Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

tak ja na to koukal a jak jsem predpokladal tak se jen zmenily prava kridla. ZZPops zas hrali spolu a zharkov s Bergforsem se menili u Eliase a Niedermayera. Jinak predvadena hra se mi zdala dobra i kdyz po sesti pivech a nejacich panacich by se mi asi libilo i prohrat :) vzpominam si ze hned z pocatku mel zach sanci ale golman ho vychytal a pak Zajac jel taky snad sam a prestrelil. jinak vsechno ok. dnes atlanta tak snad dalsi vyhra jelikoz skore z day-to-day mame 7:0 tak snad se to povede i ted.
Tak zápass jsem viděl....hrál se pěkný rychlý hokej takže jsem spokojeny
ZZPops hráli dobře měli tlak jak jsme u nich zvyklí
Bergfors byl neviditelný celý zápass naopak Zharkov byl dobry. Vyhrával souboje a dobře kombinoval
Salvador dal krásný gol :D
nic jeden dále tak kluci pojdme na Atlantu...poslední zápass jsme s nimi myslím prohráli... zápass jsem sledoval na slovensku jestli to byl teda náš vzájemný poslední zápass a tam náss Pavelec přiváděl k šílenství :)
vyhra s atlantou..este som sa bal v zavere o vysledok..atlanta dokazala v dnesnom zapase z nicoho strelit 4 goly..po prvej tretineto bolo uz 1:3 pre atlantu(prestriedanie brodeura),ale hned na zaciatku druhej tretiny sa nam rychlo podarilo vyrovnat a k tomu nas poslal do vedenia ,,ani neviem ako to preslo golom,, pelley :D McAmmond navysil v tretej vedenie a myslel som ze je to uz v pohode nase,bolo tam par nasich nevyuzitych sanci este..len atlanta vyuzila presilovku v zavere a pak mala tlak..to sme uz ustali...inak zapas z nasej strany v pohode-jediny nas super bola efektivita atlanty..kovalchuk nam to nahraval cely zapas(az na paradnu prihravku na 2 gol antropovovi,ked si spomenul v akom hra vlastne drese) aj ich obrana hrala mizerne...vysledok mohol byt ovela krajsi,ale hlavne su 2 body..vyborny vykon McAmmonda a hlavne eliasa :good:
tak goly dávají hráči od kterých se to moc nečeká....Zachu co je s tebou? :) dneska nejvíc střel z týmu ( 5 ) a žádná se neujala
Martin #27 píše:tak goly dávají hráči od kterých se to moc nečeká....Zachu co je s tebou? :) dneska nejvíc střel z týmu ( 5 ) a žádná se neujala
tak dneska sem nekoukal ale vypadalo to ze sestrihu na pekny hokej jen Mottau a White byli nejak mimo. jinak Zach 2 asistence, ty se taky pocitaji, ale precejen uz je to 10 nebo kolik zapasu kdy nedal gol tak snad to protrhne co nejderiv snad neprekona svuj "rekord" z novackovske sezony kdy se netrefil 14 zapasu po sobe, taky ma smulu, dnes myslim trefil tycku. Ale co je nemile ze Martin rekonvalescentuje jiz 8 tydnu a stale ani netrenuje. melo to byt 4 az 6 a ted se rika ze to mozna bude 10 az 12
megaton píše:
Martin #27 píše:tak goly dávají hráči od kterých se to moc nečeká....Zachu co je s tebou? :) dneska nejvíc střel z týmu ( 5 ) a žádná se neujala
tak dneska sem nekoukal ale vypadalo to ze sestrihu na pekny hokej jen Mottau a White byli nejak mimo. jinak Zach 2 asistence, ty se taky pocitaji, ale precejen uz je to 10 nebo kolik zapasu kdy nedal gol tak snad to protrhne co nejderiv snad neprekona svuj "rekord" z novackovske sezony kdy se netrefil 14 zapasu po sobe, taky ma smulu, dnes myslim trefil tycku. Ale co je nemile ze Martin rekonvalescentuje jiz 8 tydnu a stale ani netrenuje. melo to byt 4 az 6 a ted se rika ze to mozna bude 10 az 12
Podle mě Zach dá gol proti Pens protože s něma se střelecky proazuje snad v každem zápase :)
pre toto sa oplatilo nespat :D uz len to, sledovat super mega naj hviezdu v skvelej hernej a streleckej forme ako sa nevie dostat poriadne k puku a ked, tak sa len bezprizorne toci za branou alebo sa placa niekde pri mantinely.alebo ako po 2 gole oplaca,seka,rozhadzuje rukami a plače u rozhodcu.a na druhej strane sa pozerat ako parise trha lad a snazi sa zlomit golovu smolu a ako si s eliasom robia na lade co chcu.skvele
plus brodeurov rekord :good: do stavu 4:0 to boli len zabky od mantinelu az na sancu cooka a najazd malkina..ale v tretej tretine si tu nulu vydrel a zasluzil paradnym vykonom :clap:
v první řadě velká gratulace Martymu... smekám před ním :yes:
Marty je opravdu žijící legenda
jinak 4:0 :D no co k tomu říct .... snad jen že Pens suck :fucker: :D
Jsme nesmírně štatsný že naši kluci vymazali ty primadonky z Pens z ledu. :cinka:
Tak tohle jsem brodeurovi pral a jeste k tomu proti tomu saskovi crosbymu.......du stahovat :clap:
B.Wall píše:Tak tohle jsem brodeurovi pral a jeste k tomu proti tomu saskovi crosbymu.......du stahovat :clap:
stahovat zapas? odkud? jiank ja se musel podivat do statistik jestli Crosbitch vubec hral. a na to ze odehral skoro 25 minut tak nic moc, teda spis nic. ja to teda bohuzel nevidel :x ale predpokladam ze na Crybaby hral Niedermayer a Pando? jinak Parise fakt dre a tri asistence mu jsou odmenou, skoda ze z dorazky nedal Zajac pac tito dva teda obvzlaste Zajac se zda se zacina opravdu trapit. coz btw neni vubec poznat na vysledcih teamu.
Hod link na zapas kde sa da pozriet lebo som uz dva dni u priatelky a tu na nejaky hokej v noci nie je priestor :-P
V prvni rade uprimna gratulace k vasim vykonum a vysledkum...Hrajete to fakt velmi rozumne, promyslene a efektivne. 0-4 sice byl dnes trochu kruty vysledek, ale vyhrali jste zaslouzene. Nejradsi bych byl, kdyby zapasy s vami proste neexistovali :yes:.
Ale pockejme jakou formu si dovezete do playoffs. Zaujal me hlavne jeden fakt, vy jste momentalne nejlepsi tym NHL a Carolina je jasne nejslabsi, fakt ze jste s ni prohrali v lonskem playoffs vyzniva ted velmi paradoxne :lol2:. Takze tam se muze stat fakt cokoliv. No uvidime co bude dal, necekejte ale ani to, ze ten divizni titul si jen tak lehce odnesete. No a my mame ted alespon o cem premyslet :?
Atlantik píše:V prvni rade uprimna gratulace k vasim vykonum a vysledkum...Hrajete to fakt velmi rozumne, promyslene a efektivne. 0-4 sice byl dnes trochu kruty vysledek, ale vyhrali jste zaslouzene. Nejradsi bych byl, kdyby zapasy s vami proste neexistovali :yes:.
Ale pockejme jakou formu si dovezete do playoffs. Zaujal me hlavne jeden fakt, vy jste momentalne nejlepsi tym NHL a Carolina je jasne nejslabsi, fakt ze jste s ni prohrali v lonskem playoffs vyzniva ted velmi paradoxne :lol2:. Takze tam se muze stat fakt cokoliv. No uvidime co bude dal, necekejte ale ani to, ze ten divizni titul si jen tak lehce odnesete. No a my mame ted alespon o cem premyslet :?
pred ctyrmi nebo kolika lety jste ani nevedeli co je PO a ted obhajujete Stanley Cup. to je taky paradox kterej nikdo nezminuje. jedina klika pitsburgu ze pri tom jak byl tak slabounkej tak mel moznos tech nejlepsich hracu na draftu(mozna nejlepsi volby za poslednich 10 let) to my pravidelne vybirame kolem dvacateho mista a kazdorocne jsme v PO a musi se s nama pocitat i do budoucnosti. takze bych sem moc nenosil co bylo loni a jedine na cem se shodneme je ze v PO se muze stat cokoliv, treba i to ze pitt tam nebude :)
Co bylo pred 4-mi lety sem netahej, to je uplne jina tema, byli jsme tehdy jiny tym a meli jsme stesti a zachrance Maria. To same napr. Chicago, taky byli na tom dlouho spatne a ted se stali kvuli draftum spickou NHL. Tak to proste chodi. Nemusis na muj prispevek, ktery jsem vubec nemyslel spatne a kde vas i chvalim a gratuluju hned reagovat agresivne.
Vase vypadnuti s Carolinou jsem ale zminil proto, protoze ten rozdil mezi tymami je momentalne proste propastny a presto jste s nimi necekane vypadli a pritom se sestavy ani tolik nelisili. Jen me to ted nejak zaujalo, nic vic nic min. Carolina je v podstate to same co loni, vy jste taky nejak extra neposilili. To jen jako paradox a vystraha do playoffs... O nas strach nemej, my v playoffs budeme a narozdil od vas se tam dokazeme vyhecovat k lepsim vykonum nez v ZC.

Jinak vase organizace je obdivuhodna, to nepopiram, ale i my mame nekolik hracu, kteri byli draftovani niz a jsou ted oporami. Za vsech snad jen Letang, Goligoski, Orpik, Kennedy, Talbot...
Atlantik píše:Co bylo pred 4-mi lety sem netahej, to je uplne jina tema, byli jsme tehdy jiny tym a meli jsme stesti a zachrance Maria. To same napr. Chicago, taky byli na tom dlouho spatne a ted se stali kvuli draftum spickou NHL. Tak to proste chodi. Nemusis na muj prispevek, ktery jsem vubec nemyslel spatne a kde vas i chvalim a gratuluju hned reagovat agresivne.
Vase vypadnuti s Carolinou jsem ale zminil proto, protoze ten rozdil mezi tymami je momentalne proste propastny a presto jste s nimi necekane vypadli a pritom se sestavy ani tolik nelisili. Jen me to ted nejak zaujalo, nic vic nic min. Carolina je v podstate to same co loni, vy jste taky nejak extra neposilili. To jen jako paradox a vystraha do playoffs... O nas strach nemej, my v playoffs budeme a narozdil od vas se tam dokazeme vyhecovat k lepsim vykonum nez v ZC.

Jinak vase organizace je obdivuhodna, to nepopiram, ale i my mame nekolik hracu, kteri byli draftovani niz a jsou ted oporami. Za vsech snad jen Letang, Goligoski, Orpik, Kennedy, Talbot...
Neprislo mi to nijak agresivni... Jen to proste zminil.
Boháča to je teraz taká sranda sledovať topicy Devils a Pens.
Toľko snahy obhájiť neobhájiteľné, prehodiť kabáty, zmeniť pohľad, nájsť výhovorky a to všetko len preto lebo
výsledok 4:0 ukázal Pittsburgh v celej kráse s výkrikom "Kráľ je nahý!"
begbeee píše:Boháča to je teraz taká sranda sledovať topicy Devils a Pens.
Toľko snahy obhájiť neobhájiteľné, prehodiť kabáty, zmeniť pohľad, nájsť výhovorky a to všetko len preto lebo
výsledok 4:0 ukázal Pittsburgh v celej kráse s výkrikom "Kráľ je nahý!"
Uvidis ze na ty slova nakonec i dojde. Jste momentalne lepsi, to jsem uznal. Momentalne! I to ze jste nas ponizili uznavam, ale porad by snad 26-27 tymu v NHL chtelo mit nase "problemy". A co si mame pred vami kleknout a rovno vam dat divizni a konferencni titul do ruky?? To zas ne, take lehke to mit nebudete :D .
rozhodne jsem to nemyslel nijak spatne stejne jako si ty nemyslel to ze jsme vypadli s Car. ja jen ze to proste bylo. a je jedno jestli loni nebo pred deseti lety. jen my proste prijde ze to sem nepatri ze jsme loni vypadli z PO prave s carolinou. to boston taky a byl nejlepsi na vychode. ty tymy me osobne ted prijdou docela jiny. Carolina ma jinou obranu je o rok starsi coz je videt hlavne na Bridamourovi a hlavni rozdil je ze mame jineho trenera. Sutter byl pako kterej to neumi s hracema Lemaire je zda se uplne jinej a z tymu umi dostat to nejlepsi
Lemaire je zda se uplne jinej a z tymu umi dostat to nejlepsi[/quote]

ano přesně tak psal jsem to někde....myslíte si že Wild jsou tam kde jsou jenom kvůli odchodu Gabora?? ani náhodou.... Lemair z toho týmu dostal maximum.... letoss bude PO z naší strany uplně jine než minulé o tom jsem přesvědčen
co se tyce stazeni, tak to mela byt jedna strankak kterou jsem nalezl na tomto foru, ale zatim me ani nepotvrdily :lol:
Nemyslim si ze by to myslel Atlantik nejak zle ba naopak. To ze se ted NJ dari je proste dano, ti umi hrat jako tym i kdybych tam snad hral i ja :) Vychod sleduju jen tak okrajive, ale to co predvadi letos Devils tak to smekam, ikdyz je moc nemusim....jako pens
Presne tak Selly, chvalu a gratulace na adresu Devils jsem myslel uprimne, i kdyz jsem se musel hodne u toho premahat... My v Pens se totiz tady podobne pochvaly a uznani od nekterych lidi nedockame ani kdyby jsme vyhrali 30 zapasu v rade, ale nevadi... A s tou Carolinou v playoffs jsem to taky nemyslel jako nejake ponizeni, proste ta serie byla velmi dobra a nebyla zadna ostuda ji prohrat. Jen ta momentalni propast mezi CAR a NJD je ted neuveritelna, that´s all. Ja osobne jsem ale castecne i rad ze NJD takhle neuveritelne valcuje, alespon me ta ZC mnohem vic bavi a kazdy zapas Penguins ma pro mne nejaky smysl. Kdyby jsme meli naskok 10-12 bodu nebral bych to tak vazne a to by nebylo ono...
Takze tak, drzte se hosi, dnes si jeste uzijeme vanocni hokej a at se vam dari i v dulezitejsich vecech jako je NHL! :thumbsup:
Ja len musím povedať, že je smutné pre oba teamy, že jeden z našich (snáď formy vydržia) sa ocitne možno až na štvrtom postupovom mieste..
begbee proč na čtvrtem?? já věřím i ve výšší pozici
Pretože ak forma vydrží obom teamom (Pens i Devils) môžu byť bodovo aj na prvých dvoch miestach NHL, vzhľadom na to že sú v rovnakej divízii, jeden z nich skončí za ostatnými víťazmi čiže najlepšie štvrtý v konferencii.

Jedonducho v NHL platí, buď vyhráš divíziu alebo s lepším ako 4. miestom nepočítaj.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS