Ja len tak pre zaujímavosť, Patrik Eliáš je najproduktívnejší hráč playoff uplynulej dekády.
Dobré nie? :smile03:
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
pát 25. pro 2009 10:56
ani tento rok nie je na tom najhoršie... akurat minuly tyžden som sa nanho zameral po zraneni ako sa mu dari.. v 20 zapasoch mal vtedy 18 bodov z toho poslednych 5 hier tam bolo 6 bodov aj plusovych 6 dokonca ak ma pamať neklame aj jeden gol dal rozhodujuci ale či v predlženi to už neviem... no v každom pripade teraz mame dobru ofenzivu a je viacej dobrych hračov kery davaju body ako Bergfors, Parise, Zajac tak aj Eliaš sa fajne drži moj nazor..
takže dneska jsem prozorně pozoroval na MS juniorů 2 naše mladíky Tedenbyho a Josefsona.... dokonce hráli spolu v lajně a musím uznat že hráli perfektně. Byli neustále aktivní a skoro v každém střídání proti nám se usadili v našem pásmu a tam náss točili. No češi je sice moc neprověřili směrem dozadu ale jejich výkon se mi moc líbil
pon 28. pro 2009 09:00
Tak to som nečakal.
Celkovo je tá nominácia divná, Modin čo je už 100 rokov stále zranený tam je a hviezda KHL a reprezentácie śvédska Linus Omark chýba.
Podľa klebiet ináč vraj Bergfors nebol ďaleko od nominácie!
Celkovo je tá nominácia divná, Modin čo je už 100 rokov stále zranený tam je a hviezda KHL a reprezentácie śvédska Linus Omark chýba.
Podľa klebiet ináč vraj Bergfors nebol ďaleko od nominácie!
Budte radi ze tam nejede... Uz takhle je zapasu dost a z ucasti na olympiade nikdy nic dobryho nevzeslo... Naposledy po olympiade hrali ve finale Carolina s Edomontonem (tusim ze Edmonton postupoval jako 8.) Podle me to nebyla nahoda..begbeee píše: Podľa klebiet ináč vraj Bergfors nebol ďaleko od nominácie!
pon 28. pro 2009 09:47
Niečo na tom byť môže.
Ale stále je v hre nakoľko viacerí vikingovia z nominácie sú zranení, napr. taký Alfredsson je mimo na 6 týždňov.
Švédska nominácia mi inak pripadá dosť kontroverzná.
Ale stále je v hre nakoľko viacerí vikingovia z nominácie sú zranení, napr. taký Alfredsson je mimo na 6 týždňov.
Švédska nominácia mi inak pripadá dosť kontroverzná.
tak nevím jestli to je tím že třeba Omark je poměrně mladý a Modin bude mít asi poslední olympiádu nebo Gustavson má nějakou vizi a zrovna Modin mu tam zapadá
každopádně abych řekl pravdu nečekal jsem že Oduya pojede....letoss nikterak neoslnuje a neodehrál všechny zápasy ale jsem rád že jede
každopádně abych řekl pravdu nečekal jsem že Oduya pojede....letoss nikterak neoslnuje a neodehrál všechny zápasy ale jsem rád že jede
dalsie dva body
bergfors hral prvu polovicu zapasu excelentne a parise na lade opat dominoval plus konecne sa trafil a to hned 2x.. hlavne jeho druhy gol stal za to,kovalchukov bol tiez paradny.. neviem si pomoct ale atlanta zas davala goly z nicoho, tak ako aj v predchadzajucom vzajomnom zapase..trosku komplikovane vitazstvo ale zasluzene..
úte 29. pro 2009 10:22
Fuha, niekde som čítal že ak by bol Clarkson zdravý, že sa o ňom uvažovalo aj na olympiádu, je to asi v rovine takých špekulácií ako nominácia Mike-a Fischer-a alebo Robidas-a napriek tomu je pozoruhodné, že sa o ňom hovorí v súvislosti s reprezentáciou Kanady na OH!
begbee ano psalo se o tom že Clarkson je v hledáčku (bohužel před zraněním)
Mimochodem Clarkson se dneska vrátil po delší pauze. Zápas jsem neviděl ale jsem moc rád že je zase v týmu a počítám že běheme 2-3 zápasu bude zase k nezastavení jako před zraněním
Mám obrovskou radost že je zpátky. S Davidem je náš tým o moc silnější
s Trashers zase zapas o gol ( myslím že letoss všechny zápasy s nima byly o gol) .... Nevadí o gol o dva hlavně že jsme vyhráli
Zach se snad dneska konečně chytil a 2 goly se snad dostane do střelecké pohody na jakou jsme u něj zvyklí
Výborně mám radost kluci jen ta dále....ještě se vrátí Zubrus ( obrana šlape takže bez Martina se zatím obejdem ) a bude to z naší strany kolotoč
Mimochodem Clarkson se dneska vrátil po delší pauze. Zápas jsem neviděl ale jsem moc rád že je zase v týmu a počítám že běheme 2-3 zápasu bude zase k nezastavení jako před zraněním
s Trashers zase zapas o gol ( myslím že letoss všechny zápasy s nima byly o gol) .... Nevadí o gol o dva hlavně že jsme vyhráli
Zach se snad dneska konečně chytil a 2 goly se snad dostane do střelecké pohody na jakou jsme u něj zvyklí
Výborně mám radost kluci jen ta dále....ještě se vrátí Zubrus ( obrana šlape takže bez Martina se zatím obejdem ) a bude to z naší strany kolotoč
tak proti Pens to se dá celkem i čekat
ale pozor já zapoměl jsou to ofenzivní esa
( která nám neumí za 2 goly dát gol
)
Dneska už tu bude jiný zápass jak s barbinkama z Pitsburghu.
Čeká náss velice silné Chicago a bude to moc těžké. Navíc máme zápass v nohách tak snad se kluci kousnou
Dneska už tu bude jiný zápass jak s barbinkama z Pitsburghu.
Čeká náss velice silné Chicago a bude to moc těžké. Navíc máme zápass v nohách tak snad se kluci kousnou
No jo vysvetli to klukum z vychodu! Furt si najdou nejake vymluvy... Skoda ze se nehraje play-off systemem 1.z vychodu proti 8.ze zapadu. NA druhou stranu koho by bavily furt finale WIngs-Flames atdleo píše:Tak se to potvrdilo....jak mel begbeee velkou pusu tak po ni ted dostal....nakonec vam prdel neukousli zraloci ale indiani
Pekne jste dostali na tu svoji prilis nafouknutou hubu kluci a dalo se to cekat. A vymlouvat se na zapas v nohach, to jsme se mohli i my proti vam...Ale Brodeur nepodrzel a nalezite se dostavil vysledek... Nic proti vam, ale priste bych poprosil mene mistrovskych kecu, nevyplaci se to!
kdo se tu vymlouvá na zápass v nohách?? jenom jsem na to upozornil nic víc!
Nj prohráli jsme nad silným Chicagem ale tak jako si myslíte že jde vyhrávat do nekonečna nebo co
Atlantiku a že jsme dostali na nafoukanou hubu?? tím myslíš že jsme nafoukaní jako členové tohoto fora nebo že náš tým je nafoukaný?
Nj prohráli jsme nad silným Chicagem ale tak jako si myslíte že jde vyhrávat do nekonečna nebo co
Atlantiku a že jsme dostali na nafoukanou hubu?? tím myslíš že jsme nafoukaní jako členové tohoto fora nebo že náš tým je nafoukaný?
A jeste k Sellymu a teme East vs. West. Souhlasim, ze tuto sezonu je zapad o neco silnejsi, hlavne vyrovnanejsi. Ale rikat, ze je to tak jednoznacne je podle me blbost. Spickove tymy z vychodu jako Jersey, Washington, Pittsburgh a snad i rozehravajici se Letci muzou klidne uspet ve finale nad Zapadnim tymem. Umim si to predstavit. A kdyby byl Zapad takovy famozni tak by Red Wings asi nemeli v poslednich letech tak vydlazdenou cestu do finale. A vsichni vime jak to finale dopadlo a jakou melo kvalitu
I kdyz ted uz asi Wings nebudou mit sanci, hlavne Hawks sli velmi nahoru. Rozdil je v tom, ze na vychode se do playoffs muze teoreticky dostat i podprumerny tym jako Rangers, Montreal nebo Florida, ktery by se na zapade vubec nechytal...
A jinak co se tyce toho zapasu v nohach, sice se to nepatri rikat a trosku jsem si do toho rypnul, ale urcite na tom neco je a to se musi uznat. Pro Devils byl zapas s Penguins proste prioritou a ten zapas byl velmi narocny a vycerpavajici. A cestovat pak do Chicaga neni sranda. Ale v NHL se tohle proste vetsinou nechava po zapasu bez zminky a komentare...
A jinak co se tyce toho zapasu v nohach, sice se to nepatri rikat a trosku jsem si do toho rypnul, ale urcite na tom neco je a to se musi uznat. Pro Devils byl zapas s Penguins proste prioritou a ten zapas byl velmi narocny a vycerpavajici. A cestovat pak do Chicaga neni sranda. Ale v NHL se tohle proste vetsinou nechava po zapasu bez zminky a komentare...
jasne ze sa dalo cakat ze raz prehrame,snad si si nemyslel ze do konca sezony budeme vyhravat
a vyhovarat sa na to ze hrali 3 zapas za 4 dni plus cestovanie netreba... je rozdiel sa vyhovarat a spomenut to..na vyhovaranie ste predsa experti u pens vy
vzdy to zacne ze ste boli vyrovnanym superom..pokracuje to smolou,pak je to neschopnost kridel premenit uzasne sance,inkasujete len trapne a nahodne goly a zakonci sa to vzdy tým ze vam rozhodcovia nic nedarovali..priklad? staci si precitat tvoj prispevok k poslednemu zapasu pitt-nj a kazdy si urobi obraz...ze bolo 6 hracov na lade(nasa specialita tento rok) nikdo nepopiera a malo sa vylucovat-chapem tvoje rozhorcenie,ale ked bolo spomenute ako cindy osekaval a o zakerne oplacal, na to vies napisat len no comment..a ze este aj urazas ludi a prajes im pad na hubu? to je tvoja osobna ubohost atlantik..
Nema to smysl s vama, jen si porovnejte vas styl po zapasu s nama s mojim popisem zapasu. To ze jste dostali po hube zapasem v Chicagu neni urazka, to je proste jen narazka na vase mistrovske reci. Celkove jsem jinak nas posledni zapas hodnotil jako vyrovnany a fakt nevim co tak strasneho jsem tam napsal, ze na me ted utocite. Ale je mi to jedno... Nebudu to ted dale rozebirat, btw. hezky Novy rok.
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF