Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Připomíná Hakstolova předchůdce :neviem:
The Flyers have placed Sean Couturier (sprained knee) on injured reserve.
asi ste kúsok v pixi, povolaný :lol2: ton ho nenahradí
Joe S. píše:
The Flyers have placed Sean Couturier (sprained knee) on injured reserve.
asi ste kúsok v pixi, povolaný :lol2: ton ho nenahradí
Ten bude hrat bottom.
Tam pujde bud Cousins (dejfovi bych to pral) nebo se Bust vrati na centra.
Hmm, myslim ze dnes jsme si bod(y) zaslouzili, i v kontextu s tim zapasem u nas doma ... moc nepisu k rozhodcim, ale dnes me fakt srali ... ten call Simmera jeste bych prekousl, ale ze pak nepisknul tu callahanovu pest a pak ten call na G ... no ty PPs tampu dostali hodne do hry...
Provorov :klobuk:
Nadalej sedel Mdz na ukor Amaca :roll:
Jedinecna sanca na vyskusanie Stolyho a necha ho aj tak sediet :roll:

Nech sa pobali a ide prec, znechucuje mi to...
Logan píše:moc nepisu k rozhodcim, ale dnes me fakt srali ...
Byl to klasickej zarez, kdy asi tezko muzes vylouceni okecat, ale na druhe strane se blahosklonne odpusti.
Nasleduje jeste pohrdavy usmesek, ze uz zase brecime.. Pripadne ze prece se da 10 oslabení ubránit..
Logan píše:ale ze pak nepisknul tu callahanovu pest a pak ten call na G ... no ty PPs tampu dostali hodne do hry...
Je to tak, hodně nás to nakoplo. Popravdě jsem trochu to vyloučení Ghosta nechápal, ale co mi přišlo divnější, tak to bylo vyloučení Girouxe. Normálně jsem koukal na přenos s pocitem, že se bude hrát 4 na 4, což mi teda nevadilo, protože jsme se 5v5 dostávali těžko před bránu do nebezpečnějších střeleckých pozic. Tohle mi přišlo jako nejpřísnější vyloučení celýho zápasu vůbec. A právě ta třetí přesilovka v řadě byla tou zlomovou, bylo jen otázkou času, kdy přijde vyrovnání...
Jo právě o tom jsem psal, nejdřív jsem si myslel že budem hrát PP my, že to bude interference, pak jsem koukal že G ho taky chytil, tak jsem myslel že 4on4 a nakonec hrajem PK tvl ... a bylo tam naopak několik situací který mohli/měli písnout pro nás a nic no ... nedá se nic dělat, jede se dál, věřím že NYR doma dáme, když jsou bez Ziby, a věřím že dáme i Flames a načnem aspoň 5W streak :frajer:
Morin se Sanheimem to prej v AHL valcujou.. Kdyby to nekoho zajimalo..
+ velky skok oproti minulej sezone spravili aj Leier s Lindblomom. A uz sme teda zase u toho ze ked uz sme sa povracali po zapasoch tak hladame utechu vo vysnivanej buducnosti? :D
Co nam zbyva??
Zitra chyta Stolie..
Bust C 4. brazda..
A este napis ze namiesto neho ide do prvej Vdv
Finch182 píše:A este napis ze namiesto neho ide do prvej Vdv
Raffl
It ought to be noted that Del Zotto and Streit finished practice earlier today as the 4th D-pairing, per a report from Dave Isaac. MacDonald and Schultz as the 3rd.

Provorov and Gudas, and Manning and Gostisbehere led the Top 4.
Manning (undisclosed) will not play Sunday vs. the Flames
Del Zotto will be back in the Flyers lineup on Sunday.
To jsem zvědav jak budeme hrát
Giroux "už" 10. v bodování historii Flyers. Přeskočil Simona Gagneho. :hfman:

Stolarz :serus: Konecny jinak future captain. I love him.
Vdv 1+1 , to uz prestava byt sranda. Inak ale vazne, 2sh goals? :lol2:
Kdybychom nebyli lemplove a nenechali si dát 2SHG tak to mohlo být hodně v klidu W. Stolie byl ze začátku trochu nervozní, ale jak se do toho dostal tak byl suprovej, dělal přesně ten typ zákroků kterej tým v tu chvíli potřeboval a překvpila mě i jeho práce s holí.

Lyubimov excelentní, jak mohl být tak dlouho HS? Schenn na centru taky dobrý, Nicky měl dneska taky dobrej zápas ... poslední dobou se mi víc líbil i Weise, i když u něj to je tím že o moc hůř než na začátku sezony už hrát nemohl :lol2: celkově dobrej výkon do ofenzivy, obrana pořád hapruje, jediní stabilně dobří byli Provorov s Gudasem
Konecny je hrozná beast :)
Po pravdě :) Konecnyho jsem si hodne zamiloval :) Ma presne ty moderni hokejovy vlastnosti a navíc ma takovou tu Flyers vybusnost a nebojacnost :)

Je asi tedy logicke ze jeden z Golmanu (Asi Neuvy) se bude stehovat.

Zatím se mi ten vyvoj libi.Sice Vysledky nejsou takove jake by mohli byt.Myslim ale ze potencial tam je jasny.Ted se ještě zbavit MacDonalda a jiných sasku z obrany a dat tam Morina se Sanheimem a bude to supr.

Provorov je fajn i když samozrejme je videt ze je mu 19 let.Jinak jasne na to ma byt spickovej obrance.Ghost je zatracene silnej dopředu a do zadu je ještě co zlepšovat.

Jak jsem rikal drive.Radsi uvidim chybujici novacky nez vyčuchle veterany.
Anger píše:Je asi tedy logicke ze jeden z Golmanu (Asi Neuvy) se bude stehovat.
Myslíš po sezóně nebo kdy? Nebo spíš z čeho soudíš? Z dnešního výkonu Stolarze?
Novis44 » pon lis 28, 2016 12:03 pm píše:
Spis si myslim z celkove situace.Ted máme golmany co oba muzou byt jednicka.Ovsem co rozhodne je podle me vetsi nachylnost ke zraneni u Neuvyho.Mam ho rad ale myslim ze jakmile dojde na lamani chleba tak bohužel on bude ten co bude tahat za kratsi konec.A to si myslim ze oba golmani jsou na podobne urovni.
Aktualne mame v systemu kupu fantastickejch golmanu, takze je dost pravdepodobne, ze ani Stolarz nebude ta budouci jednicka..
Novis44 » pon lis 28, 2016 12:03 pm píše:
Je to celkem jasny, oba masona a neuvirtha nepodepiseme a neuvirth nikdy nebyl a ani nebude jednicka, nikdy ani neodchytal v sezone tolik zapasu, je to proste salra dobrej backup a my budeme urcite za nej chtit neco dostat nez o nej prijit na ufa trhu. Stolarz se posune na post dvojky a Lyon, kterej je zatim taky super povede phanttoms, pokud nebude tak dominantni aby tlacil i na stolieho ... Kazdopadne v brankovisti to vypada celkem fajn, Hart ve WHL a Sandstrom ve svedsku predvadeji take dobre vykony.
Steve. Mason. :poklona2:
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG