Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Dále jsme prozatímn draftovali..

:arrow: 31. David Musil - obránce
:arrow: 62. Samu Perhonen - brankář
:arrow: 74. Travis Ewanyk - levé křídlo
Smyth :arrow: Edmonton
Fraser, 7th round pick 2012 :arrow: LA Kings
Ty dresy jsou super přesně takové jsem očekával :thumbsup: Draft pro vás dopadl nejlépe jak mohl. Hopkins byl jasnej a Klefbom s Musilem je přesně to co potřebujete. Z trejdu Smytha mám taky velkou radost :wink2: Očekávám, že převezme Céčko a Horcoff se bude pakovat...

Hall - Nugent-Hopkins - Hemský(A)
Smyth(C) - Gagner - Eberle
Paajarvi - Cogliano - Omark
Hartikainen - Lander - Stortini

Nevypadá to vůbec zle, ale Hartikainena a Landera by byla ve 4. lajně škoda. Navíc si myslím, že minimálně Lander bude hrát na farmě pokud v týmu zůstane Cogliano. Jinak vás vidím na našeho největšího divizního konkurenta pokud nějak seřídíte obranu :thumbsup:
leo píše:Ty dresy jsou super přesně takové jsem očekával :thumbsup: Draft pro vás dopadl nejlépe jak mohl. Hopkins byl jasnej a Klefbom s Musilem je přesně to co potřebujete. Z trejdu Smytha mám taky velkou radost :wink2: Očekávám, že převezme Céčko a Horcoff se bude pakovat...

Hall - Nugent-Hopkins - Hemský(A)
Smyth(C) - Gagner - Eberle
Paajarvi - Cogliano - Omark
Hartikainen - Lander - Stortini

Nevypadá to vůbec zle, ale Hartikainena a Landera by byla ve 4. lajně škoda. Navíc si myslím, že minimálně Lander bude hrát na farmě pokud v týmu zůstane Cogliano. Jinak vás vidím na našeho největšího divizního konkurenta pokud nějak seřídíte obranu :thumbsup:
Ou Ou..divizní konkurence..to je dle mě příliš. To už tu bylo minule (postup do PO), ale .. já nwm. Radši tomu dám čas :)
Každopádně, i já s draftem spokojen sem. Útok se mi také líbí ale z naší obrany nemám dobrý pocit.. Golman taky přímo není jistota, ale Dubnykovi věřím. Uvidíme :arrow:
O tri roky edmonton nadraftuje batmana, wolverina a lady gaga a aj to nebude stacit
Jedno viem určite, Edmonton už určite neskončí na 30.mieste ! :yes:
mitch píše:O tri roky edmonton nadraftuje batmana, wolverina a lady gaga a aj to nebude stacit
Už se těším, až Iginla půjde do důchodu a vy budete v řiti. Pak se My budeme smát VÁM. Tak otřesnou zásobu mladíků nemá snad nikdo.. :thumbsdown: a stejnětak keců plnou hubu :wink2:
Takže Zack Stortini se nevrátí. Klub s ním nechce prodloužit a tak se stane volným hráčem. Mně osobně to nevadí, neuměl se prát.. ale nadruhou stranu, v bojích u rohů byl dobrý. :good:

V klubu také nejspíše nezůstane j.F. Jacques .. Ten mě mrzí víc, protože patřil k mým oblíbencům. Tak třeba se ještě stane zázrak :)
Reeper.89 píše:Takže Zack Stortini se nevrátí. Klub s ním nechce prodloužit a tak se stane volným hráčem. Mně osobně to nevadí, neuměl se prát.. ale nadruhou stranu, v bojích u rohů byl dobrý. :good:

V klubu také nejspíše nezůstane j.F. Jacques .. Ten mě mrzí víc, protože patřil k mým onlíbencům. Tak třeba se ještě stane zázrak :)
To je škoda...Jaques a Stortini by byli ideální křídla do 4. útoku. K nim by už stačilo jen sehnat centra :yes:
leo píše:
Reeper.89 píše:Takže Zack Stortini se nevrátí. Klub s ním nechce prodloužit a tak se stane volným hráčem. Mně osobně to nevadí, neuměl se prát.. ale nadruhou stranu, v bojích u rohů byl dobrý. :good:

V klubu také nejspíše nezůstane j.F. Jacques .. Ten mě mrzí víc, protože patřil k mým onlíbencům. Tak třeba se ještě stane zázrak :)
To je škoda...Jaques a Stortini by byli ideální křídla do 4. útoku. K nim by už stačilo jen sehnat centra :yes:
To ano..ale bohužel, Stortini špatně bruslí.. A jako bitkař je také otřesný. Třeba seženeme lepšího. :) Vande Velde by mohl hrát 4. lajnu. Má parádní úspěšnost na vhazování. :good:
Reeper.89 píše:to ano..ale bohužel, Stortini špatně bruslí.. A jako bitkař je také otřesný. Třeba seženeme lepšího. :) Vande Velde by mohl hrát 4. lajnu. Má parádní úspěšnost na vhazování. :good:
Nj, ale nemůžete hrát jak Arsenal jen s mladíky...Jak by ty oslabení vypadali a zkušenosti se taky hodí.
Obránce Ladislav Šmíd bude hrát za Edmonton Oilers i v následujících dvou sezonách, prodloužení jeho smlouvy potvrdil generální manažer klubu Steve Tambellini ve čtvrtek prostřednictvím oficiálních stránek klubu. Pětadvacetiletý Šmíd působí v Edmontonu už pět sezón, Oilers jej získali v roce 2006 z Anaheimu. Urostlý zadák loni odehrál 78 zápasů a zapsal si 10 gólových asistencí. Na svém kontě má i 85 trestných minut a je považován za jednoho z nejlepších osobních strážců soutěže. Pokud se dostane do pěstního souboje, málokdy prohrává. Celkově má na svém kontě rodák z Frýdlantu 331 zápasů v NHL, vstřelil 4 góly a na 40 nahrál a má navíc bilanci 276 trestných minut.

Paráda! :)
Dobry podpis....ale presto to bude chtït minimalne jednoho slusneho beka a hlavne brankare..
davidoil píše:Dobry podpis....ale presto to bude chtït minimalne jednoho slusneho beka a hlavne brankare..
Kéž by přišel Vokoun!.. Dubnyk dvojka.. To by bylo. Z obránců co jsou volní se mi líbil jen Montador..
Reeper.89 píše:
davidoil píše:Dobry podpis....ale presto to bude chtït minimalne jednoho slusneho beka a hlavne brankare..
Kéž by přišel Vokoun!.. Dubnyk dvojka.. To by bylo. Z obránců co jsou volní se mi líbil jen Montador..
Ten už tak či tak podpísal s Hawks :ja_neviem:
tak som zvedavy, co tambellini vymysli. Potrebujeme hraca na buly a spominaju sa hlavne Konopka a Vernon Fiddler. Alebo co tak Handzus? Ak ziskame jedneho z nich, tak budem spokojny. A ten Vokoun, to by bolo ako z rozpravky :wub: ale podla mna nerealne, vokoun bude pytat velke peniaze a tambellini nechce nikoho preplacat.
Zatím jen Ben Eager. Útočník spíše do 4. jak 3. lajny. Bitkař. Hraje dobře do těla.. nwm no, asi budeme hrát na vlastní zdroje.
Eager zřejmě nahradí Stortiniho. Každopádně, patří k mým oblíbencům a rád jej u nás vidím :)
Reeper.89 píše:Zatím jen Ben Eager. Útočník spíše do 4. jak 3. lajny. Bitkař. Hraje dobře do těla.. nwm no, asi budeme hrát na vlastní zdroje.
Eager zřejmě nahradí Stortiniho. Každopádně, patří k mým oblíbencům a rád jej u nás vidím :)
Aj Darcy Hordichuk...$825K on one year deal for EDM.

A Barker? Seriously? 1 year 2.25m :lol:
Getzo5 píše:
Reeper.89 píše:Zatím jen Ben Eager. Útočník spíše do 4. jak 3. lajny. Bitkař. Hraje dobře do těla.. nwm no, asi budeme hrát na vlastní zdroje.
Aj Darcy Hordichuk...$825K on one year deal for EDM.

A Barker? Seriously? 1 year 2.25m :lol:
Barker je dobrej.. jakože, hrál letos ho*no ale.. je jen na jeden rok.Dostane šanci.. a jinak půjde :) . NIC neztratíme. Hordichuk.. No commment.. to je něco jak Jody Shelley u Flyers :x :thumbsdown:
Eric Belanger. Spíše deff. útočník. Pokud si paamtuji, dobré vhazování. 3. lajna nejspíš bude 100% jeho. co to ale znamená? Znamená to, že Cogliano půjde. Horcoffa nevyměníme, Gagner je TAKY nevyměnitelný. Nugetka asi dostane též prostor (Možná na křídle) a Belanger je dobrý centr do 3. lajny. z toho plyne, že někdo musí z kola ven = MOC centrů :)

Jinak, Smlouva je to pěkná! 3 roky a 5,25 mega :thumbsup:
Corey Potter. Typický deff. obránce ale.. na farmu. Je to farmář. Má dost slušnou postavu ( 6’2”, 185 ). Ukázal se i v NHL, kde odbruslil 9 zápasů za Rangers a Pens se statistikou 1+1. Tendle podpis mě fakt nevzrušil.. :D
Hall, Eberle, Horcoff, Belanger, Gagner - Nie je tých centrov nejak veľa ? :wink2:
Jinak zhodnocení.. prozatím jsem spokojený

Ben Eager určitě pomůže ve fyzické hře. Navíc se "umí" i prát, což Stortini neuměl (Macintyre sice jo, ale ten toho víc nezvládl).. Ben by mohl ukázat víc.. Těším se na něj.

Cam Barker jak jsme říkal klamal. Minesota od něj čekala určitě více. Moc toho o něm nevím ale.. za tu šanci podle mého stojí a co ztratit 1/y kontraktem žj.. Třeba se chytne.

Eric Belanger mě potěšil. Konečně pozvedne naší úspěšnost vhazování. Parádní centr do 3. lajny.. Sice nejspíš odejde Cogliano ale ten byl stejně spíše bruslařka jak hráč NHL ( i když, v poslední době se mi jako two-away forward líbil)..

Corey Potter .. Díky němu vyhrajeme příští sezónu SC! :D Podpis za všechny prachy! :yahoo:
Reeper.89 píše:Jinak zhodnocení.. prozatím jsem spokojený
Ben Eager určitě pomůže ve fyzické hře. Navíc se "umí" i prát, což Stortini neuměl (Macintyre sice jo, ale ten toho víc nezvládl).. Ben by mohl ukázat víc.. Těším se na něj.
Keby ešte viac na sebe zamakal (streľba atď...), tak by sa z neho mohol stať aj slušný hráč do 3.útoku
ondro: eberle predsa nie je center :rofl:

kvoli tym vhadzovaniam sa rozpravalo dost o Konopkovi, ale Tambellini zafrajeril a ziskal Belangera, co je vacsia kvalitka :yes: jeho bodovy potencial je vsak asi tak na urovni cogliana. Dobry podpis.
Eager sa uz nebije tolko ako volakedy, je kompletnejsi hrac a je to spravny energicky borec do 4. lajny, ktory ked skoci na lad, dokaze svojou bojovnostou pozdvihnut cely tim. Navyse ked zhodi rukavice, malokedy prehra. Vyborny podpis :good:
Hordichuk? Borec na vysedavanie na lavicke a ked bude treba, tak sa pobije. Kedze McIntyre pojde prec tak je jeho podpis celkom logicky.
Barker mozno preplateny, ale je to zmluva len na jeden rok, takze nevadi. Trojka draftu z 2004, ma stale len 25 rokov a ak zostane celu sezonu zdravy, tak moze byt platny. Snad zaspomina na stare dobre casy z Chicaga.
Sutton je typicky stay-at-home obranca, velky, silny, tvrdy, skuseny. Vhodny na oslabenia, minulu sezonu sa trapil kvoli zlomenine ruky. AK by hral s Peckhamom tak ti dvaja by to tam mastili o dusu :lol2:

Ak by sa NH presadil do timu, tak utoky by mohli byt nasledovne:
Hall - Nugent-Hopkins - Eberle
Smyth - Horcoff - Hemsky
Paajarvi - Gagner - Omark
Eager - Belanger - Jones

v obrane Whitney, Gilbert, Šmíd, Peckham, Barker, Sutton, Petry

Cogliano, Brule, Hartikainen :ja_neviem: :kop:
3198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE