Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Asi tak. Mu to dal pekne rovno do lapačky ...
The Ducks have signed goaltender Viktor Fasth to a one-year contract through the 2012-13 NHL season. It's one-way deal
Bude robiť dvojku Hillerovi, pekná dvojica to bude, v Elitserien mal parádne štatistiky, úspešnosť nad 93 %.
Si říkám jestli vedení Columbusu vůbec existuje, protože ani ťuk o tom že by o něho měli zájem. Tohle mi štve. Zrovna on by se mi líbil. Jsem na něho zvědavý.
S Ducks bol dohodnutý už od konca februára a rokovania určite prebiehali ešte skôr, spomínal som to tu v chate začiatkom marca. Takže tak.

Ducks boli, zdá sa, od začiatku jeho prvou voľbou.
Bob McKenzie ‏@TSNBobMcKenzie
According to Finnish sports weekly @Veikkajaa and @vrantanen Teemu Selanne has decided to play one more year. Sounds good to me.

Obrázek

Veľmi dobrá správa. :jupi:
Ted uz jen 2 veci:
1. aby to byla pravda
2. aby nebyla vyluka

a jdem na to :wave:

:lol2: pekne. Inak nechápem ako môžu niektorí ľudia nadávať na 4.5m plat za hráča, ktorý dal v posledných 155 zápasoch 146 bodov. :dudo:
http://www.nhlpro.cz/clanek/22705-popla ... sledni-rok" onclick="window.open(this.href);return false;

Na tento clanek se da ricte jedine... svata pravda :!: Kdyz jsme pustili Visnu tak jsem si rikal, ok dame sanci nekteremu z mladasu, ale Murrayho asi je*lo, aby nebyl Souray vyplacen ze smlouvy podruhe v kariere. Celkove ty kroky naseho GM v lete jsou spatne, proto jsem ani nemel chut a silu se vyjadrovat, ale kdyz uz vysel tenhle clanek tak ho rad preposunu tady.
Jak by mohla vypadat sestava v uvodnim zapase na lede Canucks? Precetl jsem si nejake nazory tak je zkusim interpretovat. Bruce se mel vyjadrit v tom smyslu, ze by potreboval lepsi produktivitu i od bottom six a tak se bude snazit rozlozit sily rozumne mezi vsechny lajny ( hlavne 1.-3. ).

tyto posty by mely byt jasne:
:?: - GETZLAF - PERRY
RYAN - :?: :?: - SELANNE
COGLIANO - KOIVU - :?: :?: :?:

:?: do 1.lajny by mohl naskocit sikovny Palmieri, nebo nove prichozi Winnik, ktery je vyborby bruslar a pridal by uz tak dost fyzicke lajne na durazu
:?: :?: centra 2.lajny by mel hrat nejaky mladas, budto zkusenejsi Bonino nebo by mohl dostat sanci novacek Holland, ktery ma zase vetsi ofenzivni potencial
:?: :?: :?: ve treti lajne by mohl zacit bud Palmieri nebo Winnik, popr. Smith-Pelly
4.utok je hadanka, ale mel by tam hrat Straubitz, na centru Bonino nebo Holland a na kridle Bleskey nebo Etem

SLozeni obrannych dvojic bude taky otazka, myslim ze i tady se bude experimentovat, nicmene sestice hracu pro 1.zapas je jasna... Beauchemin, Lydman, Fowler, Sbisa a novi preplaceni Souray a Allen, ulohu 7.beka by mel hrat Guenin

Brana je jasna, jednicka Hiller a dvojkou bude Fasth, v zaloze bude pripraven Deslauriers a na farme talenti Bobkov a letosni juniorsky sampion Gibson
Ja myslim ze s Fasthem se nepocita...
Po dvou streleckych koncertech jsem dnes se stejnym scenarem nepocital, protoze az tak hvezdna nase ofenziva nebyla. Spise nam tam padalo skoro vsechno a vsechny dulezite odrazy sly na nase hokejky, ale zas to nebylo zadarmo. Cloneni pred golmanem a vsechno tlacit na branku, z toho to vsechno vychazelo.
Dnes jsme zacali opet dobre, ale Schneider se z minuleho zapasu poucil a zatim je neprustrelny. Pak se ale do hry zapojili pruhovani a ac jsem zvykly ze ve prospech Ducks se snad nepiska dnes si ale postezuju a pobrecim :D . Perry by se mel ale udrzet a neoplacet po neodpiskanem faulu na jeho osobu, zbytecna klukovina na kterou zebry cekaly a pekne mu to osladily. Ve 3.tretine zazrak neocekavam, ale aspon nejaky ten golik bysme dat mohli.

3.tretina uz toho mela s hokejem pramalo spolecneho, hlavne z nasi strany, frustrace byla obrovska a Perrymu znovu ujely nervy, hlavne ze se nikdo nezranil. Zitra by mohl dostat sanci Fasth, ne ze by sly goly na triko Hillera, ale ma na vic tenhle chlapik. Nejlepsi bude vzit si z dnesniho zapasu ponauceni a pak na nej rychle zapomenout a pripravit se na Nashville.
Dnes to byl z nasi strany perfektni vykon, bylo jasne videt ze to co rikal Bruce pred zapasem ( uhlidat 1.lajnu a casto strilet a cpat se do branky ) si vzali hosi k srdci a perfektne to plnili. Nove sestavena 2.lajna dala 2 goly a z velke casti se podilela i na tom presilovkovem. 3.lajna byla fantasticka a nepustla tu minesotskou prvni za cely zapas vubec k nicemu :cool: , jedine 2 strely vyprodukovali v PP, navic sama hrozila, hlavne Winnik. Getzlafova lajna hrala taky dobre, ke golovemu vyjadreni chybelo to aby Beleskey sve 2 utovky promenil, bohuzel se tak nestalo. 4. lajna slozena z mladiku byla znat pri kazdem stridani, good job :good: . Obrana az na ten Allenuv turnover z ktereho pramenilo nase jedine vylouceni v zapase ( hoste 2 ) hrala bezchybne a hodne se podporovala utok :good: Fasth se nastesti po tom celkem lacinem golu otrepal a pusobil po zbytek zapasu jistym dojmem, hodne mu to usnadnili spoluhraci, ale jeho vykon netreba snizovat. Rozhodci dnes hru zbytecne nekouskoval a nekolik zakroku na hrane na obou stranach pustili a nutno dodat ze hre to prospelo a hraci toho nezneuzivali. Prvni zapas na domacim lede si pripsal Emerson Etem ( poprve nastoupil v utery v SJ ) a debut v NHL si konecne pripsal finsky obrance Sami Vataanen :good: Nenastoupil Lydman, o jeho absenci se toho moc nevi, neco se spekulovalo o unave tak opravdu nevim :sad2: .

Takhle pozitivni prispevek uz jsem dlouho nenapsal, ale za dnesni vykon si to kluci zaslouzi. Dnes nas ceka derby s LA, kteremu mame za lonsky rok co vracet, kdy jsme je z sesti pokusu zdolali jen 1x
pitak píše:Ja myslim ze s Fasthem se nepocita...
:good:

2 zápasy, 2 výhry, priemer 1,44, bilancia 45/48, percentuálna úspešnosť 93,8 % , veru nepočíta sa s ním
Super vysledek, dnes nam to tam padalo jak na bezicim pasu a podobne na tom byli i Kings. Nastesti se potom Hiller zbrchal a v posledni casti neinkasoval. Prvni pulku zapasu me pekelne vytaceli sudi, jsem se az divil nasim hracum ze jsou relativne v klidu, ja bych to asi nevydrzel :D Bohuzel jsme vyhru zaplatili zranenim Fowlera ve 2.tretine, ktery se uz do hry nevratil. Zatim jen vim ze se jedna o upper-body injury, dnes po vysetreni by se melo vedet vic.
Jinak dnes to byl snovy vecer pro Nicka Bonina :good: , ktery si jako centr 4.rady pripsal 3+1 a svymi dvema uvodnimi goly vyhnal Quicka z branky ( na oba mu nahral Etem a poprve tak bodoval v NHL ). Nastesti Bernier taky nebyl neprustrelny tak se zjevil pro me dost necekany vysledek, vetsinou v techto derby moc golu nepada. Takze paradni snidane po ranu, kralik na smetane se sedmi :slintac:
Selly8 píše:... Takze paradni snidane po ranu, kralik na smetane se sedmi :slintac:
Shodou okolností (?) mám dnes k obědu kačku, tak si dnes asi moc nepochutnám :D

Naštěstí jsem neviděl (blackout), i když zrovna dnes jsem si říkal, že bych se také chtěl někdy podívat na hokej, kde padne víc než 3-4 góly :oops:
Taky jsem byl vytoceny kdyz jsem zapnul PC, no nastesti jsem si uvedomil ze mam ESPN a zapas si vychutnal v telce. Dobra rezba, hodne golu, stalo to za to :good: Jinak z Kings se mi nejvic libil Justin Williams, ten lital jak utrzeny z vagonu a byl neustalou hrozbou. Za to ten Gagne je fakt nejaky marny, jsem si ho vsiml tusim 1x.

PS: i tak Sidney preju dobrou chut :D
proti kings padli velmi pekne goly, bonino dva dal z kolien a piaty gol ducks z hokejky palmieriho musel pohladit dusu kazdeho divaka (2:10)
Zatim panuje s prubehem sezony naprosta spokojenost, kez by to tak pokracovalo :jn: Dnes duel s neoblibenym souperem z Texasu, bral bych klidne i bodik, hra Dallasu nam totiz vubec nesedi a zitra nas neceka taky v podobe Blues nic lehkeho. Ted sice dostali dvakrat nalozeno, ale ve vzajemnych zapasech vetsinou vitezi domaci tym tak uvidime.

A nase nova posila... proboha proc? Vzdyt na farme mame kopu beku, Guenin by to zvladl a navic mame hvezdu Tampu Smabyho :cool:
Se dvema body z techto dvou zapasu panuje urcite spokojenost. Herne nam ty zapasy moc nevysly a zhruba do poloviny 2.tretiny to vypadalo na totozne zapasy. Prvni tretiny tragicke, ve druhe zlepseni a treti zadna slava. Nastesti v St.Louis Bruce promichal lajny, dal Koiva do druhe a tento tah nam vyhral zapas. Prvni lajna jakoby na lede skoro nebyla a setrila se na najezdy :D Pro nas bylo obrovskym stestim (vyhodou) ze se hraci relativne vyhybali trestne lavici, protoze PK mame doslova tragicke, navic ve spojeni s PP Blues by to byl jasny debakl. Zapas je jinak dobre popsany uz v topicu Blues tak nemam vic co dodavat.
Neskutočná skúška odolnosti a parádny výkon v zápase proti Chicagu na jeho pôde. Po tom dotlačenom góle na 2-1 pre domácich (ktorý si aj tak myslím, že by platiť nemal, to pravidlo treba upraviť) Ducks preukázali charakter. Vyrovnávajúci gól Cogliana bez helmy je toho dôkazom. V závere ste si síce sami hádzali polená pod nohy (2x icing a vylúčenie Lydmana pred záverečnou sirénou), dokonca ste v OT ponúkli Blackhawks ďalšiu presilovku (znova zásluhou Lydmana LOL), ale excelentný PK a HLAVNE Fasth :poklona: už za svoj chrbát ďalší gól nepustili. V rozstrele síce Toews skúsene Fastha prekonal, viac však už nedovolil (prečo išiel namiesto Hossu Saad nechápem doteraz, ale budiš). Na druhej strane bol neomylný fake Bonina i švih Perryho a bolo vymaľované.

Ducks som zvykol často sledovať už dávno (ešte ako dieťa) a potom aj predvlani. Vlani sa bohužiaľ príliš nebolo na čo pozerať, ale s UFA rokom Getzlafa a Perryho, nestarnúcimi Fínmi :wub: a Fasthom :good: (Hillera ja príliš v láske nemám) už je to o inom (akurát tá obrana no, tá mi teda vôbec nevonia). A navyše sa pridáva depth. Bonino dozrieva, Cogliano si stále odohrá svoje, Winnik začal výborne a Smith-Pellyho i Etema som sledoval už v junioroch, takže ma ich osud zaujíma. Už som tento rok videl niekoľko zápasov a slúžia mi ako dobrý oddychový doplnok k Devils. Len tak ďalej Káčeri. :thumbsup:
ja jsem rano videl jen konec 3.tretiny vcetne golu Cogliana a pak to oslabeni v OT, jakmile vyhodili plexi valil jsem do prace :D Slysel jsem o pul treti upominku z telefonu ze zacne zapas, ale pres tyden jsem se zatim neodhodlal vstanout, nerad v praci trpim. Uz by ale mohl Chicago nekdo porazit po 60ti minutach, ta jejich snura se nebezpcne natahuje...

Ted neco z minulosti. Vcera jsem vecer nemel do ceho pichnul a brouzdal jsem jutubem a nasel tohle video.
http://www.youtube.com/watch?v=hR1annv7UoA" onclick="window.open(this.href);return false;
Je to sice ve spatne kvalite bo rok 98, ale hned jsem si na tu udalost vzpomnel. Sice jsem nevidel z toho zapasu obrazky, ale ve Sportu ( novinach ) se toho napsalo na pomery toho ze hrali Ducks se Stars opravdu hodne. Za Anaheim uz nehral Kariya, ktery predtim utrpel otres mozku a musel vynechat i olympiadu v Naganu a ted meli prijit kaceri i o druhou hvezdu coz se samozrejme ostatnim hracum nelibilo. V paru nasledujicich letech byvaly souboje s Dallasem pekne priostrene nacoz malem doplatil Modano, ktereho si nevybirave podal Salei. Pokud mate 10 minut casu tak mrknete, ty zabery na stridacku Anaheimu jsou k nezaplaceni, 3 hraci na lede, 3 na stridacce, zbytek na trestne anebo ve sprchach.
Dnes jsme dokonale vyuzili domaci lazaret a z Detroitu vezeme 2 body za vyhru 5-2. V prvni a treti tretine jsme byli lepsi a ve druhe jsme rychle dokazali reagovat na vedeni soupere. Prvni tretinu drzel domaci Howard, ve druhe domaci 2x vedli, ve druhem pripade se stestim vyrovnal Perry kdyz vyuzil zlomene hokejky Whitea pri rozehravce ( nicmene kdyby to poslal spoluhraci o mantinel neni co resit ). V posledni casti prisly dva rychle udery a bylo temer po zapase, domaci uz jsme k nicemu nepustili. Fasth si pripsal dalsi vyhru a ma bilanci 7-0 :klobuk: Bruce to zas poradne promichal, nastoupili Holland a Maroon misto Etema a S-Pellyho, Fowler je stale na IR. Dnes jedeme do Nashvillu a tam to zadna sranda nebude. Nezazivny styl domacich nikomu nesedi a navic Rinne tento tyden jeste neinkasoval ( coz me na druhou stranu tesi kdyz ho mam v yahoo ).Takze dnes do branky Mason a poradny naklep :D
Corey Perry prvy gol od prveho zapasu v tejto sezone, aj to take usmudlane, dotlacene na XY krat do branky... a Fasthovi to ide krasne
v zapase ma ale potesil aj superov Tatar, first multipoint game :)
Potom co jsme se vratili z Nashvillu snad po nejuspesnejsim tripu v historii (5-1) nas cekal jeden domaci zapas s Columbusem. Byl jsem zvedav jak si s tim nas tym poradi, preci jen tam mohlo byt v koutku malinke podceneni, ikdyz na druhou stranu Jackets to v Honde umi a z poslednich 7mi zapasu hned 5x vyhrali. Taky zacali mnohem lepe a prvnich 10 minut byli jasne lepsim tymem a skore 0-1 pro nas bylo milosrdne. Hiller, ktery se vratil po nemoci vytahl par famoznich zakroku. Nastesti pred koncem tretiny jsme skore otocili, ikdyz za to co byl vylouceny Tyutin pred nasim prvnim golem :sok: Letos jsou ti sudi drobatko mimo :D Ve druhe tretine zabranil vyrovnani Beauchemin kdyz vychytal Brassarda a kdyz v posledni casti skoroval Perry vypadalo to na klidny zaver zapasu. Hoste ale snizili a az do konce zapasu se rvali o body, nastesti to kluci ustali. Body to byly vydrene, a snad i o to sladsi. Ted nas ceka petidenni pauza a pro me zacina s prominutim pekne zku*veny schedule kdy az na 1 vikend hrajou Ducks maximalne jen jednou :bitka3:
8 zapasov stacilo, aby dostal Fasth novu zmluvu... cool. cool. cool.
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 FLORIDA PANTHERS