od
Logan » úte 06. pro 2016 10:17
Rono píše:Blbost, no. Schenn produkuje na 2C při ES ještě méně bodů než Couts, heh. Ale kdyby čistě teoreticky to na papíře tak bylo, tak by stejně Coots měl imo větší TOI/G než Schenner.
Já bych to po návratu chtěl zkusit takto:
Konecny - Giroux - Voráček
Schenn - Couturier - Simmonds
Víme, že kombo Bust - Coots fungovalo vždycky, když spolu hráli. We'll see.
Jooo, klidně proč ne, ale ještě prohodit to tak aby byl Schenner napravo, ale o tom už jsme mluvili .... "potíž" je v tom že Raffl teď hraje ve 1st line výborně a těžko to Hakstol bude teď trhat když se jim začalo dařit, spíš čekám že Schenn půjde na 3C. ... upřímně mně by bčas nevadilo ani kdyby Simmer byl v 3rd line, ale to by nesměl hrát s PEBem (kterýho tahají nahoru jenom Read s Weisem) ale s Cousinsem ... jinak Read cca 4 týdny out
Takhle to nejspí bude
Raffl - G- Voras
Koneny - Schenn - Simmer
Leier - PEB - Weise
VDV - Nicky - Ljub
po návratu Coutse bych to ale udělal klidně takhle
Raffl - G - Voras
Konecny - Coots - Schenn
Leier - Cousins - Simmer
Ljub - PEB - Weise
Ale to jsem zase naivní že by seděl VDV

ono to taky bude záležet na tom jak se chytí Leier, Laughtona poslali zase dolů do LHV, kluk si myslím už moc šancí v týhle organizaci nedostane, takže by teď měl opět tvrdě makat jako posledně a až bude příště povolanej, tak neudělat tak debilní turnover jako posledně, jinak na TDL se Streitem
Když už jsme u toho bude zajímavý kdo si sedne mezi obránema, až se vrátí Gudas, AMac odehrál poslední zápasY nadprůměrně a nečekám že to bude on, asi to bude mezi Manningem a MDZ, i když by si to zasloužil Streit