od zmazany_uzivatel » sob 03. dub 2010 17:36
Par veci k zapasu s NJ Devils..
V prvej tretine sme sa len prizerali a Devils utocili a palili z kazdej pozicie,v prvych 2 minutach prvej tretiny sme zacali slubne,ale potom nastal "pokoj" v nasich radoch ,obrana rozharana,bali sme sa niekoho narazit na mantinel a tak sme sa len necinne prizerali,odskakovanie pukov,nepresne prihravky
V druhej sme trosku zvysili tempo a zacali hrat aj do tela co sposobilo,ze sme mali viac casu na rozohravku a tvorenie hry v ich utocnom pasme,co v prvej neexistovalo,Sharp hral katastrofalne vcera,stracal osobne suboje pri mantineloch a tym aj puk,aj nasa 4 ta lajna bola skoro neviditelna,ten Lemaireovsky system dusenia mi lezie na nervy,ale vyhrava zapasy..
To bol jeden z najnudnejsich zapasov ,ak nie najnudnejsi v tejto sezone

,skoro som zaspal,tolko utocnej sily na lade na jednej ci druhej strane a hral sa "beton" na strane Devils,nerozumiem..Maju jedneho z najlepsich brankarov na svete,obrovsky talent v predu,ale stoja 5 ti na modrej a cakaju na chybu supera

Ja viem,ze sa nehra na krasu,ale som rad,ze nemusim na takyto team pozerat kazdu noc,slak by ma trafil,Lemaire robi to iste co v Minnesote,lenze v NJ ma vela kvalitneho materialu,narozdiel co mal v Minn,tomuto nerozumiem.
Ziadne tvorenie,len vyckavanie,ludia v hladisku boli ticho,zobudili sa az v poslednych 2 minutach a cele to posobilo ako uspavanka,ved z takymto teamom aky maju Devils a hrat na vitazstvo 1-0 60 minut je hanba
Uz v prvej tretine nas mohli rozobrat a vyhrat zapas v pohode,system "trap" je ako dvojsecna zbran!
Tento zapas sme vyhrali zo stastim,ale 2 body potesili..
Vdaka Bohu,ze nemusim pozerat taketo zapasy kazdy druhy den