Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Jo, ale tohle se stejně dalo čekat ... A můžem si za to sami, nikdy se neměla stát situace že nevíme kdo je jednička. ... tou je prostě Mase! Neuvirth je super back up, ale v životě snad nevydržel celou sezonu zdravej... Mase teď dostane určitě větší porci zápasů a snad se chytne. Věřím, že i Stolie za ten čas svoji šanci dostane a uvidíme co v něm máme, Phantoms se po tom rozpačitým začátku začalo dařit tak jak si všichni přejeme a jak Stlie, tak Lyon zatím vypadali dobře
takže já se těším
K ničemu no ... dobrej celozápasovej effort pohřbenej v posledních minutách. Ztracenej bod a dva darovaný soupeři v konferenci. Mase chytal dobře, ale ten druhej gol musí chytat, tohle nejde, a už vůbec ne v takové fázi zápasu. ... ale rozhodně pořád lepší výkon než co podával doteď, takže snad v tom bude pokračovat
Kdo mě poslední dobou trápí spíš, je Couts, moc se mi poslední dobou jeho hra nelíbí, až příliš moc chybuje na jeho poměry.
Nezbývá než porazit Jets
Kdo mě poslední dobou trápí spíš, je Couts, moc se mi poslední dobou jeho hra nelíbí, až příliš moc chybuje na jeho poměry.
Nezbývá než porazit Jets
Tak ja som doteraz nemal nejak haksa v zaludku. Nic extra ale ani som ho nebral ako nejaky ligovy odpad typu capuano alebo RC. Tymto si to ale u mna tazko po*ral a neviem co tu chce skusat. Iste, zatial ma ghost syndrom druhej sezony ale aby to bolo na posadenie? A teraz co tym akoze vyriesil? A prvu pp bude operaovat streit? Krista...
porad jste na tom lepe. Nedavno byl pruzkum a pry jsme momentalne na 35. miste...a to ma nhl pouze 30 tymu.AndyF píše:To vis, musime vas dycky trumfnout..Novis44 píše:Tak pro mě největší letošní překvapení NHL, moc nepoužívám podobné obraty ale tady musím - "Tohle nevymyslíš".![]()
Myslite, ze jste nejslabsi na najezdy? Leda ho*no...
Ze vam kouc taha lajny z klobouku? HAHA
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé