To Thunder - Divím se že jsi v tom útoku nezmínil Jamese, od toho čekám neskutečné věci, to je jediná dobrá věc na té zpackané sezóně, tedy to, že jsme si ho mohli vybrat. S Cotem také souhlasím, tohoto hráče jsem nikdy moc nemusel, 4. lajna ve složení Car-Pow-Ash by byla suprová, navíc Carcy může v poho nastupovat také ve 3. lajně. Co se týká Jonese tak uvidíme, každopádně loňskou sezónu nehrál celou a pak jen ve 3. obranném páru, uvidíme letos, kdyžtak trejd by byl při jeho platu logický. Trejd The Ludry Brierea si přejí patrně úplně všichni fandové Philly, snad se dobrá věc povede. Já každopádně věřím Holmymu že dokáže podepsat Knubliče, on sám má veliký zájem ve Philly zůstat........ !!!!
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
úte 30. čer 2009 20:07
1 p.m. ET: Biron prepared to hit market … who needs a goalie?
Biron je pripraveny na odchod z Philly,Som strasne zvedavy na Emeryho ..
Zda sa,ze Biron je na odchode po 2 sezonach +....
Biron je pripraveny na odchod z Philly,Som strasne zvedavy na Emeryho ..
úte 30. čer 2009 20:14
Zase sa pusti do niektoreho zo svojich spoluhracov...leo píše:Emery je skvely brankar ale strasne problemovyPopradcan píše:1 p.m. ET: Biron prepared to hit market … who needs a goalie?
Biron je pripraveny na odchod z Philly,Som strasne zvedavy na Emeryho ..![]()
no prave myslim ze se 2x popral na treninku,2x tu bitku zacal on a pak jeste zacal vyhrozovat vedeni nebo coPopradcan píše:Zase sa pusti do niektoreho zo svojich spoluhracov...leo píše:Emery je skvely brankar ale strasne problemovyPopradcan píše:1 p.m. ET: Biron prepared to hit market … who needs a goalie?
Biron je pripraveny na odchod z Philly,Som strasne zvedavy na Emeryho ..![]()
Zda sa,ze Biron je na odchode po 2 sezonach +....a tentoraz skonci za mrezami...
nj kdyz ma nekdo za vzor Mika Tysona tak neni divu
úte 30. čer 2009 20:25
Uz len Downie tam chyba, mozno este podpisu Averyho,Bertuzzi a zachvilu budeme sledovat vrazdy v priamom prenose ...painkiller píše:Do Philadelphie se varcí Downie, ale s betonama
Podle mě bude Avery nahecovaný a taky nebude tak namistrovaný, jelikož už nebude považován za hvězdu. Podle mě velmi zajímavý tah a určitě kvalitní brankářská dvojka a kdyby dělal zase problémy, což dělat nebude, tak poletí na farmu
V době svých úletů byl ještě hodně mladý, takže třeba u nás dozraje. Jsem velmi rád, že ho uvidím v barvách Flyers
Avery v bráně - i to bych si dokázal představit
. Ne vážně, souhlasím s Neisem, já se Emeryho také nebojím a jako 2 navíc s platem který dostal ho beru všemi 10, hlavně když si vezmu v jaké situaci nyní jsme. A nikde není psáno že to nakonec nebude naše 1, jako gólman je hodně dobrý, doufám že si to za ten rok co byl v Rusku stačil také srovnat v hlavě. Nyní se nemohu dočkat toho jak to dopadne s tím Knubličem !!!!
Modlím se, ať někdo vezme Briera sice nejsem jeho odpůrce, ale zatěžuje strop velmi podstatně. To by hnedka bylo na Knubla + Nittyho.
Potom by to mohlo vypadat takto:
Gagne - Richards - Knuble
vanRiemsdyk - Carter - Hartnell
Carcillo - Giroux - ???? ( Upshall
) pokud se Briera nezbavíme, tak bude v 3.lině a Giroux křídlo.
Nodl - Powe - Asham
Timonen - Coburn
Pronger - Carle
Jones - Parent
Nitty - Emery
Jonesa bych vyměnil, jelikož je přeplacený a vzal bych spíše nějakého dříče. Tam by se mi libíl Montador nebo Beauchemin ( ale to už bude zase jiná cenová kategorie)
Potom by to mohlo vypadat takto:
Gagne - Richards - Knuble
vanRiemsdyk - Carter - Hartnell
Carcillo - Giroux - ???? ( Upshall
Nodl - Powe - Asham
Timonen - Coburn
Pronger - Carle
Jones - Parent
Nitty - Emery
Jonesa bych vyměnil, jelikož je přeplacený a vzal bych spíše nějakého dříče. Tam by se mi libíl Montador nebo Beauchemin ( ale to už bude zase jiná cenová kategorie)
Tak to je velké zklamání
Každý rok odchází mojí oblíbenci Umberger,Upshall a teďka Knuble...uvidíme jestli někoho do týmu nepřivedeme, nějaký zkušený utočník by se po odchodu Knubla hodil. Držím mu palce ve WSH, tam mu to podle mě bude šlapat dobře, pokud ho dají do kvalitní lajny... Velmi dobrý tah od WSH ! Přesně takový hráč jim chybí...
Po odchodu Knublíka a Lupula by to chtělo ještě jedno pravé křídlo zamlouvali by se mi Bertuzzi,Clowe,Samuelsson, ale místo pod stropem je jen něco přes 2mil. Jsem zvědavý jak to dopadne s Morrisem a Beaucheminem, oba by se mi v našem týmu velmi libili, jelikož mi do naše koncepce nesedí Jones, je takový neslaný nemastný a plat má luxusní. Už to tak vypadá, že Flyers půjdou do velkého risku v podobě Emeryho jako jedničky a dvojky Bouchera
To bude zajímavé....
primaprema: Jak hral poslední sezonu Ian v Coloradu?
tak a tym je doladeny, 2. centr pro oslabeni a zaroven centr pro 3. nebo 4. lajnu (podle toho, jestli JVR pujde do 1. tymu) + skvely brankarsky tandem, ktery nas muze dovest hodne daleko! Jen tak dal Holmy, ted ti odpoustim toho Upshalla, jestli bude mit sanci Nodl, Ross, Giroux, JVR, tak klidne at je Knuble pryc, hlavne kdyz ty mlade zapracujete
Briere asi vypada na 1. lajnu s Gagnem a Richardsem, do druhe se ted posune Giroux a dostane konecne poradne prostoru, skvele nahradi Loopse
No tak se nám to krapet zamotává - Knublič je pryč, no holt strop je sv*ně, přichází Ian, to je hodně dobrý podpis, no a Bouchy - tento maník se vrací do známého prostředí, jako 2 bude dobrý, na 1 asi nemá, takže to hoši vypadá že máme novou 1 - Raye EMERYHO (pro Neise Averyho
). Na rozdíl od Thunndera se nedomnívám že je to bůhvíjak skvělá gólmanská dvojice, strašně bude záležet jak se chytne Emery, chytat umí, teď to jen dokázat. S odchodem Knubliče se tedy v útoku budou dít velká škatulata hýbejte se, co by mělo zůstat je dvojice v 1. lajně Gagne-Richards, ve 2. lajně Hartnell-Carter a ve 4. snad Powe-Asham, jak to bude dále se uvidí. Máme tam Brierea, Girouxe, Jamese, Lappyho či Carciho, možná ještě někdo přijde v rámci trejdu, možností je více - uvidíme. Obrana vypadá fakt luxusně, na rozdíl od některých z Vás proti Jonesymu nic nemám, právě naopak, hraje spolehlivě, může odehrát PP i PK a v dnešní době 2,5 mil. není nic extra. Je spíše ofenzivně laděný takže v tandemu s ryze defenzivním Parentym ve 3. obranné dvojici si myslím parádička !!!!
No a jinak v současné době, pokud se něco nezmění jsou ve Philly - Richie, Hartny, Cote, Asham, Carcillo a Lappy - to se to bude mastit, to je něco pro mě
!!!!
No a jinak v současné době, pokud se něco nezmění jsou ve Philly - Richie, Hartny, Cote, Asham, Carcillo a Lappy - to se to bude mastit, to je něco pro mě
Philla vyzera fakt neskutocne silne..ten prichod Prongera ju vyniesol o 2 stupne vyssie, odchod doterajsich hracov lutovat az tak nemusite, lebo na moje prekvapenie, mate vybornu zasobu mladych hracov..Philla nieje Rangers..aj napriek tomu, ze maju velky trh, s mladezou robia poctivo. Takze viac priestoru dostanu JVR a Giroux a je to. Obrana je vyborna, otazny bude brankarsky post..zo svojich skusenosti viem, ze ked brankar pusti kazdu 3 strelu, tak je to najdolezitejsi post v teame
Ale podla mna je Emery kvalitny brankar a pri tej obrane - no problem
Emery uz jednou chytal za podobne silnou obranou - Phillips, Redden, Nycholat, Corvo, Meszaros, Volcenkov, Preissing - ted to bude jeste lepsi sestka, takze se fakt nebojimXruC píše:Philla vyzera fakt neskutocne silne..ten prichod Prongera ju vyniesol o 2 stupne vyssie, odchod doterajsich hracov lutovat az tak nemusite, lebo na moje prekvapenie, mate vybornu zasobu mladych hracov..Philla nieje Rangers..aj napriek tomu, ze maju velky trh, s mladezou robia poctivo. Takze viac priestoru dostanu JVR a Giroux a je to. Obrana je vyborna, otazny bude brankarsky post..zo svojich skusenosti viem, ze ked brankar pusti kazdu 3 strelu, tak je to najdolezitejsi post v teameAle podla mna je Emery kvalitny brankar a pri tej obrane - no problem
Tady nejde o Emeryho ani tak ve smyslu jeho brankářského umění, jako spíše jeho charakteru a vlastností. Jestli zase chce dělat ty s prominutím "píčoviny" co dělal v Ottawě tak potěš Pánbůh, to jsme pěkně v prdeli. Jak jsem psal výše, snad mu ten 1 rok v Rusku prospěl a zklidnil se !!!!
Lappy je srdcař na ledě i mimo něj...Hrál po většinu sezony v checking line...zhruba kolem 10 až 15 minut za zápas,chodil na oslabení,občas se popral(17 bitek) a jeho statistiky jsou:74 zápasů,7 golů,12 přihrávek,19 bodů,+/- 0,163 trestných minut.Na konci sezony odehrál 1000 zápas v NHL...Nikdy nic nevypouštěl a je to bojovník...neis píše:Po odchodu Knublíka a Lupula by to chtělo ještě jedno pravé křídlo zamlouvali by se mi Bertuzzi,Clowe,Samuelsson, ale místo pod stropem je jen něco přes 2mil. Jsem zvědavý jak to dopadne s Morrisem a Beaucheminem, oba by se mi v našem týmu velmi libili, jelikož mi do naše koncepce nesedí Jones, je takový neslaný nemastný a plat má luxusní. Už to tak vypadá, že Flyers půjdou do velkého risku v podobě Emeryho jako jedničky a dvojky BoucheraTo bude zajímavé....
Mimo led se stará o nemocné děti,charitativní akce...http://www.itsallaboutlappy.com/
Byl a stále je to nejoblíbenější hráč u fanoušků,nepočítám Sakica...
Takhle bych ho asi zhodnotil...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé