tu na HF, ako su dole partneri, cekni myskou uplne dole, tam nas cez prestavku najdes, c.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
tak tak....konecne hrame tvrdsie ....a vieme si spravit poriadok pred Theom.Xcelo by to dat nejakeho golika na uvod 2.tretiny aby sa hraci dostali do pohody.V 1. tretine sa mi najviac pacil Nylander.Zbytocne sa nezbavuje puku a snazi sa vytvarat sance pre spoluhracov...uz len to osolit golom....ale hlavne neinkasovat.
tak zapas graduje....stav 1-1.Jurcina by si zasluzil za svoje posledne vykony sediet na lavicke nahradnikov.Ale ten gol sa dal xytit....to by ale Theo musel byt trosku ryxlejsi a po odraze necakat 5 sekund ,ze kde je vlastne puk,ale vratit sa do optimalnej polohy.Dost casto zmensuje uhol strely vykorculovanim 1,5m z branky...a potom pri dorazke sa naskytne superovi prazdna brana.
O vyrovnanie sa postaral Nylander,ked naserviroval tutovku Greenovi.Parada xalani...na Bruins treba hrat tvrdo,ale bez faulov.
Go Caps go go go
O vyrovnanie sa postaral Nylander,ked naserviroval tutovku Greenovi.Parada xalani...na Bruins treba hrat tvrdo,ale bez faulov.
Go Caps go go go
jj..ten gol bol urcite Theov, ten supak sa poklzol na nohe, ktorou sa chcel odrazit a uz to nestihol. Dnes hra ale pekny zapas Nylet a ako spomenul vlcko, on ma hlavny podiel na vyrovnani. Inak ta obrana Bostonu je fakt neprekonatelna a ked sa aj daco podari, tak v branke Thomas..to je fakt na prasky.
Tak Ovie si je vedomy svojej role v tyme, a to je strielanie golov. Dnes to bol naozaj pekny zapas, myslim teraz hrou, takto ma vyzerat kvalitny zapas a pacil sa mi este o to viac, ze sme vyhrali. Super..dufam, ze sa chytime a znova zopakujeme nejaku dlhu bodovu snuru, aj ked si treba priznat a uvedomit, ze na to, aby sme zosadili Boston z cela konferencie asi mat nebudeme..
No to som si vsimol aj ja ,ze Alex sa za kazdu cenu snazil strelit gol....posobilo to krcovito....xcel uz pretrhnut strelecku smolu domacix zapasov......uz ani nepamatam,kedy naposledy skoroval na domacom lade.Ale jednoduxo ked mi to tam nepada,tak sa snazim vytvarat sance inym.....dnes bol vo vacsine pripadov solista.J.R.-20 píše: Ovie zase než by volil nahrávku, nebo se snažil něco vymyslet, tak zbytečně střílí....![]()
![]()
To se mi na něm nelíbí....![]()
![]()
![]()
![]()
To máte pravdu,že Alex strieľa niekedy aj zbytočne,ale z toho padajú góly,v poslednej dobe síce nie,ale keby nestrieľal a nedával góly tak by nebol taká hviezda ako je
Dobrý výkon našich hokejistov,dobre chytal aj Jose,len pri tom góle čo pustil sa dáko neskoro presunul,ale nevadí,hlavná je výhra nad medvedíkmi
Dobrý výkon našich hokejistov,dobre chytal aj Jose,len pri tom góle čo pustil sa dáko neskoro presunul,ale nevadí,hlavná je výhra nad medvedíkmi
No asi tahle: Alex by měl hlavně hrát pro tým a ne se snažit dát gól za každou cenu...
Radši než by nahrál, tak zbytečně střílí a taky se nechá zbytečně vylučovat...
Viz. konec druhé třetiny, při naší přesilovce a jeho pokus o likvidační faul...
Jinak se to totiž nedalo nazvat...
Někdy mi totiž připadá, že se mu asi udělá černo před očima a potom moc nepřemýšlí...
Radši než by nahrál, tak zbytečně střílí a taky se nechá zbytečně vylučovat...
Viz. konec druhé třetiny, při naší přesilovce a jeho pokus o likvidační faul...
Jinak se to totiž nedalo nazvat...
Někdy mi totiž připadá, že se mu asi udělá černo před očima a potom moc nepřemýšlí...
zapas som nevidel,kedze som makal....a ani dnes to nevidim ruzovo,kedze zajtra makam.Tak si asi tieto 2 zapasy odpustim.Inak som velmi rad,ze sa krocik po krociku dotahujeme na Bruins a verim,ze do konca zakl. casti ix stihneme vystriedat na vrxole.Ale to nie je podmienka....dolezite je zabrat v pravy cas...a ten cas pride v play off.Pre mna za mna aj keby sme postupovali z 8. miesta...len nex sa dostaneme v P.O. co najdalej.
tak jeXruC píše:Inak som cital, ze ste dostali nejaky neregulerny gol.. :o No ale co..zas na vas stracame zase o bod menej
v tejto chvili sledujem samozrejme aj Vase vysledky a Vasu polovacku na medvede
presne tak, mame uplne podobne tipy, Pens, Flyer, Caps, Habs
ale najmä prvu 3jku ee, ale ako vravis, to mame este dooost daleko, to budeme riesit o nejaky ten tyzden, tam to uz budu ine kalkulacie
ale rozhodne chceme mat v pripadnom rozhodujucom suboji vyhodu domaceho prostredia
preto to chce makat a bodovat
no ja by som si prave v prvom kole zelal Pens....alebo Philu.Tieto zapasy maju v sebe urcity naboj ....rad by som,aby sme Phile vratili minulorocne vyhadzo...a Pens ( vidiet nayebaneho Crosbyho so sklonenou hlavou ako odxadza do satne....no ...nie je nic krajsie k videniu...teda az po zisku
)
Ano som skodoradostny...ale faktom je...ze Crosbyho nemusim...a vidiet ho ako sa trapi a topi v bahne neuspexu mi robi dobre :biglol:
Momentalne mame kader,s ktorym by postup cez tieto muzstva nemal byt problem.Nebola by to seria 4-0....mozno napinak az do poslednej sekundy 7. zapasu,ale mali by sme ix zvladnut.
Ano som skodoradostny...ale faktom je...ze Crosbyho nemusim...a vidiet ho ako sa trapi a topi v bahne neuspexu mi robi dobre :biglol:
Momentalne mame kader,s ktorym by postup cez tieto muzstva nemal byt problem.Nebola by to seria 4-0....mozno napinak az do poslednej sekundy 7. zapasu,ale mali by sme ix zvladnut.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé