Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

http://www.youtube.com/watch?v=nZbf__zq768" onclick="window.open(this.href);return false;

na tohle uz se tesim, ikdyz pochybuju ze to u nas pujde do kin...
Hádam to niekto hodí na Youtube s titulkami. :ciga:

Inak váš zápas so Stars som pozeral. Túto dvojicu si vždy mrknem, pravidelne to bývajú atraktívne zápasy. Všetko povedané môžem potvrdiť, akurát musím zdôrazniť, že 4 teče a dve petelice zblízka proste neboli Jackova chyba. Campbell je prvý budúci hráč NHL, s ktorým som sa kedy osobne bavil. Je to super chalan a bolo mi ho fakt ľúto, lebo chytal dobre.

Ducks sú jedným z mála tímov, v ktorých je momentálne depth tak veľký, že sa o stratu Pennera báť vôbec nemusia. Mňa len poteší ak môj obľúbenec Etem poskočí nahor. Nuž a že ďalší môj obľúbenec Perreault konečne dostáva poriadnu šancu ma teší hádam ešte viac. :thumbsup:
pozeram, ze Perra budeme este pekne lutovat, ale to som aj cakal, nas najlepsi hrac v PO a my ho posleme prec, co uz no..
Eric Stephens ‏@icemancometh 11m
Emerson Etem promoted to second line with Perreault and Selanne. Jakob Silfverberg dropped to fourth with Bonino and Maroon.

Netrvalo to dlho. :ciga:

Eric Stephens ‏@icemancometh 10m
Devante Smith-Pelly recalled from AHL Norfolk. Doesn't appear he'll play.

Dan Wood ‏@Duckscolorman 9m
#NHLDucks D Luca Sbisa (sprained ankle) on the ice for morning skate. G Viktor Fasth (lower body) is not.
ad Campbell.. taky jsem psal ze za ty goly nemohl, obrana mu v tom zapase zrovna moc nepomohla

ad Perreault... jsem opravdu rad ze nejsem fanousek Caps, protoze co tam posledni dobou stvari GM to je neuveritelne, ze by se snad snazil prekonat Mad Mika :-D ...ale to se musi jeste posnazit. Ale k veci, Matt je za tu protihodnotu vyhra v loterii, technik s sikovnyma rukama, ktery se neboji natlacit pred branu, zatim jsem s nim nadmiru spokojen.

ad ty dnesni zmeny... vypada to ze Palmieri pujde do 1.lajny, kde uz loni castokrat nastupoval a DS-P bude HS, ale jak tomu opravdu bude zjistim az v zitrejsim zaznamu.
Obrázek
:lol2:
tak to som zvedavy ako to poriesia v ANA s G

Fasth je po cca mesacnom vypadku OK, zapasovu prax nadobudne v Norfolku, z ktoreho na zaskok vytiahli Andersena, ktory riesi sialenu blianciu 6-0-0 - 1.41 GAA - .952 SV%
posielat na farmu brankara s takouto bilanciou v tuto chvilu nenapadne asi nikoho z vedenia, Hiller? - Fasth? - Andersen? celkom prijemne starosti :)
Nemajú ho ani kam poslať. Na farme je predsa ďalšia hviezda Gibson.

Od Hillera sa pri TD čaká na trejd už dávno. Možno nevydrží ani dovtedy.
5 proher v rade navic s tymy z vychodni konference to uz neni na zamysleni, ale rovnou bych to nazval ostudou :bee: Sice jsme stale prvni, ale na Avs na 8.miste mame 3 body a oni navic 4 zapasy k dobru. Zatim je ten zapad masakr, abysme za tyden nebyli osmi my :lol2:
Ono to snad pujde, napr. dnes to bylo dost nezaslouzeny, jednak Devils hned na uvod dali 2 goly z presilovky, kdy Teemu vyfasoval 2+2, pricemz ten Devil to samozrejme schytal od hole Zidlickyho :slap: Pak Teemu netrefi prazdnou branku (2.tretina), vyrovnani minutu pred koncem, strasnej vlastnak v OT.. Zapas blbec, jaky se obcas vyskytne..

Ta hra neni tak tragicka a predevsim v domacim prostredi od vas opet cekam pravidelny prisun bodu.
Priznam se ze ted zapasy vubec nesleduju, vlastne jsem nevidel ani jeden live, jenom po praci ze zaznamu. A ani ty uz nedavam, protoze se nase zakazkova vyroba na podzim svinsky rozjela takze chodim do prace za tmy, z prace jakbysmet a cucet 2 hodiny na hokej ktereho znam vysledek fakt nemam chut. Minuly patek jsem se chtel konecne podivat na match s Carolinou, rikam si skocim na pivko, nejpozdeji v 1 budu doma a pohoda. Taky ze jo, v 1 jsem byl doma jak na koni, ale v sobotu odpoledne :lol:
Selly8 píše:znam vysledek fakt nemam chut.
A preco teda zistujes vysledok? :P Ja napr. tiez bezim teraz len na zaznamoch a da sa to v pohode. Nazivo si budem davat uz len nasu spanilu jazdu za :cup: v PO :hmm:
Protoze to nemuzu vydrzet a navic kdyz zjistuju vysledky KTL tak to zjistim i tam...
Atlantik píše:Teemu vyfasoval 2+2, pricemz ten Devil to samozrejme schytal od hole Zidlickyho
Jenze tu hokejku mu zvedl Teemu :bee: , takze :fucker2:
Obrázek
Hokejku mu zvednul Perreualt ale dobre. :andy:
Selly8 píše: nejpozdeji v 1 budu doma a pohoda. Taky ze jo, v 1 jsem byl doma jak na koni, ale v sobotu odpoledne :lol:
Dnes jsem to este vysperkoval, navrat v 5 vecer, ale uz jsem aspon vyspany a mozna vydrzim do zapasu Ducks :clap:
:lol2: zo zapasu proti Bolts

Obrázek

Obrázek
Tož to se tu nenajde podobně vášnivý Kačer jako já? Tak jsem teda tady a za chvíli to tady oživím, že se budete divit :-D

Ale ne, prostě jen občas mám tendenci psát o každém kroku Ducks, tak vím kam.
The Ducks have recalled left wing Emerson Etem and center David Steckel from the Norfolk Admirals, Anaheim’s primary development affiliate in the American Hockey League (AHL).

Konečně Etem zpátky, snad natrvalo už.

As reported yesterday, Mathieu Perreault (lower body) is not on the Ducks' two-game swing to Chicago and St. Louis.

Aha, tak už to vidím. Škoda, možná i proto hrál tak špatně poslední dobou. Takže Bones do druhé lajny a Steckel do čtvrté, aby se netrhala Koivova lajna.

A s týmem odletěl na trip i Beauchemin, což je pozitivní zpráva, další defenzivní bek se bude hodit, přítomnost Allena v derby bal cítit.

Loni jsme Chicago sweepli, snad v tom budeme pokračovat, po dvou porážkách v nájezdech (hlavně s Kings to děsí do teď) třeba vyhrát, ale zase nás čekají dva nejlepší týmy centrální divize. Tak uvidíme.

V bráně snad zase Jony, posledně byl výborný. Obrany asi tradičně Fowler-Lovejoy, Allen-Vatanen, Fistric-Lindholm, možná ten Beauchemin teda místo Fistrice.

A útoky čekám ve složení Perry-Getzlaf-Penner, Selanne-Bonino-Beleskey, Cogliano-Koivu-Winnik, Palmieri-Steckel-Etem.

Hrajeme back to back, takže jeden ze zápasů bude Selanne stát a v 2. lajně bude Palmieri, tím pádem ve čtvrté Maroon nebo Jackman.
No ja uz tady funguju asi 6 let a za tu dobu uz se tu par dalsich fans Ducks vystridalo, ale dlouho tu nevydrzeli. A me jako siroteckovi se tu moc blogovat nechce, navic toho casu uz je cim dal tim min. Ale pokud vydrzis tak se urcite obcas ozvu :-D
Selly8 píše:No ja uz tady funguju asi 6 let a za tu dobu uz se tu par dalsich fans Ducks vystridalo, ale dlouho tu nevydrzeli. A me jako siroteckovi se tu moc blogovat nechce, navic toho casu uz je cim dal tim min. Ale pokud vydrzis tak se urcite obcas ozvu :-D

Snad vydržím teda, já si ten čas většinou najdu, tedy pokdu reaguju na budík :-D Letos jsem viděl většinu zápasů, když ne live, tak ze záznamu.
Tak dneska samozřejmě zase s Hillerem, snad k dobré formě přidá i zápas bez nějakého zaváhání, které nsá bude stát gól.
Defenseman Francois Beauchemin and forward Jakob Silfverberg are with the team on this two-game road trip, and skating. But neither of them will play this weekend, according to head coach Bruce Boudreau
EXPECTED LINE COMBINATIONS
Dustin Penner-Ryan Getzlaf-Corey Perry
Emerson Etem-Nick Bonino-Teemu Selanne
Daniel Winnik-Saku Koivu-Andrew Cogliano
Matt Beleskey-David Steckel-Kyle Palmieri

Cam Fowler-Ben Lovejoy
Mark Fistric-Hampus Lindholm
Bryan Allen-Sami Vatanen
Tenhle vikendovy B2B na pudach nejlepsich tymu ligy proveri nase schopnosti na max. Jakkykaliv bodova uroda bude vnimana jako big sakssik :-D Lets go ducks :good:
V noci jsem ani neveril ze vydrzim na zapas nebot jsem delal certa, ale skoro 2 tretiny jsem dal a az nase vedeni 2-1 me tak na gauci ukolebalo ze jsem zaspal. Do te doby jinak hodne kvalitni match, ale s tim se dalo pocitat kdyz se potkaji 2 tymy ze spice ligy. Konecne jsme vyhrali v najezdech, Bruce zmenil poradi strelcu a jako prvni jeli Bonino a Palmieri, oba skorovali, ikdyz teda Nick ani nevi jak a konecne ziskali pro mancaft druhy bodik :good: . Getzlaf, Perry, co k nim zatim letos rici... letos podepsali tucne kontrakty, ale pokud budou hrat podobne jako hraji doposud v letosni sezone budou to penize vyborne investovane, zatim nemam co vytknout :good: Zato Teemu se trapi, ten by potreboval gol jako sul. Az mi lame srdce co dokaze zazdit a jeste se k nemu stestena toci zady :verysad: Najezd vyreseny chytrou strelou chyta tycka a kdyz se na nej smeje poloprazdna branka tak miji snd o pul metru :sok: Doufam ze se jeste vzchopi, tenhle velikan a sympatak si zaslouzi dustojne ukonceni kariery :wine: Pro me je za vikend bodove splneno, ale jak se rika s jidlem roste chut a proc nezkusit nejaky ten bodicek uzmout i na hristi dalsiho spickoveho tymu a to Blues :jn:
Selly8 píše:Zato Teemu se trapi, ten by potreboval gol jako sul. Az mi lame srdce co dokaze zazdit a jeste se k nemu stestena toci zady
Bohužel Teemu už je těžce za zenitem, já ho zbožňuju, byli to s Kariyou hráči, kteří mě k Ducks přivedli, absolutní legenda, gentleman, největší hráč klubové historie. Přesto jsem doufal, že už nepodepíše, protože už loni na konci sezony byl hodně špatný, ztratil rychlost, která byla alfou a omegou jeho hry. On už prakticky není prospěšný ničím, rychlost ani sílu nemá, má hrozně moc turnoverů ve vlastním pásmu a k tomu navíc smůla v koncovce. Trpí pak kvůli tomu celá druhá lajna, která je pak nulová, navíc, když odešla forma Perreaultovi.
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2011 BOSTON BRUINS