good:
švolco píše:ak toto chorche odniekial vidi tak ma urcite radost :yes:
:wink:

CHORCHE urcite oslavoval 2 tyzdne ako ja :)
MaJes píše:Popradcan ešte daj niečo ako bolo na oslavách :)

Mne sa hádam podarí do TN, to sa teším, hovorili, že niekedy v prvých dvoch augustových týždňoch a tento termín by aj vyhovoval, tak uvidíme, ale určite chcem ísť! :cinka:
Zazitky chcem nechat pre nasu novu stranku,mam skoro 10 hodin videa,ktore treba postrihat ,upravit..

Po tretom gole Philly,ktory vyrovnal stav v 6 tom zapase som sa od nervov pozvracial ,uz som videl ,ako otvaram sampanske na ulici s kamosmi,chlastame pivo a fajcime dutniky a 4 minuty pred koncom to vyrovnali,uz to napatie moj zaludok nevydrzal..kua........,ale v 4 tej minute v OT sme to vyhrali,vonku som vysiel cely biely ako stena a kazdy sa mi smial :lol: ,ale stalo to za to :clap: . Stalo ma to strasne vela sil,nervov,ale ta radost na konci to bolo nieco uzastne,cel;e mesto bolo v prdeli,auta trubili celu noc az do neskoreho rana,zastavovali sme autobusy,ja kokretne som zastavil policajtov po zuby ozbrojenych,ktopry boli pripraveny na vytrznosti,ale nastastie ma nechali na pokoji,ale ked som vytroiezvel po par dnoch,zamrazilo ma :oops: :D
JEREMY MORIN....Podla sefa scoutingu NHL,je to cisty strelec,nieco ako Brendan Shanahan,dokaze dostat puk az pred brankara,neboji sa kontaktu a ma vynikajucu strelu.. :!: ,na druhej strane ma dost velke problemy v korlculovani,dufam,ze ho dame do poriadku na farme,ked nie,bude to BUST!
Ok,takze to zatial vyzera takto..do stvrtej lajny na post centra namiesto Frasera bude hrat Jake Dowell,Bickell sa bude musiet nahradit Byfugliena,postavou sa vyrovnaju,aj ked sa mi zda,ze Bickell je trosku rychlejsi,mladsi a technika sa da vycibrit postupom casu,hokejove IQ mu tiez nechyba a uz je teraz jasne,ze Kopec dostane ovela viacej casu na lade,Reasoner bude hrat ako center v tretej lajne.
Zeby sme zobrali tychto 2 hracov v prvom kole,co som sa o nich docital,je to celkom dobre ,len aby nam ich niekto nevyfukol ,uz aby bolo po drafte.

24. Chicago Blackhawks (via Atlanta Thrashers): Tyler Pitlick, C, Minnesota State (WCHA)
This is a bit of a safe pick despite some higher-talent players on the board, but Pitlick wins draws like a pro and has a strong all-around game that features both power and skill. If he can continue to grow offensively (he has no help at Mankato State), this is one of those late-round picks GMs will be kicking themselves over. (RL)

Dufam ,ze nie Kuznetsov :!:

24. Chicago Blackhawks - Evgeny Kuznetsov, LW, Chelyabinsk - Defending champs will need to insert some forward prospects into the lineup, so it wouldn't hurt to add this talent to the pipeline, with the understanding that Kuznetsov can take a few years to further round out his game.

30. Chicago Blackhawks: Justin Faulk, D, USNTDP
Faulk is your regular ol' solid offensive defenseman prospect and, oh yeah, he can shoot the puck through a wall. He's a strong skater and tough to dislodge from the puck despite "only" 6 feet, 196 pounds. Plus I've heard Chicago has a recent history of developing good defensemen.
Brent Sopel ostava aj nadalej byvat v Chicagu aj z jeho rodinou a planuje tu byvat aj ked skonci z hokejom,suska sa,ze by bol z neho dobry trener,mozno sa najde miesto pre neho v nasej organizacii :clap: ,vynikajuci clovek,skromny :good:
Hmm, tak keď bude hrať ho*no, tak aspoň to nebude mať ďaleko na štadión Wolves.
ThrashersFan píše:Hmm, tak keď bude hrať ho*no, tak aspoň to nebude mať ďaleko na štadión Wolves.
:D Neboj nic,ako DD je dobry,treba mu dat rychleho partnera ,ktory sa dokaze rychlo vratit do obrany,jeho plus je hlavne na oslabovky,ma vynikajucu prvu prihravku a tiez dokaze hrat ako rozohravac v presilovkach,pod tlakom dokaze urobit fatalnu chybu,ale zase vo finale cupu hral v top 4 a hral vynikajuco :!:

Jeho uloha bude aj ako ucitel vo vasom time,je to veteran ,ktory bol pri vitazstve stanley cupu a skusenosti ma na rozdavanie,co vasi mladnaci urcite ocenia :wink:

A co sa tyka trenovania,myslim,ze sa vrati do Hawks ako asisten trenera,alebo pojde do Rockfordu na farmu za asistenta.
Stanley Cup po prvýkrát v histórii uvidíme na akcii určenej pre homosexuálov. Chicagská homosexuálna hokejová asociácia pozvala Blackhawks, aby sa pridali so Stanley Cupom k nedeľnému sprievodu gayov. Tím súhlasil a vyšle tam Brenta Sopela s jeho ženou.

:lol3: :lol3: :lol3: chudak Sopel
Steven píše:...homosexuálna hokejová asociácia...
Wtf? :lol:

At si Sopel pro jistotu vezme na ten pruvod špunt do řiti :thumbsup:
PainKiller píše:
Steven píše:...homosexuálna hokejová asociácia...
Wtf? :lol:

At si Sopel pro jistotu vezme na ten pruvod špunt do řiti :thumbsup:
Ale ved ide so zenou :D :wink: , ta ho len tak nenecha ist si zatrtkat :ee: :scare:
Steven píše:Stanley Cup po prvýkrát v histórii uvidíme na akcii určenej pre homosexuálov. Chicagská homosexuálna hokejová asociácia pozvala Blackhawks, aby sa pridali so Stanley Cupom k nedeľnému sprievodu gayov. Tím súhlasil a vyšle tam Brenta Sopela s jeho ženou.

:lol3: :lol3: :lol3: chudak Sopel
Tak ho vytrejdujete a potom este poslete ku gayom. SC si predsa len zasluzila Phila, ta by to svojmu hracovi nespravila :D
Popradcan píše: Dufam ,ze nie Kuznetsov :!:
Takže Caps rozširujú ruskú enklávu :)
Obrázek

24. Kevin Hayes
pravé křídlo, narozen 8. května 1992, Dorchester, USA
původní klub: Nobles (High-MA)
klub v NHL: Chicago Blackhawks

bilance v letošní sezóně: 67 bodů (25+42) ve 28 zápasech, 8 trestných minut
Silový útočník, kterého hokej opravdu baví. Excelentní tvůrce hry s dobrýma rukama, navíc se nezdráhá vystřelit z každé pozice. Díky velkému dosahu svých paží si dokáže pohlídat puk. Soupeře často překvapí nestandardním řešením klasických situací. nhl.cz

No a dnes majú jastrabi 5 výberov v druhom kole, tak to som zvedavý, či ešte nepríde nejaký trade... :?:
MaJes píše:No a dnes majú jastrabi 5 výberov v druhom kole, tak to som zvedavý, či ešte nepríde nejaký trade... :?:
No ja som uz vcera cital o takej destiatej, ze o par hodin pride trejd u nas ale nic tak nech to vyriesime co najskor pretoze niekto musi este tak ci tak odist. Ako povedal popradcan za kazdym hracom mi bude velmi smutno ale tak to proste musi byt.

Kto bude dalsi zeby Versteeg :?:
Da sa povedat,ze som riadne prekvapeny po vcerajsku,vyzera to,ako keby sme naschval vyberali hracov,ktory maju este 3-4 roky do nhl..Asi su nasi spokojny s nasou farmou a je tam naozaj pretlak hotovych hracov..
Kevin Hayes

Nobles head coach Brian Day
"He has an unbelievable skill set that's apparent when you watch him play. But he also has great hockey IQ. He understands the pace of a hockey game as well as anyone I've seen. He does things I've never seen before, all those subtle things. He knows where everybody around him is at all times. When he chases down a puck he looks to see where everybody is. He'll also take a pass differently than other players. Ninety-nine percent will take a pass from a teammate tape-to-tape. Kevin will sometimes just let it go and take it off the board, to get more separation."

Vyzera to dobre :D ..,verim nasim scoutom a Bowmanovi..

Tallon bol vcera kralom Draftu,Panthers sa maju na co tesit :wink:
Steven píše:
MaJes píše:No a dnes majú jastrabi 5 výberov v druhom kole, tak to som zvedavý, či ešte nepríde nejaký trade... :?:
No ja som uz vcera cital o takej destiatej, ze o par hodin pride trejd u nas ale nic tak nech to vyriesime co najskor pretoze niekto musi este tak ci tak odist. Ako povedal popradcan za kazdym hracom mi bude velmi smutno ale tak to proste musi byt.

Kto bude dalsi zeby Versteeg :?:
Vcera mlady Bowman vyhlasil,ze uz nemusime nikoho trejdovat,jedine,ked bude ponuka vyhodna,inac ziadny trejd :D

Huet pojde do KHL,alebo na farmu,spolu s trejdami je to nieco okolo 10 mil,potom etse treba podpisat Hjalmarssona a Niemiho :!: ,zatial to este nepocitam,lebo neviem kolko to robi v bonusoch pre Kane a Toews spolu..,ale ste treba cakat do prveho jula :D
Ladd este nedostal ziadnu ponuku ,ked ju nedostane do pondelka,je volnym hracom,na ponukach pre Hjalmarssona a Hendryho sa pracuje,takze sa mi zda,ze Ladd je na odchode :-(

Niemiho agent chce vytrieskat co najviac penazi pre svojho hraca,este sa moze stat,ze ho nepodpiseme,to pisem len preto,aby nikto nebol prekvapeny,verim,ze nas GM je v kontakte aj z agentom Ellisa

Obrázek

Stephen Johns and Justin Holl
Hele, proč needituješ poslední příspěvek? Během dvou hodin tu máš za sebou 5 příspěvků bez odpovědí :D
PainKiller píše:Hele, proč needituješ poslední příspěvek? Během dvou hodin tu máš za sebou 5 příspěvků bez odpovědí :D
:oops: sorry,ani som si to neuvedomil :D
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS