Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
sob 03. zář 2011 17:28
O 21 -ej by bolo idealne,tak to bolo tusim aj posledne... cim neskor draft tym lepsie...predsa len,je preseason games a ustalene rosters,lepsie sa vyberaLukas33 píše:Polovica nie, doteraz to bolo tak, že maximálne 2-3 ľudom ten termín nevyhovoval a nezúčastnili sa draftu.Skorpion píše:je uplne jasne, ze sa zhodne tak maximalne polovica ludi. Ostatni to budu musiet nechat na automaticky draft. Ja sa tiez na 99% draftu nezucastnim.
Myslím že máme na výber 9 termínov. PO-ŠT nie sú vhodné. Dajme tomu, že aj piatok by mohol byť.
1.) piatok 16.9.
2.) sobota 17.9.
3.) nedeľa 18.9.
4.) piatok 23.9.
5.) sobota 24.9.
6.) nedeľa 25.9.
7.) piatok 30.9.
8.) sobota 1.10.
9.) nedeľa 2.10.
Čas je asi ideálny o tej 21.00. Prípadne +/- 30 minút. Mám pocit, že oba doterajšie drafty boli vtedy.
16.-18.9. je ešte skoro podľa mňa, ale ak by to vtedy vyhovovalo všetkým, prečo nie. 23. ani 24. ja určite nemôžem. Pri ostatných termínoch sa viem prispôsobiť.
Wanic mi este koncom augusta pisal, ze by do toho siel jeden jeho znamy, tak sa ta pytam, ci by si mal o tuto hru seriozny zaujem, resp. ci by si s nou neprastil po par kolach, resp. ak by si uz nemal sancu na postup, ide nam o tom, ze chceme riesit aktivnych GM, ktori maju jednak na to aj cas, no najmä chut, nielen take prvotne waaauThe Rev píše:Jedno místo volné?![]()
to mala byt pôvodne pmJoe S. píše:cepi, Rev poctivo absolvoval aj Kráľa draftu a nebola potreba ho naháňaťjedine žeby nabral svojé másla a s nimi by hral
a navyše je aj aktívny na chate :klobuk_dole:
co sa tyka draftu, vyzera to teda na toho 25. - od 21:00 (minuly rok to bola taktiez nedela a tusim aj rovnaky cas)
FixedThe Rev píše:Pochybuju, že by mi do toho něco vlezlo, takže no problemo.
Hey, I'm Bills Fan, I'm used to losingresp. ak by si uz nemal sancu na postup
edit: Už jsem na to přišel. Předtím jsem nezaškrtl souhlas s podmínkami. Teď už tam vážně jsem.
Kód: Vybrat vše
There was a problem * There is not room in this league if all teams from last year return. To join, get the commissioner to increase the maximum number of teams, or remove teams that will not be returning. (Error #638)Už by to malo ísť.The Rev píše:Here we go againKód: Vybrat vše
There was a problem * There is not room in this league if all teams from last year return. To join, get the commissioner to increase the maximum number of teams, or remove teams that will not be returning. (Error #638)![]()
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

, takže no problemo.