Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

to som si vsimol. nie je to dobre, snad sa to zmeni.
no co to bolo dnes v noci lames? :D
kuknime sa. colorado vyhralo jeden zapas a aki frajeri. Kopanec do zadku na uvod sezony je dobry.
predpokladam ze pocas sezony nebudem mat ktoviekolko prilezitosti si do vas rypnut, takze takuto sancu sa nedalo nevyuzit :lol: :lol: :lol:
debil píše:kuknime sa. colorado vyhralo jeden zapas a aki frajeri. Kopanec do zadku na uvod sezony je dobry.
Spíše než-li kopanec do zadku bych to nazval jako kopanec do koulí, a to mimořádně silný :wink: . Jasně, je to jen 1 z 82 zápasů, toto by se fakt stávat nemělo, zvláště u týmu který má letos poměrně vysoké ambice a ještě nedávno se pyšnil 1 z nej obran (alespoň co se inkasovaných branek týče), v současnosti (i loni) je obrana Flames spíše útok z 2. vlny, uvidí se jestli to k něčemu bude !!!!
mozno by bolo dobre keby ste take preventivne kopance dostavali aj pocas celej sezony castejsie :D
pěkně Flames pěkně :thumbsup: :yahoo: ,v uvodu 2 bitečky a poté už jen góly v podání Flames až do 47.minuty,pak už jakoby hráči Flames vypli a dával goly Vancover,ten zápas musel stát za to určitě sledovat.
Mohli by sme Jaroslava angazovat ako dvojku namiesto McBackup-a. Do montrealu by mohol ist obranca kronwall alebo aaron johnsson. a este nejaky lundmark, aby mali dvoch hracov.
:D zas sme dostali 3 goly. ale hlavne ze ideme hrat defenzivu tento rok.
flames na cele rebricka v pocte bitiek. Stortini by to mohol dnes niekomu z nich vytmavit. :razzi:
ajaj bude McBitka :fight:
arek píše:ajaj bude McBitka :fight:
:box:

predviedol sa aj Smid :clap:
inak celkom pekný zápas to bol, pozrel som si to dnes na ESPN v zázname, a ak komentátor očakával v úvode bitku o Albertu, rozhodne sa nemýlil.
Vstup plameňov do druhej tretiny parádny, chvíľami som mal pocit (asi prvých 7. min.) že hrajú neustále presilovku... :good:
Zaslúžené víťazstvo. :yes:
Obrázek

Ku*vicky,chlast,cigarka....i Dion s Kipperem maj sve dny :D
Velmi priemerne vykony posledne dva zapasy. Tak som nasraty ze az. Zase to striedanie dobrych a zlach vykonov. Zatial nie sme lepsi tim ako minulu sezonu. Ditrojt hral ako nadpriemerny tim , my ako priemerny tim, pomale korculovanie, hlupe rozhodnutia.

a ta fotka je niekolko rokov stara, a tie zenske no..radsej nekomentujem.
Nesu sa reci ze Ray Whitney do calgary. Zdroj sa sam pomenovava ako canesinsider. Nebolo by to prekvapive, sutter rad trejduje, caroline sa nedari, whitney je z alberty, to ma manazer rad. Netusim ci by som to chcel momentalne, whitney je zname meno ale v podstate som ho uz dlho nevidel hrat.

Langkow a Nystrom dnes netrenovali, zaujimave.
Tento tim potrebuje playmakera. Jokinen je uplne o hovne presne ako som cakal. Cele to hrame akurat nahodit puk za branu a potom sa tam trieskat o mantinel.
Nj ja som pozeral v TV dnešný zápas a DAL bol suverénne lepší, ale nevedeli prekonať McElhinneya.O čom svedčí aj pomer striel 40:23.
Calgary hrozilo hlavne z protiútoku, jeden sa podaril koncom druhej tretiny a Iginla ho premenil.
Celkovo nebolo Iginlu moc vidieť ale mal 2 strely a dal 2 goly, :poklona2:
Naopak Dallas dával goly po pekných kombináciach, hlavne ten prvý, ale škoda toho vyrovnávajúceho golu v posl. minúte, zobrali mi 4E. :x
NIe je to este uplne super ale 4 inkasovane goly v poslednych 3 zapasoch su dobre. Je prirodzene ze ked dostavate takto malo golov vyhravvate. Moj ciel pre tim je udrzat priemer na dvoch goloch v zostatku sezony.
dnes super vyhra v montreale kipper klobuk dolu :good:
As per Tony Marinaro on the Team 990 and Joel Bouchard of RDS, Iginla came up to the Habs bench last night and told the players:

''I will fight any of you now or between now and the end of the game''

:lol2: :good:
skoda tej dnesnej prehry v buffale ale nevadi mame aspon bod a dnes dufam v toronte zaberieme a vyhrame go FLAMES go :clap:
Utrpeli sme vyhru ako vidim. Kiprusoff konecne chyta tak ako je plateny. Nedostali sme gol mimo oslabenia 222 minut. Body su dobre ale aby nas toronto prehralo? Tak to snad nie.
dnes to dajaky oslnivy vykon nebol kipper nas opet podrzal, no nevadi hlavne ze mame 2 body
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 FLORIDA PANTHERS