http://www.youtube.com/watch?v=nZbf__zq768" onclick="window.open(this.href);return false;
na tohle uz se tesim, ikdyz pochybuju ze to u nas pujde do kin...
na tohle uz se tesim, ikdyz pochybuju ze to u nas pujde do kin...
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Selly8 píše:No ja uz tady funguju asi 6 let a za tu dobu uz se tu par dalsich fans Ducks vystridalo, ale dlouho tu nevydrzeli. A me jako siroteckovi se tu moc blogovat nechce, navic toho casu uz je cim dal tim min. Ale pokud vydrzis tak se urcite obcas ozvu
EXPECTED LINE COMBINATIONSDefenseman Francois Beauchemin and forward Jakob Silfverberg are with the team on this two-game road trip, and skating. But neither of them will play this weekend, according to head coach Bruce Boudreau
Bohužel Teemu už je těžce za zenitem, já ho zbožňuju, byli to s Kariyou hráči, kteří mě k Ducks přivedli, absolutní legenda, gentleman, největší hráč klubové historie. Přesto jsem doufal, že už nepodepíše, protože už loni na konci sezony byl hodně špatný, ztratil rychlost, která byla alfou a omegou jeho hry. On už prakticky není prospěšný ničím, rychlost ani sílu nemá, má hrozně moc turnoverů ve vlastním pásmu a k tomu navíc smůla v koncovce. Trpí pak kvůli tomu celá druhá lajna, která je pak nulová, navíc, když odešla forma Perreaultovi.Selly8 píše:Zato Teemu se trapi, ten by potreboval gol jako sul. Az mi lame srdce co dokaze zazdit a jeste se k nemu stestena toci zady