Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Wat píše:Jak to vlastně odůvodnil hlavní? Že ho tam natlačil nebo co? Protože takhle slepý bejt snad nemůžou.
No to se ani neptej..
Ten naferovku rekl, ze byl kontakt s golmanem :lol3:
To byl zase shit z nasi strany, achjo ...
neschopnost se prosadit
tyhle zapasy se musime naucit vyhravat ... ale jeste porad nejsme tam kde byt chceme a ja verim ze budeme, takze jsem porad trpelivej :)
Videl jsem dve tretiny.herne to bylo vyrovnany a dokonce bych rekl ze jsme byli o zdibec lepsi.Ovsem koncovka byla naprosto tragicka.slozeni utoku se mi typologicky moc nelibi.

Giroux si definitivne rekl ze bude hrat teda jen presilovky.

Voracek par dobrych a prekvapivych prihravek ktere ale nikdo nevyuzil.Konecny bojoval a byl aktivni a provorov s ghostem taky bez problemu.

Zbytek sedej prumer at uz to bylo chemii utoku a nebo spatnej den.
Ja videl prvni tretinu a popravde, sel jsem spat s tim, ze bysme meli spis vyhrat..
Raffl-Giroux-Konecny
Read/Cousins-Couturier-Voracek
Gordon/Weise-Schenn-Simmonds
VandeVelde-Bellemare-Lyubimov
Konecny na RW! :wave: :wave: :wave:

Ale nejhorší dvě lajny (W-S-S, VV-PEB-L) nechají pohromadě. :lol3:
By ma zaujimalo, ako vyriesite brankarsky post v lete. Neviem si predstavit, po tom, co Mason predvadza v tejto sezone, ze do neho vlozite svoju doveru pre buducnost. Prospekty mate solidne, ale nemam vedomost o tom, ze by nejaky z nich mal byt v blizkej buducnosti pripraveny na rolu jednotky.
Moje nazory:
Mason neni golman, se kterym spojime budoucnost, ale tak jeste rok, dva odchyta.
Stolarz by podle me uz klidne mohl jednicku zkusit, a klidne by to zvladl - Murray style.
Cili muj nazor je, ze do prisich par let pujdeme s duem Mason Stolarz a klidne si dovedu predstavit, ze Stolarz tak v druhem roce Masona vytlaci.
AndyF píše:Moje nazory:
Mason neni golman, se kterym spojime budoucnost, ale tak jeste rok, dva odchyta.
Stolarz by podle me uz klidne mohl jednicku zkusit, a klidne by to zvladl - Murray style.
Cili muj nazor je, ze do prisich par let pujdeme s duem Mason Stolarz a klidne si dovedu predstavit, ze Stolarz tak v druhem roce Masona vytlaci.
Len aby to dopadlo ako Murray-Fleury a nie ako Mrázek-Howard :jn: Lebo aj to sa môže stať, že ak by mal byť Stolarz jednotka, či by nebol pod tlakom Maseho

Btw. nemali by ste čím skôr trejdnúť Neuvyho, aby ste zachránili sezónu? :hmm:
Joe S. píše:Btw. nemali by ste čím skôr trejdnúť Neuvyho, aby ste zachránili sezónu?
A komu? Brankari to maju blbe, liga by musela expandovat snad o 5 muzstiev aby bolo miesto pre vsetkych....
Finch182 píše:
Joe S. píše:Btw. nemali by ste čím skôr trejdnúť Neuvyho, aby ste zachránili sezónu?
A komu? Brankari to maju blbe, liga by musela expandovat snad o 5 muzstiev aby bolo miesto pre vsetkych....
Jasne, ale my nemame preplacenou jednicku s termem, Neuvy predstavuje reseni a fit pro hodne tymu s ruznymy GK problemy ... ma minimalni AAV a term, takze pokud ho budeme chtit vymenit tak se nebojim ze nebude zajem ... :)
Otazka ohledne golmanu je u nas trochu osemetna.Bohuzel se během tech x let nepodarilo zjistit kdo je vlastne opravdova jednicka.Ani jeden z golmanu nevykazuje vlastnosti klasicke jednicky.

Jednou je super Neuvi do te doby nez se zrani a mezitím Mason predvadi bidu.Mason ma jasnou pozici 1 a chyta.Vrati se Neuvi a Mason zase chyta divne.

Neuvi je konzistentnejsi golman nez Mason ale je trochu porcelan a často trpi na zraneni (coz ho vyrazuje jako potencialni jednicku).

Samozrejme logicky bude nejlepší jednoho z nich prodat a zapracovat Stolarze který by třeba mohl byt opravdovou budouci jednickou z vlastnich zdroju.

Nastesti jsou věci co nas ted pali vic, golmani jsou ted v zasade podradny problém.
Jestli jsem pochopil dobre, tak na vcerejsim treninku se vratil Streit a Ghost trenoval ve 4. paru se Sulcem, takze je realna hrozba, ze nebude dnes hrat.
FUCK
#fireHakstol

EDIT: Tak Streit nehraje, ale stejne to smrdi.
AndyF píše: #fireHakstol

:lol2: :lol2: :clap:
to snad ne
Sedí Gudas.
#FireHakstol
#hireFuckstol
Nechcete ho do Detroitu ? :)) me ty kroky prijdou obcas retardni :)
Anger píše:me ty kroky prijdou obcas retardni
Já nevím no, mně spíš po detroitském fóru začíná připadat retardní i to vaše.
Uf, tu výhru jsme potřebovali a zasloužili si ji. Třetí třetina? Konečně jsem se zas tím hokejem bavil, to až na nájezdy dojít nemělo, ale výhra je výhra. Neuvy to zvládl suprově, Masemu to nesedlo, uvidíme, co další zápasy.

Jinak Happy B-day, Ivan Provorov! :wub:
Ghost sedi.

Muzeme teda uz toho
Spoiler!
zkurvysyna
saska vyhodit?? Klidne me zavrete do blazince, jestli je to za to cena..
AndyF » sob led 14, 2017 6:34 pm píše:Ghost sedi.

Muzeme teda uz toho
Spoiler!
zkurvysyna
saska vyhodit?? Klidne me zavrete do blazince, jestli je to za to cena..
Si dela prdel ne ? Tak to se asi nebudu koukat.
Mekáč si vesele hraje .... :slap: nejsou to jen mínuska ale to co předvádí.

#fireHakstol
https://www.nhl.com/gamecenter/phi-vs-w ... tate=final" onclick="window.open(this.href);return false;

jeste ze jsem to nevidel :) to by mi praskla zilka :)
Proc vylo piskano rozhodcim kdyz dal Gudas ten gol, vi nekdo?
Protože to byl offside, Couts tam přejel rychle.
Parda píše:Protože to byl offside, Couts tam přejel rychle.
Akorat, ze to offside nebyl..

https://www.youtube.com/watch?v=a8aMqqRVzq4" onclick="window.open(this.href);return false;
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2012 LOS ANGELES KINGS