Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
COLUMBUS BLUE JACKETS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Chlapci se nám na to v posledních dvou zápasech vys*ali
Tak špatné výkony, které jsem už dlouho neviděl, to jen dokazují
alespoň si pořádně odpočinuli. To co řekl Commodore je naprostá pravda, pokusím se to přeložit: "Skončíš šestý, sedmý nebo osmý, stejně nebudeš mít výhodu domácího ledu. Jestli chceš dojít daleko, a uspět v play-off, musíš projít přes ty nejlepší týmy." Sérii proti Detroitu bych si maximálně vychutnal, to by mělo pořádný náboj! Proti Vancouveru už by to nebylo ono, ale play-off je vždy skvělé
Přidám linky na velmi pěkné klipy o Blue Jackets, je jich tam víc, stačí jen přepnout:
http://www.vimeo.com/2883105
http://www.vimeo.com/2883105
Zkusím tak shrnout letošní úžasnou základní část, nikoliv celou sezónu a to poprvé v hsitorii klubu!
Rick Nash letos odehrál, co se bodů týče, nejlepší sezónu v kariéře. Nasbíral 79 bodů (o 10 bodů víc než druhá nejlepší sezóna) za 40 gólů a 39 asistencí.
Proti Detroitu vstřelil hattrick, aniž by mu na jednu jeho branku někdo asistoval. Naposledy se něco takového před 61 lety povedlo Maurici Richardovi...
Proti Detroitu již teď zároveň vede ve všech statistikách za svou kariéru ze všech hráčů NHL (počet střel na branku 89, 15 gólů, 28 bodů, 5 přesilovkových gólů)
Columbus nasbíral nejvíce bodů v historii klubu - 92 bodů (41-10-31)
Columbus dokázal 7. března na ledě Detroitu vyhrát nejvyšším rozdílem v historii klubu (8.2) a zároveň vstřelil nejvíce gólů v historii klubu
Rick Nash díky 79 bodům vytvořil rekord v počtu bodů nasbíraných jedním hráčem u Blue Jackets (rekord držel Ray Whitney s 76 body)
Jan Hejda obnovil rekord v tabulce plus/minus z minulé sezóny. Tentokrát skončil na +23, minulou sezónu to bylo +20
Jedním z nejsledovanějších fanoušků se po utkání v Detroitu stal Matt "Jason" Garrett se svou maskou:
Myslím, že Vám bude fandiť každý fanúšik, mimo tých Detroitských. Ja teda určite, pretože výkony Masona boli v základnej časti priam heroické a som veľmi zvedavý na to, ako sa mu bude dariť v Play Off. Budem ho sledovať a Vám držať palce, aby ste DET maximálne trápili a nevylučujem ani možnosť prekvapenia na ich úkor. Hlavne musíte proti nim hrať lepšie zápasy ako proti STL.
GOOD LUCK
GOOD LUCK
Moje přání opravdu vyšlo!!! První zápas se hraje ve čtvrtek v Joe Louis Aréně
vs 
Program série:
Game 1 at Detroit: Thursday, April 16, 7 p.m. (Versus)
Game 2 at Detroit: Saturday, April 18, 6 p.m.
Game 3 at Columbus: Tuesday, April 21, 7 p.m.
Game 4 at Columbus: Thursday, April 23, 7 p.m.
*Game 5 at Detroit: Saturday, April 25, 7 p.m. (Versus)
* Game 6 at Columbus: Monday, April 27, TBD
*Game 7 at Detroit: Wednesday, April 29, TBD
Joe Louis Aréna

Nationwide Aréna

CARRY THE FLAG!!!
:wawe: :wawe:
vs 
Program série:
Game 1 at Detroit: Thursday, April 16, 7 p.m. (Versus)
Game 2 at Detroit: Saturday, April 18, 6 p.m.
Game 3 at Columbus: Tuesday, April 21, 7 p.m.
Game 4 at Columbus: Thursday, April 23, 7 p.m.
*Game 5 at Detroit: Saturday, April 25, 7 p.m. (Versus)
* Game 6 at Columbus: Monday, April 27, TBD
*Game 7 at Detroit: Wednesday, April 29, TBD
Joe Louis Aréna

Nationwide Aréna

CARRY THE FLAG!!!
Samozrejme si vítaný, konečne nás je tu viac. :thumbsup2:Dawe4 píše:Zdravím, mohu se přidat k fans Colombusu? Fandím už šestou sézonu a konečně jsem se dočkal postupu do play off. A doufám, že Detroit ˇpořádně potrápíme!
A čo sa týka play-off, ak Steve dobre zachytá, máme dokonca šancu postúpiť.
Pred sezonou som prial Columbusu konečne ten postup, poskladali tento rok sympatický tím a k tomu majú na lavičke Hitchcocka ale majú smolu že dostali v prvom kole práve Red Wings, podla mna ked Osgood zachytá dobre tak dopadne premiéra CBJ v PO podobne ako tá atlantská z pred pár rokov.
Ak by vyšetrenia Dericka Brassarda dopadli dobre, mohol by nastúpiť v prvom našom zápase doma. Porovnám zostavy (bez Brassarda a Modina):
Huselius - Malhotra - Nash
Umberger - Vermette - Williams
Torres - Peca - Voráček
Chimera - Novotný - Boll
Hejda, Commodore
Ťjutin, Klesla
Russell, Methot
Mason
a Red Wings (ak sa mýlim, opravte ma):
Franzén - Dacjuk - Hossa
Hudler - Zetterberg - Holmstrom
Kopecký - Fillipula - Cleary
Samuelsson - Draper - Maltby
Lindstrom, Rafalski
Stuart, Kronwall
Lebda, Ericsson
Osgood
Je možné, že v prípade tragickej koncovky bym ohol byť nasadený Filtov. osobne by som navrhla zostavu:
Huselius - Williams - Nash predsa, Jason je kreatívnejší ako Manny
Umberger - Vermette - Voráček Jakub už v tomto útoku hral a išlomu to, okrem toho by útok nabral na rýchlosti
Torres - Malhotra - Filatov Manny je útočník do tretieho útoku a Nikita je ešte neskúsený
Chimera - Peca - Dorsett Derek je šikovnejší a agresívnejší ako Jared
samozrejme, toto by prichádzalo do úvahy len v prípade krízovej situácie
a s Brassardom:
Huselius - Brassard - Nash
Umberger - Vermette - Filatov
Torres - Williams - Voráček
Chimera - Malhotra - Dorsett
samozrejme, táto zostava by prichádzala do úvahy len v prípade krízovej situácie
Torres - Peca - Voráček
Chimera - Novotný - Boll
Hejda, Commodore
Ťjutin, Klesla
Russell, Methot
Mason
a Red Wings (ak sa mýlim, opravte ma):
Franzén - Dacjuk - Hossa
Hudler - Zetterberg - Holmstrom
Kopecký - Fillipula - Cleary
Samuelsson - Draper - Maltby
Lindstrom, Rafalski
Stuart, Kronwall
Lebda, Ericsson
Osgood
Je možné, že v prípade tragickej koncovky bym ohol byť nasadený Filtov. osobne by som navrhla zostavu:
Huselius - Williams - Nash predsa, Jason je kreatívnejší ako Manny
Umberger - Vermette - Voráček Jakub už v tomto útoku hral a išlomu to, okrem toho by útok nabral na rýchlosti
Torres - Malhotra - Filatov Manny je útočník do tretieho útoku a Nikita je ešte neskúsený
Chimera - Peca - Dorsett Derek je šikovnejší a agresívnejší ako Jared
samozrejme, toto by prichádzalo do úvahy len v prípade krízovej situácie
a s Brassardom:
Huselius - Brassard - Nash
Umberger - Vermette - Filatov
Torres - Williams - Voráček
Chimera - Malhotra - Dorsett
samozrejme, táto zostava by prichádzala do úvahy len v prípade krízovej situácie
Takže Huselius nastúpi na 1. zápas, lebo som čítal, že jeho štart je otázny.mt-svk píše:Ak by vyšetrenia Dericka Brassarda dopadli dobre, mohol by nastúpiť v prvom našom zápase doma. Porovnám zostavy (bez Brassarda a Modina):
Torres - Peca - Voráček
Chimera - Novotný - Boll
Hejda, Commodore
Ťjutin, Klesla
Russell, Methot
Mason
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé