Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

sezona sa blizi..mna sa uz nezbavis :petrik:
kajo » Pon Sep 09, 2013 6:40 pm píše:neviem ci byt anjelom je vyhra, ale holub? :scare:

veru, anjeli aspoň neserú kade letia. ale kombinácia GM ako fan avs a hráč ako fan dead wings, toto dopadne dobre :petrik: pre konkurenciu
Tak zmluvy mame uspesne bez problemov podpisane :thumbsup:
Kedze o elite trophy nikto z vas neprejavil zaujem, tento rok sa ho nezucastnime. tym padom mate odo mna az do zaciatku sezony pokoj, nariadujem individualnu pripravu :oslava:
ja som zaujem prejavil :dup:

Re: Falcons
Odoslané: Ned Sep 08, 2013 3:37 pm
Od: Anty
Komu: Baffy petrik Nightwolf

pekny banner a dresy cislo ani meno na banner netreba ved su na dresoch... s Elite trophy nemam problem takze som k dispozicii
Anty píše:ja som zaujem prejavil :dup:

Re: Falcons
Odoslané: Ned Sep 08, 2013 3:37 pm
Od: Anty
Komu: Baffy petrik Nightwolf

pekny banner a dresy cislo ani meno na banner netreba ved su na dresoch... s Elite trophy nemam problem takze som k dispozicii
Oops, sorry… :D
No ale az ako taky velky zaujem mi to nepripadalo… skor len take ze ”ak do toho pojdeme tak sa pridam” :D

Samozrejme nie je problem nas este prihlasit, lens a teda vyjadrite aj ostatni ;)
Hmmm,tak to o Elite trophy jsem nějak přehlédl asi :jn: .....pokud jde o mě,tak jsem pro. :yes:
No tak teda dobre no, aspon si v praxi vyskusame ako si vzajomne sadnu nase tiperske styly, skusime najst vhodne zlozenie utokov a vybudovat nejaku tu chemistry :D
vsetko naj pan GM :serus:
31 :hehe:
paradna konferencia :petrik: I like :yes: :good:
petrik píše:paradna konferencia :petrik: I like :yes: :good:
No aby ne, vzdyt tam mate samy losery!
:-( mtf ... nedaří se mi vůbec chlapi :oops: , beru si klíč od haly a budu si muset po nocích ještě přidávat :cinka:
To je OK, niekto musi aj branit :D (len to zase nesmieme byt vsetci)
Posledne 3-4 dni je to take nemastne neslane, chyba nam strelec ktory by to vyraznejsie potiahol nejakou vyssou trefou :hmm:

Takze trochu motivacie: kto sa do tejto pozicie (snajpera) prvy vykonmi nanominuje, dostane na vikend jednu z nasich cheerleaderiek podla vlastneho vyberu! Alebo nech nezerem – dve!

Pozn. – plati len pre clenov timu Falcons
Nooo – Anty sa chyta :D este 2-3 taketo vykony a zasluzena odmena moze byt tvoja ;)
neverte petrikovi. Dostanete jeho tucno-tehotnu sekretarku! A este k tomu je skareda, ze :grc:
Skorpion píše:neverte petrikovi. Dostanete jeho tucno-tehotnu sekretarku! A este k tomu je skareda, ze :grc:
:slap: :roll: :sisi: :noway: :hahano:

:a_von:
to zase byla jízda králů ... :slap: pojďme ještě zabrat,ať není ostuda :cinka:
dufam ze nemusim vysvetlovat kde sa stala chyba...

zatial tipujeme ako 4 tiperi, nie ako 1 tipersky tim. musime sa lepsie zohrat, pokryvat viacere mozne vysledky a nie davat vsetci z 80 percent rovnake tipy... :thumbsdown:

ked som vecer naposledy pozeral ako mame natipovane tak sme mali stale tipy zadane len dvaja. rano ked som videl ako to nakoniec dopadlo tak moja reakcia bola asi takato - :slap:

ti co tipujete posledni si na tom dajte trochu zalezat, nech to potom nedopada takto ;)
nuz petrik, zlozil si zly tim, chyba mu chemia. Osobne by som na tvojom mieste zavesil tipovanie na klinec a nikdy sa uz v KTL neukazal. :sarcasm:
Dnes solidny vykon, ktory nas dostal na priebezne delene 4. miesto :good:
Anty a Baffy maju zjavne zalusk na tie cheerleaderky :giggle: :D

Do konca kola zostavaju este 4 dni, bolo by fajn to aspon udrzat v top 5. A sekundarny aj ked nemenej dolezity ciel je aj udrzat analfabetov pod nami, zatial jedni stracaju 5 bodov a druhi az 10 :cool:
skoda tych dvoch presuckovanych dni ale este treba zabojovat (o cheerleaderky :sarcasm: )
schválne keď tipujem za peniaze, tak mi furt ujde dačo a včera som just trafil oba chlievy zápasy a netipoval som za peniaze, ja sa na to môžem vyklbásiť :bitka3:
n :slap:
Anty píše:n :slap:
davaj si pozor, aby ta petrik nevyhodil :sarcasm:
Anty píše:n(evadi) :jn:
arek píše:
Anty píše:n :slap:
davaj si pozor, aby ta petrik nevyhodil :sarcasm:
tak vies ja som sa bal ze ma vyhodi lebo mam pred nim v individualke velky naskok a moc si vyskakujem tak musel som to nejako znizit (co nevyslo :sarcasm: ) ale :psst: nesmie sa to dozvediet
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE