Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

zmenil som vam nazov timoveho topicu,potom treba dodat male logo hosi :wink:
Chester píše:zmenil som vam nazov timoveho topicu,potom treba dodat male logo hosi :wink:
Jaseň díki moc a logo bude dodaté onedlho ale ešte by sme zmenili farbu tímu vo vyhodnovać... riešil by som farbu za tým niečo červené a ak nie tak niečo také strieborné ale taká asik neni isto ni a biela sa tiež nedá farbu som chcel voliť z názvu tímu na benneri.
Chester píše:potom treba dodat male logo hosi :wink:
Nech sa páči :smile03:

Obrázek
ixo píše:
Chester píše:potom treba dodat male logo hosi :wink:
Nech sa páči :smile03:

Obrázek
Vlastne toto malé neni ale chcem aby bolo toto použité ale však si ho potom zmenšite vy na ako to treba :roll:
Tak konečně zdravím všechny parťáky v pro mě novém týmu FURIOUS DOGS :wink: :yes: :good: , teď jsem byl na týden mimo, ale už tu na fóru zase hodlám úřadovat :) . Vypadá to že by jsme opravdu mohli být hodně silní, co se týče mé osoby tak zcela jistě hodlám tipovat pravidelně (v případě nějakého problému bych určitě dal vědět a řešil to), budu se snažit i v rámci možností přispívat do topicu :thumbsup: :thumbsup: . Co se týče banneru tak se Ti Ixo hodně povedl, až mi pošleš můj tak svůj osobní banner nějak pořeším. Už se pánové těším na novou sezónu a snad se nám bude dařit :good: :good: !!!!
Tak už sem aj zavítal ENGLAND...super :biglol: Čo sa týka tých bannerov tak pochvalu si nezaslúžim ja ale Petrík takže Petrík Ďakujem v mene celého týmu za bennery a logo :poklona2: A čo sa týka toho tvojho banneru tak ako som ti už v pm spomínal buď sa tvoj nik porieši menšími písmenami aby to tam vošlo nejako alebo budeš mať len ENGLAND a budeš mať nik v bannery takou veľkosťou ako my takže si vyber. :roll:
Čaute chlapi. :box: Tak čo máte sa dobre, čo je nového? Tak pomaličky o mesiac aj dačo začneme aj tipovať. Už sa neviem dočkať a to k vôli tomu aby som mohol NHL tipovať na ostro, ale tu to tiež berem na ostro, takže no problem :box: :!: Takže ste/sme chlapi pripravený zabojovať o ten titul? Myslím si sme každý dostatočne poučený za tú dobu čo tu tipujeme a hlavne ja som za tie 3 roky pomali čo budú tútu sezónu. Som pripravený sa vyvarovať zbitočných chýb, ako po tie dva predošlé ročníky aidem na do toho na 100% a dúfam, že vy tiež :!: :yes: Len teraz všetci zistia(hlavne súperi) čo sú to FURIOUS DOGS garantujem Vám súperi že pocítite našu silu :!: :!: :!: a už žiadne ufňukávačky počas sezóny ak sa nebude dariť, ako bolo tomu do teraz hlavne z mojej strany :!: Ak sa nebude dariť chce to len pridať a zamakať ufňukávanie nepomôže, len to zhorší. Toto boli chlapi slová do boja!!! Takže sa pripravte psi na sezónu. :smile03:
ako to tak sledujem, dost timov ma ciel titul... :roll:
WildCelt píše:ako to tak sledujem, dost timov ma ciel titul... :roll:
Tíško tam. :D Ty radšej zariaď nejako ak sa dá aby sme už vo svojej téme mali aj logi. :wink:
vsetko bude, sa neboj a pomaly sa uz pripravuj, o tyzden ti konci dovolenka a zacinaju ti povinnosti ako GM :D
Takže malé zmeny ešte v týme. Na koľko som veľký pedant tak som musel no :) To tá kritika za to môže na náš banner v tej sútaži :-P Petrík sa činil a máme to tu upravené bannery na koľko prvé bol v nich zle orezaný pes.

dejf: http://img16.imageshack.us/img16/9374/dogsdejf.jpg

england : http://img29.imageshack.us/img29/549/dogsengland2.jpg

A u mňa v bannery prebehla o dačo väčšia zmena. Od žačiatku tu pôsobené číslo v banneroch 9 zmenil som na 23.

Tak zúriví psi poprosím vás zmente si potom bannery :)
Tak a je to tu. :yahoo: Od zajtra začína dlho očakávaná nova sezóna. :cool: Tak chlapi pravidelne treba tipovať a na čas a čo najlepšie :!: Držím nám palce :frajer2:
dejf píše:Mně se ti líbí. Akorát si budu muset zrušit svůj podpis, protože s tím bannerem to bude moc dlouhý a cepi by mi zas poslal výhružnou pm :D . No nic, obětuju se pro tým. :)
Dejf: Inač ak chceš tak si môžeš zmenšiť banner nášho týmu aby ti tam vošlo ešte ten nejaký banner tvojho týmu NHL, alebo respektíve zmenšiť banner tvojho týmu NHL :) Aj englan to vyriešil a má tam aj svoje a aj naše tímové :frajer2:
Dobre chlapi tak dnes v noci ideme na vec. :wink: Po prvom kole sa ukáže či prevedené zmeny, ktoré som v týme spravil(myslím tým zostavu) sa vyvíjajú tak, ako som chcel, alebo ako som očakával a budem očakávať. Samozrejme je to na nás všetkých musíme byť ozaj, ako tým nie len tým, ako v zmluve, že formálne, ale riadne. Keď pekne budeme ťahať za jeden povraz výsledky sa dostavia som o tom presvedčený. Samozrejme, že keď napr. prvé kolo nám nevínde nebudme panikáriť a hneď robiť nejaké zmeny v týme a tak. Ja som už dosť poučený a dosť som sa poučil a nakoľko toto bude moja možno posledná sezóna v tomto týme a možno aj celkovo tak zachovám chladnú a ozaj sa budem správať, ako sa má ozajstný GM :yes: Pred nami je času dosť chlapi tak si spolu ešte užijeme a zažijeme kadečo. Samozrejme nič si s toho nerobiť ak nám po dnešnej noci tipovanie nevínde, lebo stávajú sa aj horšie veci a chce to ešte nejaký ten čas, aby sme sa zapracovali, ako tým a aj tak NHL sa ešte dobré nedá tipovať chce to kus rozbeh v tej NHL a potom to bude lepšie :) Tak chlapi veľa štastia nám prajem budeme aj to potrebovať k úspechu a ako sa vraví odvážnemu štastie praje a mi sme odvážny o tom nepochybujem.
Chlapi ešte som zabudol toto si dajte nad banner a presne takto : One team, one dream - Jeden tím, jeden sen

palkovk to už má idem sa realizovať aj ja a očakávam to od vás dvoch :)
Tak já začal velmi stylově. :lol3:
Musím ale myslet pozitivně. Teď už se můžu jen zlepšovat. :scare:
:) , pravda Dejfe, ty jsi do toho řádně bacil, ale zase lepší trefit 1 z 12 než-li 0 z 12 :D . Nic se neděje, jako tým jsme měli 1. tipovací den poměrně slušný :good: :good: !!!!
Súhlasím s englandom tipovací deň pomerne slušný a preto sa aj s väčšou spokojnosťou môžem ísť na disco zabaviť :)

dejf: Nič sa nedeje pohoda jahoda :) nabudúce zase potiahneš ty tým. :wink:

Potom ešte páni si dajte to do popisu :)
Nazdar chlapi to som ja váš šéfik GM ixo :) Zmenil som si nik a tiež si zmením číslo v bannere, len toľko aby ste vedeli :frajer2:
mozete zacat spisovat peticiu :D
WildCelt píše:mozete zacat spisovat peticiu :D
A prečo? Zase začínaš?...
FURIOUS DOGS po dnešnej noci sme skôr weak dogs, alebo lepšie náš výpon pripomínal weak dogs. No čo vybuchli sme a kus si aj hanbu spravili s týmto našim výkonom. Rátal som to tak mi vyšlo to, že sme získali 19b čo je veľmi málo oproti GK, ktorý uhrali 31b či taký FA 26b. Treba rátať s tým, že rapídne klesneme v tabuľke dole, ale nič si toho zas netreba robiť ešte budeme mať čas v tomto kole si tento náš dnešný zlý výkon opraviť niekoľko krát :) Tak ide sa ďalej FURIOUS DOGS a výkon po dnešnej noci nás nezlomil, ale naopak, len môže posilniť a vyburcovať k ešte lepším výkonom, ako sme podali prvé 2. dni 1. kola. GO FD GO :povzbudzovanie: :box:

dejf: Dnes sa ti už lepšie zadarilo oproti predchádzajúcim dvoch dní, ale chce to ešte viac a viac :smile03:
Po dnešnej noci tu už ani lepšie nemohlo dopadnúť. Zisk 8b vďaka Palimu a englandovi nás snaď posunie opať na bodové priečky tak ako sa od tochto týmu očakáva.

palkovk: Tvoj výkon bol hlavne na jedničku :thumbsup:
Fú ty kokos som si myslel, že po tejto noci sme to dodrbkali, lebo keď sa hrá v noci viac zápasov nám to nevychádza a hlavne soboty nám néjdu potvrdilo sa to aj túto a min. sezónu to bolo pravidelne, že v sobou sme vybuchli. Dnes to dopadlo super. Trochu som zase špekuloval a nechal sa ovplivniť zase prepisujem tipy, ako min. rok sezónu čo sa mi vyplácalo a raz nie, teraz nevyplatilo, ale zachránili dejf a palkovk. Keby neprepíšem tampu na floridu mám 8b a keby dám ešte ako som uvažoval v duchu či dať na chicago 0 tak mohlo byť viac, ale aj zisk 18b je super vďaka palčimu a dejfovi :thumbsup: Nemal by som pre. svoje tipy, ale keď človek nikdy nevie či dobre spraví, alebo nie raz to vydá raz nie u mňa to bolo aj tak aj tak, ale musím sa ustáliť. Zatiaľ šliapeme na výbornú a dopĺňame sa v bodoví raz mi dvaja raz vy a tak super. :frajer2: Pri tejto konkurencii sa držíme fakt super, len tak ďalej psi :) a skúsme ešte viac :clap: :cinka:
18 bodov je málo.
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE