dunim píše:martin mas cistu pravduproste som sa nechal trochu uniest
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Puvodne jsem se docela divil, kdyz jsem videl ten vyprask na vysledkove listine i kdyz to bylo chicago a az potom mi dosel ten predchozi zapas s pens, ktery byl velmi dulezity a new jersey do nej slo na sto procent. Mozna dnes mohl chytat nekdo jiny, ale to by stejne nepomohlo....Chicagu jsem nikdy tedy moc nefandil, ale je to posledni dobou opravdu skutecny tym, ale nevim nevim jak to pujde v playoff, necham se prekvapit (tam hlavne doufam, ze uspeje konecne san jose).
tak tohle je prvni prohrany zapas v pripade ze jsme hrali dve noci za sebou. myslim ze je to 10-1 nebo 9-1 ale to je jedno. ale musi se nechat ze podle sestrihu jsme toho moc nepredvedli Zach mohl mit o dva goly vic ale na to se nehraje. na druhou stranu prohrali jsem s nejlepsim tymem zapadu takze to neni zas takova katastrofa. na druhou stranu se mi zda ze opravdu chyi kvalitni druhy cent i pres to ze McAmond i Niedermayer hraji relativne dobre, prece jen to nejsou tvurci hry. skoro bych se primlouval dat opet dohromady lajnu s Eliasem na centru a Rolstonem nalevo a s Zharkovem nebo Langembrunerem na pravo. Jinak Clarkson snad bude OK a Salvador taky, mozna pry uz proti minesote.B.Wall píše:Puvodne jsem se docela divil, kdyz jsem videl ten vyprask na vysledkove listine i kdyz to bylo chicago a az potom mi dosel ten predchozi zapas s pens, ktery byl velmi dulezity a new jersey do nej slo na sto procent. Mozna dnes mohl chytat nekdo jiny, ale to by stejne nepomohlo....Chicagu jsem nikdy tedy moc nefandil, ale je to posledni dobou opravdu skutecny tym, ale nevim nevim jak to pujde v playoff, necham se prekvapit (tam hlavne doufam, ze uspeje konecne san jose).
tak podle ocekavani je v nominaci USA Zach i Jamie ale i Paul Martin. vzhledem k tomu ue bude mit za sebou tak tyden nez zacne olympiada tam me to docela prekvapilo ale co me prekvapilojeste vic je Callahan a Drury. i kdyz s Drurym jsem trochu pocital ale chybi mi tam treba okposo. jinak co tu vzpominal dunim tak se tady nikdo na nic nevymlouval a myslim ze se docela shodneme ze vyhru dnes (vcera) ocekaval jen nejvetsi otimista. a jeste co se zapasu pitt a njd tyce ten pohovor co mel rozhodci na lavicce neletavcu se tykal toho ze si stezovali ze nemaj zadny presilovky (jaky by jim to k necemu bylo
) ale pomerne dobre to vypovida o tom jakej srac (co se ne-hokejovych kvalit tyce) crosby je. stezuje si jen a kdyz ho nekdo trefi tak se muze posrat. pri te hadce mu prej zach rekl "take the fucking hit" po tom co o zacha malem zlomil hul (ubozak)
Sakra tak Drury a Callahan?? Tuhle nominaci jsem ocekaval s napetim protoze tymu USA budu fandit, ale proc tam berou tyto "hrace" Rangers...Hlavne Drury, wtf??? Pro me budou Amici cernym konem turnaje a jsem asi i rad ze tam nejdou Goligoski a Guerin, kteri na to asi tesne nemaji. Goligoski po zraneni nehraje dobre, zacatek sezony mel sice paradni, ale momentalne proste ne... Guerin porad umi hrat hokej, ale 39 let je 39 let. Z Pittsburghu tak jede zaslouzene jen Brooks Orpik. Jinak vsichni Dablove jedou zcela po pravu a meli by patrit k oporam U.S boys. Tady jim tedy vyjimecne budu prat uspech.
Co se tyce toho pohovoru na stridacce, myslim ze slo konkretne o tu situaci s vasimi 6-ti hraci na lede a chteli jsme tim zpusobem vytvorit trosku tlak na rozhodcich aby to kompenzovali a konecne zjistili ze i vas muzou vyloucit... Crosby je kapitan, tak pochopitelne takove veci reklamuje.
Rozhodci sli taky hned za Lemairem mu to objasnit a ten se jen pousmal, protoze dobre vedel ze jste hrali v 6-ti.
Situaci Crosbyho s Parisem jsem nevidel, nemuzu posoudit, vim jen ze na sebe pokrikovali. Neslo ale asi o nic zasadniho. Sid obcas tezce nese neuspechy a slovni provokace, ale neni to zadny zakerak a srac... U neho se vsechno zvelicuje. Spis bych rekl, ze se u neho nekdy projevi, ze jeste neni uplne vyzraly. Ono je ale obecne dost frustrujici, kdyz nedate nekomu gol 160 minut... To se musi nejak projevit a je to uplne bezna vec. To se jeste divim, ze jsme nevyvolavali bitky a nebyli tam zadne strasne provokace, protoze to chtelo nejak ten klid v obrannych radach NJD narusit.
Co se tyce toho pohovoru na stridacce, myslim ze slo konkretne o tu situaci s vasimi 6-ti hraci na lede a chteli jsme tim zpusobem vytvorit trosku tlak na rozhodcich aby to kompenzovali a konecne zjistili ze i vas muzou vyloucit... Crosby je kapitan, tak pochopitelne takove veci reklamuje.
Rozhodci sli taky hned za Lemairem mu to objasnit a ten se jen pousmal, protoze dobre vedel ze jste hrali v 6-ti.
Situaci Crosbyho s Parisem jsem nevidel, nemuzu posoudit, vim jen ze na sebe pokrikovali. Neslo ale asi o nic zasadniho. Sid obcas tezce nese neuspechy a slovni provokace, ale neni to zadny zakerak a srac... U neho se vsechno zvelicuje. Spis bych rekl, ze se u neho nekdy projevi, ze jeste neni uplne vyzraly. Ono je ale obecne dost frustrujici, kdyz nedate nekomu gol 160 minut... To se musi nejak projevit a je to uplne bezna vec. To se jeste divim, ze jsme nevyvolavali bitky a nebyli tam zadne strasne provokace, protoze to chtelo nejak ten klid v obrannych radach NJD narusit.
meagtone pro mě je nominace Martina velký překvapením a dovolím si tvrdit že i celkem loterie pro USA
s Okposem nasprosto souhlasím!!!! tu nominaci jsem prijížděl asi 3 lrat a hledal jeho jméno a on fakt není nominovany.
Jenom se směju co tam dělá re*ard Komisarek
toho by i muj děda pomotal blbečka. Já ho nemužu ani vidět. Hraje si na hvězdu největšího kalibru přitom to je podprůměrný bek co muže děkovat bohu za svoji postavu
s Okposem nasprosto souhlasím!!!! tu nominaci jsem prijížděl asi 3 lrat a hledal jeho jméno a on fakt není nominovany.
Jenom se směju co tam dělá re*ard Komisarek
vyhra u wild
kto cakal nejaky skaredy hokej sa nedockal..podla mna vyborny zapas..oba tímy si vytvorili dost sanci,oba sa snazili furt utocit,hralo sa v tempe.nas velmi podrzal brodeur a hlavne padali goly po naozaj peknych akciach..taky hokej sa mi pacil..a langenbrunner dal svoj 1. hattrick v kariere..v poslednych zapasoch kapitan tím strelecky naozaj taha..
ano vypadalo to na pekny(bohuzel jsem nevidel) hokej ale Lemaire pry nebyl spokojeny s castyma chybama. ale co je zarazejici pro me osobne je trapeni ZZ jeste ze Pops hraje dobre
ale Zach dva goly v poslednich kolika, 16 zapasech? a Zajac ani jeden ve 12 nebo kolik. cim dal vic si myslim ze chybi centr a mam obavy ze Zubrus to nezachrani i kdyz na druhou stranu alespon bude moznost to michat. v tom najezdu dva na jednoho bylo videt jak si Zajac neveri. mel strilet, vsichni vedeli ze bude nahravat. zajimavej byl i Icetime novacku v obrane, dohromady asi 10 minut. mozna by stalo za zvazeni stahnout Lukowiche kterej je na re-entry waivru za min nez 900K tedy 450K do konce sezony.
tak chyby,boli,.problem bol pokryvat hracov po dorazkach a v skrumazach pred branou co vacsinou nemavame..hlavne ako spominas zajac..dva goly boli z toho ze sa nestihli po nevyuziti sance vratit a prave zajac 2x nepokryl superovho hraca.. teraz sa mu nedari,hadam ho lemaire volako nakopne.o pariseho sa nebojim,aj ked mu to nepada,skoro kazdy zapas je nas najlepsi hrac aj tak.. myslim ze sa nic menit na centri nebude,ked sa nic nedialo pred sezonou...zatial to solidne taha McAmmond,to je naozaj skvely korculiar.. sak treba pockat do navratu zubrusa,sice nebol produktivny ale tuto sezonu hral dobre..akutne to nie je a zatial sa vyhrava aj tak.. a obrana? tiez som bol mimo ked som videl ze fraser hral len 4 minuty sa mi marí..tam bude zranenie myslim,nevsimol som si zeby vyviedol nieco extremne zle ze by ho nechal sediet..a k lukowichovi? neviem ci by bol prinos ..ked sa vrati martin bude fraser 7 obranca..a za nim caka na sancu dost mladikov,ktorí nesklamali zatial...
http://blogs.northjersey.com/blogs/fire ... irst_half/ zde zajimave zhodnoceni dosavadni pulky sezony.
dalsia vyhra
uprimne povedane,myslel som ze dallas predvedie trochu viac..prvu tretinu to bol cisto defenzivny boj v strednom pasme.na konci 1.tretiny elias sikovne tecoval rolstonove nahodenie,ked sice kadejak ale udrzali pasmo rolston s McAmmondom. Na zaciatku 2.tretiny mal dallas tlak a 2 presilovky a vlastne aj poslednu sancu urobit nieco so zapasom..brodeur vychytal najazd,vyrazil puk do tycky...pak naskocil elias(sedel za hnusny a hlupy faul,ked sa nechal vyprovokovat ottom a trafil ho hokejkou na hlavu)si to u mna trosku polepsil, ze trafil paradne-branu 2:0 a bolo po zapase...stars boli uz nie ze neskodny ale uplne bezmocny co vyustilo v pp gol zajaca(konecne) a peknemu precislenu,ktore zakoncil parise(podla ceskeho komentatora parisej:) auld moc tím nepodrzal..v tretej tretine devils mohli pridat este nieco navyse ale nepodarilo sa..posledne 4 minuty patrili dallasu ked mal asi 3 golovky,ale bud brodeur vse vychytal,alebo netrafili branu..ciste konto uhajene, 2 body ziskane, takze mam radost.. a este som zabudol ze konecne nasa 4 lajna v zlozeni pelley,zharkov,plll odviedla kus dobrej roboty.ked boli na lade vacsinou sa nachadzali v utocnom pasme dallasu a tocili ich po mantineloch(a to aj ked hrali na 1.utok stars)
verim ze po solidnom vykone plll,ktory sa vie aspon korculovat, pri mantineloch vyuzit telo a hlavne po hite nestrati rovnovahu a orientaciu kde je hra
ze sa peters uz neobjavi v zostave..po tom co vyviedol v zapase s atlantou ked dostal po case sancu a pri jeho hokejovych a bitkarskych nekvalitach v to dufam..
pekne shrnuti. souhlasim se vsim, akorat Ott je asi neco jako Avery a celou dobu mele pantem a provokuje, seka atd a tak se nedivim ze dostal. zajimavej byl komentar Pattyho po zapase kdyz rekl ze se jen branil
Jinak ZZPops hrali skvele jen kdybych byl trener ja tak vratim Eliase na centra a napravo dam Bergforse nebo Zharkova, ale 12 nebo kolik prstenu pro viteze SC nemam tak predpokladam ze JL tomu rozumi lip
souhlas ze PLLL byl vyraznejsi nez je Peters nebo Pikachu ale myslim ze prave tito tri se budou stridat. jinak Clarkson na minimalne dva tydny mimo.
http://www.nj.com/devils/index.ssf/2010 ... evils.html
Moc by se mi líbilo kdyby naši kluci hráli pod širým nebem
Clarkson 2-3 týdny mimo ... kua to mě štve a moc!!!!
se Zubrusem to taky zatím nevypadá že by se měl brzo vrátit
Moc by se mi líbilo kdyby naši kluci hráli pod širým nebem
Clarkson 2-3 týdny mimo ... kua to mě štve a moc!!!!
se Zubrusem to taky zatím nevypadá že by se měl brzo vrátit
pát 08. led 2010 07:45
Brian Burke:
"It's frightening how efficient (Parise) is as a player -- putting up those numbers (at even strength) and being defensively reliable," Burke said. "It's obviously a trademark of Jersey's system. We're counting on the same type of performance from him on Team USA. We need some offense from him but we're expecting him to be reliable defensively as well."
Zach Parise:
Parise feels Langenbrunner would be a great choice to lead this Olympic Team.
"(Jamie) has been a really good captain for (New Jersey)," Parise said. "He's always going to come to play and work hard. I sit beside him in the locker room and you see the way he carries himself when things are going well and when things aren't going so well for him on personal standpoint. It's been good for me to watch and learn from him with the experience he's had, not only in the Olympics, but with winning the Cups and his success in this League. The young guys on our team are learning a lot from him."
Wilson admitted Parise will likely play on a line with center Paul Stastny.
Tak trošku k olympiáde. Ak bude Parise hrať na krídle Stastneho a tréneri vsadia na zohratosť z Jersey a lajnu doplnia o Langenbrunnera máme ideálne zloženie a tu súhlasím s debilom, že grinder - playmaker - scorer je najlepšia kombinácia útoku.
Takže by to mohli byť Devils krídelká, ktoré bude centriť "Slovák"
A ešte jeden link Langenbrunner learned leadership from some greats
"It's frightening how efficient (Parise) is as a player -- putting up those numbers (at even strength) and being defensively reliable," Burke said. "It's obviously a trademark of Jersey's system. We're counting on the same type of performance from him on Team USA. We need some offense from him but we're expecting him to be reliable defensively as well."
Zach Parise:
Parise feels Langenbrunner would be a great choice to lead this Olympic Team.
"(Jamie) has been a really good captain for (New Jersey)," Parise said. "He's always going to come to play and work hard. I sit beside him in the locker room and you see the way he carries himself when things are going well and when things aren't going so well for him on personal standpoint. It's been good for me to watch and learn from him with the experience he's had, not only in the Olympics, but with winning the Cups and his success in this League. The young guys on our team are learning a lot from him."
Wilson admitted Parise will likely play on a line with center Paul Stastny.
Tak trošku k olympiáde. Ak bude Parise hrať na krídle Stastneho a tréneri vsadia na zohratosť z Jersey a lajnu doplnia o Langenbrunnera máme ideálne zloženie a tu súhlasím s debilom, že grinder - playmaker - scorer je najlepšia kombinácia útoku.
Takže by to mohli byť Devils krídelká, ktoré bude centriť "Slovák"
A ešte jeden link Langenbrunner learned leadership from some greats
sob 09. led 2010 11:22
Tak asi si veľa neužil, bo zhasli svetlo
sob 09. led 2010 11:46
Asi bol na stáži v SK extralige.
U nás sa bežne nedohrávajú zápasy, lebo súperom sa nepáči ako visí kocka, prípadne sa mlátia fanúšikovia, dymovnice a tak... Máme s tým bohaté skúsenosti.
U nás sa bežne nedohrávajú zápasy, lebo súperom sa nepáči ako visí kocka, prípadne sa mlátia fanúšikovia, dymovnice a tak... Máme s tým bohaté skúsenosti.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé