Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

http://sports.espn.go.com/nhl/columns/s ... id=5006810

Je tam vsetko,od zaciatku sezony az po vcerajsok .....HRUZA!!!!!!!!!!!!!!
Popradcan píše:http://sports.espn.go.com/nhl/columns/s ... id=5006810

Je tam vsetko,od zaciatku sezony az po vcerajsok .....HRUZA!!!!!!!!!!!!!!
HUMUS! Kde je úcta k zdraviu a životu? ... strašné!
Včera keď sa tu ten hit riešil som sa nedostal k PC, takže sa stručne vyjadrím teraz.
Nechápem prečo sa všetci navážate do Phillyho. :ja_neviem: Naozaj ste si prečítalo čo napísal?
ENGLAND-PHILLY píše:faul to byl, o tom žádná, ale jsou mnohem horší zákroky.
Ja si myslím presne to čo on. Bol to faul, ale mali sme možnosť vidieť horšie zákroky
"I don't know why he couldn't have done it a different way," Seabrook said. "The hit I made on Perry warrants a fight or guys run me a little bit out there, but I think there's a better way to do it."

Seabrook said he watched "quite a few replays" of the hit, and doctors told him he likely blacked out.

The incident obviously strained a friendship. Wisniewski, a former Blackhawk, is getting married and verbally invited Seabrook to the wedding. When asked Friday if he'll attend, Seabrook first said, 'No,' but he added, "we'll see."

"He called me and left me a message," Seabrook said. "It was nice of him, but I'm just going to take some time and figure it out from there.

"I'm pretty [ticked] off right now," he added. "But time will tell. Time will heal, and we'll see down the line."
... zas odstrelený "vyhratý" zápas ... vyhrávať o dva góly, dostať to do predĺženia a ešte stihnúť prehrať sa začína stávať tradíciou ... :x
MaJes píše:... zas odstrelený "vyhratý" zápas ... vyhrávať o dva góly, dostať to do predĺženia a ešte stihnúť prehrať sa začína stávať tradíciou ... :x
Netráp sa. Proti Floride sme otočili z 3:0 na 3:4. Pohoda. :D
MaJes píše:... zas odstrelený "vyhratý" zápas ... vyhrávať o dva góly, dostať to do predĺženia a ešte stihnúť prehrať sa začína stávať tradíciou ... :x
Ked sa nemylim,tak to je uz 5 zapas takto prehrany,vyhravat a prehrat je na palicu,zbytocne stratenych 10 bodov v obrane to skripe poriadne,dokazeme nepochopitelne vypustit a potom nam to vybuchne pred ocami,ale co ma najviac prekvapuje to je klub SJ Sharks,6 prehra v rade :hroza:
Popradcan píše:
Ked sa nemylim,tak to je uz 5 zapas takto prehrany,vyhravat a prehrat je na palicu,zbytocne stratenych 10 bodov v obrane to skripe poriadne,dokazeme nepochopitelne vypustit a potom nam to vybuchne pred ocami,ale co ma najviac prekvapuje to je klub SJ Sharks,6 prehra v rade :hroza:
A Phoenix... 9 výhra v rade :)
Takze dnes tu mame najdolezitejsi zapas sezony,uz sa veeeeelmi tesim,obidva kluby hraju podobny styl,su rychly a nebezpecny v utoku,ale v obrane su medzierky.

Seabrook by uz mal dnes nastupit na 90%,takze dufam,ze Sopela tak casto neuvidim a usetrim si par sivych vlasov :hroza:

BRING IT ON!!!!!!!!!!! :D Coyotes. :box: :bitka3: :wawe:
Popradcan píše:
SJS mi robí radosť, pre mňa je to najnesympatickejší team v lige :wawe:
No este pred 2 rokmi som ich nenavidel aj ja,to hrali najhorsi beton v lige,nedalo sa na nich pozerat ako na Nashville teraz a este par teamov z Vychodu :hroza:
Takze predsa........... :roll:

Nebol to zapas ako proti STL Blues,ale nebol to ani najhorsi,pocas dvoch tretin sme mali na vrch a v tej tretej sme mali aj kus poriadneho stastia,zapas mohol skoncit nasou prehrou,ale ..taky je hokej :) . Niemi zase chytil to co mal a aj ked sa dostal puk v jednom pripade za neho,Seabrook to zachranil.Seabrook sa potom hite prebral a hraje zase svoju hru,ako na zaciatku,posledne 2 mesiace bol v utlme,zobudil sa v pravy cas,tak isto aj Byfuglien ma velmi milo prekvapil na pozicii obrancu,aj ked v tomto poslednom zapase to uz nebolo,ako v prvych 2,ale klobuk dole.

Zase sme v tretej nehrali svoju hru a nechali sme supera dobiedzat,vyhra potesila,ale este stale to neni na 100%.
:lol2: Vcera som ten zapas nevidel,prvy krat co som nemohol pozerat zapas Hawks a dostaneme nakladacku, ako v prvej lige,ale potom som pozrel kto chytal a hned mi bolo vsetko jasne,to musel byt trapas ,ako hovado,dostat gol v 32 sekunde zapasu :lol2: to moze pustit iba Huet :thumbsdown: :hroza:

Co tu robit? ist do PO s Niemi a Crawford?? :ja_neviem: Este bude asi sranda :?

Idem si pozriet highlights :hroza:
Popradcan píše:...Idem si pozriet highlights :hroza:
Ja som sa ani na tie highlighty neodvážil .. :grc:
Škoda ďalšej prehry, videl som len highlighty, ale podľa toho to musel byť ďalší veľmi dobrý match s Blues, tradične nechýbali ani pästné súboje, Marián krásna sťahovačka, škoda nevyužitého nájazdu...
haloo Popradcan, tak čo vravíš na náš vzájomný zápas..? a čo Janssen, iný blázon, že..? :box: :D
ivan23 píše:haloo Popradcan, tak čo vravíš na náš vzájomný zápas..? a čo Janssen, iný blázon, že..? :box: :D
To je normalka :lol2: ,Jansen znicil Boyntona jednou ranou,rezia rychlo zmenila zaber,bolo vidno,ze ma roztate pod okom ,takze ako vzdy,"iba" 2 fighty :-P ..
Par veci k zapasu s NJ Devils..

V prvej tretine sme sa len prizerali a Devils utocili a palili z kazdej pozicie,v prvych 2 minutach prvej tretiny sme zacali slubne,ale potom nastal "pokoj" v nasich radoch ,obrana rozharana,bali sme sa niekoho narazit na mantinel a tak sme sa len necinne prizerali,odskakovanie pukov,nepresne prihravky :hroza:

V druhej sme trosku zvysili tempo a zacali hrat aj do tela co sposobilo,ze sme mali viac casu na rozohravku a tvorenie hry v ich utocnom pasme,co v prvej neexistovalo,Sharp hral katastrofalne vcera,stracal osobne suboje pri mantineloch a tym aj puk,aj nasa 4 ta lajna bola skoro neviditelna,ten Lemaireovsky system dusenia mi lezie na nervy,ale vyhrava zapasy..

To bol jeden z najnudnejsich zapasov ,ak nie najnudnejsi v tejto sezone :!: ,skoro som zaspal,tolko utocnej sily na lade na jednej ci druhej strane a hral sa "beton" na strane Devils,nerozumiem..Maju jedneho z najlepsich brankarov na svete,obrovsky talent v predu,ale stoja 5 ti na modrej a cakaju na chybu supera :!: Ja viem,ze sa nehra na krasu,ale som rad,ze nemusim na takyto team pozerat kazdu noc,slak by ma trafil,Lemaire robi to iste co v Minnesote,lenze v NJ ma vela kvalitneho materialu,narozdiel co mal v Minn,tomuto nerozumiem.
Ziadne tvorenie,len vyckavanie,ludia v hladisku boli ticho,zobudili sa az v poslednych 2 minutach a cele to posobilo ako uspavanka,ved z takymto teamom aky maju Devils a hrat na vitazstvo 1-0 60 minut je hanba :!:
Uz v prvej tretine nas mohli rozobrat a vyhrat zapas v pohode,system "trap" je ako dvojsecna zbran!
Tento zapas sme vyhrali zo stastim,ale 2 body potesili..
Vdaka Bohu,ze nemusim pozerat taketo zapasy kazdy druhy den :hroza:
Jastraby po 17 rokoch víťazi Centrálnej divízie! :good: :clap: :clap: :clap:
Gratuluji. :good: Přeji vám to. :yes:
taky gratulace ale chtel jsem se zeptat jak jsou poskladany petky, koukal jsem Kane az ve treti s Kopeckym? to je standard nebo jen ted?
megaton píše:taky gratulace ale chtel jsem se zeptat jak jsou poskladany petky, koukal jsem Kane az ve treti s Kopeckym? to je standard nebo jen ted?

First Line: Marian Hossa, Jonathan Toews, Patrick Sharp.

Second Line: Troy Brouwer, Dave Bolland, Patrick Kane.

Third Line: Kris Versteeg, John Madden, Andrew Ladd.

Fourth Line: Ben Eager, Tomas Kopecky, Colin Fraser.

Byfuglien sa po 2 rokoch vratil na poziciu obrancu a hraje v prvej po boku Keitha,zatial dvadzaju super pracu :good:
MaJes píše:Jastraby po 17 rokoch víťazi Centrálnej divízie! :good: :clap: :clap: :clap:

:clap: :clap: :clap:

Niemi v troch zapasoch dostal iba dva goly a posobi super kludne,opat pochytal par istych tecovanych golov :cool:
Uz je zase radost na nasich pozerat,zda sa,ze tie posledne 3 vitazstva nas vratili do pohody,co je fantasticke pred POs.

Nasi uz nebudu mat ziadne povinne treningy,az do PO,nech si chlapci odychnu a naberu sil pred tazkymi zapasmi v POs.
:wawe:

Cerstve fotky zo zapasu proti nasim tvrdym rivalom STL BLUES..

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES