Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Obrázek
Pelle Lindbergh's fiancee at the time of his passing, Kerstin Pietzch-Somnell, has traveled from Sweden to represent him for Goalie Night.
:klobuk:

Gudas se dnes má vrátit do sestavy. Pravděpodobně si sedne Del Zotto. Gordon aktivován z IR, kam naopak byl umístěn Read.

Jinak taky jste tak unešení z Provorova? V 19ti letech už #1 D-man. :ciga:
Ja po pravde ted par zapasu nevidel :) tak to klidne muzes rozebrat :) Ja jsem zvedavej na Morina az se dostane nahoru :)
Anger píše:Ja po pravde ted par zapasu nevidel :) tak to klidne muzes rozebrat :) Ja jsem zvedavej na Morina az se dostane nahoru :)
Z Provyho se stál náš No. 1 bek. YEAH, ALREADY. V posledním zápase odehrál už +23 minut. Při ES a PK pravidelně mívá největší porci. Pouze na PP má více prostoru Ghost. THIS. Poziční hra a jeho předvídavost je už teď TOP. Už asi dva roky zpátky tvrdil, že se chce podobat hrou Lidströmovi. A ano, je to tam dost vidět. V def-zone ho hodně připomíná, všechny situace řeší efektivně, jednoduše, s klidem, hokejově. I like this.
Provorov is a beast. Incredible to be able to witness superior defensive IQ in a 19 year old. And we'll get to continue to watch him grow and get even better. Ghost did things offensively as a rookie D that we Flyer fans have never gotten to see, and now Provorov is doing that defensively. And we still have Sanheim, Morin, and Myers on their way. Unbelievable.
:petrik:
Kuwa Phila jede. :sok: ale jo hlavně Vorasovi to přeju. :thumbsup:
Giroux, Voráček a spol. versus McDavid, Draisaitl a spol.... reklama na hokej jak sviňa! :klobuk:
Voráčkovy tweety nemají chybu: "I love how Oilers fans think that they're relevant." :giggle:
SEVEN! SEVEN! SEVEN! :wave: Ze zápasu jsem viděl jen závěr, kdy G zrovna srovnával na 5:5. Takže k němu moc nenapíšu.

Ovšem situace McBaby versus ManDog nemálo zaujala. :lol2: Na HFB za tři hodiny měl topic na toto téma přes 20 stránek. O co jde?
McDavid said Manning was saying some things about the hit last year, McDavid said "it was one of the most classless things I've ever seen"
McBaby si nám nějak zahrál na Cindyho z mládí. Ale snad to přejde časem... :moj:

Provorov si jinak s McDavidem krásně vytíral prdel. Porazil ho v cca 90% soubojích. :ciga: Bellemare taky odvedl slušnou práci, ale ať už je zpět Couturier. No a vyloučit McBaby? Kdepak. A menší motivace na sobotu. Osm výher v řadě jsme naposledy udělali v roce 2002. Fourteen years ago!
Tak už aj nový Lidstrom sa našiel u Flyers :-D
Tak tohle byla velká paráda :klobuk:

Giroux :good:
Pali_Caps píše:Tak už aj nový Lidstrom sa našiel u Flyers :-D
To že Provy hraje jeho stylem, resp. se o to snaží, neznamená, že je to nový Lidström. :nono2:
Dobra praca ale porazit oilers by nemal by zavazny problem. :good:
to zasa hráte rybník? To množstvo inkasovaných gólov je podľa mňa alarmujúce :nervozny: nemôžete sa stále spoliehať, že vždy každého prestrieľate
Joe S. píše:to zasa hráte rybník? To množstvo inkasovaných gólov je podľa mňa alarmujúce :nervozny: nemôžete sa stále spoliehať, že vždy každého prestrieľate
Tak s Oilers hraje vetsina letos rybnik.. Sesly se 3. a 4. tymy v poctu vstrelenych branek.. :neviem:

29 years ago, aneb časy, kedy bol :andy: na vrchole síl, strelil brankár prvý gól v NHL. Pritom ako jednoducho to vyzerá :thumbsup:
Dela mi velkou radost ze konecne vidim vysledky :) Akorat skoda ze mame zrovna metropolitni divizi ktera je tenhle rok smrtici.
TAK FINALLY IN BLACK !!! :wub:

Obrázek
no vidite..a to jste se tady nedavno loucili s trenerem. Staci se trosku nasrat, rozloucit se s vedenim a hned jsou vysledky..bohuuzel, to same plati i opacne.
EIGHT! EIGHT! EIGHT! :wave:

9 výher v řadě jsme zaznamenali naposledy v dubnu 1995. :pray:

Voracek is a fucking beast!
Rono píše:Voracek is a fucking beast!
Hraje v neuvěřitelný formě a pohodě, neskutečnej herní projev. Sledoval jsem vás chvilu dnes i minule a musím říct, že je na ledě nepřehlédnutelnej, jeho sebevědomí mu fakt sluší! Věřím, že se dokáže přiblížit tý rekordní sezóně 14/15, ne-li ji dokáže překonat (klidně výrazněji). Moc bych mu to přál.
Rono píše:EIGHT! EIGHT! EIGHT! :wave:

9 výher v řadě jsme zaznamenali naposledy v dubnu 1995. :pray:

Voracek is a fucking beast!
To už by snad stačilo ne :sok: Navíc dneska s Dead Wings další výhra :hroza:
Creeper píše:To už by snad stačilo ne :sok: Navíc dneska s Dead Wings další výhra :hroza:
Rád bych, kdybysme toho dosáhli, ale dneska to smrdím koncem. Chudejm umíme stále rozdávat a vyhrávat taky nemůžem věčně. Navíc faktor AA. :doh:
Rono píše:
Creeper píše:To už by snad stačilo ne :sok: Navíc dneska s Dead Wings další výhra :hroza:
Rád bych, kdybysme toho dosáhli, ale dneska to smrdím koncem. Chudejm umíme stále rozdávat a vyhrávat taky nemůžem věčně. Navíc faktor AA. :doh:
Jsou skoro Vánoce, tak nám to nechte. Osobně si myslím, že vám to dnes ukončíme.
PPP celé ligy:
1. Giroux (15), 2. Simmonds (14), 3. Voráček, Schenn,... (13) :respekt:
BosBru píše:PPP celé ligy:
1. Giroux (15), 2. Simmonds (14), 3. Voráček, Schenn,... (13) :respekt:
Vysledky poslednich dnu mi delaji obrovskou radost :) je jasny ze kazda serie jednou konci:) ale je to vybornej odpich na boj o PO (ten bude uff... ) Ale jsem rad ze ten tym konecne zacina mit vykonovou rezervu a ksicht.Hrozne tomu pomohl tuhle sezonu Provorov (komplexni 1D-man) , Ghost (ofenzivni delo), Gudas (Defenzivni monstrum schopny rozehrat).

Nastesti Voracek,Giroux hrajou to co si prejeme a jsou opravdove hvezdy.Simmer taky hraje nad pomery a navic kdyz se koukneme na cena/vykon tak je to kauf jako krava.

Jen bych rozebral nase dve nejvetsi hvezdy -

Giroux skvelej rozehravac , vyborna strela - klasicky sberac bodu.
Voracek - Uz pri jeho prichodu k nam jsem z nej byl udelanej a tusil jsem ze pokud pujde dobrou cestou tak ma sanci byt v NHL jednim z nejlepsich.Ze zacatku mel to co ma dnes - Skvela prihravka , pohyb jakoby po lede letal - co mu chybelo byla lepsi a castejsi strelba protoze se snazil prihravat pokazdy.
To napravil a dnes umi dobre vystrelit a uz se konecne naucil i strelu z prvni (ta byla fakt tragicka).Jsem strasne rad ze ho mame a doufam ze bude hrat dlouho na vysoke urovni.Pro me je to hrac ktery kdyz ma den tak kazde jeho stridani je pro soupere postrachem.

Bude se muse vyresit situace s golmanama - je jasny ze Neuvy asi nebude chtit byt dvojka i kdyz vykon ma na jednicku ale vzdycky ho srazi zraneni na ktere docela trpi.Je super mit dva vyborne golmany ale myslim ze to pravem vyhraje Mason.Kazdopadne kdyby to zustalo jak to je tak me to nestve.

Na co se tesim je az se udela prostor pro Morina a Sanheima - Tezko rict jak to bude tenhle rok , pokud budeme mit naslapnuto na play off tak Streit zustane ale at tak nebo tak po roce pravdepodobne pujde a jeho miste vezme prave Sanheim.

Celkove ted je sance mit idealni mix hracu v nejlepsim veku mezi 25 az 30 a mladiky.Pro budoucnost bude ale dulezite zachovat si koncepcni praci s drafty a zbytecne se jich nezbavovat pred play off za vyhorele veterany a pripravovat si pudu do budoucna.Tohle si Hextall jiste uvedomuje a ja vetsinu jeho kroku vidim velice rad a mam pocit ze od jeho nastupu na GM post se deje 90 procent racionalnich veci.Coz je od Holmgrenovo dob dost velkej rozdil i kdyz i Holmgren mel par dobrejch tahu ale taky hodne spatnejch.

Dneska se konecne kouknu na celej zapas :)
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE