Tak super

Po vyhroceném derby,ale jednoznačném utkání s Torontem,jsme porazili Capitals.Hrálo ve slušném tempu s velkým množstvím šancí a střel na obě branky.Zvláště Ovečkin byl pilný jako včelička a před naší brankou byl hodně nebezpečný dravý Sjomin.
Šance byli na obou stranách,mimo jiné jsme také nastřelili břevno již překonaného Johnsona,což byla škoda.To měl být gól!!!!
Naštěstí jsme Ovečkina uhlídali a dnes se gólově neprosadil.Utkání nebylo tak jednoznačné a asi by spravedlivější byla remíza.
Po dvou třetinách,kdy jsme prohrávali ,já jsem se obával docela o výsledek. :o
Vůbec nám to tam nechtělo padat a Johnson se překonával.
Chytali výborně oba golmani Halák a Johnson.Za goĺy tentokrát nemohli a sami tam měli několik velmi dobrých zákroků,kdy likvidovali puky ze skrumáží, z velmi těsné blízkosti své branky.
Góly padali spíše dílem propadnutí obou obran ve vlastním, nebo středním pásmu a také námi zvládnuté přesilovky nám pomohly.
Krásný vyrovnávací gól dal třeba Tomáš Plekanec,když mu ve středním pásmu vybojoval puk Kostopoulos a křížnou střelou překonal bezmocného Johnsona.
Také jeho druhý gól byl po ztrátě puku hostů ve středním pásmu a Plekanec si nádherně nabruslil na Paciorettyho pohotovou přihrávku do středu útočného pásma a Johnsona nekompromisně prostřelil.Opět nás dostal do vedení na 4-3
Moc se mi líbil gól na začatku třetí třetiny v pokračující přesilovce,kdy Lang se po přihrávce Markova,oběvil sám osamocený před Johnsonem .Kvedlal s pukem po vzoru,,kam to chceš?" a přesně nad rameno nešťastného golmana Johnsona zavěsil

.
Ale abych byl spravedlivý i Caps stříleli hezké góly.Zvláště ten Fleischmannův po přečíslení naší obrany 3 -2 včetně kombinace celé řady měl oči včetně elegantního zakončení.Halák neměl vůbec žádný nárok.Takhle si představuju kombinaci útočníků na jeden dotyk.
Ovšem rozhodl důrazný forčeking S.Kosticyna ,který vybojoval na obránci puk a bekhendovým dloubákem překvapil Johnsona.Trochu šťastný gól,ale v důležitý okamžik.Bylo to chvilku před koncem a hosté už neměli čas odpovědět.
S výkonem,jsem celkem spokojený,protože se mi zápas líbil.Obrana sice chybovala,ale májí na tom podíl i naši útočníci.I oni ztráceli občas zbytečně puky.Včera byl prostupný nějak víc Roman Hamrlík a několik gólů jsme dostali v době ,kdy byl na ledě.Přitom bych řekl.že jinak hrál celkem slušně.
Líbili se mi naši hráči.Tomáš Plekanec,ale své si odehrál i Robert Lang.Také bratři Kosticynové jdou s formou nahoru a spolu s nimi další rus Alex Kovaljov.Líbí se mi také nováček dravý Pacioretty,který dostal víc prostoru,a dřel.Naopak Matt D´Agostini malinko uvadá,nějak ho bylo vidět malo a Carbonneau ho moc nenasazoval.
Jarda Halák si své odchytal.Vcelku to šlo,jen ty puky by mohl líp vyrážet někam do rohu od brány.Ale myslim,že ho můžu taky pochválit!!!!
Jestli se nepletu,tak nás čekají medvědi z Bostonu.Jsou teď sice rozjetí,ale věřim,že je zastavíme a vyhrajeme!!!!!!!!