Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Flyers 1st goal against Minnesota was finally changed by NHL from Manning to Voracek (for partial deflection). Manning and PEB get assists.
Jo, ale tohle se stejně dalo čekat ... A můžem si za to sami, nikdy se neměla stát situace že nevíme kdo je jednička. ... tou je prostě Mase! Neuvirth je super back up, ale v životě snad nevydržel celou sezonu zdravej... Mase teď dostane určitě větší porci zápasů a snad se chytne. Věřím, že i Stolie za ten čas svoji šanci dostane a uvidíme co v něm máme, Phantoms se po tom rozpačitým začátku začalo dařit tak jak si všichni přejeme a jak Stlie, tak Lyon zatím vypadali dobře :) :good: takže já se těším
Dnesni zapas se Senators je na nhl.tv free.
Jak my dokážeme promrdat bod/y. :hroza: :grc:
K ničemu no ... dobrej celozápasovej effort pohřbenej v posledních minutách. Ztracenej bod a dva darovaný soupeři v konferenci. Mase chytal dobře, ale ten druhej gol musí chytat, tohle nejde, a už vůbec ne v takové fázi zápasu. ... ale rozhodně pořád lepší výkon než co podával doteď, takže snad v tom bude pokračovat :)

Kdo mě poslední dobou trápí spíš, je Couts, moc se mi poslední dobou jeho hra nelíbí, až příliš moc chybuje na jeho poměry.

Nezbývá než porazit Jets :)
Logan píše:Nezbývá než porazit Jets
Barak na over..
IMHO budem atakovat ten vzajemnej legendarni zapas..
proč? :sok:
Fuck
andy_hawk píše:
proč? :sok:
growth, development and accountability.
andy_hawk píše: proč? :sok:
Niekto musel urobiť miesto v zostave pre AMaCa :lol2:
Tak pro mě největší letošní překvapení NHL, moc nepoužívám podobné obraty ale tady musím - "Tohle nevymyslíš".
Novis44 píše:Tak pro mě největší letošní překvapení NHL, moc nepoužívám podobné obraty ale tady musím - "Tohle nevymyslíš".
To vis, musime vas dycky trumfnout.. :neviem:
Myslite, ze jste nejslabsi na najezdy? Leda ho*no... :nono:
Ze vam kouc taha lajny z klobouku? HAHA :fucker2:
AndyF píše: Ze vam kouc taha lajny z klobouku? HAHA :fucker2:
My máme kouče ? Tu loutku co ho řídí HFHčko ? :-D
Tak ja som doteraz nemal nejak haksa v zaludku. Nic extra ale ani som ho nebral ako nejaky ligovy odpad typu capuano alebo RC. Tymto si to ale u mna tazko po*ral a neviem co tu chce skusat. Iste, zatial ma ghost syndrom druhej sezony ale aby to bolo na posadenie? A teraz co tym akoze vyriesil? A prvu pp bude operaovat streit? Krista...
A co když mu chce prostě jen dát odpočinout na zápas? :roll:
JKL píše:A co když mu chce prostě jen dát odpočinout na zápas? :roll:
a tak to nemá logiku v stave, kedy nemá philla back to back :neviem: Najlepšieho beka tímu odstaviť z hry ...
Tak tohle fakt nechapu :)))
Hakstol se jasne vyjadril, ze je to z "vykonnostnich duvodu".
Zrejme se mu nelibi hra mimo puk.
Ze mu pry prospeje sledovat hru z hlediste.

TOTALNI ko*otina!
:cry:
Předpokládám, že tuhle haluz veme jako potvrzení svejch skvělejch trenerskejch tahů.
AndyF píše:
Novis44 píše:Tak pro mě největší letošní překvapení NHL, moc nepoužívám podobné obraty ale tady musím - "Tohle nevymyslíš".
To vis, musime vas dycky trumfnout.. :neviem:
Myslite, ze jste nejslabsi na najezdy? Leda ho*no... :nono:
Ze vam kouc taha lajny z klobouku? HAHA :fucker2:
porad jste na tom lepe. Nedavno byl pruzkum a pry jsme momentalne na 35. miste...a to ma nhl pouze 30 tymu.
keď už sa rozhodol ísť v Richardsových šľapajách, vie mi niekto vysvetliť, prečo nie je minimálne rovnako trestaný? :grc:
Getzo5 píše:
keď už sa rozhodol ísť v Richardsových šľapajách, vie mi niekto vysvetliť, prečo nie je minimálne rovnako trestaný? :grc:
Protoze to byl hit ramenem do prsou.
Pre mňa nejak podozrivo často len "prelietava" okolo súperov, akoby nič. :bee: Keď niekto hituje, tak hituje. Toto sú kunitzovky a to ja veru nemusím.
S Hakstolom to prestava byt sranda, definitivne sa pomiatol....
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES