od
Anger » ned 11. pro 2016 13:12
BosBru píše:PPP celé ligy:
1. Giroux (15), 2. Simmonds (14), 3. Voráček, Schenn,... (13)

Vysledky poslednich dnu mi delaji obrovskou radost

je jasny ze kazda serie jednou konci:) ale je to vybornej odpich na boj o PO (ten bude uff... ) Ale jsem rad ze ten tym konecne zacina mit vykonovou rezervu a ksicht.Hrozne tomu pomohl tuhle sezonu Provorov (komplexni 1D-man) , Ghost (ofenzivni delo), Gudas (Defenzivni monstrum schopny rozehrat).
Nastesti Voracek,Giroux hrajou to co si prejeme a jsou opravdove hvezdy.Simmer taky hraje nad pomery a navic kdyz se koukneme na cena/vykon tak je to kauf jako krava.
Jen bych rozebral nase dve nejvetsi hvezdy -
Giroux skvelej rozehravac , vyborna strela - klasicky sberac bodu.
Voracek - Uz pri jeho prichodu k nam jsem z nej byl udelanej a tusil jsem ze pokud pujde dobrou cestou tak ma sanci byt v NHL jednim z nejlepsich.Ze zacatku mel to co ma dnes - Skvela prihravka , pohyb jakoby po lede letal - co mu chybelo byla lepsi a castejsi strelba protoze se snazil prihravat pokazdy.
To napravil a dnes umi dobre vystrelit a uz se konecne naucil i strelu z prvni (ta byla fakt tragicka).Jsem strasne rad ze ho mame a doufam ze bude hrat dlouho na vysoke urovni.Pro me je to hrac ktery kdyz ma den tak kazde jeho stridani je pro soupere postrachem.
Bude se muse vyresit situace s golmanama - je jasny ze Neuvy asi nebude chtit byt dvojka i kdyz vykon ma na jednicku ale vzdycky ho srazi zraneni na ktere docela trpi.Je super mit dva vyborne golmany ale myslim ze to pravem vyhraje Mason.Kazdopadne kdyby to zustalo jak to je tak me to nestve.
Na co se tesim je az se udela prostor pro Morina a Sanheima - Tezko rict jak to bude tenhle rok , pokud budeme mit naslapnuto na play off tak Streit zustane ale at tak nebo tak po roce pravdepodobne pujde a jeho miste vezme prave Sanheim.
Celkove ted je sance mit idealni mix hracu v nejlepsim veku mezi 25 az 30 a mladiky.Pro budoucnost bude ale dulezite zachovat si koncepcni praci s drafty a zbytecne se jich nezbavovat pred play off za vyhorele veterany a pripravovat si pudu do budoucna.Tohle si Hextall jiste uvedomuje a ja vetsinu jeho kroku vidim velice rad a mam pocit ze od jeho nastupu na GM post se deje 90 procent racionalnich veci.Coz je od Holmgrenovo dob dost velkej rozdil i kdyz i Holmgren mel par dobrejch tahu ale taky hodne spatnejch.
Dneska se konecne kouknu na celej zapas