Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FIRE BIRDS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
kurna, co je s vami? nepaci sa mi momentalny stav ani co sa tyka bodov ani komunikacie, na body sa vykaslat ale takuto komunikaciu tolerovat nebudem. ak vas o nebavi tak prosim ale aby za dva dni nebol niekto schopny nic povzbudive napisat tak to je hanba
ide predsa o zabavu ale toto zabavou nazvat nemozem tak sa zamyslite a ocakavam nejake reakcie inak to mozme rovno zabalit a do PO nemusime ani ist ked to ma ist takto dalej.
Potřebujeme se chytit dobrým výsledkem.Mohl by nám vyjít finiš tohoto kola,ale to chce taky trochu štěstí.Věřím,že se k nám opět po čase přikloní a pořádně zabodujem.
Neberte to jenom jako zábavu tady jde o prestiž !!!Prostě musíme zabrat určitě tu nepřízeň otočíme !!!
BOJOVAT !!! BOJOVAT !!! TEAM FIRE BIRDS !!!
Neberte to jenom jako zábavu tady jde o prestiž !!!Prostě musíme zabrat určitě tu nepřízeň otočíme !!!
BOJOVAT !!! BOJOVAT !!! TEAM FIRE BIRDS !!!
canes : jasne musi prist spontanne ale nemozem sa na to uz pozerat, ked sa nam zadari tak hura hura a ked sme mimo tak kazdy mlci a takto to nejde, v takych chvilach prave treba komuniakciu a nie ked sa dari...
najviac ma stve ze kazdy komunikuje normalne a ked pride do FB tak nejak upada v tomto smere, neviem cim to je ale je to dlhodoby jav no chcem s tym nieco urobit. najma mi ide o zabavu lenze ta bez nejakych hecovaciek, alebo podpichovania nieje a samotne tipovanie je potom o nicom a kazdy to len odflakne. IC su silny aj vdaka medikovi ktory je ako maskot a ked je aj tazko tak daco napise a zrazu to ide. mozno je to len nahoda ale ja v nahody az tak neverim.
najviac ma stve ze kazdy komunikuje normalne a ked pride do FB tak nejak upada v tomto smere, neviem cim to je ale je to dlhodoby jav no chcem s tym nieco urobit. najma mi ide o zabavu lenze ta bez nejakych hecovaciek, alebo podpichovania nieje a samotne tipovanie je potom o nicom a kazdy to len odflakne. IC su silny aj vdaka medikovi ktory je ako maskot a ked je aj tazko tak daco napise a zrazu to ide. mozno je to len nahoda ale ja v nahody az tak neverim.
Teraz k dnesnemu vysledku. Po dlhom dlhom case sme opat zabrali ako tim a podarilo sa nam dostat na 5. miesto v pomerne slusnom odstupe od prednych miest co nam do dalsich dni dava este dobre sance zabojovat. Mne to konecne vyslo a 12 b bolo fajn, tak isto sa zadarilo aj canesovi, ktory ziskal 10b, Matejko so 7 bodmi nesklamal a jediny vacsi prepad bol z pohladu excelenta no ako sme si uz zvykli obcas takyto den ma kazdy z nas ale excelent dokaze nasledujuci den vacsinou paradne zabrat tak som zvedavy dnes
. Hadam sme tu krizu prekonali lebo ja som bol uz zufaly a skusal som aj tabulky no nic nepomohlo ale mozno tie dva vcerajsie prispevky z pohladu exa a canesa mi opat pridali na odvahe a na stasti a preto chcem aby sme pisali co najviac.
Ak je zaujem tak by som rad jeden den ked sa vsetci styria zideme na skype otvoril diskusiu a trosku to ozivil a aby sa kazdy z clenov lepsie vzajomne spoznal kedze potom sa lahsie pise aj tu, no teraz sa skor pozname len tak na oko a tak nevieme presne vytvorit ten silny jednotny tim. Tak poprosim kazdeho z vas aby uviedol den a hodinu kedy by mal moznost pristupu na net a na skype aspon tak na polhodinku - hodinku. Samozrejme co najskor by som to uvital a ked tak sa pokusime zladit kazdeho potreby aby sa toto stretnutie aj podarilo.
FireBirds do bojaaaa
Ak je zaujem tak by som rad jeden den ked sa vsetci styria zideme na skype otvoril diskusiu a trosku to ozivil a aby sa kazdy z clenov lepsie vzajomne spoznal kedze potom sa lahsie pise aj tu, no teraz sa skor pozname len tak na oko a tak nevieme presne vytvorit ten silny jednotny tim. Tak poprosim kazdeho z vas aby uviedol den a hodinu kedy by mal moznost pristupu na net a na skype aspon tak na polhodinku - hodinku. Samozrejme co najskor by som to uvital a ked tak sa pokusime zladit kazdeho potreby aby sa toto stretnutie aj podarilo.
FireBirds do bojaaaa
Dneska super výsledek,ale bohužel na pořadí v tabulce nic moc nezměnil.Potřebujeme pořádný trhák,aby jsme dohnali týmy před námi.
Skype a Icq nezapínám nemám na to čas a ztratil jsem všechny adresy protože my na podzim kleknul PC a neměl jsem to nikde zálohovaný.Můžu se na chvíli reg.s novým nickem,ale napište přesně kdy a v kolik hodin snad to stihnu.Jo a max.můžu tak na 8 minut tzn,že kdo my chce něco říct tak ať si to dopředu připraví ať se nezdržujeme.
Hele medik911 a ty tady nekecej jak často přispíváš ke zmrzlejm kočkám
to nás vůbec nezajímá.Stejně dostanete nakládačku a skončíte poslední. :ble:
FIRE BIRDS Do toho !!!
Skype a Icq nezapínám nemám na to čas a ztratil jsem všechny adresy protože my na podzim kleknul PC a neměl jsem to nikde zálohovaný.Můžu se na chvíli reg.s novým nickem,ale napište přesně kdy a v kolik hodin snad to stihnu.Jo a max.můžu tak na 8 minut tzn,že kdo my chce něco říct tak ať si to dopředu připraví ať se nezdržujeme.
Hele medik911 a ty tady nekecej jak často přispíváš ke zmrzlejm kočkám
FIRE BIRDS Do toho !!!
inak dnes absolutne katastrofa, tipujeme traja, a tie vysledky stoja uplne za ... det prehra, col 3 sek pred koncom dostane gol tak to proste sa neda tipovat, tim ako dert ma dost jasnu prevahu na strely, na konci hra PP a nic a col pocet striel v podstate identicky, 5-5 v poli a dostanu gol tak fakt nechapem
Tak Romane canesmane držím ti palce ať tu maturitu uděláš na samé jedničky které také s oblibou tipuješ
A koukej se nám pochlubit až to budeš mít hotové,aby jsme ti mohli pogratulovat ke zkoušce z dospělosti.
Jinak dneska důležitá část kola je hodně zápasů a věřím,že se někomu z nás povede pořádný úlovek bodů,aby jsme si zlepšili týmovou náladu.
!!! Hodně štěstí FIRE BIRDS !!!
Jinak dneska důležitá část kola je hodně zápasů a věřím,že se někomu z nás povede pořádný úlovek bodů,aby jsme si zlepšili týmovou náladu.
!!! Hodně štěstí FIRE BIRDS !!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé