do prdele! kowi, ty si fakt posol "dobrych" spravKower píše:Moze byt mimo cely rok..."
ku*va, Bergy neodohral pre zranenie zaver minulej sezony, v tej novej nastupil 101% pripraveny a v novej mu hrozi to co hrozi..nemam slov..furt sa daco musi po*rat..staci si spomenut na Kessyho..este ze ten nam rozdava radost, tak ako do tejto chvile cely tim..chalani sa drzia naozaj statocne
dnesnej vyhre som sa potesil o to viac, ze nas nepolozil ani vyrovnavajuci gol, zakazdym sme to tam dokazali supnut a Marco to tam poriesil za 5 min. 12
na margo Timothyho, len tolko to:
7Z
Zee -) v zapase si pripisal +1 a co sa tyka jeho kiksov, vsetko vyplyva z toho, ako to popisal kowi..
blizia sa 2 tazke, pretazke suboje s Ottawou..musime pocitat aj s alternativou ze videme bodovo naprazdno..senatori slapu ako za valky....potesil by som sa zisku 2 bodov, realne to vidim na 1, 0 by bola miernym sklamanim..
na ten domaci by som sa rad mrkol live, ale slak mna trafi, ked sa tak stane a my opät pukneme..4x som mal moznost sledovat mackov v live akcii, z toho sme 3x pukli