Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Prvni tretina a zacatek druhe priserny. Nakonec jsme se ale zvedli, videl sem tam zase tu jednoduchost a dva body jsou i zaslouzeny. MOTM s prehledem Mase, v klicovych okamzicich vyborne podrzel.

No, a co udelame s PP? To je hruza a des. :?
Moc nechápu ten záměr s Vorasem... Dají jej do třetí lajny, která v podstatě hraje jako čtvrtá, ten chlap neumí bránit, ale většinu zápasu je nucen stát mezi kruhy ve vlastním pásmu a stínovat. Na poslední přesilovku se ani nedostal, místo něj tam byl zase Streit, který během Voráčkova zranění na tomto postu takřka nic nepředvedl.
Voráček musí hrát top6, dostat 18+ minut a hrát PP. Jinak je utopený, zabitý... A to bohužel Hakstol proti Isles udělal!
Porad jeden gol udelal, takze job splnil. A ze ho po 3 tejdnech nechcou moc zatezovat taky chapu.

Ale dnes uz by do TOP6 jit mel a Gagner si sednout. We'll see.

Dulezity jsou hlavne ted vyhry. Dnes s CBJ to bude imo o drzku.
Rono píše:Porad jeden gol udelal, takze job splnil. A ze ho po 3 tejdnech nechcou moc zatezovat taky chapu. Ale dnes uz by do TOP6 jit mel a Gagner si sednout. We'll see.
Gagner bych teda určitě neposadil, spíš bych do otrojky posunul Raffla ... jako posadit hráče, kterej byl v posledních týdnech dost clutch by podle mě byla velká chyba ... Vorase potřebovali dostat do tempa a zápasovýho rytmu po tom zranění, to chápu, ale Gagner si svoje místo vybojoval a měl by zůstat a hrát top 6.
Gagner uz nekolik zapasu nic nehraje, branit neumi a dost brzdi Raffla s Coutsem, kteri hrajou vyborne.

Dat k nim Vorase by melo byt idealni a v bottom-six uz Gags hrat nemuze.

Ale tak uvidime, dle me se lajny ani nezmeni dokud se neprohraje.
Mason bol neskutocny a pri manningovom vinkli sa mi nechcelo verit tomu co vidim ale ta PP....

Takto to nejde hrat, jedna strela boha. To aj pens ktorym ta PP bez malkina nejde to hraju daleko lepsie. Nemame tam nic, ziadny moment prekvapenie, daleko od brany, ziadne poriadne prihravky a hlavne ani tie strely.... Nejak body zbierame, bodujeme 5on5 a rapidne sa nam zlepsili oslabovky posledne zapasy ale s PP musime nieco robit. Mozno skusit uplne nieco ine, hrajeme roky to same a s tymi istymi hracmi.
Finch182 píše:Mason bol neskutocny a pri manningovom vinkli sa mi nechcelo verit tomu co vidim ale ta PP....

Takto to nejde hrat, jedna strela boha. To aj pens ktorym ta PP bez malkina nejde to hraju daleko lepsie. Nemame tam nic, ziadny moment prekvapenie, daleko od brany, ziadne poriadne prihravky a hlavne ani tie strely.... Nejak body zbierame, bodujeme 5on5 a rapidne sa nam zlepsili oslabovky posledne zapasy ale s PP musime nieco robit. Mozno skusit uplne nieco ine, hrajeme roky to same a s tymi istymi hracmi.
Máš pravdu, ale "obávám se", že pokud v podstatě vyhráváme a jdeme wild card race, pak se nic měnit nebude.
Mě sere v podstatě akorát Streit a na Ghosta taky už přišli a v podstatě jej blokují (střelu i přihrávku). A co je zásadní (vloni to bylo viditelné a úspěšné), to je absence diagonálních pasů Giroux-Voráček/Streit a obráceně!
Philly(p) píše:to je absence diagonálních pasů Giroux-Voráček/Streit a obráceně!
Uz minulu sezonu som nadaval ze toho bolo menej ale nejak sa to casom rozbehlo, tuto sezonu skoro nic a bez tohto sa PP neda hrat. Jedine co tam riesime, je strela od modrej cez beka, inak nikto iny nevystreli a inak neprihraje....
Ja bych vymenil Vorase a Ghosta..
Respektive mohli by si obcas behem PP ty mista prehodit..
Finch182 píše:
Philly(p) píše:to je absence diagonálních pasů Giroux-Voráček/Streit a obráceně!
Uz minulu sezonu som nadaval ze toho bolo menej ale nejak sa to casom rozbehlo, tuto sezonu skoro nic a bez tohto sa PP neda hrat. Jedine co tam riesime, je strela od modrej cez beka, inak nikto iny nevystreli a inak neprihraje....
Ghost je momentálně zabitý, útočník se proti němu hodně vysouvá, střílí do něj, přihrává pod tlakem, často pomalu či nepřesně. G + V střílí hrozně málo z voleje a Voras všeobecně i dost nepřesně. Líbí se mi ty jeho střílené nahrávky na Simmer, k tomu by se měl vrátit. A ty pasy, to je alfa a omega úspěchu, ty chybí brutálně!
AndyF píše:Ja bych vymenil Vorase a Ghosta..
Respektive mohli by si obcas behem PP ty mista prehodit..
Výborný nápad! :yes: Ten Hakstol, čte nás vůbec...
Sanheim finishes the regular season 15+53 = 68 points (1.31 PPG; 94 point pace over a full WHL season)

- Best PPG by a CHL defenseman. Provorov was 2nd (1.18) and no one else was really close. The WHL was once again the lowest scoring of the 3 leagues (by a decent amount).
- As mentioned before, best PPG by a WHL defenseman in 20 years.
- 11th league-wide in PPG
- Led team in PPG. Hasn't been done by a WHL defenseman since Kris Russell (06-07).
- Led WHL D in primary points per game (.85 PPG). Honestly don't know what this means for future success, but he led by a decent bit.
- First defenseman to average more than an assist per game (1.02) since former Hitman Matt Kinch (1998-1999). Kinch had two 60 goal scorers on his team including the great Pavel Brendl who put up 73 that year. Again, don't know what this means for future success, but it doesn't happen often so it might be good.
- Led the WHL in PP and SH points by a defenseman (in 52 games).
- Recorded at least 1 point in 42 of 52 games.
Už se nemůžu dočkat až budem mít Sanheima, Provyho i Konecnyho v áčku. Nemluvě o tom, že se tam prosadit můžou i např. Lindblom, Aubé-Kubel, Leier... :slintac:
:hroza:
Jestli vám bude ten bod chybět na konci, tak se poseru. Fakt jako, regulérně si ho tam káknu.
Ty vole tohle je mrdat, takhle nasranej jsem dlouho nebyl ... naše posraná taktika na PP s tím že budem bránit ty vole minutu před koncem ... místo abysme drželi puk u nich v pásmu tak si ho sami přivezem k sobě a máme tam takový esa jako Gudas a Schultz abychom náhdou ten gól nedostali. ku*va doufám že se z tohodle Hak probudí a a pučí, protože tohle byl absolutně prokaučovanej bod ... nehledě na to že si pořád myslím že to byl high stick, ten gól je hlavně naše chyba ... :scare:
Logan píše:Ty vole tohle je mrdat,..., protože tohle byl absolutně prokaučovanej bod. :scare:
Za tohle by si měl Hakstol sypat popel na hlavu! Samozřejmě primárně to nezvládli hráči, ale on je na led poslal! Navíc mě tedy brutálně s*re, jak přistupuje k Voráčkovi. Tohle mi hlava nebere a pokud to PO pros*reme, pak žádám jeho odvolání!
:slap: :slap: úplně zbytečně bod pryč
Jo a btw, najezdy jsem teda dneska nevidel, mase nam ale evidentne dal sanci vyhrat ... Kazdopadne jsem si vsiml, ze v zapase jako takovym nema s breakawayema vetsi problem, za posledni obdobi joch pochytal dost, zato v najezdech proste nevyhrajem nic. Jednak je to problem strelcu, ale casto i mase ktery dostane treba 2/3 najezdu ... Podle me to hodne souvisi s tim ze pri hre vyjizdi mnohem vic proti strelci a je agresivnejsi nez pri sho a vetsinu golu pri sho dostava strelou zapestim .. Tohle by mel nas goalie coach urcite odstranit ... Vsiml si toho taky nekdo?
Logan píše: a vetsinu golu pri sho dostava strelou zapestim .. Tohle by mel nas goalie coach urcite odstranit ... Vsiml si toho taky nekdo?
Nemám to tak nasledované do detailu, ale dvě střely pustil v nájezdech s Floridou, tuším... Myslím ale, že chyba je v zásadě na straně našich střelců.
Ty vole, podivejte se na ty statistiky nasich hracu, vzdycky kdyz jedou najezd..
to je samy 12%, 15%, 1 ze 4.
At tam posle kohokoliv, je to priserny.
Co se tyce Mase, tak driv to nezvladal vubec. Vetsinou si malo vyjizdel a pomalu couval, proste pruser. Casem na tom zacal pracovat a ted uz je to zhruba tak, jak by to melo bejt. Takze co se tyce Masona na SO, rozhodne to neni uz 2/3. Tohle chodi ciste za hracema..
Philly(p) píše:...pak žádám jeho odvolání!
:hroza: K tomuhle asi jen:
23-1-2 with leading after 2nd period.

Holt, se to po asi 10 zápasech "zase" jednou posralo.

K Vorasovi: Ten zatím nic nehraje, jo, možná je to spoluhráčema, ale spíš, řekl bych, že ne. Prostě furt se do toho po zranění nedostal, tady ani já Haksyho neviním, že mu nedává ještě key minutes.

A jinak jestli to někdo po*ral, tak to byl Simmonds. To on se rozhodl minutu před koncem to z ničehonic přes celý napálit na prázdnou branku, kterou samozřejmě o dva metry minul, poslal to na icing a bylo sníženo.

Být Masem, tak bych po zápase v kabině někoho zabil. Předvedl neskutečný výkon v obou zápasech, díky.

Koneckonců, před B2B bych tři body, z toho že ty dva budou v regularu proti Isles, bral všema deseti. Na Columbusu jsme nevyhráli 11 let. Ale samozřejmě jo, dnes jsme k ní měli strašně blízko a už jsme to měli urvat. Byl to fail. S naši hrou při EN soupeře musíme něco udělat. To nefungovalo nejen včera.

Nájezdy no comment, jedinej slušnej zajel Cousins s G. Zbytek to bylo trapný.

No, a nakonec. WE ARE IN A PLAY-OFF SPOT AGAIN! LET'S GO FLYERS!
No nechytej se za hlavu! Hakstol to prostě řádně po*ral, tohle se jen tak nevidí!!! :x On má tu zásadní zodpovědnost! Jestli nám ten bod bude chybět na konci, tak to bude fakt ke vzteku!
S Vorasem taky nesouhlasím, nehraje po zranění první zápas. Ten chlap umí rozhodovat zápasy (tlakem, skvělou přihrávkou, překvapivou akcí), pokud bude v rozhodujících okamžicích (konec třetiny) sedět na lavičce, pokud se nebude opětovně hledat je spolupráce s Girouxem, pokud nebude hrát PP, tzn. nebude se naplňovat jeho potenciál, pak nechápu jeho peníze a postavení v klubu. Dělá z něho pičuse, za tím si stojím!
Gagner a Simmonds jsou minimálně 4 zápasy úplně mimo, to nevidí!!! To neznamená, že když se vyhrává, tak se nemusí dělat změny a hledat se zlepšení!
Včerejší výkon a výsledek považuji u nás za propadák roku a doufám, že se z toho chlapi ponaučí (včetně trenéra), rychle oklepou a proti Coloradu to bude zase k něčemu vypadat...
Zapas jsem nevidel , ale 3 body proti Isles a Busu no me to zas tak spatny neprijde samozrejme mohli byt ocividne 4 a urcite je prostor pro zlepseni.

Ale zase tak zly to není :)
Já u obou gólů, hlavně u druhýho, vidím teda několik individuálních chyb jednotlivců. Dostat za minutu dva góly, to nejde na hlavu kouče. Ok, možná by tam mohl posílat jiný plejery, ale on ten výběr takovej nemá. Nemůže tam hodit (aspoň dle mě) Cousinse, Gagnera, Ghosta, Manninga, kteří prostě jsou soft, marnýho Streita a hned je ten výběr omezenější. Na tohle časem bysme právě měli mít Morina, letos na to chybí MDZ.

Na jednu stranu souhlasím, že Voras by měl jít zpět do TOP6, na druhou stranu nesouhlasím, že z něho dělá pi*uce. Věř, že já se Vorase taky rád zastávám, všeobecně s klidem tvrdím, že je to nejlepší hráč ČR a tak podobně, ale zatím si kredit nezaslouží.

Tlak, skvělá přihrávka, překvapivá akce?
A kde tohle je? Zatím je právě i v tomhle dost marnej, nepamatuju se, že by vyhrával souboje u mantinelu, což byla vždy jeho největší síla. Naopak jsem viděl, jak několikrát hodil držku o zem, když se ten puk snažil u mantinelu držet. Zatím to není prostě on. A na PP nebyl akorát na samým konci. Při OT tam na ní byl a dokonce bych řekl, že tam pos*al jasnej gól. Nabízela se mu tam kilometrová ulička na Simmera, kterej mohl dávat do prázdný, místo toho to napálil, gól z toho nebyl, jak překvapivé.

Nevím, jestli propadák, hráli jsme horší zápasy, v nichž jsme nezískali ani bod, ale největší fail to určitě byl. Nepochybně. Na Coloradu a Arizoně snad budeme pokračovat v našem sbírání bodů.

9-2-2 in last 13.
S tímhle nemám absolutně problém.
vrabejka píše:9-2-2 in last 13.
S tímhle nemám absolutně problém.
A ja zase rikam, jestli to bylo fakt tak skvelejma vykonama, nebo jestli to nebyla trochu haluz.. A ano, vim, ze jsme cestou porazili spoustu kvalitnich souperu..
Ale uz sem psal, ten Habs-effect trochu cejtim
Ty posledni vykony me teda nepresvedcily..
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA